10 koreográfiai eszköz, hogy a blogbejegyzése megosztható legyen

A megosztható hozzászólások értékesek minden közösségi média kampány számára. A tartalom még megoszthatóbbá tétele hatékonyabb kampányt eredményez.


Az üzenet gyorsabban terjed, és kevesebbet fog költeni. Minden arról szól gyorsabb nagyközönség elérése extra költségek nélkül!

Ezért számos stratégiát és technikát dolgoztak ki. Egyre több blogger használja őket naponta blogbejegyzéseik készítéséhez megoszthatóbb.

A bloggerek általában különféle feladatokat látnak el annak biztosítása érdekében, hogy tartalmuk magas színvonalú legyen. Ilyenek például a tervezés, az írás, a lektorálás, a szerkesztés és a közzététel, és nehézség lehet egyszerre zsonglőrködni..

A tartalom minősége nagyrészt meghatározza, hogyan megoszthatja a blogbejegyzéseidet vannak.

Kiváló minőségű tartalom vonzza az elit közönséget; ez határozza meg, hogy hogyan és hol fogják közzétenni és megosztani a bejegyzésed. Használjon különféle tartalomnövelő eszközöket a tartalom minőségének javításához.

Az online professzionális leolvasási szolgáltatás igénybevételével teheti meg szabadítson fel egy kis időt hogy összpontosítson a lemez igényesebb feladataira. Ily módon a blogjait átméretezheti a közösségi média platformon, például a bokor tűzén.

Meglehetősen kiábrándító, ha a hozzászólásainak nincs értelme olyan kisebb hibák miatt, amelyeket teljes mértékben el lehetett volna kerülni. A hozzászólásainak folyamatosnak és értelmeseknek kell lenniük. A korrektúra-szolgáltatások célja, hogy segítsen ebben.

1. Fiverr

Fiverr hozzáférést biztosít professzionális leolvasók és szerkesztők nemzetközi klaszteréhez. Ahogy az írásodra összpontosít, más hozzászólásait korrektúrára és szerkesztésre készteti.

Ön jobban tud összpontosítani minőségi tartalom létrehozása mivel több idő lesz a kezedre, hogy felszabadítsa az ütemezését.

Tehetséges korrektorok kiválóan zsebbarát díj ellenében csiszolják meg üzenetét. Van egy jó biztonsági rendszer, amely biztosítja a befektetés védelmét, függetlenül attól, hogy kicsi.

Ez tette a Fiverr-t a legmegbízhatóbbá szabadúszó webhelyek az interneten.

Az új bloggerek számára kincselje el ezt a webhelyet, és a lehető leggyakrabban végezzen kiszervezést itt. Még a tapasztalt bloggereket is lenyűgözi az a tény, hogy mekkora értéket adhatnak a webhelyükhöz a (z) szolgáltatásainak felhasználásával Fiverr.

2. Ulysses

Ulysses egy nagyszerű eszköz a bloggerek számára, amelynek célja a termelékenység fokozása útközben. A blogolás nagy részét képezi az irodából való kiszállás, hogy információkat gyűjtsön a blogbejegyzéseidhez.

Kihívás akkor merül fel, ha nem sikerül elkészíteni az írást a terepen. Nem tudja rögzíteni a finomabb részleteket, amelyeket bele kell foglalnia a munkájába.

Írja meg a mezőbe ezt az alkalmazást, és tegye le az összes részletet, amíg friss az agyadban, vagy még jobb, ha előtte áll. Így lesz a tartalom vonzóbb a közönség számára, és a történetetek élénk és kifejezőbb lesz.

Az cross-platform ennek az alkalmazásnak a képességei biztosítják, hogy nem korlátozódik az Ön által használt eszköz típusára. Exportálhatja munkáját több formátumban, például PDF formátumban, vagy közvetlenül a WordPress fájlba is exportálhatja.

3. Egyszerű Word Count

Írás közben fontos a szavak számának figyelése. Egy profi író elmondja, hogy nem tudnak írni, anélkül, hogy tudomásul vették a szószámot.

