7 legjobb felhő-alközponti megoldás kis- és középvállalkozások számára

Ha üzleti telefonos rendszert keres, akkor valószínűleg nagyon sokat látta a PBX rövidítéssel. Az alközpont rövid Magánfiókcsere. A nyilvános telefonhálózattal ellentétben az alközpont lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy maguk üzemeltessék telefonhálózataikat.


A PBX rendszerek hagyományosan csak helyszíni megoldásokként voltak elérhetők. Ez szigorú öngazdálkodást, magas karbantartási költségeket és magas szintű összetettséget jelentett.

És bár továbbra is elérhető helyszíni megoldásként, a mai napközbeni PBX-felhasználókat arra ösztönzik, hogy telefonos rendszereiket a felhő felett üzemeltessék.

Nem csak azért, mert sokkal megfizethetőbb, hanem azért is, mert könnyebben kezelhető, és előnyeit élvezheti az egyedi szolgáltatások. A szemléltetés céljából itt van néhány ezek a szolgáltatások:

 • Külső tárhely. A telefon rendszerét a szolgáltatója üzemelteti és karbantartja, ami azt jelenti, hogy az adatközpontok kívül helyezkednek el. Ez enyhíti a rendszeres hardverkarbantartás szükségességét.
 • IP telefonok. A felhőalapú PBX rendszerek teljes egészében az Ethernet hálózaton futnak. Ez azt jelenti, hogy a teljes vállalkozás bárhonnan használhatja VoIP telefonokat és / vagy mobiltelefonokat, ahol van internet kapcsolat.
 • Egyszerű kezelés. A felhőalapú PBX-megoldások minden alapvető funkciót integrálnak egy online műszerfalba. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a böngészőből útvonalakat adhat, engedélyeket oszthat ki, kezelheti a telefonkonfigurációkat stb.
 • Rugalmasság. Akár üzleti úton, akár irodában van, a Cloud PBX biztosítja, hogy ügyfelei és csapata bármikor elérhessen.
 • Nincs további költség. Az ebben a bejegyzésben bemutatott megoldások kizárólag terv-alapú modellre épülnek. Csak a szükséges szolgáltatásokért fizet, nem több és nem kevesebb.

És végül: a digitális működés biztosítja, hogy a választott Cloud PBX platformot integrálhassa a kedvenc ügyfélkapcsolat-kezelő eszközeivel is. A szereti Értékesítési erő, Zendesk, Laza, Freshdesk, és sokan mások.

Egy alkalommal az üzleti telefonrendszerrel való digitális digitalizálás a költséghatékonyságról szól. Manapság profitálhat a megnövekedett termelékenységből, könnyű méretezésből és több száz integrációból az eszközökkel, amelyeket vállalkozása már használ.

Tehát nézzük meg közelebbről a választásokat, amelyek a piacon megtalálható legjobb Cloud PBX megoldásokra vonatkoznak.

Csak hívj

Csak hívj

A JustCall egy felhőalapú alközponti rendszer, amely több mint 70 ország telefonszámait szolgáltatja az üzleti tulajdonosoknak. A JustCall által létrehozott telefonszámok helyi számként jelennek meg, amikor kapcsolatba lépnek az ügyfelekkel, ami alapos átláthatóságot biztosít.

A helyi telefonszám miatt az ügyfeleknek nem kell aggódniuk a fogadott hívások legitimitása miatt. Röviddel a JustCall ügyfélként való feliratkozás után lehetősége van új telefonszámok generálására a kívánt országban.

A legjobb az, hogy nemcsak a telefonszámok korszerűsítésére vonatkozik. A JustCall funkcióinak listája messze és szélesre terül el, amikor biztosítani kell, hogy Ön és ügyfelei mindig kapcsolatba lépjenek. És itt van, hogyan.

