Mit fogsz csinálni ebben a hónapban??


Blogolás, igen, tudom, hogy új vadonatúj gyilkos hozzászólásokat fog hozzáadni a blogjához. De van-e tervezete olyan feladatoknak, amelyeket ebben a hónapban befejez, vagy van-e rögzítve néhány kötelező tennivaló?

Miért kellene ütemeznem a blog tartalmi naptáromat, kérdezed?

Gondoljon az ideális blogíróra, és biztos vagyok benne, hogy létrehozza blogger-tartalmi naptárát, hogy egyetlen hónapból többet érjen el..

A tartalmi naptárnak több előnye van, és meg kell erőfeszítéseket tennie a blog tartalmi naptárának létrehozására. Nagyszerű tervvel minden feladatát jól megtervezett és szervezett módon végezheti el.

A tartalmi naptár készen áll arra, hogy elérje az ütemtervet. Így képesek lesznek a feladatok elvégzésére az adott időben. A blog-tartalmi naptár létrehozása előidéz professzionálisabb.

A blogtartalom-naptár egyik legjobb része az, hogy a nagyobb feladatokat apróra bonthatja, és így könnyen elvégezhetővé és kezelhetővé válik..

Ha sikeres blogger szeretne lenni, nagyszerű tervezőnek kell lennie, és ütemeznie kell a blogolást, hogy többet érjen el.

1. Lista

A listák nagyszerűek, és ez mindig nagyobb forgalmat eredményez a webhelyén.

A közönség mindig készen áll arra, hogy rád nézzen legjobb 10 vagy top 20 blog-tippeket vagy ilyen típusú listákat.

Minden legnépszerűbb blogger, internetes marketingszakember, vállalkozó vagy befolyásoló szereplő több listát tartalmaz a blogtartalmukról, hogy több forgalmat szerezzen.

Szinte minden blogger rendelkezik azzal a réssel, hogy listáját tartalmazza a blogbejegyzéseiben. Látni fogja az egészségügy, a technológia, a blogok és szinte minden típusú blog listáját.

Bár ez a bejegyzés, amelyen jelenleg dolgozom, egy listás blog is, amely tíz típusú tartalmat tartalmaz a blog tartalmi naptárának növelése érdekében.

Tehát ha elkészíti a blogtartalom naptárát, feltétlenül tartalmazzon listákat, és ha már létrehozta a blognaptárát, akkor vegyen fel listákat hozzá.

2. Interjúk

Az interjúk az egyik legkiválóbb módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk a hasonló gondolkodású emberekkel a blogszerzés területén. Ha interjúkat vesz fel a blogjába, növekszik az esélye, hogy a közönség több interakciót és választ kapjon.

Havonta legalább egy interjút fel kell vennie a blogjába.

Bízz bennem, az eredmények nagyszerűek lesznek.

Hívja meg a szakembereket, hogy osszák meg ötleteiket a blogodban, és ha más bloggerektől kapott meghívót interjúra, tegyen meg erőfeszítéseket a részvételre.

Ez elősegíti az egészséges kapcsolatok kiépítését a szakemberekkel. Az emberek ásni fogják az Ön blogját, hogy meghallgassák azokat a bloggereket, akik interjút adtak neked.

Ezt az ötletet tovább folytathatja, és teljes körű üzenetküldő üzeneteket hozhat létre, teljes mértékben az iparági vezetők közös témán alapuló véleménye alapján, például a divatblogáló megosztotta az első divat tippek ebben a körben.

Az emberek mindig készen állnak arra, hogy meghallgassák az iparág legmagasabb szintű szakembereit, és amikor az interjúkon keresztül ezt lehetővé teszi, türelmetlenül várnak a következő interjú blogbejegyzésére, ami nagyobb interakciót és forgalmat eredményez..

3. Tartalom létrehozása

A tartalom király, és azt hiszem, hogy a minőségi tartalom fontossága és szükségessége a jövőben is változatlan marad. Majdnem lesz lehetetlen sikert elérni minőségi tartalom nélkül.

Semmi sem vagy minőségi tartalom nélkül, ha tartalmi marketing munkát végez. És ha több sikert akarsz elérni, bízz bennem, sokat kell dolgoznod a tartalom minőségén.

A tartalom készítése a termelékenység növelésének egyik legegyszerűbb módja. Amikor arra törekszik, hogy eredeti és minőségi tartalmat adjon hozzá blogjához, erősíti a szókincsét.

Az írás jó a blogoláshoz, és ha ma nem fog blogot közzétenni, akkor ez nem azt jelenti, hogy nem kellene írni. Írjon napi legalább 1000 szót, és nézze meg az eredményeket, kétségtelenül javul a termelékenység és a minőség.

4. Ipari hírek

Közönsége és olvasói szívesen hallják meg a legfrissebb ipari híreket. A blogkezelő ipar elég nagy, ezért a hírek mennyisége is óriási.

Frissítse a közösségi hírcsatornát a legfrissebb hírekkel, hogy erőfeszítéseket tehessenek az áramláshoz. Legalább egy hónapon belül kiválóan dokumentált és alaposan kutatott ipari híreket érhet el.

Ha valamilyen internetes marketing munkát végez, akkor erőfeszítéseket kell tennie az ügyfelek érdeklődésének elemzése érdekében, hogy releváns ipari híreket szolgáltasson számukra..

5. SEO

A lehető legnagyobb mértékben dolgozzon a blogod SEO-ján, és minőségi tartalmat is biztosítson, így növelve a közönség nagyobb forgalmát.

A bloggerek mindig keresnek cél kulcsszavakat, és ha segítesz nekik a kulcsszavak meghatározásában, újra és újra el fognak jönni a blogodba.

