8 сигурни начина да се публикуват в най-добрите блогове

Четете друга публикация в любимия си сайт, която ви прави WOW.


Когато стигнете до секцията за коментари, виждате значителен брой реакции на читателите. Можете просто да си представите колко е чудесно да общувате с хора, които споделят вашите възгледи и които се интересуват от вашите прозрения.

Знаеш със сигурност, че един ден ще бъдеш представен на любимия си сайт.

Но:

Кога възнамерявате да изпратите вашия терен в редактора? Утре? След месец? След година?

Знаете ли какво ви пречи да бъдете публикувани на този сайт с лошо място?

По-често не знаем откъде да започнем, особено нямаме опит.

На първо място, трябва да разберем какво прави един уебсайт надежден и първокласен:

 • Висока класация на Google (използвайте SEO инструменти като MOZ за да го проверите): Присъединете се към общността, за да получите удобен софтуер, който помага да се анализира качеството на уебсайтовете безплатно. Можете да проверите страница / орган на домейна, спам резултат или добавете други настройки, които искате да анализирате.

 • Лесен за употреба дизайн: 76% от посетителите на уебсайта твърдят, че е изключително важно да се улесни намирането на това, което искат в него. По този начин използваемостта е важна, а интуитивният интерфейс намалява степента на отпадане.
 • Информация за контакт: Хората сърфират в Интернет, за да намерят информация за контакт, за да се свържат. Въпреки че много посетители биха предпочели друга компания, шансовете, че търсачките ще увеличат сайта, също са ниски.
 • Без спам или неуместни рекламни банери / изскачащи прозорци: Всеки собственик на блог иска да печели от уебсайт, но публикуването на досадно добавяне е знак за ниско качество на исканията.
 • Редовно публикуване на статии без лоши правописни или граматически грешки: Съдържанието е крал и визитната карта на всеки собственик на блога, така че трябва да бъде добре написана без извинения..
 • Броят на взаимодействията в сайта (споделяния, коментари, харесвания): Това е просто още едно доказателство, че читателите участват в комуникацията и ги интересува какво е публикувано.

Какво означава за блогър на свободна практика? Колкото по-добър е уебсайт, толкова повече потенциални читатели привлича. Следователно влияе върху сока на връзката, така че е по-ценно за вашето портфолио.

Плюс това, най-добрите уебсайтове се превърнаха в източник за намиране на отдалечени работници, така че е ваш ред да получите нова поръчка.

Повечето надеждни уебсайтове приемат блогове на гости и това е вашата възможност да бъдете публикувани в блога. Въпреки това, подгответе се за конкурентната среда, както авторите знаят: приносът към сайтове за badass е доказан начин за намиране на нови потенциални клиенти.

Знаеш ли това 81% от онлайн клиентите в САЩ доверете се на информация и съвети от блогове?

От само себе си се разбира, че публикуването на най-горните уебсайтове не е само за задоволяване на вашето его; това е за изграждане на вашето блог портфолио също.

Всъщност има много други причини да публикувате статията си на добри уебсайтове. Той помага да:

 • станете авторитетен блогър;
 • привличане на нови читатели;
 • печелят връзки и следователно подобрете класирането на блога си;
 • установява контакти с лидерите на общественото мнение;
 • намиране на нови клиенти;
 • развийте своя стил на писане и се научете от писмените гурута.

Въпреки че публикуването в най-добрите блогове може да бъде истинско предизвикателство за амбициозни блогъри на свободна практика, ние знаем колко е добро за нашата кариера. Освен това има някои сигурни начини да бъдат представени на тези сайтове.

хм! Вижте списъка с 8 сигурни начина да извлечете думата в най-добрите блогове:

1. Бъдете благосклонни

Ако искате да публикувате статиите си на страхотни уебсайтове, трябва да знаете предимствата, които можете да получите от него.

Но:

Сигурни ли сте, че сте от полза за собственика на блога?

Единственият урок, който научих през годините на блоговете, е, че собствениците на блогове не се интересуват от съдържанието ви, ако това не помага да спестите времето си и да задоволят нуждите на своите читатели..

