12 legjobb médiamegfigyelő eszköz a márkakezeléshez

Mivel minden ügyfél alapja az ügyfelek, fontos meghallgatni őket.


Legyen a közösségi médiában vagy az egész interneten; közönsége bárhol lehet, és a növekedéshez alapvető fontosságú annak meghatározása, amire valójában szükségük van. A legjobb módszer ennek elérésére az, ha őszinte maradunk, figyeljük meg véleményüket és figyelmes vagyunk velük szemben.

Az ügyfelek konstruktív visszajelzése szükséges ahhoz, hogy a dolgok jobbak legyenek vállalkozása számára.

Miután elkezdett kapcsolatba lépni az ügyfelekkel és meghallgatni őket, megnyithatja a vállalkozás jó és pozitív felfogásának lehetőségeit. Ez viszont potenciálisan segít abban, hogy felhasználói központú márkának tekintsen.

Ezt szem előtt tartva összeállítottam a márkamegfigyelő eszközök ezen listáját a márkád számára, hogy a növekedés egy fokkal magasabb legyen. Ha ez érdekesnek tűnik, ugorjunk egyenesen bele. ��

BrandMentions

Ahogy a neve is sugallja, BrandMentions lehetővé teszi a teljes weben való átfutást és a releváns említések megtalálását. Ez nagyszerű mutatója annak, hogy vásárlókat találjanak és reklámozzák a termékeket a megfelelő helyen. Nemcsak ezt, hanem kapcsolatokat építhet is a folyamat során, és élvezheti a nagyobb márkájú expozíciót.

Megtalálhatja azokat a beszélgetéseket, amelyek a márkáddal vagy a termékekkel kapcsolatosak, és azonnal azonosíthatja azt is, hogy milyen hangon beszélgetnek. Ez elengedhetetlen az említés mögött meghúzódó érzelmek megértéséhez.

Mivel a versenytársak elemzése olyan fontos szempont a marketingben, a BrandMentions lehetővé teszi, hogy kémkedjen a versenytársakon, és elemezze a legfontosabb szereplőket a résében. Bármely témában kutathat és betekintést nyerhet.

Végül valós idejű értesítéseket kap a legfrissebb hivatkozásokról és megemlítésekről közvetlenül a postaládájába.

PeakMetrics

Az összescsatornás média intelligencia felhasználása, PeakMetrics segíthet a trendek elemzésében és felismerésében az interneten. Ez a hatalom még mélyebben belemerül a kisebb kiadványokba, és megismerheti azokat az alapvető információkat, amelyek segítenek megérteni az emberek érdeklődését.

Dióhéjban több mint öt közösségi platformon, több mint 50 hírforráson és TV / rádión keresztül juthat át a Nielsen összes 210 piacán. Mivel az eredmények mennyisége valószínűleg hatalmas, könnyen testreszabhatja és szűrheti a keresést.

A tájékoztató funkciójuk segítségével átnézheti az üzletek mögött található embereket, és kapcsolatot létesíthet a jövőbeni jobb lehetőségek elérése érdekében..

Egy másik nagyszerű tulajdonság az, hogy megnézheti az elemzést, és megkülönböztetheti az eredményeket eredményező és az eltérő eredményeket.

Mentionlytics

Dedikált a közösségi média platformjai számára, Mentionlytics lehetővé teszi az emlékezeti betekintések elérését, a befolyásoló tényezők megkeresését és az ügyfelek megszerzését. Ezenkívül segít megelőzni a jó hírnév válságot azáltal, hogy az ügyfelek problémáival foglalkozik és korai szakaszban megoldja azokat.

Választhat úgy, hogy figyeli a versenytársait, ha egyszerűen beírja a márkájuk kulcsszóját, és a platformokon átadják az összes említésüket. Az a vonás, amelyet leginkább lenyűgözök, az érzelmi elemzés. Átfedheti az összes megemlítést, és megmondhatja, hogy a beszélgetés pozitív hangulatot képviselt-e írás közben.

Mindemellett a Mentionlytics programot a Trello és a HootSuite rendszerekbe is integrálhatja.

Google figyelmeztetések

Semmilyen módon nem hagyhatom ki a régi jó és megbízhatókat Google figyelmeztetések ebből a listából. Ez a cég a minőségi szolgáltatásokról ismert, és ez határozottan az egyik. Ezenkívül érdemes beszélni az eszköz egyszerűségéről.

Nincs képzelet vagy extra nem kívánt tulajdonságok; megteszi azt, ami valójában szükséges. Riasztásokat hozhat létre minden célra, legyen az márkája, vagy bármi. Néhány héttel ezelőtt riasztást hoztam létre a webhelyem domainjére annak ellenőrzésére, hogy van-e linkelve más webhelyekhez, és ez az eszköz csodálatosan működött, mivel minden backlinkről értesített e-mailben..

Ehhez hasonlóan felhasználhatja a Google figyelmeztetéseket is az Ön javára, és értesítést kaphat az érdeklődésével kapcsolatos dolgokról.