 • Hívásátirányítás. Nyaralni? Nem probléma. A JustCall továbbíthatja vagy eloszthatja a hívásokat az Ön által választott számokra, még akkor is, ha nincs hivatalában.
 • Csapat elosztás. Egyetlen hívást sem szabad megválaszolatlanul hagyni. A JustCall csapat funkciói lehetővé teszik, hogy több alkalmazottat egyetlen számhoz rendeljen.
 • kinevezések. Használja az egyik biztosított weboldal widgetet, hogy egy találkozót adjon a webhelyéhez. Ilyen módon az ügyfelek a számukra megfelelő időpontban ütemezhetik a hívások időpontját.
 • Integráció. A JustCall több mint 30 integrációt támogat a kedvenc CRM és Helpdesk platformokkal.
 • Monitoring. Új hívás-támogatási központ alkalmazottainak képzését tervezi? A beépített megfigyelési funkciók segítségével gyorsan felismerheti a gyakornokok által esetlegesen elkövetett hibákat, és azokat útközben módosíthatja.

A cég folyamatosan frissíti platformját új funkciókkal és eszközökkel, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki telefontelefon-rendszeréből. Az árképzés tekintetében tisztességes és rugalmas is. A legolcsóbb tervvel, csupán havonta 25 dolláronként, számonként.

Aircall

AirCall

Olyan üzleti telefonos megoldást keres, amely méretarányosan növekszik vállalkozása növekedésével? Ne keressen tovább, mint Aircall. Tökéletes választás azoknak a vállalkozástulajdonosoknak, akik szeretnék saját telefonos központot létrehozni és kibővíteni azt az üzleti növekedés mellett.

Tehát milyen nehéz a gyakorlatban használni az Aircall-t? A jó hír az, hogy a feliratkozástól az első telefonszám létrehozásáig minden nagyban automatizált. Miután felállította a csapatstruktúrát, több mint 50 ország telefonszámait kezdheti hozzá.

Minden létrehozott számot az ország igényei szerint testreszabhat, és ezen felül számot rendelhet egy adott csapattaghoz. Például valaki, aki azon a régión belül dolgozik, ahol Ön a számot választja.

Repülőgép a jobb üzlet érdekében

De ez még nem minden. Annak érdekében, hogy a call center a lehető legteljesebbé váljon, támogatásra van szüksége a harmadik féltől származó integrációkhoz. Valószínű, hogy az ügyféllistát már az ügyfélszolgálat szoftverével vagy más módon kezeli.

És még ebben az osztályban is az Aircall rendkívül előkelő lesz az általuk nyújtott támogatás révén. Az integrációk jelenlegi listája több mint 100 eszközt és platformot tartalmaz, amelyeket a modern üzleti tulajdonosok használnak. Szereti a Zoho, a Shopify, a SnapCall, a Pipedrive és még sokan mások.

RingCentral

RingCentral

RingCentral az elsődleges telefonrendszer-választás több mint 400 000 vállalkozástulajdonos számára világszerte. Akár kisvállalkozás, akár növekvő vállalkozás vagy – a RingCentral rengeteg funkciót kínál az Ön igényeinek kielégítéséhez.

Felhőalapú VoIP-platformként a RingCentral kiemelkedik a hanghívások, a mobil sms-szolgáltatások funkcióival, de konferencia-lehetőségekkel rendelkezik a videó és a hang számára is.

A hívások RingCentral előnézete

A RingCentral egyik legkeresettebb szolgáltatása az egységes mobil- és asztali élmény. Ez biztosítja, hogy az alkalmazottak mindig hozzáférhessenek a fontos hívásokhoz (nem fogadott vagy nem), akár útközben, akár irodában vannak.

A disztribúció révén különféle csapatokat oszthat ki vállalkozásának különféle ágazataira. Például. Ügyfelek, akiknek technikai vagy pénzügyi segítségre van szükségük.

Az árak havonta 20 USD-tól indulnak az Essentials csomag számára, az Ultimate (all-inclusive) havi 50 USD-tól. Ne feledje, hogy ezek az előfizetési költségek nem terjednek ki az egyedi telefonszámokra, amelyek kb. 5 dollárral kezdődnek egy nemzetközi számért.