е суров, но истина:

Колкото по-висок клас и ангажираност на читателите има един уебсайт, толкова по-малко притежателят му се грижи за предлаганото от вас съдържание.

Проблемът е, че много писатели смятат за привлекателно да участват в такива сайтове, така че се справяте с конкурентна среда. Ако искате да привлечете вниманието на редактора, опитайте се да бъдете полезни:

 • включва статистика и данни;
 • споделят лични казуси;
 • предлагайте съвети от гурута, които не са публикувани никъде.

Накратко, предложете нещо, което не могат да напишат без вашата експертиза.

2. Направете стъпка напред

Публикуването на гости изисква много работа, време и усилия.

Трябва да разгледате сайта, да разберете целевата му аудитория и техните нужди, да измислите вълнуващи идеи за съдържание, да се свържете със собственика на блога, да изработите добре написана публикация и да взаимодействате с читателите след публикуването на публикацията ви..

Когато създавате публикация в блог, винаги трябва да изминете допълнителната миля, ако искате да спечелите уважение и да публикувате публикацията си.

Един от най-добрите начини е да направите крачка напред, за да се откроите от конкурентите си: помислете предварително за редакционен календар или сезонни публикации в блога, за да сте сигурни, че ще бъдат публикувани навреме.

Някои уебсайтове публикуват редакционния си календар, така че може да ви даде намек каква тема да покриете.

Когато започнете да работите върху ново парче, помислете колко време ще отделите за неговото писане, редактиране и корекция, чакайте отзивите на редактора и правите корекции.

Твое Е очаквано време за създаване на блог. Що се отнася до мен, отнемам около два месеца от изпращане на терена до получаване на връзката, след като статията стартира на живо.

3. Споделете лични казуси

Когато пишете публикация в блог, трябва да знаете темата от А до Я, нали?

Безспорно е, че теоретичните знания могат да ви помогнат много! Имайки основното разбиране за всеки процес, вие знаете какво да очаквате, но само практически опит обединява вашите умения.

И така, това, което ви отличава от другите блогъри? Вашият опит, без съмнение!

Ако имате приемлива практика, от първа ръка знаете какви препятствия могат да чакат хората и как да ги преодолеете. По този начин тя прави вашето съдържание едновременно отварящо очите и полезно за читателите.

Например, когато имате своите трикове и съвети за разбиване на страховете от блогове, читателите на блогове могат да извлекат стойност от това. Така собственикът на блога ще обърне внимание на вашия текст и ще го приеме.

4. Взаимодействайте с читателите, за да предизвикате Buzz

Знаете ли това просто 20% от посетителите ще прочетат целия текст?

Когато вашата публикация в блога получи голям брой коментари, вие знаете, че усилията ви се изплащат.

Въпреки че всичко, за което жадувате, е връзка към вашата статия в топ сайт, помислете по-задълбочено. Ако можете да привлечете вниманието на читателите и да го задържите, за да накарат те да искат да прочетат цялата ви статия, това е чудесно.

Защо? Помага да …

 • провокират по-нататъшна дискусия и следователно увеличават броя на мненията
 • подобрете познанията си за марката и по този начин ще получите повече концерти на свободна практика

Ако читателите са ангажирани, те участват в комуникацията с писателя и читателите и това е доказателство за чиста работа за човек, създал текста. Въпреки че знаете колко е страхотно да получавате коментари и въпроси относно писането си, често ли участвате в дискусията?

В противен случай е крайно време да започнете да взаимодействате с читателите, за да предизвикате шум.

Коментарите увеличават шансовете собственикът на блога да ви запомни.

Плюс това, че сте активни в блога, изграждате лоялността към вас. По този начин коментирането помага да се развият доверителни отношения със собственика на блога.

5. Разменяйте контакти с инфлуенсъри

Замисляли ли сте се защо влияещите се разбират с други лидери на общественото мнение?

