12 Szerszám, amely segít Önnek az affiliate program futtatásában

A digitális marketing legfontosabb és legnehezebb szempontja vitatottan a termék megismerése a termékről. Annak ellenére, hogy számos nagyszerű módszer van a termék online promóciójára, ijesztőnek tűnhet a ritmust elérni.


Talán az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott marketing technika az affiliate marketing. Nemcsak folyamatos jövedelmet szerezhet társult partnerprogramjából, hanem rengeteg zümmögést generálhat az Ön által kínált termékekkel kapcsolatban.

És ezért van:

 • A hasznos termékekre mindig igény van. Akár a blogolással foglalkozik, akár egy induló vállalkozást irányít, az emberek a termékeit fogják használni, ha ez segít nekik. Csak akkor van értelme, hogy ugyanazok az emberek szeretnének keresni passzív mellékjövedelem társult programból.
 • Sok társult programokban részt vevő ember gyakran blogbejegyzéseket ír az Ön termékéről, hogy több társult értékesítést érjen el. Ez a termék ingyenes marketingjéhez vezet, ideértve a kiváló minőségű linkek készítését is.

Az affiliate programok különösen jól működnek a digitális indulókkal. Ennek oka az, hogy az ügyfélnek nem kell fizikai terméket megrendelnie annak használatához. Hasonlóképpen megkönnyíti mások számára az Ön termékének promócióját, mivel digitális formában könnyen elérhető.

A társult programok alapjai

Ha nem biztos benne, hogy mihez tartozik egy társult program futtatása, itt talál egy tömör alapot, amely megnyugtathatja Önt. Egy kapcsolt program lehetővé teszi harmadik féltől származó együttműködők (bloggerek, kiadók stb.) Meghívását a termékek reklámozásáért jutalékért cserébe..

Bár a legtöbb társult programnak megvan a különbsége, a legtöbb alapfogalmat a legtöbb használja:

 • Értékesítésvezérelt jutalékok. Az affiliate marketing lehetővé teszi, hogy rugalmas legyen abban, hogy miként fizetsz másoknak az Ön termékének népszerűsítéséért tett erőfeszítéseikért. Ha nincs eladás, akkor nem kell jutalékot fizetnie. Mint ilyen, rendkívül költséghatékony az affiliate program fenntartása. Ráadásul arra ösztönzi a harmadik féltől származó leányvállalatokat, hogy fektessenek be jutalékok keresésére irányuló erőfeszítéseikbe.
 • Folyamatban lévő jutalékok. Dönthet úgy, hogy szigorú egyszeri díjat fizet minden új ügyfelért, vagy hagyhatja, hogy leányvállalatai folyamatosan jutalékot szerezzenek. Pl. Jutalék kifizetése, ha az ügyfél egy bizonyos összeget költ a termékeire. Márkák, mint DigitalOcean híresek ennek a megközelítésnek a felhasználásával.

Minden más teljesen rajtad múlik. Az Ön által kínált egyéb funkciók a használt affiliate program platformjától is függnek. Ami ezen az útmutatón is történik.

Saját affiliate programjának elindításának elősegítése érdekében összeállítottuk a piacon található legjobb affiliate program eszközök listáját. Ezek az eszközök segítenek elosztani a társult programot kezdő szinttől vállalkozásig, ha szükséges. Ezenkívül rengeteg változatot bővítünk, ideértve a WordPress és az üzleti webhelyek felhasználóinak speciális társult programjait.

Ne pazaroljunk időt és menjünk a jó részekre.

Rewardful

Rewardful

Van egy SaaS vállalat??

A Rewardful a társaságok számára a legegyszerűbb eszközöket kínálja a társult program létrehozásához a Stripe fizetési átjárón keresztül.

A platform mindent automatizál, a jutalékkezeléstől a kifizetésekig és a visszatérítésekig. És a legfontosabb: a Rewardful az egyik legegyszerűbb beállítási folyamatot használja bármely társult program platformon.