Még ha nem is törődsz azzal, hogy mennyi idő alatt írok, amit írsz, mindig minden korosztály számára megadva lesz a korlátozott szavak száma..

Ezért fontos tudni, hogyan lehet itt fenntartani az egyensúlyt. Ön képes lesz arra, hogy megtudja, hány szót kell használni egy bekezdésre és sorra. Egyszerű Word Count lesz pontosan tájékoztatja Önt arról, hogy hány szót írt be.

Illessze be a szöveget az alkalmazásba, és azonnal megadja a szavak számát és az egyéb paramétereket. Számos blogger régóta bízott benne, így az új bloggerek gond nélkül használhatják.

4. Plágiumellenőrző

Plagiarism Checker kis SEO eszközökkel korrektúrázó és szerkesztő eszközök gyűjteménye, amelyek nagyon hasznosak a munkájuk során, és díjmentesen prémium minőségű szolgáltatásokat nyújtanak.

Figyelemre méltó, hogy a plagizmus-ellenőrző nagyon hatékonyan ellenőrzi a wok online plágiumot. Ez biztosítja, hogy autentikus munkát küld Önnek, még akkor is, ha te kölcsönözhet információkat az internetes cikkekből.

Kerülje el a kínos zavargást, ha a munkáját plagizálás miatt utasítják el. Nehéz eltávolítani a professzionális blogger hírnevét a kalózkodás miatt. Kerülje el ezt az ingyenes eszköz használatával a professzionális minőségű tartalom biztosítása érdekében.

Ide illeszti a szöveget, és rámutat arra, hogy a munkája miként hasonlít egyes online dokumentumokhoz. Munkáját online szerkesztheti, amikor újra ellenőrzi. Az eredeti tartalom miatt ez válik valószínűbb, hogy megosztják az elit olvasók körében, és akik nem akarják ezt a közönséget?

5. WriteRack

Van néhány hosszú hozzászólása, amelyet szeretne ossza meg a Twitter-en egy gyors zümmögést az online hálózat? Ez az eszköz akkor hasznos lesz. Amit elvégzi, elhárítja a monoton hirdetések elvégzésének terheit, ami nagyon bosszantó lehet.

Csak annyit tesz, hogy megadja a munkáját, és felosztja azt a maximális karakterkorlát méretére, és beavatkozás nélkül közzéteszi egymás után. A Twitter kiválóan alkalmas az ötletek megosztására, de nem engedi megosztani a hosszú hozzászólásokat.

Csak 140 karakter áll rendelkezésére.

Használat WriteRack amikor sok mondanivalója van a Twitteren. Használja ki ezt az eszközt, hogy “menetrend”Hozzászólásait, hogy több új üzenetre koncentrálhasson – a blogolással kapcsolatos törekvéseid egyszerűbbé váltak!

6. Nyelvi eszköz

A legjobban megosztható beosztásnak meg kell felelnie a sok nyelvtani szabálynak. Vagy professzionális korrektorokat kell felvennie, vagy meg kell tanulnia ezeket a szabályokat. Ez az eszköz megoldja ezt a kihívást az Ön számára azáltal, hogy összehasonlítja munkáját több mint 20 nyelv.

Azok számára, akik nem írnak angolul, ne aggódjon, munkádat angolul és a többi nyelven is ellenőrzik. Csak illessze be munkáját LanguageTool, és azonnal ellenőrzi a munkáját, és azonnali visszajelzést kap.

7. Hemingway szerkesztő

Hemingway szerkesztő kiváló módszer a gépelési készségek fejlesztésére. Ez lehetővé teszi a gépelés hiányosságainak azonosítását. Munkáját elemezzük, majd a hibákat különböző színekben kiemelik, és a jobb oldalon empirikus részletekkel mutatják be.

Ennek a részletes elemzésnek köszönhetően megértheti, hogy mit és hogyan kell ennek megfelelően beállítani. Az a hibák többszínű bemutatása hasznos a különféle típusú hibák kiemelésében, lehetővé téve, hogy felismerje, hogy mely típusú hibák a legkönnyebben.