Успешните хора никога не спират да учат, така че е лесно да намерите влиятелни лица, които четат уебсайт на A +. Ако сте активни в блога, можете да се натъкнете и на други собственици на блогове, чиито сайтове също могат да бъдат потенциален дом за вашите творби.

Ако искате да установите контакт с тези влиятели, опитайте се да ги заинтересувате да се свържат и обменят контакти по-късно.

 • Помолете ги да споделят своите съвети и съвети;
 • отговарят на техните коментари и обсъждат материали;
 • съгласни с тяхната гледна точка.

Най-хубавото е, че не ги плашите, предлагайки сътрудничество. Вместо това вие сте приятелски комуникатор, който просто се интересува от споделяне на мнения и това повишава лоялността.

6. Популяризирайте техния уебсайт

Ако искате да публикувате публикацията си на сайта, тя трябва да е добър и надежден източник. Въпреки че всички знаем причините за участието в такива сайтове, само няколко от нас се замислят да направят добро на собственика на блога.

За да прикачите вниманието на собственика, изпратете линк към вашата статия, където пишете за този уебсайт. По този начин поставете връзката към уебсайта във вашите публикации.

Той напомня за това, че е полезен, затова помогнете на сайта да получи допълнителна обратна връзка и следователно подобрете класирането си в Google в мрежата. Освен това ще бъде полезно и за вас.

7. Проучвайте и предоставяйте само висококачествено съдържание

Публикуването на най-добрите уебсайтове отнема много работа и ние трябва да направим всичко възможно, за да привлечем вниманието на собственика на блога. Например, докато някои хора направете математиката за да получите отговори на най-лудите въпроси в мрежата, защо не можем да правим проучвания и да събираме цялата информация за сайта и тя трябва да намери перфектно приспособяване?

Очевидно е, че разглеждането на уебсайта е трудно, но помага да се разберат по-добре неговите нужди. Колкото повече знаете за сайта, толкова по-добри идеи за съдържание можете да предложите. След като знаете кои теми могат да работят добре за сайта, можете да намерите тема, която да хване окото на собственика на блога.

Това е чудесно, ако измислите добра идея. Но сигурен ли си, че твоето парче е висококачествено?

Нека го проверим! Какво е висококачествено съдържание?

 • Няма грешки в грешки, граматика или правопис;
 • Тя включва визуализации;
 • Тя се основава на статистически данни и казуси;
 • Това е вечнозелено, така че хората да научат нещо от него за период от време;
 • Той помага да се решат проблемите на читателите.

Изпращайки висококачествено съдържание, вие помагате на редактора да спести време, така че той или тя да ви се доверява повече. По този начин проверката преди публикуването е задължителна. В крайна сметка, положителната обратна връзка от най-добрите редактори е отлична, когато става дума за предоставяне на надеждни референции на бъдещите клиенти.

8. Давайте проби

Написвайки стъпка, вие се опитвате да гарантирате, че собственикът на блога се нуждае от вашата помощ. Докато можете да пишете красиви стихотворения за опита си, по-добре е да имате доказателство за думите си.

Действия изпреварващи думи.

Публикуването извън сините не работи, тъй като трябва да имате няколко страхотни статии в портфолиото си. Ако сте амбициозен блогър с малко опит, не се разстройвайте. Можете да напишете абзац, за да покажете стила си на писане и потока на мислите си.

За всеки блогър на свободна практика най-добрият начин да бъде публикуван на уебсайтове е да докаже качеството на вашата работа. Нещо повече, това помага на редакторите да разберат кой сте и защо вашите текстове са идеално подходящо за техния блог.

Сумата нагоре

За да поставите статията си в топ уебсайтове, най-трудната част е получаването на първата публикация.

Да, всички сме били там …

Ако публикациите ви на гости продължават да бъдат отхвърляни, е крайно време да подобрите шансовете си да бъдете приети.

Помня:
Никой не се ражда със знания и опит. Това е вашият резултат. Ако други хора публикуват статиите си в най-добрите сайтове, защо не можете да бъдете сред тях?

В края на краищата, въпросът е на вашето желание и усилие, нали??

ЕТИКЕТИ:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map