8 най-добри инструменти за генериране на уникални идеи за темите на блога

Търсите ли нови иновативни идеи за следващата ви публикация в блога?


Чувстваш ли се, че си заседнал по едни и същи стари теми? Тогава вие сте на правилното място.

Когато свършите с теми, оставете уеб инструментите да свършат работа вместо вас.

Ето списък на някои от безплатните и лесни за използване инструменти, които ще ви помогнат да генерирате прекрасни оригинални идеи сте пропуснали.

Генератор на идеи за блогове на Hubspot

Генератор от Hubspot се откроява като един от най-лесните генератори на теми в блога. За всички онези времена, когато сте останали, ще ви бъде предоставена шепа теми, за да започнете процеса на писане.

За да бъдем точни, този инструмент ви предоставя пет изключителни идеи за даден набор от 3 ключови думи или фрази (особено съществителни). Можете да въведете набор от до 3 думи в дадения раздел с полето и инструментът ще ви предостави нови предстоящи идеи, които да използвате.

Ако искате да промените резултатите, върнете се и отново поставете набора от ключови думи.

Бъдете конкретни, ако търсите точно съдържание.

Това не е идеален инструмент, ако търсите дузина нови теми, но за начало това е най-доброто, което можете да намерите.

Ubersuggest

Ubersuggest е лесен за използване инструмент, който генерира стотици ключови думи наведнъж.

Започвайки от тиретата към всички останали теми с букви от A до Z до четни ключови думи, този сайт има всичко. Той ви дава обширен списък на всяка възможна комбинация от ключови думи.

Въведете в главата си тематичната фраза и ще получите теми, дори и да не сте се сетили. Освен това този сайт ви дава възможност да разширите определена ключова дума, за да видите допълнителен подробен списък с теми от същата.

С толкова много предложения за теми в кошницата ви, сигурен съм, че следващия път никога няма да ви свършат теми.

Buzzsumo

Buzzsumo е един уебсайт, който ви дава повече от просто предлагане на теми. Ще ви покаже дълъг списък от няколко други фактора, които биха могли да повлияят на темата на блога.

От показване на връзки, споделящи до броя на ангажиментите във Facebook, Twitter, Pinterest и LinkedIn, получавате цялата необходима информация преди избор на конкретна тема за следващия ви блог.

Можете също така да филтрирате чрез различни заглавия, а именно дата, тип съдържание, език, брой на думите и държава.

Това може да бъде вашето решение на едно гише, за да знаете накъде се насочвате с определена ключова дума или фраза.

Генератор на идеи за съдържанието на Портенд

предзнаменование е иновативен инструмент за използване при нужда от теми. Въпреки че предлага само една тема наведнъж, можете да получите няколко теми, като просто кликнете върху бутона за опресняване.

Като се имат предвид четири празни интервала, този уебсайт използва вашата ключова дума или фраза за търсене при някоя от следните пропуски и добавя друго подходящо съдържание в останалите. Също така, тя ви дава причината за всяка от другите три теми, използвани в темата.

С други думи, това е лесен, но все пак време инструмент, ако търсите списък с теми. В същото време получавате много оригинални идеи за теми, които можете директно да използвате за своя блог, за разлика от други сайтове, където получавате ключова фраза.

Moz Explorer Explorer

Моз е още един инструмент в списъка, който ви дава подробен списък с проучвания за по-добро SEO от просто предлагане на теми в блога..

Когато предоставите определена ключова дума за това търсене, тя ви дава месечния обем на използване, нивото на трудност, органичен ctr и приоритет за тази фраза.

Можете също така да видите още предложения за ключови думи и анализ на SERP въз основа на вашето търсене. Освен това, в края на страницата има списък със споменавания на тази ключова дума в други теми на блога.

Така по-просто казано, ще видите всичко, което някога бихте искали да знаете за тематичната фраза, която сте изпратили.

Направете своя генератор за съдържание на Biz

Имате нужда от масивен каталог от теми, от които да избирате? Тогава Ощипвайте инструмента на вашия Biz е правилният списък за вас. Помислете за тема, която бихте могли да рамкирате с ключовата си дума, и всичко това имате тук в този списък.

Можете да изтеглите целия списък с теми и на тази страница. Увеличете популярността си във Facebook и Twitter, като изберете подходящата тема от този списък от разнообразни опции, от които да избирате.

Те ви дават теми в основни рубрики като въпроси, кариера, как да, тайни, бизнес, любов, и много други.

Така че ако сте мислили, че може да има само няколко теми от ключовата ви фраза, ето списък, който никога няма да ви провали.

Изградете свой собствен блог

Това е уебсайт, който ви дава малко по-различно усещане от останалите споменати по-горе инструменти. За разлика от тези, в това пост генератор, не можете да вмъкнете ключова дума или ключова фраза за вашия резултат от търсенето.

По-скоро този сайт ви дава наполовина пълна рубрика, за начало.

Само с един резултат на търсене можете да използвате този инструмент, когато не търсите нещо конкретно. Освен това увеличава шансовете ви да бъдете креативни с темата, предложена от инструмента.

Включете мислите си и продължете напред, за да изберете блестящо иновативно заглавие за следващата си публикация.

Quora

Макар че Quora не е директен генератор на теми, със сигурност бихте се съгласили, че най-често следният уебсайт, на който кацате за търсене, различно от Уикипедия, е Quora.

Човек би се съгласил с мен, че този сайт има всичко, от което човек се нуждае, когато търси отговор на всеки въпрос в света. Тук можете да разгледате конкретни теми, които ви интересуват, или директно да потърсите въпроси, за да получите отговори, написани от знаещи хора по целия свят.

По този начин този инструмент намира място и в този списък, тъй като ви дава повече информация относно лекотата на разбиране от много други.

Има няколко други опции, които можете да избирате, когато става въпрос за теми на блога и генератори на идеи. Този списък обаче трябва да е достатъчен за всичките ви нужди.

Надявам се това да е от полза

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map