 • Készen állsz egy csíkos fiókra
 • Hozzon létre egy fiókot
 • Csatlakoztassa Stripe-fiókját a Rewardful-hoz
 • Másolja és illessze be egy egyszerű JavaScript-kódrészletet
 • Hozza létre kampányait az irányítópulton

A fenti lépések elvégzése után a webhelyére adott kódrészlet lehetővé teszi a fióktelep kezelését a termékén. A Rewardful dedikált irányítópultot biztosít minden olyan társult vállalkozás számára, amely feliratkozik a programjára.

Jutalmas példa

Ez az irányítópult olyan dolgokat tartalmaz, mint a linkek kezelése, szalaghirdetések, kifizetések és még sok más. Mivel natív módon integrálódik a Stripe-hez, az összes kifizetést automatikusan nyomon követjük és kezeljük.

Az ár havonta 19 USD-tól kezdődik a legalapvetőbb tervnél, azzal a lehetőséggel, hogy az Enterprise havonta megközelítőleg 299 $ -ra kerül.

Tapfiliate

Tapfiliate

Tapfiliate egy kivonat alapú kapcsolt program platform. Ugyanakkor hangsúlyuk minden üzlet megközelítésének irányába mutat. Más szavakkal, a Tapfiliate kifejezetten a tartalom- és weboldal-rendszerek széles skáláját célozza meg. Partnerprogramjuk integrálható a Shopify, a WordPress programba, Weebly, Wix és más jól ismert platformok.

Tapfiliate szolgáltatások

Itt vannak a legfontosabb jellemzők:

 • Automatizált integráció a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerekkel.
 • Testreszabható műszerfal előre beépített munkafolyamatokkal, eseményindítókkal és társult kezelési funkciókkal.
 • A kapcsolt vállalkozások megjelölhetik saját irányítópultjukat.
 • A jutalékok egyedi szabályai, ideértve a külső személyeket is, mint a bónuszok és jutalmak.
 • Az összes fő fizetési átjáróval működik.

A tervek havonta 69 dollárra indulnak, és vannak 0% tranzakciós díjak.

Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro egy egyedi affiliate nyomkövető eszköz az értékesítés, a kifizetések és az affiliate felhasználók kezelésére. Ez magában foglal egy all-in-one műszerfalat a személyes affiliate program karbantartásához. Ezenkívül nem kell, hogy rendelkezzen korábbi műszaki tapasztalattal ezen platform használatához. Szinte az összes telepítési lépés teljesen kód nélküli és alaposan kifejtve.

Maga a platform olyan területeket ölel fel, mint az értékesítés nyomon követése, az egyedi terméktámogatás, a kuponok és a jutalékkezelés. Ezenkívül a Post Affiliate Pro segít megelőzni a boldogtalan ügyfeleket azáltal, hogy figyelemmel kíséri a potenciálisan hibás tranzakciókat; csalás elleni védelem.

Minden egyes tagjának, amely feliratkozik a termékek reklámozására, saját, kijelölt irányítópultja lesz. Ez az irányítópult tartalmazza az összes szükséges eszközt társult linkek létrehozásához, a kifizetések kezeléséhez és az új potenciális ügyfelek nyomon követéséhez.

Kiflo

Kiflo

Kiflo arra koncentrál, hogy segítsen a márkádhoz hasonló márkáknak a Partnerkapcsolat-kezelési stratégia végrehajtásában. Alapjában véve növekvő vállalkozásokat céloz meg, akik szeretnék megtenni a következő lépést termékeik népszerűsítésében.

Miután úgy érezte, hogy értékesítései egy lineáris görbét követnek, felhasználhatja a Kiflo kiterjedt PRM eszközeit a hosszú távú kitettség fokozására. Minden, az affiliate irányítópulton és az egyedi linkkezelésen keresztül rendelkezésre áll.

Ezenkívül a Kiflo egységes irányítópultját is felhasználhatja partnereivel való kapcsolattartásra és tartós kapcsolatok felépítésére. A nap végén valószínűleg maguk a partnerek lesznek a partnerek.

WP Affiliate Manager

WordPress Partnerprogram

A WordPress egy tartalomkezelő rendszer erőműve. Eredetileg hírhedt a legjobb blogolási funkciókért – a WordPress most látható a médiaoldalak, a SaaS induló vállalkozások, az üzleti platformok és az e-kereskedelem üzleteinek üzemeltetése terén. Ha vállalkozását vagy induló vállalkozásait a WordPress-től kezeli, akkor a WP Affiliate Manager áldás lesz az Ön számára.

