10 Инструменти за корекция, за да направите публикацията си в блога съвместима

Споделените публикации са ценни за всяка кампания в социалните медии. Подобряването на съдържанието ви ще доведе до по-ефективна кампания.


Вашето съобщение ще се разпространява по-бързо и ще харчите по-малко. Това е всичко достигане на по-голяма аудитория с бързи темпове без допълнителни разходи!

Поради тази причина са разработени няколко стратегии и техники. Все повече блогъри ги използват ежедневно, за да публикуват своите публикации в блога по-споделян.

Обикновено блогърите изпълняват различни задачи, за да гарантират, че съдържанието им е висококачествено. Такива включват планиране, писане, корекция, редактиране и публикуване, и те могат да представляват труда да жонглирате всички наведнъж.

Качеството на вашето съдържание през повечето време ще определя как да споделяте публикациите си в блога сте.

Наличието на висококачествено съдържание ще се хареса на елитната аудитория; кой е този, който определя как и къде ще бъдат публикувани и споделяни вашите публикации. Използвайте различни инструменти за подобряване на съдържанието, за да подобрите качеството на вашето съдържание.

Използвайки услуга за професионална корекция онлайн, можете освободи малко време да се съсредоточите върху по-взискателните задачи на чинията си. По този начин ще имате мащабиране на вашите блогове чрез платформи за социални медии като огън на храст.

Ще бъде доста разочароващо, ако публикациите ви нямат смисъл поради дребни грешки, които биха могли да бъдат избегнати напълно. Постовете ви трябва да имат поток и да имат смисъл. Услугите за коректура са предназначени да ви помогнат в това.

1. Fiverr

Fiverr ви позволява да имате достъп до международна група от професионални коректори и редактори. Докато се концентрирате върху писането си, ще оставяте вашите други публикации да бъдат прочетени и редактирани.

Ще можете да се съсредоточите повече върху създаване на качествено съдържание тъй като ще имате повече време на ръцете си, като освободите графика си.

Ще изгладите публикациите си от талантливи коректори с отлична такса, удобна за джоба. Има добра система за сигурност, която гарантира, че инвестицията ви е защитена, независимо колко е малка.

Това направи Fiverr един от най-доверените уебсайтове на свободна практика в интернет.

За новите блогъри съкровете този сайт и възлагайте тук възможно най-често. Дори опитните блогъри ще бъдат впечатлени от това колко стойност могат да добавят към своите сайтове, като използват услуги от Fiverr.

2. Улис

Одисей е чудесен инструмент, предназначен за блогъри с функцията за повишаване на тяхната производителност, докато сте в движение. Блогът включва голяма част от излизането от офиса, за да се събере информация за вашите публикации в блога.

Предизвикателство възниква, когато не можете да пишете в полето. Няма да можете да заснемете някои от по-фините детайли, които да включите в работата си.

Започнете да пишете в полето с това приложение, като оставяте всички подробности, докато те са свежи в съзнанието ви или още по-добре пред вас. По този начин ще бъде вашето съдържание по-привлекателни за публиката, и вашата история ще бъде ярка и по-изразителна.

Най- междуплатформена способностите на това приложение гарантират, че не сте ограничени до вида на устройството, което имате. Можете също да експортирате работата си в няколко формата като PDF или да ги експортирате директно в WordPress.

3. Лесно броене на думи

Докато пишете, важно е да се отбележи броя на думите. Професионален писател ще ви каже, че не могат да пишат, без да вземат предвид броя на думите.

Дори и да нямате нищо против колко дълго се оказва това, което пишете, винаги ще ви се дава ограничение за броя на думите за всяка публикация в блога.

Ето защо е важно да знаете как да поддържате баланс тук. Ще можете да знаете колко думи да използвате за параграф и за ред. Лесно преброяване на думите ще акуратно да ви информира колко думи сте въвели.

Поставете текста си в приложението и той незабавно ще ви даде броя на думите и други параметри. На много блогъри се вярва отдавна, така че новите блогъри могат да го използват без никакво притеснение.

4. Проверка на плагиатство

Проверка на плагиатство от малки SEO инструменти е колекция от инструменти за корекция и редактиране, които са много удобни за това, което правят и които могат да предоставят безплатни услуги безплатни услуги.

Забележителното е, че проверката за плагиатство е много ефективна при проверка на вашия уок за плагиатство онлайн. Това ще ви осигури автентична работа, дори и вие заимствайте информация от статии онлайн.

Избягвайте неудобството да откажете работата си поради плагиатство. Трудно е да премахнете петно ​​върху репутацията си на професионален блогър, причинено от пиратството. Избягвайте това с помощта на този безплатен инструмент, за да гарантирате професионално качествено съдържание.

Тук поставяте своя текст и той подчертава къде изглежда, че работата ви има сходство с някои онлайн документи. Можете да редактирате работата си онлайн, докато тя я проверява отново. Наличието на оригинално съдържание го прави по-вероятно е да бъдат споделени сред елитните читатели и които не биха искали тази публика?

