6 начина да направите вашия сайт надежден

Само въпрос на секунди е да решите дали да оставете или останете на уебсайт или за колко време. Това може да бъде хит или загуба на потребител. И това решение се основава на това дали зрителят намира вашия сайт надежден или не. Тази статия ще ви помогне да изградите надежден бизнес.


Защо има значение?

С опасността от много бисквитки, атаки, измами и лошо обслужване на клиентите, хората са наясно къде да кликнат сега.

И тъй като поддържате електронен магазин, в който участват пари, трябва да бъдете прекалено предпазливи към своите уебсайтът се възприема.

Въпросът е,

Как можете да накарате някой да се довери на вашия уебсайт, така че той да продължи да бъде клиент?

И какво очаква един потребител от надежден бизнес и перспективите на неговия уебсайт?

Тръстът заявява, че една компания прави справедлива търговия в съответствие със законите, които правят клиентите да се чувстват достойни.

Всеки потребител има очаквания от компанията, които включват, че продуктите му трябва да правят това, което претендира ефективно. Информацията трябва да бъде точни, подробни и честни.

Когато накарате клиент да се довери на заявената ви информация, е по-малко вероятно той да напусне по-рано. Потребителят трябва да се чувства уверен за избрания продукт и доставчика на услуги.

“Компания ще ме защити.” Сигурността и неприкосновеността на личния живот са все по-важна грижа за потребителите, докато обикалят дигиталния свят. Хората искат да знаят, че една компания има най-добрите си интереси. Дали компания безопасно ще съхранява личната ми информация за кредитната карта и ще запази ли чувствителната информация лична? Както е цитирано от Тъкър Шрайбер.

Нека започнем и знаем как да си направим уебсайт надежден.

1. Силният дизайн прави голяма разлика

Начинът, по който добър знак за магазин / лого и атмосфера ви принуждава да влезете, по същия начин, както добрият онлайн магазин грабва и вниманието.

В тази конкурентна епоха да се направи лошо управляван или проектиран уебсайт е непростимо. Налични са множество ресурси и инструменти за създаване на уебсайт или можете да наемете фирма персонализирана уеб разработка. Интернет е най-достъпното решение на вашите запитвания само с едно кликване е отворена врата за всяка минута.

2. Какво прави дизайна на уебсайта надежден?

Предоставянето на информация като финанси е огромна отговорност, която потребителите въвеждат на вашия сайт. Клиентът дава на сайта информация за кредитната си карта и купува, след като лицето на сайта е надеждно, ясно и безопасно.

3. Как проектирате за доверие?

 • Избягвайте изцяло капитални шрифтове.
 • Избягвайте незрели шрифтове като „комични sans.“
 • Напишете граматически правилно съдържание.
 • Поддържайте простото оформление
 • Избягвайте използването на лепкави изображения
 • Цитати от реномирани марки
 • Звездни оценки от Amazon

Покажи убедително съобщение или цитат от собственика или членове на екипа, за да насърчат потребителя да отиде по-далеч от обикновената страница. Добавете интерактивни снимки, за да направите продуктите обичайни.

4. Актуализирането на уебсайта Ви е задължително

За да осигурите цялостното здраве на вашия сайт, трябва да актуализирате всеки бит на съдържанието и функциите. Информацията за вашия продукт трябва да бъде внимателно проверена и актуална.

Дори от информацията за продуктите до секцията „За нас“ и данните за контакт, цялата информация и цифри трябва да бъдат актуализирани. Добавяне McAfee сигурен към вашия онлайн магазин ще добави доверие елемент и за потребителите.

5. Покажете, че сте активен онлайн

Наличието на магазин и наличността на неговия персонал може лесно да се потвърди от техните дейности за фирмата акаунти в социалните медии.

Това е лесен начин да проверите тяхната надеждност въз основа на честотата на публикациите, отзивите на потребителите и колко често отговарят на публикациите на посетителите.

Ако напоследък не са публикували нищо или са споделили или отговорили в секцията за коментари, как може да се уверите дали магазинът е дори активен или просто приема поръчки, но забравя да достави? Винаги е необходимо да се ангажирате и да общувате с вашата аудитория.

Да бъде от отговаряйки на техните Facebook въпроси, коментари, туитове или споделяне на снимки и оферти на продукти в Instagram, за да уведомите клиентите си какво се случва с вашия бизнес, новини, събития, актуализации и предстоящите колекции, които трябва да настроите онлайн блог.

Посетителите в интернет обикновено се разочароват, търсейки насоки и отговори. Ако направите задълбочено проучване и мислите като клиент, със сигурност можете да разберете често срещани въпроси, които задават клиентите.

Това ви помага да съставите често задавани въпроси и въпроси за продукта страници, които могат да увеличат вашите продажби, като този уебсайт го прави. Свържете социалните си акаунти с помощта на социални бутони на уебсайта си, за да насочвате хората там.

6. Улеснете всеки да се свърже с вас

Няма нищо по-разочароващо да не можеш да комуникираш с определен бизнес онлайн в случай на някакво запитване или проблем. Ако сте надежден и надежден бизнес, защо правите контактите толкова трудни и сложни за клиентите.

Настройте проста форма за контакт на уебсайта си, за да могат клиентите бързо да се свържат с вас. Една утвърдена компания дори би трябвало да може да предостави на посетителите достъпен адрес. Клиентите очакват да се свържат с вас по всяко време, когато се чувстват и за това е необходимо да предоставите телефонен номер, така че да могат да ви звънят по всяко време.

Може да бъде чрез социални медии или телефон. Активността, участието и отзивчивостта е от изключително значение за изграждането на достоен за доверие уебсайт и като цяло надежден бизнес. Най- доверието ще расте ако клиентът е в състояние да говори с някой от вашите служители от компанията.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map