Az eszköz használatával pontosan tudja, hová koncentrálja erőfeszítéseit – ezt a funkciót a szokásos szövegszerkesztők nem kínálják.

8. Penna

Amikor használja Írótoll, mintákat kapnak munkájukról. Ez lesz a korrektúrája gyakorló modellje. Miután elvégezte az egyes feladatokat, kap egy részleteket a teljesítményéről.

Ahol helyes volt, rosszul ment vagy további segítségre van szüksége, mindegyik elemezni fogja és automatikusan megmutatja neked a webhely.

A mintaszövegek csak dummy szövegek, amelyek többször is felhasználhatók, mivel a rendszer minden munkamenet után visszaállítja azokat. Addig is folytathatja ezt, amíg a készségei tökéletesen nem állnak, és meg nem tudják kezelni az utat végző feladatokat.

9. Gyömbér szoftver

Ginger Software egy eszközgyűjtemény nagyon vonzó minden blogger számára. Rugalmasságot kínál, ha az összes leolvasó eszköz ugyanabban a csomagban található a szövegszerkesztővel, így elvégezheti azokat a feladatokat, amelyekről azt gondolta, hogy írásban lehetetlen.

Az itt található szövegszerkesztő automatikusan kijavítja a gépelési hibákat, miközben folytatja az írást. Ezen kívül hangosan elolvassa a cikkét, és figyelmeztethet a leggyakrabban használt kifejezésekre.

Így munkája aktuálisnak tűnik, és így érdekes az olvasók számára. Ez felbecsülhetetlen értékű eszköz, és jelentősen javítja hatékonyságát. Hozzon létre egy vonzó postát ezzel az eszközzel, és megragadja az olvasók fantáziáját.

10. 1Ellenőrző

Szeretne egy luxust, ha a szöveget bárhol ellenőrizheti anélkül, hogy át kellene helyeznie azt az egyik alkalmazásról a másikra? 1Checker képes ellenőrizni, hogy mit gépel, függetlenül attól, hogy hol van – szövegszerkesztő vagy online böngésző.

Az a képesség, hogy bármilyen platformon ellenőrizheti munkáját, olyan, mint a mobil képessége. Minimális gondot fog tapasztalni a hozzászólások ellenőrzésekor, és értékük növekszik. A tartalom, akár a közösségi médiabejegyzések minőségének javítása azonnali, átfogó eszközök segítségével jelentősen javíthatja a hozzászólások megoszthatóságát..

Következtetés

Ezek az eszközök hatékony módja a hozzászólások minőségének javításához. Ez nem egy átfogó lista, mivel számos más eszköz is létezik, amelyek az Ön számára hasznosak lehetnek. Noha nem garantált, hogy minden eszköz működik, azért számít, milyen módon használja őket.

Nincs olyan istenalkalmazás, amely minden funkciót képes végrehajtani. Ezen eszközök leghatékonyabb kiaknázása a kombinált használat. Az egyik alkalmazás minimalizálja a másik hátrányát, míg mások hozzáadják egymás legmagasabb pontjait.

Az Ön számára működő eszközök egyikét itt nem sorolják fel? Az itt felsorolt ​​valamelyik csalódást okozott, vagy nem teljesítette-e a szükséges követelményeket? Hozzájáruljon ehhez a témához, és ossza meg véleményét arról, hogyan lehet elkészíteni ezeket a blogbejegyzések megoszthatóbbak.

Írta Papagáj

Lori Wade egy szabadúszó tartalomíró számára Virágzó író akit az oktatás és az online marketing és a vállalkozói szellem széles skálája érdekli. Lelkes lelkes oktató, aki arra törekszik, hogy az oktatást egy másik szintre állítsa, mint mi mindannyian. Ha érdekli az írás, megtalálja rajta Twitter vagy Google+ vagy keresse meg más közösségi médiában. Olvassa el és vegye át Lori hasznos betekintését!

CÍMKÉK:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map