25 компании, предлагащи БЕЗПЛАТНИ услуги по време на Covid-19

Избухването на COVID-19 разруши целия свят, включително милиони бизнеси.


Много фирми са се обърнали с главата надолу и се борят да се справят с това, което се случва по целия свят. Освен това, за обикновените хора практиката на карантиране и оставане у дома може да бъде малко обезсърчаваща, защото повечето от нас не са свикнали да правят това дълго.

В тези опитни времена е разумно и препоръчително да използваме времето си, пребивавайки на закрито, за да направим нещо, което не бихме направили по друг начин. За щастие, много компании и търговци си подават ръце и улесняват нещата за всички нас.

Те предлагат безплатни свои инструменти, услуги, курсове и различни други ресурси безплатно. Ето обзор на някои от най-добрите, които открих.

Cloudflare

Блестящо и най-популярно решение за защита и ускоряване на вашия уебсайт, Cloudflare предоставя на своите бизнес функции, достъпни за вас без разходи.

Освен това получавате 30-минутна бордова сесия с един от техните експерти. Просто попълнете формата им и започнете.

Indusface

Светът се бори с пандемията COVID-19 и много части на света са в заключване. Indusface вярва, че въпреки че всички се придвижват на работа от вкъщи, няма промяна в риска от вашите уебсайтове и приложения. Всъщност онлайн транзакциите ще се увеличат и това са моменти да бъдете още по-внимателни и да предприемете проактивни стъпки, за да защитите вашите цифрови активи. Indusface вече има безплатна услуга завинаги, за да предостави оценка на сигурността на вашите уебсайтове и можете да се качите в рамките на няколко минути.

В допълнение към това Indusface предлага допълнително едномесечно използване на своята платена услуга през този период.

Продуктите, предлагани по програмата Indusface COVID са:

Indusface WAS – аванс

 • Indusface Сканиране на уеб приложения дава възможност на организациите да откриват уязвимостите на уеб приложенията, злонамерен софтуер и логически недостатъци чрез ежедневно и по заявка цялостно и интелигентно сканиране.
 • Управлявана от сертифицирани експерти по сигурността, тя помага на организациите да идентифицират и разкрият въздействието на логическите недостатъци върху бизнеса с подробни демонстрации чрез доказателство за концепция.
 • Позволява на организациите да разбират проактивно своите рискови пози и готовността на приложението им да бъдат публично достояние.

Indusface AppTrana – предварително

 • AppTrana предлага непрекъсната и здрава сигурност на уебсайта с
 • Интелигентно сканиране на уеб приложения
 • Управлявана и всеобхватна защитна стена за уеб приложения (WAF)
 • Мрежа за доставка на съдържание (CDN), която минимизира достъпа до първоначалните сървъри чрез кеширане и гарантиране на бързо, сигурно и надеждно доставяне на съдържание
 • Многопластова и денонощна DDoS защита.

Google Hangouts

Ако сте съществуващ клиент на G-Suite и / или G-Suite Enterprise for Education, имате право да вземете техните напреднали Hangouts Запознайте се с възможностите за видеоконференции. Тази оферта е валидна до 1 юли 2020 г. Така че, ако сте студент или бизнес, който се занимава с видеоконференции, определено трябва да проверите тази.

Zoom

Видеоконференциите могат да бъдат наистина от съществено значение за училищата, поради което Zoom вдига ограничението си за 40-минутно време за безплатни основни акаунти. Това означава, че няма да има прекъсване между комуникацията със студентите. Можете да вземете тази оферта само ако сте училище.

1Password

Един от най-сигурните мениджъри на пароли там, 1Password в опит да облекчи ситуацията за всички, премахна 30-дневния им пробен период и вместо това въведе шестмесечен безплатен план.

Ако винаги сте искали да използвате мениджър на пароли, за да съхранявате всичките си пароли, това е моментът.

