Превръщането на уебсайта ви в успешният инструмент за генериране на олово е трудна задача.


Въпреки това, след като пропуснете кода, пътуването става плавно платно.

Собствениците на фирми продължават да експериментират с най-много иновативни решения за улавяне на колкото се може повече води в фунията за преобразуване.

Необходимо е време, за да опитате и да експериментирате със златния инструмент, който има потенциал да придаде промяна на вашите продажби.

Ще представим такива инструменти на вашия търговски екип, които могат напълно революционизирайте процеса на продажбите си:

1. Активна кампания

Успехът на вашата стратегия за дигитален маркетинг до голяма степен зависи от ефективността на вашата имейл маркетингова стратегия.

https://www.activecampaign.com/prototype/ac-hero.mp4

Имейлът е един от най-популярните медии за изпращане на съобщения до аудиторията. Ако не можете да сегментирате трафика си въз основа на персони и да използвате съответния имейл маркетинг, не се справяте с водещите си клиенти правилно.

Хората обичат да получават персонализирани известия във входящата си поща и компания, която им изпраща персонализирани съобщения, има по-големи шансове да привлече вниманието им.

Можете да конвертирате потенциални клиенти в плащащи клиенти, като изпращате подходящ призив за действие във вашия имейл бюлетин.

Активна кампания е един от най-добрите инструменти за маркетинг на имейли, които някога ще попаднете в интернет. Той се грижи за процеса на сегментиране и работи на принципите на автоматизация.

Тя позволява на потребителя да проследява всяка водеща позиция в уебсайта от момента, в който се приземи на страниците на уебсайта.

По-късно този маршрут се използва като задействащ инструмент за вашата маркетингова кампания по имейл. Той може да изпрати директно известие до вашия екип по продажбите в момента, в който на страниците на вашия сайт е попаднала водеща.

Инструментът ще ви помогне да проследявате тези насоки, като им изпращате сегментирани съобщения и поддържате студени води в цикъла, като ги проверявате на редовни интервали.

Добре е да продължите да проверявате неактивните потребители и да им изпращате подходящи съобщения, за да ги върнете обратно в уебсайта си.

2. Търговски представител

Ако имате онлайн присъствие като бизнес, трябва да използвате Salesmate за всички ваши продажби CRM нужди.

В днешния бързо развиващ се технологичен свят, отчаяно се нуждаете от инструмент, който може да вземе потенциални клиенти за вашия бизнес и работа на заден план, докато се фокусирате върху по-критични бизнес задачи.

Salesmate е интелигентен инструмент за продажби с голямо разнообразие от функции за днешния екип по продажбите. Можете да донесете потенциалните клиенти във вашия бизнес, като използвате този инструмент и след това интелигентно да ги превърнете в клиенти, плащащи.

Ето някои от най-добрите характеристики на Salesmate:

 • Управление на тръбопровода
 • Проследяване на активността на потребителите в уебсайта
 • Проследяване на имейл
 • Шаблон на тръбопровода за продажби
 • Шаблони по имейл
 • Умни имейли
 • Свържете се със софтуер за управление
 • Продажби разузнаване
 • Прогнозиране на продажбите, така че можете да действате на солидни данни, а не на предположения
 • Интеграция с най-популярните приложения
 • Интеграции на приложения на Google
 • Сигурност и надеждност

3. Водещи криминалисти

Ако търсите интелигентна платформа, която може да спечели вашия бизнес някои качествени резултати, Водещи криминалисти е вашият инструмент. Стотици хора може да посещават уебсайта Ви всеки ден, но само няколко отнемат времето за попълване на формата.

Дори ако използвате софтуер, за да гарантирате, че всеки посетител попълва формата, все пак ще има няколко плъзгащи се през пукнатините. Как да привлечем тези води и да ги накараме да останат?

Оловни криминалисти, един от най-готините инструменти за генериране на олово на пазара. Инструментът използва IP адреса на потребителя, за да провери кои компании и хора използват вашия уебсайт, дори ако не попълнят формуляра.

Можете да създадете план за битка въз основа на тази важна информация.

На следващо място, вашият екип по продажбите може да вземе колелото и да събере данни за компаниите и марките, посещаващи вашия уебсайт.

Говорете с маркетинговите мениджъри или друг подходящ персонал и обсъдете идеи с тях. Тази стратегия има големи шансове да ви спечели добри резултати, тъй като хората, с които контактувате, вече трябва да са наясно с вашия бизнес.

4. Интерком

домофон е мечтата на търговския екип.

Той е и един от най-иновативните инструменти за генериране на олово. Този инструмент ви позволява директно да контактувате и да комуникирате с вашите клиенти, когато те посещават вашия уебсайт.

Можете да се погрижите за процеса на комуникация, като настроите съобщения, които посетителят ще види, когато отговарят на конкретни изисквания на страница.

Например, ако посетител прекара повече от 30 секунди на страницата с ценообразуването на вашия уебсайт, можете да им изпратите изскачащ прозорец, който гласи нещо като:

Здравей!

Интересувате ли се да знаете за нашите ценови сделки? Ще се радвам да помогна!

Това съобщение може да привлече вниманието на потребителя и тя ще отговори, за да разбере повече за подробностите за цените на вашия бизнес.

Ключът тук е да бъдете уместни и да отговаряте на мислите на вашия посетител. Можете да настроите Интерком по най-добрия начин, като извършвате проучвания на посетителите на вашия сайт и често посещаваните от тях дестинации на сайта.

След като посетителят отговори на съобщението, всеки представител на вашия търговски екип може да общува с тях и да ги ръководи по-нататък.

Това е добра стратегия, тъй като водещите ще преминат през множество канали, но ще останат на най-гладките пътища към реализация с вашия бизнес.

Този инструмент има огромен потенциал за събиране на потенциални клиенти и ценна обратна връзка от клиентите. Но първо трябва да го проверите, за да разберете потенциала му, преди да решите да станете клиент.

5. Google Тенденции

Google е фантастична платформа, която разполага с масивен набор от иновативни инструменти за продажби за стопанските собственици на дигиталната ера.

Инструментите на Google имат предимството да дават на потребителите точно това, което искат – повече клиенти и повече експозиция в една от най-масовите търсачки днес.

Първият в този списък е Планинската програма за ключови думи на Google. Фазата на планиране на ключови думи е проблемна за много собственици на уебсайтове, тъй като те не знаят откъде да започнат и кои ключови думи да вземат предвид за своята маркетингова стратегия.

Инструментът на Google ще ви предложи перфектните ключови думи за вашия бизнес, които можете да включите в копието на уебсайта си възможно най-творчески.

Следваща е Google Тенденции. Този инструмент е от съществено значение за генерирането на олово, тъй като можете да бъдете в течение на най-новите тенденции в интернет, за да създавате съдържание, което да отговаря на всеки ден с интернет потребителите.

6. Процъфтявайте теми

Използвате ли WordPress?

Thrive Themes работи само с WordPress и има страхотни функции за генериране на потенциални клиенти. Процъфтявайте теми имам множество маркери и приставки, насочени към реализация.

Ex:

 • Генериране на водещи клиенти
 • Създаване на целеви страници
 • Изграждане на викторини
 • Красиви WordPress теми
 • Умни джаджи
 • Оптимизиране на заглавия
 • Оскъден маркетинг
 • Отзиви

Ако планирате да съставите списък с имейли по-бързо, тогава поръчайте Процъфтявайте водещи. Един от най-добрите WordPress плъгини за олово поколение, където можете да създавате всеки тип формуляри за включване.

Надявам се горепосочените инструменти да ви помогнат да генерирате повече клиенти за вашия бизнес.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me