Ez a plugin úgy tervezték, hogy integrálódjon a meglévő termékmenedzsment szoftveréhez, majd lehetővé tegye, hogy meghívja leányvállalatait a program részévé válni. A meglévő támogatott platformok közé tartozik a WooCommerce, az Easy Digital Downloads, a WP eStore, az S2Member és még sokan mások.

És mivel a WordPress alapú, megkapja a hagyományos, könnyen követhető munkafolyamat-környezetet. Ez az eszköz a meglévő WordPress-információkat használja felhasználói irányítópultok előállításához és kényelmes affiliate-kezelési szolgáltatások biztosításához.

CJ Affiliate

CJ Affiliate

A 2000-es évek elején, Bizottság Junction volt híres hírhedt hírnevéről az affiliate marketing területén. Az akkoriban szinte minden digitális marketingszakértő kifejezetten a Commission Junction-t használja, mivel a promócióhoz a legnagyobb rendelkezésre álló termékkészlet volt. Manapság a CJ Affiliate mindkét segítségre összpontosít A hirdetők valamint a kiadók.

Az önálló kapcsolt szoftverekkel ellentétben a CJ érdekes előnyöket kínál annak érdekében, hogy a társult programja a földön legyen. Először: a Advertiser szolgáltatás lehetővé teszi, hogy összes termékét egyetlen műszerfalba sorolja. Innentől meghatározhatja még a legkevesebb részletét a termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban, amelyet megpróbál forgalomba hozni.

Másodszor, a CJ szintén platform a kiadók számára. Ez egy kényelmes módszert jelent az Ön számára új társult partnerek azonnali vonzására. A CJ Publisher fóruma felsorolja az összes elérhető promóciós terméket. És a közönség elég sokszínű, hogy mindig van valaki, aki egy adott kategóriába tartozó terméket keres.

ShareASale

ShareASale

ShareASale a 2000-es évek elejére is visszatér. A platform a marketing területén sokféle változást megélt, ám szilárd választás marad azok számára, akik szeretnék népszerűsíteni termékeiket társult rendszerrel.

A ShareASale legfontosabb előnye, hogy rendkívül jól ismert platform. Még olyan népszerű márkák is, mint a Félelmetes motívum a ShareASale-t használják társult igényeik kezelésére.

Ennek részben annak a ténynek a köze van, hogy a ShareASale megkönnyíti a kiadók számára. Bárki reklámozhat egy terméket és nagyon hatékonyan kereshet társult jutalékokat. Fizetési előzményeik szilárd, ami tovább könnyíti a választást az affiliate szervezők számára.

Hatás

Hatás

Az affiliate marketing nem csak a lényeg. Ez a partnerkapcsolatokról is szól – azokról az emberekről, amelyek lehetővé teszik, hogy hosszú távon több bevételt szerezzen. Impact Engage egy olyan platform, amelyet arra terveztek, hogy nyitott kapcsolatot tartson fenn minden partnerével.

A részletes jelentésekhez való hozzáféréssel láthatja, hogy mely partnerek teljesítenek kivételesen jól. És ha elég elégedett vagy, akkor különleges ajánlatokat és jobb jutalékot kínálhat számukra kemény munkájáért.

Általában ezt bélérzéken vagy jó szívből kiindulva csinálnád. Ehelyett az Impact segít az adatok alapján meghozni a döntéseket. Lehet, hogy még ne hagyja ki azokat a partnereket, akiknek a vártnál jobban teljesítenek.

Voluum

Voluum

Voluum egy all-in-one hirdetési tracker a vállalkozása számára. Ezzel az eszközzel nemcsak a társult programjait kezelheti, hanem más is.

Mint például:

 • Nyomon követheti hirdetési kampányait olyan webhelyeken, mint a Facebook, Instagram, Twitter és mások.
 • Tesztelje adatait a minták és egyéb betekintések elemzésével.
 • Kérjen cselekvési tanácsot a következő kampány általános teljesítményének javításához.
 • Kövesse nyomon társult vásárlásait és azok eredetét. Tudja meg, ki befolyásolja legnagyobb mértékben az értékesítéseket, és részesedjen tőle.