8 × 8

8x8

8 × 8 arra összpontosít, hogy segítse a kis- és középvállalkozások tulajdonosát egy dinamikus telefonrendszer létrehozásában a teljes üzleti struktúrában. Világszínvonalú technológián keresztül – a 8 × 8 képes nagysebességű PBX szolgáltatásokat nyújtani, csak internetes kapcsolaton keresztül.

Mindent egyben platformonként a 8 × 8 nem csupán egy hagyományos telefonkezelő rendszert képes biztosítani. A szemléltetésül itt bemutatjuk a három alapterméket, melyeket 8 × 8 kínál ügyfeleinek:

 • Virtuális iroda. Hagyományos felhő-orientált telefonszolgáltatás a VoIP használatával. Kiválóan alkalmas kisvállalkozások tulajdonosaira, akiknek megbízható telefonszámra van szükségük az ügyfelek eléréséhez.
 • Virtuális Irodai Pro. Ugyanezen csomag profi verziója további funkciókat tartalmaz, például faxot, konferenciabeszélgetést és a hívások rögzítésének képességét. Ideális, ha vállalkozása növekszik, és távoli munkakörnyezetben kíván vállalkozást befejezni.
 • Virtuális kapcsolattartó központ. Teljes értékű kapcsolattartó központ élmény a felhő felett. Ez magában foglalja a jelentések előállításához, az adatok időbeli elemzéséhez és még sok minden máshoz szükséges eszközöket. Alkalmas olyan már működő vállalkozások számára, amelyek napi rendszerességgel több ezer ügyféllel foglalkoznak.

Az egyik jellemző, amely a 8 × 8-ban kiemelkedik, a munkaadói irányítópult. Ez a műszerfal segít összehozni az összes alkalmazottját egyetlen rendszerben. Az alkalmazottak beszélgethetnek egymással, hívásokat rendelhetnek el, vagy kezelhetik a hangüzenetek hátralékát.

Végül, de nem utolsósorban, ha úgy dönt, hogy 8 × 8-ra megy – egyik PBX-szakembereik bemutató túrát adnak Önnek a termékről, legfeljebb egy óráig. Ez biztosítja, hogy teljes mértékben ismeri az összes alapvető funkciót és azt, hogy ezek a szolgáltatások milyen előnyökkel járhatnak az Ön vállalkozása számára.

RingOver

RingOver

RingOver egy franciaországi telekommunikációs platform, amely kevesebb, mint 5 perc alatt segíti a digitális telefonos központ létrehozását. Attól kezdve, hogy nincs telefonos központja, a telefonszámra és az első ügyfélhívásra. Mindezt egy alaposan optimalizált infrastruktúrának köszönhetően, amely segít a célok elérésében.

Annak további megértése érdekében, hogy a RingOver miért jobb a hagyományos házon belüli alközponti rendszereknél, vessünk egy pillantást a főbb jellemzőkre.

 • Hozzon létre telefonszámot több mint 60 országban, a kimenő vagy bejövő hívások korlátozása nélkül.
 • Használja a felhőalapú telefonos központját szövegek küldéséhez, az ügyfelekkel való csevegéshez, fax küldéséhez vagy hangüzenetek fogadásához.
 • Együttműködik az asztali és a mobiltelefonnal – fogadja el ügyfele hívásait minden olyan helyről, ahol van internet-hozzáférés.
 • A dinamikus kapcsolótábla, amelyet felhasználhat az interaktív navigációs élmények strukturálására az ügyfelek számára. Például. Nyomja meg az 1 vagy a 2 gombot egy adott osztály eléréséhez.
 • Teljesen részletes jelentések a bejövő / kimenő hívásokról, az alkalmazottak előzményeiről és egyebekről.
 • Könnyű integráció a kedvenc ügyfélkapcsolat-kezelési platformon.

A legjobb az egészben, hogy a RingOver telepítési folyamatán kívül semmit nem kell tennie. A feliratkozás után kapott műszerfal mindent tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a regisztráció befejezése után elkezdheti új számok és csapattagok hozzáadását.