5. WriteRack

Имате ли дълъг пост, който искате да направите споделете в Twitter за бърз разговор вашата онлайн мрежа? Този инструмент ще бъде удобен тогава. Това, което прави е, отнема тежестта от извършването на монотонно публикуване, което може да бъде доста досадно.

Всичко, което правите, е да му дадете своята работа и тя ще я раздели на битове с размера на максималния лимит на символи и ще го публикувате един след друг без ваша намеса. Twitter е чудесен за споделяне на идеи, но не ви позволява да споделяте дълги публикации.

Имате само 140 знака, за да направите изявлението си.

употреба WriteRack когато имате много да кажете в Twitter. Възползвайте се от този инструмент, за да „разписание”Вашите публикации, за да можете да се съсредоточите върху правенето на повече публикации – вашите начинания за блогове просто станаха по-лесни!

6. Езиков инструмент

Най-споделяният пост трябва да отговаря на много граматически правила. Или трябва да наемете професионални коректори или да научите тези правила. Този инструмент решава това предизвикателство за вас, като проверява работата си срещу повече от 20 езика.

За тези, които не пишат на английски, не се притеснявайте, работата ви ще бъде проверена на английски, както и на другите езици. Просто поставяте работата си в LanguageTool, и той веднага ще провери работата ви и ще ви даде незабавна обратна връзка.

7. Редактор на Хемингуей

Редактор на Хемингуей е чудесен начин да подобрите вашите умения за писане. Тя ви позволява да идентифицирате своите недостатъци при въвеждането. Работата ви се анализира и след това грешките се подчертават в различни цветове и се показват от дясната страна с емпирични подробности.

Чрез този подробен анализ вие можете да разберете какво и как да коригирате съответно. Най- многоцветно представяне на грешки е удобно за подчертаване на различни видове грешки, което ви позволява да разберете кой тип грешки ви причинява най-лесно.

С помощта на този инструмент ще можете да знаете къде точно да концентрирате усилията си – функция, която обикновените текстови редактори не предлагат.

8. Кюл

Когато използвате паче перо, ви се дават мостри от тяхната работа. Това ще бъдат вашите практикуващи модели за вашата корекция. След като изпълните всяка задача, получавате разбивка на представянето си.

Където сте били прави, объркали се или се нуждаете от допълнителна помощ, всички ще бъдат анализирани и ще ви бъдат показани автоматично от сайта.

Примерните текстове са просто фиктивни текстове, които могат да бъдат използвани няколко пъти, тъй като системата ги рестартира след всяка сесия. Можете да продължите да правите това, докато вашите умения са перфектни и можете да се справите със задачите, които идват по ваш път.

9. Джинджифилов софтуер

Софтуер от джинджифил е колекция от инструменти е много привлекателна за всеки блогър. Предлага ви гъвкавостта да разполагате с всичките си инструменти за корекция в един и същ пакет с текстовия си редактор, така че да можете да изпълнявате писмено задачи, които смятате, че не са възможни..

Текстовият редактор тук коригира автоматично вашите грешки при писане, докато продължавате да пишете. Освен това, той може да чете статията ви на глас и да ви предупреждава за най-често използваните фрази.

Това прави работата ви актуална и по този начин интересна за вашите читатели. Това е безценен инструмент и значително ще подобри вашата ефективност. Създайте атрактивна публикация с този инструмент и ще увлечете въображението на читателите си.

10. 1 Проверка

Искате ли лукса да проверявате текста си навсякъде, без да се налага да го премествате от едно приложение в друго? 1Checker има възможност да проверява какво пишете, независимо къде се намира – текстови редактори или онлайн браузъри.

Да имаш възможност да проверяваш работата си на която и да е платформа е като да имаш способност да бъдеш мобилен. Ще изпитате минимален шум при проверка на вашите публикации и стойността им ще се увеличи. Подобряването на качеството на вашето съдържание, дори на вашите публикации в социалните медии, с помощта на незабавни, всеобхватни инструменти може значително да подобри доколко съвместими са вашите публикации.

заключение

Тези инструменти са ефективен начин за повишаване на качеството на вашите публикации. Това не е изчерпателен списък, тъй като има много други инструменти, които могат да работят за вас. Въпреки че не всички инструменти са гарантирани да работят, важното е начинът, по който ги използвате.

Няма приложение за бог, което да изпълнява всички функции. Най-ефективният начин да извлечете максимума от тези инструменти е да ги използвате в комбинация. Едно приложение ще намали недостатъците на друго, докато други ще добавят взаимно високите точки.

Някой от инструментите, които са работили за вас, не са изброени тук? Някой от изброените тук ви разочарова или не се представи според изискванията? Дайте своя принос в тази тема и споделете мнението си как човек може да направи своите публикации в блога по-споделяни.

Написано от лори

Лори Уейд е писател на съдържание на свободна практика Процъфтяващ писател който се интересува от широк спектър от сфери от образование и онлайн маркетинг до предприемачество. Тя е и ентусиазиран преподавател, който се стреми да изведе образованието на друго ниво, както всички ние. Ако се интересувате от писането, можете да я намерите на кикотене или Google+ или да я намерите в други социални медии. Прочетете и поемете полезните прозрения на Лори!

ЕТИКЕТИ:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map