Как да добавите социално доказателство на сайта, за да увеличите реализациите?

Добавянето на социално доказателство може значително да увеличи реализациите ви.


Това дава на потенциалните клиенти усещане, че не са сами. Казва им, че има цял куп хора, които се доверяват на марката и я използват в своя полза. Така че това им дава не много причини да не го използват и за себе си.

За да определите „социалното доказателство“ по най-лесния начин, това означава да покажете на потенциалните си клиенти, че има много хора, които се доверяват на вашата марка и те също трябва. Той играе с техния ум (по добър начин), за да предизвика чувството за нужда от вашите продукти / услуги.

Ето един пример за социални доказателства, използвани от Netflix:

Когато кацнете на страница с филми / сериали, ще видите отзивите. Виждайки тези рецензии, знаете, че много хора са го гледали и (най-вероятно) са го обичали, така че сега искате да го гледате и вие.

Ето още един пример от Buzzsumo:

Те показаха на началната си страница някои от най-големите марки, които използват тяхната услуга. Виждайки това, клиентите могат лесно да се убедят колко е добро обслужването им, ако тези големи марки го използват.

Точно като тези два примера, има толкова много други начини за прилагане на социални доказателства. Можете или сами да ги замислите, или още по-добре, да използвате споменатите по-долу решения, за да улесните процеса. Тези решения ще ви помогнат да интегрирате социалното доказателство по много начини и потенциално да захванете повечето потенциални клиенти.

Ако това ви звучи интересно, нека скочим право. ��

ProveSource

Чудесно за увеличаване на доверието, реализациите и надеждността, ProveSource има няколко начина да интегрирате социалното доказателство във вашия бизнес. Можете да показвате известия за покупки, отзиви от клиенти, брой посетители на живо, брой на общите клиенти и много други.

Те остават верни на своята услуга, поради което ще забележите, че началната им страница е пълна със социални доказателства и тя напълно работи. ProveSource има над 18 000 доволни клиенти и то интегрира се с много различни платформи, включително WordPress, Shopify и Clickfunnels.

Notifia

100% GDPR-съвместим, Notifia е пакет от над 30 джунджурии и плъгини, които да изстрелят вашата маркетингова игра. Необходими са само няколко минути, за да го настроите и можете да видите експоненциален растеж от него. Той има инструменти за спечелване на доверие, увеличаване на реализациите, проследяване на поведението и много други.

Можете да ги персонализирате и да изберете от над 180 езика. Интересното е, че приспособленията изобщо не забавят вашия сайт. Те са оптимизирани за изпълнение.

Notifia се интегрира с множество приложения и платформи като WordPress, Slack, Stripe и Shopify.

TrustPulse

Прост, но много функционален, TrustPulse е почти като универсална маркетингова (използваща социално доказателство) платформа. Можете да го настроите в рамките на 5 минути и да го персонализирате по ваш вкус. Тя ви позволява да показвате клиентска дейност в реално време, независимо дали е покупка или регистрация.

Няма нужда от кодиране на знания, така че всеки може да започне да използва това. Страхотното е, че е създадено от екипа на OptinMonster, така че ще бъде добре. TrustPulse може да бъде интегриран в различни платформи, включително Blogger и Weebly.

VocalVideo

с VocalVideo, можете лесно да създадете социално доказателство под формата на видеоклипове. Това могат да бъдат отзиви, рецензии и други експертни кампании, използвайки техните зашеметяващи предварително направени шаблони.

Компания, наречена Respond Software, използва това решение и излезе с този завършен видеоклип:

Използвайки това решение, получавате указания от началната точка до края, така че не е нужно да правите много. Например, получавате предварително направени шаблони, с които да достигнете до хората, от които се нуждаете от видеоклип, а след това също и подсказващи подсказки за най-доброто генерирано от потребители видео.

Вграждането и публикуването на всяка платформа също е една от простите задачи с VocalVideo, тъй като отнема само няколко щраквания. След като публикувате видеоклипа, можете да анализирате ефективността и да подобрите областите, където е необходимо.

Можете да се регистрирате и да започнете безплатно.

FOMO

Много интелигентни и удобни за ползване, FOMO прилага машинно обучение, за да намери най-подходящите настройки за преобразуване за вашия уебсайт. Можете да показвате персонализирани известия за продажби, регистрации, доставки и други доказателства, които са длъжни да конвертират вашите посетители.

Можете бързо да настроите това и да се интегрирате с над 80 приложения, включително Zapier, MailChimp и Instagram. Има много възхитителни отзиви, а някои от тях дори желаят никой друг да не открива този инструмент, защото това е тяхната малка тайна за успех. Това е ДОБРО!

На всичкото отгоре това е съвместимо с GDPR.