RingOver integráció

A legnépszerűbb terv (teljesítmény) havonta körülbelül 60 dollárral kezdődik. Ez magában foglalja a korlátlan hívásokat a világ több mint 100 országába. Ezenkívül lehetősége van arra is, hogy a telefonos ügyfélszolgálatot a piacon a legnépszerűbb CRM-platformok több mint 15 elemével integrálja.

Az egyes értékelések azt mutatják, hogy a RingOver erős technikai támogatást kapott. Más szavakkal, ha még soha nem használta a Cloud PBX megoldást – a RingOver finom népei örömmel segítenek abban, hogy a lehető leggyorsabban elinduljon..

Nextiva

Nextiva

Nextiva az egyik legrégebbi és vitathatatlanul legnépszerűbb felhőalapú PBX-megoldás a piacon. A cég több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a digitális telefonrendszer területén. És túlélte a VoIP technológia több műszakát, amelyet ma az interneten látunk.

A Nextiva sikere mögött álló koronás ékszer a folyamatos munkája a NextOS felület. A NextOS a kommunikációnak az üzleti környezettel kapcsolatos összes aspektusát tartalmazza. Konkrétan a Nextiva arra törekszik, hogy a csapat és az ügyfél kommunikációját egyetlen egyedi irányítópulton egyesítse. Ez viszont zökkenőmentes digitális ügyfélszolgálati élményt nyújt.

Nextiva NextOS

Az alapvető funkcióktól kezdve, mint például a hanghívások, a hívásátirányítás és a hívási sorok, a bonyolultabb eszközökig, például az ügyféladatokig és az üzleti adatokig.

Hosszú távon a Nextiva segít abban, hogy elegendő információt gyűjtsön ügyfeleiről, hogy jobban megértsék ügyfeleik igényeit.

Ez A.I segítségével készítették. amely segít a Nextiva-nak a kritikus ügyféladatok valós időben történő összegyűjtésében. És mivel ez egy meglehetősen egyedi megközelítés, az lenne a legmegfelelőbb olyan középvállalkozások számára, akik előre látható időn belül exponenciálisan növekedni akarnak.

CloudTalk

CloudTalk

A CloudTalk egy összevont felhőalapú telefonrendszer, integrált call center platformon keresztül. A modern üzleti eszközökkel, az ügyfélszolgálattal és az e-kereskedelem üzleteivel való együttműködésre épül, amely elősegíti az ügyfelek közötti kommunikációt. A legnépszerűbb havi terv 20 USD-tól kezdődik, és az Ön igényei szerint frissíthető.

Ellentétben az unalmas házon belüli alközponti rendszerekkel – a CloudTalk teljes egészében a böngészőből működik. Ez biztosítja, hogy a telefonos központ felállítása csak néhány percet vesz igénybe, és az első napon már kezdeményezheti a hívások fogadását.

CloudTalk elemzés

Önnek és alkalmazottainak lehetősége van minden egyes hívást rögzíteni és valós időben jegyzeteket készíteni. Mint ilyen, Önnek lehetősége van olyan hosszú távú döntéseket hozni, amelyek pozitív hatással lesznek vállalkozására. És ha nem vagy benne meggyőződve, akkor mindig kipróbálhatja a CloudTalk alkalmazást 14 napos ingyenes próbaidőszakkal.

A HubSpot az egyik olyan partner, amellyel a CloudTalk szorosan együttműködik, tehát ha van meglévő HubSpot infrastruktúrája – kombinálhatja mindkét platformot a sokkal simább vevői interakció érdekében, mint valaha.

Következtetés

Egyre több vállalkozás veszi át a digitális környezetet. És mivel a régebbi rendszerek karbantartása drágábbá válik – csak megbízható alternatívákat kell keresni. A felhőalapú telefonrendszerek rugalmasságot biztosítanak az üzleti vállalkozások bárhonnan történő megkötésére.

A legjobb az egészben, hogy legtöbbjük a böngészőn belül történik. A hívásokat továbbra is rögzíthetjük, kezelhetjük az alkalmazottakat, és a listában szereplő egyes megoldások a lehető legjobb ügyfélkommunikációs élmény biztosítása érdekében kimaradnak a lehetőségektől..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map