Ha már megalapozott középvállalkozás-vállalkozása van – a Voluum egyike azoknak az eszközöknek, amelyek statisztikai előnyt biztosítanak a versenytársa felett.

TORTA

CAKE Affiliate marketing megoldás

TORTA teljesítmény-alapú marketing eszköz az ügyfelek kezelésére, a többcsatornás stratégia optimalizálására és a partnerkapcsolatok elősegítésére. A legjobb a meglévő házon belüli kapcsolt rendszerekhez. És hasznos lesz mennyiségi adatgyűjtés az affiliate teljesítményének optimalizálása érdekében.

Noha eleinte bonyolultnak tűnhet, a CAKE megtanulása könnyű, mivel annak legtöbbje intuitív. Jelentéseket generálhat, nyomon követheti az egyes partnereket, vagy promóciókat küldhet, csak az irányítópulton biztosított eszközök használatával.

Refersion

Refersion

Refersion egy all-inclusive affiliate marketing platform, amely segít létrehozni affiliate rendszerét a termékéhez. De emellett kezet nyújt új partnerek vonzásához. Minden Referion ügyfél hozzáférést kap egy speciális piacra, ahol több mint 5000 kiadó keres új termékeket promóciójához.

Ráadásul rengeteg informatív útmutatót és videót talál hogyan lehet a terméket forgalmazni társult marketing útján.

Ez az affiliate platform eszköz rendkívül jól fog működni az e-kereskedelem üzlettulajdonosaival. Például, van egy Shopify üzlet, és kibővíteni kívánja vállalkozását. A Referion zökkenőmentes integrációval rendelkezik mind a Shopify, mind a WooCommerce és más népszerű e-kereskedelmi platformok számára.

AffiliateWP

AffiliateWP

A WordPress kétségkívül az egyik legkönnyebben használható webhelykezelő platform. És sokan számára egy másik megoldásra való átváltás gondolata nem kérdéses. Ha szereti a WordPress-t, és szeretné kezelni a társult vállalkozásait a fő irányítópulton, van néhány jó hír.

AffiliateWP egy WordPress első társult marketing menedzsment plugin, amely többet kereshet. Mivel már közzétette termékeit a WordPress segítségével, az AffiliateWP használata rendkívül egyszerű lesz.

AffiliateWP példa

Először alapvető telepítést hajt végre, és meghatározza a társult program bizonyos szabályait. Ezt követően hozzáadhat egy Partnerprogram oldalt a webhelyéhez. Ez az oldal eszközként szolgál majd új partnereinek a feliratkozáshoz és a társult kapcsolatok megszerzéséhez.

Hasonlóképpen, partnerei képesek lesznek nyomon követni előrehaladásukat és kérni a kifizetések visszavonását, ha egy bizonyos küszöbön túllépik. A kapcsolt program adminisztrátoraként választhat egyedi szalaghirdetéseket vagy egyéb hirdetési lehetőségeket. Partnereinek ezután közvetlen hozzáférése lesz ezekhez az erőforrásokhoz.

Ha már tudja, hogy a WordPress milyen egyszerű, akkor az AffiliateWP bővítmény sem kivétel ugyanezen trendről. Könnyen érthető, nagyon rugalmas, és lehetővé teszi a testreszabás elvégzését, amennyit csak akar.

Záró szavak

A kapcsolt program indítása nem nehéz. Ha van egy értékes terméke, amelyet eladni szeretne, akkor valószínű, hogy van ott valaki, aki szeretne segíteni az adott termék népszerűsítésében. És ennek haszna felbecsülhetetlen.

A termék / vállalkozás méretétől függően mérlegelnie kell és mérlegelnie kell a legjobb társult marketing platform elérésének lehetőségeit.

A kapcsolt marketing eszközök ezen útmutatójának elegendő diverzitással kell rendelkeznie, hogy fedezze igényeit mind a kisvállalkozások, mind a vállalkozások számára egyaránt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map