10 legjobb videó készítő és szerkesztő MacOS és Windows rendszerhez

Függetlenül attól, hogy rövid klipet vagy hosszú teljes képet készít, a megfelelő szoftver kiválasztása óriási különbséget jelenthet a végeredményben.


Igényeitől függetlenül szüksége van valamire, amely gyors, egyszerű és nagy teljesítményű, egyszerre. Noha jó számú videó szoftver érhető el, nem mindegyik lenyűgöző. Nem kell valami, ami csak a munka felét teszi ki, és arra kényszeríti, hogy töltsön le különféle szoftvereket a másik felének elvégzéséhez.

Például, néhány ott található videószoftver csak klipek vágására, vágására és összeállítására szolgál. Nem akarod ezt „csak”, mert az nem elég a jó megjelenésű videók létrehozásához. Szeretne még szűrőket, speciális effektusokat, feliratokat, audio műsorszámokat, átmeneteket és így tovább hozzáadni.

Van egy csomó online videó készítő is, de ezek akkor jók, ha minimális követelményekkel jár. A robusztus szolgáltatások, a könnyebb hozzáférhetőség és az időmegtakarítás érdekében a video szoftver kétségtelenül elviszi a tortát.

Szerencsére a megfelelő videó készítő megtalálása nem olyan nehéz feladat, mert minden nehéz munkát elvégeztem érted. Mielőtt belépnénk a listába, itt van néhány néhány ok közül, amelyekre szüksége van egy jó videószerkesztő szoftverre.

Hatalmas lehetőség

A jó video szoftver telepítése a számítógépre lehetővé teszi a videók szerkesztését bármilyen módon, ahogy el tudod képzelni. Hozzáadhat speciális effektusokat, átmeneteket, hangokat és egy csomó más jó dolgot. Javíthatja a hangproblémákat, levághatja a jeleneteket, és még a zöld képernyő felvételeit is szerkesztheti.

Vannak olyan videó készítők is, akik elősegítik az együttműködést és a videó egészének kidolgozását.

A csúcskategóriás követelményeket kezeli

A videószerkesztő szoftver képes kezelni a csúcskategóriás követelményeket abban az értelemben, hogy még ha filmeket, reklámokat vagy marketing videókat is szerkeszteni akar, akkor ezt könnyedén megteheti..

Annak ellenére, hogy vannak esélyek, lehet, hogy csak az egyszerű YouTube-videókhoz, és nem egy teljes filmhez szeretne videoszerkesztőt, de csak annak ismerete, hogy a szoftver képes megbirkózni a nehéz munkákkal, biztosítékot nyújt arra, hogy nem kell más videószerkesztőt keresnie ha egyáltalán növekszik az igényeid.

Time-hatékony

Mivel egy jó videószerkesztő szoftver könnyen kezelheti a nehéz terheket, a számítógépének kevésbé kell aggódnia, és nem fog késni a között.

Semmi sem irritálóbb, mint a gyakori késések. Megszakítja a munkafolyamatot, és sok időt pazarol el, és ezt senki sem akarja. Szóval, ez csak egy új ok, amiért jó video szoftvert kell keresnie.

Ennek ellenére ideje végül belemerülni a listába.

Filmora

100 adathordozó réteggel, Wondershare Filmora jóval túlmutat a videószerkesztés alapjain. Segíthet olyan videók létrehozásában, amelyek nagyon részletes és vonzó módon közvetítik az üzenetet. A zöld képernyő videóit szerkesztheti, beállíthatja a kulcskereteket, eltávolíthatja a háttérzajt, és élvezheti a tiszta minőséget a teljes 4K támogatás segítségével.

Gyors és gyorsan megszabadul a cselekvési kamera problémáitól, például a halszem és a kamera rázkódása esetén. Ha olyan effektusokat szeretsz, mint a lassú mozgás és a hátramenet, akkor ezekkel is játszhatsz.

A Filmora Windows és Mac esetén is elérhető.

Movavi

Professzionális videók készítése a Movavi Video Editor olyan egyszerű, mint az elemek húzása és dobása. Felvehet szűrőket, címeket, és vonzó átmeneteket alkalmazhat. Ha a klipek remegnek, ezt könnyedén megjavíthatja. Minden igényt kielégítő eszközzel rendelkezik. Íme néhány a leginkább figyelemre méltó tulajdonságok közül:

 • Kép a képben
 • Az egy kattintással történő átmenet minden szakaszra vonatkozik
 • Pásztázás és nagyítás
 • Intelligens stabilizálás

Ez a szoftver már tartalmaz egy csomó effekt és beépített elemet, de ha többet szeretne, menjen az üzlet szekciójába, és megragadhasson a szakemberek által tervezett újakat. Mindkét operációs rendszeren működik.