HubSpot

HubSpot прави много неща, за да окаже подкрепа в тази криза, включително:

 • Намаляване на цената за техния Starter Growth Suite от $ 112,50 USD / месец до $ 50 USD / месец
 • Увеличаване на лимитите за изпращане на имейли и минути за обаждане
 • Предлагайте безплатни функции като срещи, котировки, E-Sign & 1-1 видео
 • Предлагане на аванс на комисионна за партньори по решение

И още куп готини предложения.

Цифрова маркетингова лаборатория

Вероятно най-добрият източник за маркетингови съвети, Цифров маркетинг предлага платеното си членство, наречено DM Lab до края на март. Тази общност за членство има над 10 000 маркетолози и основатели, които всички се събират, за да разбият тези маркетингови цели.

Така че, ако искате да изведете маркетинговата си игра на следващото ниво, не забравяйте да вземете тази.

Умен пасивен доход

Пат Флин от Умен пасивен доход предлага огромна библиотека от онлайн бизнес ресурси, включително куп подкасти, ръководства и неговите курсове. Курсовете включват:

 • Започнете от Scratch: Намиране на печеливша бизнес идея и кацане на първия ви клиент
 • Изградете своя собствена марка: 5-дневно предизвикателство за изграждане на вашата марка и уебсайт
 • 0-100 Имейл предизвикателство: Отидете от 0-100 абонати за имейл за 3 дни

Пат Флин е известна с това, че прави убийство онлайн, особено чрез филиал и маркетинг по имейл. Така че, определено трябва да научите неговите тайни.

Brit.co

Искате ли да научите рисуване, илюстриране, редактиране и други творчески неща? След това ето няколко добри новини. Brit.co предлага ВСИЧКИ техни класове безплатно, когато използвате кода “ГРИЖА ЗА СЕБЕ СИ” по време на касата. Има наистина страхотни такива, които не искате да пропускате.

понеделник

Ако сте организация с нестопанска цел, тогава можете да използвате в понеделник пълна платформа без разходи. Ще получите и необходимата поддръжка, за да настроите нещата и да стартирате. Просто посегнете към тях и вземете членството си.

Airtable

Чудесно за поддържане на работата ви, Airtable прави своите професионални планове безплатно без абсолютно никакъв срок. Можете да вземете тази оферта, ако сте студент или неполитическа хуманитарна група, която работи по усилията за подпомагане на COVID-19.

.@airtable беше абсолютно безценна за организирането на нашите усилия #MasksNow в ръцете на всеки, който се нуждае от тях. @masksnoworg утрои нашата доброволческа база през последните няколко дни и не бихме могли да направим това без инструментите, които успяхме да разгърнем. Благодаря ти!

– Джо Кутер (@jcooter) 29 март 2020 г.

Не само това, но и отвориха обучението си на живо само за предприятия.

Апиан

Апиан ви помага безпроблемно да управлявате здравето и безопасността на вашите служители. В отговор на епидемията те предлагат своето решение безплатно за всички, включително за организации с над 1000 служители.

През това време решение като това би дошло повече от полезно за всяка компания.

Calendly

Мощен и многофункционален софтуер за планиране, Calendly в момента предлага безплатни интеграции Zoom и GoToMeeting, за да помогне на всеки да остане свързан дори от разстояние. Ако сте били потребител на Calendly и искате тази интеграция, тогава трябва да се възползвате от това веднага.

работно място

работно място е невероятно решение от Facebook, което ви помага да сътрудничите с екипи и да подобрите масово работния процес. Обикновено ценовите планове на Workplace започват от $ 4 / месец / потребител, но в момента те предлагат своя разширен план безплатно за спешни служби и правителствени организации за 12 месеца.

Freshworks

За следващите шест месеца, Freshworks предлага своите инструменти за ангажиране на клиенти, Freshchat и Freshcaller, без разходи за малки фирми с по-малко от 50 служители. Този инструмент ще ви позволи лесно да работите от дома със служителите си и да продължите нормалния си работен процес.

Hootsuite

Един от най-популярните инструменти за маркетинг в социалните медии, Hootsuite, предоставя безплатно своя професионален план до 1 юли 2020 г. Заедно с това ще получите огромна видеотека от обучителни видеоклипове, за да извлечете максимума от маркетинговите си усилия..