Havonta készítsen minőségi tartalmat SEO alapján, és ossza meg az olvasóival. A SEO fejlesztésével az olvasók elősegítik a keresőmotorok elérését, valamint ezeket a stratégiákat alkalmazhatják a blogodra is a forgalom növelése érdekében..

A SEO az egyik legforróbb téma, amelyet az olvasók mindig meg akarnak hallgatni, és ha jól kutatott tartalmat nyújt a SEO-n, akkor nagyobb figyelmet fog felkelteni az olvasók.

6. Felmérések

Könnyű lesz több vevőt elérni és növelni az értékesítést, ha ismeri az ügyfelek érdeklődését. Mindig próbáljon megérteni vevői viselkedését és igényeit.

A felmérések és közvélemény-kutatások a legjobb módja az ügyfelek adatainak összegyűjtésére. Nem számít, ha internetes marketinggel, értékesítéssel vagy csak blogolással foglalkozik, akkor jobb szolgáltatást vagy tartalmat kínálhat ügyfeleinek, miután megismerte érdeklődésüket és igényeiket.

Különféle eszközöket használhat felmérésekhez, például a Polldaddy.com. Az ilyen típusú felmérési eszközökkel kitalálhatja, miért hagyták el az ügyfelek vagy az olvasók az Ön blogját, és azokat a területeket, ahol a várt eredmények elérése érdekében dolgoznia kell.

7. Vendég hozzászólások

Lehetséges, hogy olyan ember vagy, aki hatalmas közönségközösséggel rendelkezik, vagy arra törekszik, hogy fokozottabb interakciót folytasson a célközönséggel.

Keres az interakciók növelésének lehetőségeit?

Küldjön vendégbejegyzéseket legalább hetente egyszer. Elkerülhetetlenül a vendég bejegyzés nem fogja növelni a blogod forgalmát, de nagyobb az esélye, hogy minél több figyelmet szerezzen egy minőségi vendégbejegyzés mellett.

Nem fogod elhinni, de a vendég-hozzászólások nagy előnye annak, hogy több előfizetőt vonzzanak. Számos legnépszerűbb blogger és befolyásoló eszköz a vendég bejegyzését jelentős eszközként használja fel a láthatóság érdekében.

8. Infographics

A képek nagy figyelmet fordítanak a képekre, és agyaink régen több infografikát emésztettek a szövegekhez képest. Tegyen erőfeszítést az értékes adatokkal töltött nagyszerű infographics beillesztésére.

Az iparág minden legfontosabb blogírója arra használ, hogy nagyszerű infografikákat tartalmazzon egy jól megvizsgált értékes tartalomba.

Föld a SproutSocial.com vagy a Copyblogger.com webhelyre, és sok értékes infographicsot talál a blogjaikban.

A képek nagyobb figyelmet igényelnek, és be kell vonnia az infographikákat a blog tartalmi naptárába, ha még nem adtad hozzá, és ha infográfiák vannak a blog tartalmi naptárában, gratulálok, hogy jó úton vagy.

9. Sikertörténetek

Ha van tehetség a történetmeséléshez, ez rendkívül hasznos lesz a blogodhoz, barátom. A blogolásnak elkötelezettségre van szüksége, és a sikertörténetek segítenek az elkötelezettségében.

Egy jól dokumentált sikertörténet arról szól, hogy valaki milyen fennakadásokkal néz szembe blogok útja során. Előfordulhat, hogy az emberek meg akarnak hallani a termék lenyűgöző tulajdonságait, és ezt el kell mondania nekik.

Mindenki nehéz életet él, és valamilyen motivációra van szüksége a továbblépéshez. A sikertörténetekkel kapcsolatos blogbejegyzéseid jó motivációs forrást jelentenek a többi blogger és az olvasó számára.

A blogodban lesznek az inspiráló sikertörténetek, és megvárják a következő történeteket is.

Biztosíthat esettanulmányokat az olvasók számára, és az ilyen típusú tartalom szintén hatalmas forgalmat vezet.

Esettanulmányok különféle formátumokkal is elkészíthetők, de ügyeljen arra, hogy a történetmesélés útján tervezze meg.

10. Közösségi média

A közösségi média befolyása és léptéke mindennap növekszik, a bukás jele nélkül. Láttam sok bloggert, hogy erőfeszítéseket tegyenek arra, hogy személyazonosságukat e blogoszférában megteremtsék, de nem sokat használnak közösségi médiát blogjaikhoz..

A SEO nagyszerű, de viszont időbe telik, ha hatalmas számú kapcsolattal rendelkezik a közösségi médiában, akkor hatékonyabb és gyilkos promóciós stratégiákkal növelheti a forgalmát a blogjába..

Különböző eszközöket használhat a közösségi média hozzászólásainak ütemezéséhez, de mi teszi népszerűbbé a közösségi média platformjain, az Ön jól megerősített eredeti közösségi médiabejegyzései.

Záró megjegyzés

Ha több sikert szeretne elérni, próbáljon tovább lépni a terveivel. A blogolás kemény munkát igényel, és ha tervrajzokkal csinálja, akkor gyorsan meg is tudja csinálni.

Ne végezz kemény munkát, okos munkát,Valószínűleg sokat hallottál ezekről a szavakról, és ha nagyszerű tervező vagy, akkor úton állsz, hogy okos munkás lehessen.

Ez a bejegyzés arról a tartalomról szól, amelyet fel kell vennie a blognaptárba, és javaslatait itt értékeljük.

Biztos vagyok benne, hogy ezen a listán kívül van még több tartalom, és még sokat kell várni.

CÍMKÉK:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me