Camtasia

Támogatja a képernyő rögzítését és a videó szerkesztését, Camtasia könnyen kezelhető és az egyik legnépszerűbb ebben a listában. Bár bármilyen célra felhasználható, el kell mondanom, ha oktatóvideót vagy oktatóvideót készít, akkor ez a szoftver lehet az, amit keres.

Felvehet hangfelvételeket, címeket, kommentárokat, feliratokat és még különféle átmeneteket. Ezen kívül lehetővé teszi nagyítását és kicsinyítését, valamint pán animációk hozzáadását.

Ennek a szoftvernek a legizgalmasabb tulajdonsága az, hogy kvízeket készíthet a videójában. Ez nagyszerű lehetőséget kínál a felhasználói elkötelezettség és az interaktivitás maximalizálására. Ne felejtsd el ingyenes próbaverzióját felhasználni az összes szolgáltatás megtapasztalására.

Adobe Premiere Pro

Bármi, ami az Adobe-tól származik, feltétlenül nagyszerű, és Premiere Pro nem különbözik egymástól. Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek kezelni tudják a speciális követelményeket. Valójában szerkesztheti filmjét, TV-tartalmát és internetes videóit anélkül, hogy érezte magát forró hőnek.

Kreatív eszközeik és a különféle más alkalmazásokkal való integráció képessége miatt ez a lista a legrugalmasabb eszközök közé tartozik. Van egy AI eszköz, az Adobe Sensei nevű eszköz, amely nagymértékben megtakaríthat időt azáltal, hogy egy csomó feladatot automatizál.

Nem csak ezt, de bármilyen formátumban szerkesztheti a felvételeket, akár 8K, akár virtuális valóságban. A nagy dolog az, hogy könnyű proxy-munkafolyamatokkal és gyorsabb ProRes HDR-rel rendelkezik, hogy segítsen a kívánt módon dolgozni.

Végül érdemes megemlíteni, hogy a Premiere Pro a Premiere Rush-rel érkezik, amely egy újabb all-in-one alkalmazás, amely minden eszközön működik, beleértve a mobil.

DaVinci

Nagyon fejlett videó szoftver, egyszerű felülettel, DaVinci Resolve 16 egyetlen eszköz alatt ötvözi a 8K-os szerkesztést, a színjavítást, az utómunkálatot és a vizuális effektusokat. És az érdekes, hogy ez az egyetlen szoftver a világon, amely ezt teszi.

Zökkenőmentesen ugrani a szerkesztés, a színes, a hang és az effektusok között egy pillanat alatt, a munkafolyamat megszakítása nélkül. Nagyon nagyszerű az én, mint én emberek számára, akik szeretnek multitaskingot.

Ez a megoldás lehetővé teszi továbbá a csapattagokkal való együttműködést és ugyanabban a projekten dolgozhat egyszerre. Nem számít, ha magánszemély vagy vállalkozás, rengeteg taggal, a DaVinci Resolve 16 alkalmas mindehhez, még olyan csúcskategóriás követelményekhez is, mint játékfilmek, reklámok stb..

Van néhány igazán elgondolkodtató funkció, amelyeket mindenképpen érdemes megnézni. Ingyenesen letöltheti a szoftvert Mac, Windows és Linux rendszerekhez.

PowerDirector

PowerDirector 365 egy újabb ragyogó videószerkesztő szoftver, és 200 hatékony szerkesztő eszközzel érkezik. Amikor azt mondom, hogy „hatalmas”, akkor azt gondolhatja, hogy nehéz feladat lesz az, hogy mindezt felhasználjuk. Szerencsére nem erről van szó. Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy professzionális videókat készítsen anélkül, hogy tényleg elvesztené a figyelmét. Ez megkönnyíti bármi és minden benne található felhasználását.

A szolgáltatásokról beszélve:

 • Adjon hozzá egyéni alakú objektumokat.
 • Adjon hozzá kreatív átmeneteket
 • Használjon mozgóképeket és animált címeket
 • Használjon címet feltáró maszkot
 • 1: 1 arányú videó olyan közösségi platformok számára, mint az Instagram és a Facebook
 • A zöld képernyő felvételeinek szerkesztése
 • Hozzáférés számos sablonhoz
 • Készítsen videó kollázsokat

És a lista folytatódik. Ezt a szoftvert Windows, Android és IOS rendszereken is használhatja.

iMovie

Az Apple felhasználók tudják, milyen jó iMovie jelentése.