Препоръчвам на Hootsuite, ако трябва да управлявате социални медии, с изключение на това, че не искате да използвате всяко приложение едно по едно. Hootsuite ви позволява да използвате всяко приложение с едно. Блестящо, наистина. pic.twitter.com/saxEQ0X7tI

– Jupiter8Ronin (@bond_next) 30 март 2020 г.

Можете или да започнете незабавно, или ако не искате да въвеждате данни за кредитна карта, тогава можете да попълните отделно приложение на тяхната страница, което можете да намерите, когато превъртите малко надолу.

MailChimp

Можете да получите безплатен стандартен акаунт MailChimp ако сте подходяща група, изпращаща критична информация за общественото здраве за COVID-19 до 30 юни 2020 г. Маркетингът по имейл е наистина от съществено значение за разрастването на вашия бизнес и това може би е просто шансът да се възползвате от него.

Академия Моз

С над 15 SEO курса, Академия Моз предоставя всичко това безплатно. Просто влезте или се регистрирайте безплатно и използвайте кода “Wegotthis” по време на касата, за да осребрите офертата. SEO все още е супер огромен в маркетинга и ако се борите с него, трябва да вземете този.

Академия Ахреф

Академия на Ареф курс, наречен Blogging for Business, се предлага безплатно за ограничено време. Този курс ви показва как да отглеждате своите посетители на 100 000 блога за всеки месец и да ги превърнете в клиенти, плащащи. Той е дълъг над 4 часа и е похвален от харесванията на Брайън Дийн и Кайл Бейърс.

Codecademy

Ако сте студент, можете да вземете Codecademy на Професионално членство и достъп до множество курсове по теми като уеб развитие, мобилно развитие и наука за данни. Страхотното е, че имате достъп до тях до края на учебната година.

Предизвикателство за 14-дневен сценарий

Ако редовно разгръщате видеоклипове или сте планирали, но се борите със скрипта, тогава този курс призова Предизвикателство за 14-дневен сценарий е всичко, от което се нуждаете. Нормалната цена на този курс е 197 долара, но можете да го получите безплатно от сега. Няма нужда да въвеждате данни за кредитна карта. Просто се съгласете на социално дистанциране и е добре да се присъедините.

TechSmith

Можете да вземете TechSmith на инструмент за запис на екрана, наречен Snagit, както и техният инструмент за обратна връзка за взаимодействие, наречен Video Review безплатно до юни 2020 г. Въпреки че безплатното използване няма да бъде постоянно, през тези месеци можете да решите по-добре дали тези два инструмента са подходящи за вас или не.

Facebook Grants

Известен с това, че винаги се засилва във времена на криза, Facebook предлага парични безвъзмездни средства в размер на 100 милиона долара и рекламни кредити за до 30 000 малки фирми в над 30 държави, в които работят. Ако имате право, можете да го използвате, за да поддържате работния си процес силен, да плащате наема, да покривате необходимите разходи, и дори да достигне до повече клиенти.

Можете да се регистрирате на тяхната страница и да бъдете уведомявани, когато това стане достъпно.

Zoho дистанционно

Безплатно до 1 юли 2020 г .; можеш да използваш Zoho дистанционно, за да продължите бизнеса си в тази ситуация. Този набор от всичко в едно има уеб и мобилни приложения, които ще ви помогнат безпроблемно да сътрудничите, да общувате и да постигнете повече.

CXL

Ако сте загубили работата си или кариерата ви е била повлияна отрицателно от това огнище, тогава имате право да вземете CXL на Безплатен маркетинг за растеж Minidegree за 12 седмици Това ще ви помогне да изградите умение по заявка и да постигнете нова отдалечена работа.

След завършване ще получите сертификат и можете да продължите да се запишете в другите им курсове, ако желаете.

заключение

С глобалното блокиране е лесно да се отлагате и да се увличате да останете у дома. За да избегнете това и се надяваме да постигнете повече от всякога, горещо препоръчвам да вземете гореспоменатите ресурси.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map