Сигнали за социално доказване

Можете да избирате от над 200 предварително направени шаблона, за да показвате различни известия на посетителите си, като използвате Сигнали за социално доказване. Тези шаблони могат да ви помогнат да генерирате абонати, да увеличите продажбите, да увеличите ангажираността и дори да създадете спешност по всички правилни причини.

Подходящ е за мобилни устройства и можете да го персонализирате до голяма степен Можете да интегрирате това с платформи като WordPress, Shopify и MailChimp.

Започнете безплатно и го настройте само за 60 секунди.

Nextsale

Nextsale ви позволява да добавяте известия за продажби, изскачащи изходи, отстъпки в горната лента, а също и промо кутии. Той използва социалното доказателство до пълния си потенциал и изтласква най-добрия възможен процент на конверсия за вас. Можете също да създадете фунии и да намалите разходите за придобиване.

Лесно и бързо е да го настроите. Това отнема не повече от няколко минути, независимо коя интеграционна платформа сте избрали. Тя може да бъде интегрирана в:

 • WordPress
 • Shopify
 • BigCommerce
 • WooCommerce
 • Персонализирани уебсайтове

Всичко, от което се нуждаете, е проследяващият пиксел, който ще добавите в уебсайта си, и е добре да започнете да го използвате.

пулс

Използвайки пулс, можете да показвате известия за действия, които предприема посетителят. Той се доверява на някои от най-големите марки, като Speedo, Harry’s и KlientBoost. (Вижте как това е социално доказателство!)

След много тестове те дойдоха да предложат това решение, така че можете да сте сигурни, че ще видите голям процент на реализация веднага след прилепа. Като цяло той е бърз, лесен за настройване и ви позволява да преглеждате задълбочени анализи.

Можете също така да направите A / B тест, за да извлечете максимума от него и да промените различни настройки за всяка кампания. Бъдете спокойни, Pulse се интегрира с любимите ви платформи и приложения.

влияние

С неограничени персонализиране и над 50 интеграционни платформи, влияние изисква само един ред код, за да започнете да увеличавате реализациите и продажбите си. Можете да покажете:

 • Скорошна индивидуална потребителска активност
 • Скорошна групова активност на потребителите
 • Брой посетители на живо
 • Отзиви на клиенти

Лесно е да настроите и поддържа над 100 различни езика. Можете да започнете да използвате безплатната им пробна версия.

WPfomify

Напълно отзивчив с поддръжка от световна класа, WPfomify е блестящ плъгин за WordPress за социално доказателство. Можете да го интегрирате с други популярни плъгини и услуги за имейл маркетинг, като WooCommerce, MailChimp и EasyDigitalDownloads.

Той има много възможности за дизайн и можете да използвате UTM полета, за да проследявате реализациите си с Google Analytics. Освен това той е отзивчив и ви дава пълен контрол върху това, кой вижда вашите известия за социални доказателства, всичко благодарение на Granular Target.

Важно е да се има предвид, че този плъгин ще работи само на самостоятелно хостван WordPress сайт.

SocialProve

SocialProve може да ви помогне да намалите разходите си за придобиване чрез показване на полезни за потребителите социални доказателства. Хубавото на това решение е, че известията не обхващат значителна част от екрана. Заема малко пространство, но извлича максимално от него.

Различните видове изскачащи прозорци включват:

 • Брой дейности на живо
 • Брой посетители на живо
 • Брой посетители през последните 24 часа
 • Брой дейности през последните 24 часа

Можете да опитате това решение безплатно в продължение на седем дни, като използвате тяхната пробна опция.

Beeketing

Захранван от AI технология, Beeketing е направено за повишаване на вашите електронни търговски реализации. По същество това е всеобхватна маркетингова платформа за онлайн магазини, която ви позволява да:

 • Проследявайте поведението на клиентите
 • Отбележете интереса на клиентите към вашия магазин
 • Използвайте различни приложения за социални доказателства, спешност и поддръжка на клиенти

Той има много функции в него, за да се увери, че вашият магазин работи безпроблемно и постига най-добрите проценти на конверсия на всеки ъгъл, дори и на страници за каси. Можете да интегрирате Beeketing с WooCommerce, BigCommerce и Weebly.

Nudgify

Можете да показвате покупки и активност на посетителите в реално време с Nudgify. Той има работно място за влачене и пускане и масивна колекция от готови шаблони, от които можете да избирате. Можете да ги персонализирате, да добавите елементи с възможност за кликване и да се интегрирате с други инструменти за допълнително подобряване на функционалността.

Без значение дали имате магазин за електронна търговия, SaaS продукт или почти всеки уебсайт, Nudgify може да ви помогне да извлечете максимума от всеки посетител..

заключение

Социалното доказателство е от съществено значение за напомнянето на вашите нови посетители и потенциални клиенти за достоверността на вашия бизнес. Тези решения по-горе могат да ви помогнат да направите това с максимална лекота.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map