Ha van Mac vagy bármilyen IOS-eszköz, akkor élvezheti ennek a csodálatos szoftvernek a használatát, és könnyedén szerkesztheti videóit. Készíthet Hollywood stílusú előzeteseket és hűvös filmeket is, 4K felbontással.

Csak válassza ki a felvételeit, adjon hozzá címeket, audiót és effektusokat, hogy elkészítsen egy professzionális videót. Az iMovie nem rendelkezik a legfejlettebb funkciókkal, de a könnyű használatáról ismert, és azt hiszem, hogy ez egy hatalmas tényező.

Hozzáadhat szűrőket, szerkesztheti a zöld képernyő klipeket, és akár szinkronizálhatja azokat az összes IOS-eszközön. Például kivághat néhány alkatrészt az iPhone készülékről, effektusokat adhat hozzá az iPad készülékéhez, és befejezheti a szerkesztést a Mac számítógépen. Bár nem vagyok biztos benne, hogy ki ezt csinálja, ez még mindig remek lehetőség, hogy kivitelezhető legyen. ��

HitFilm Pro

Nagyszerű mind szerkesztésre, mind VFX-re, HitFilm Pro kényelmessé teszi azáltal, hogy mindkét dolgot egyetlen megoldás alatt tartja. Fel van szerelve erős chroma key, részecske, szöveges eszközökkel és a világ legnagyobb VFX eszközkészletével.

A dolgok még jobbá tétele érdekében a HitFilm Pro közismert szakértőkkel együttműködve hozza Önt Foundry 3D-s fényképezőgép-követésével, a BorisFX pro-címező eszközeivel és a VideoCopilot pluginek támogatásával. Mindezen izgalmas funkciókkal zökkenőmentes munkafolyamatot kap, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van a projekt végső megtekintéséhez.

Kipróbálhatja a szolgáltatásokat az ingyenes demo felhasználásával. Erősen ajánlom ellenőrizni ezt, ha az Ön igényei megkövetelik.

Magix

Az INFUSION motoron dolgozik, Video Pro X gyors és hatékony, ha a videó szerkesztésről van szó. Ezt a szoftvert kis méretű és összetett projektekhez is felhasználhatja. Valójában intuitív eszközökkel rendelkezik a precíz szerkesztések elvégzéséhez, a több formátumú idővonal kiválasztásához és a multi-cam szerkesztés használatához a legjobb munkafolyamat biztosítása érdekében.

Ön is kap egy valós idejű audio keverő és tisztító, amely nagyon lenyűgöző. Ezen kívül néhány nagyszerű tulajdonság:

 • Rugalmas sínkezelés
 • Színosztály
 • Keresési táblák
 • Különleges hatások
 • Chroma kulcstartó
 • HDR & 4K támogatás
 • VEGAS videó stabilizálás
 • Beágyazhatja az utazási térképeket a MAGIX segítségével
 • Több mint 1500 sablon

Jelenleg a Video Pro X programot csak Windows rendszeren lehet használni.

AVS Video Editor

Egy másik, kizárólag a Windows számára, AVS Video Editor, tele van olyan funkciókkal, amelyek bármilyen videóval kapcsolatos képet el tudnak készíteni, amit el tud képzelni. Támogat egy csomó különböző formátumot és felbontást, és sokkal gyorsabban szerkesztheti a videókat a „video cache-technológia” segítségével.

Dióhéjban, itt van néhány fő lehetőség:

 • Vágás, vágás, felosztás, egyesítés és forgatás.
 • Add hozzá több mint 300 effektus.
 • Használjon kreatív átmeneteket és átfedéseket.
 • Integrálja a hang, a szöveget és a feliratokat
 • Szerkessze a 2K és 4K videókat
 • Használjon VHS szalagokat és DV / HDV tartalmat
 • Javítsa a remegő felvételeket
 • Színes dallamú videó
 • A háttér megváltoztatásához használja a kroma gomb hatást.

Mindezt megtartva, az AVS Video Editor meglehetősen egyszerűen használható, annak ellenére, hogy erőteljes funkciókkal rendelkezik.

Következtetés

Most, hogy tisztában van egy jó videószerkesztő szoftver fontosságával, csupán a fenti listából válasszon megfelelőt. Úgy gondolom, hogy mindegyik kezdőbarát, és függetlenül attól, hogy mennyi ismerete van a videószerkesztésről, könnyen megtalálja az utat e megoldások körül.

CÍMKÉK:

 • Mac operációs rendszer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map