Brand24

Brand24 sokkal szélesebb körben elérhető, beleértve a közösségi platformokat, hírportálokat, blogokat, fórumokat és így tovább. Robusztus és 100% -ban GDPR-kompatibilis. A Facebookból és az Instagramból származó megemlítéseiket a hivatalos Facebook API-ból gyűjtik, és ez köteteket beszél.

A Brand24-nél a következő figyelési adatokra számíthat:

 • Megemlítések száma
 • A megemlítések hangulata
 • Az interakciók típusai és száma
 • A legaktívabb Twitter megemlíti a területeket
 • Az említés mögött álló kontextus
 • Befolyásolók a rést

Nagyszerű dolog az, hogy ez a megoldás lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa teljesítményét versenytársaival, és jobb taktikát dolgozzon ki.

Boardreader

Ha a fő hangsúly az üzenőfalak és a fórumok, akkor Boardreader lehet, amit keres. Ez az eszköz feltérképezi és megkeresi a vitafórumokat, hogy megmutassa, amit az emberek mondanak rólad és a márkájáról (vagy csak az Ön által megadott kulcsszavakról)..

Természetesen nagyon egyszerű, de nagyon hasznos, mivel általában az emberek valódi beszélgetéseket folytatnak fórumokon és megjegyzésrészekben. Elképzelhetetlen feladat ezeknek a kézzel történő megkeresése, ezért határozottan meg akarja használni ezt az eszközt.

HootSuite

A legismertebb közösségi médiakezelő eszköz, HootSuite rendelkezik egy márkafigyelő funkcióval is, amely ragyogóan működik. A beszélgetéseket kulcsszavak, hashtagek vagy helyek alapján is keresheti, több nyelven is.

Miután megtalálta a megfelelő beszélgetéseket, gyorsan válaszolhat rájuk, akár saját maga, akár a csapat tagjaihoz rendelheti őket. Felvehet bizonyos alkalmazásokat is a felügyelet további fokozása érdekében.

A Hootsuite az egyik legnépszerűbb megoldás, így alig tud tévedni velük.

Brandwatch

Brandwatch képes kiszámítani az adatokat 100 millió forrásból és több mint 1,3 billió egyedi üzenetből. Ez hatalmas, és ez az egyik oka annak, hogy azt olyan cégek használják, mint a Samsung, a BBC és a Walmart.

Van egy fejlett AI technológia, az úgynevezett „Iris”, amely az eszköz hihetetlen munkájának nagy részét elvégzi. Tudod, hogy egy szolgáltatás nagyszerű, ha a műszaki szempontokat részben az AI ellenőrzi. A dolgoknak az idő nagyrészt zökkenőmentesen kell menniük.

Gyorsan és egyszerűen új adatforrásokat adhat hozzá információkhoz olyan területekről, amelyek egyébként nem lennének lehetséges. Rugalmas felhasználói felülettel és intelligens támogató csoporttal rendelkezik, amelyre bármikor visszatérhet.

A kezdéshez kitöltse az űrlapot az oldalon.

Sentione

Használata során könnyű lépést tartani a közönség igényeivel Sentione. Bányászhatja az adatokat több mint 5 millió forrásból, ideértve a közösségi média platformokat, blogokat, hírportálokat és áttekintő webhelyeket. Arra is lehetősége van, hogy szűrjen a vásárlási szándék, az ipar és a kulcsszavak alapján.

Mivel a közönség be- és hátrányainak ismerete elengedhetetlen, a Sentione lehetővé teszi a demográfia, a nemek, a legaktívabb órák és egyebek megnézését. Van még egy szolgáltatás a versenytársak elemzéséhez és egy lehetőség, hogy azonnal értesítést kapjon, amikor az AI releváns kulcsszavakat észlel.

Említés

4,5 / 5 csillag a G2 Crowd-on, Említés segíthet, megfigyelheti, elemezheti és felhasználhatja az interneten több mint 1 milliárd forrást. Felfedezheti a releváns betekintést, és megoszthatja azokat a csapattagokkal, hogy összpontosítson vállalkozásának más szempontjaira.

Ezen kívül a Megemlítés lehetővé teszi:

 • Elemezze a versenyt
 • Tekintse meg a márka észlelését a beszélgetések alapján
 • Könnyen megértheti és hallgathatja a közönséget
 • Kezelje és ütemezze a közösségi tartalmat

Az ingyenes próbaverzió használatához ingyenesen kipróbálhatja a teljes csomagot.

SproutSocial

Egy másik nagyszerű eszköz a társadalmi meghallgatáshoz; SproutSocial segít megérteni a közönséget a legmélyebb gyökerekig. Használhatja az ipart, a márkát és a versenyképességet, hogy megismerje a releváns témákat és jobban megértse a felhasználói érzelmeket.

Összegyűjtheti a betekintést és felhasználhatja azokat nemcsak a közösségi médián, hanem a fejlesztés más területein is, például ügyfélszolgálat, új termékek és általános marketing. Sokkal több funkcióval rendelkezik, és mindegyiket kipróbálhatja az ingyenes próbaverzióval.

Sólyom

A trendeket nyomon követheti, és jobb képet kaphat a márka felfogásáról Sólyom. Ez lehetővé teszi 2,7 millió forrás átnézését, sőt szűkítését olyan változókkal, mint kulcsszavak, kizárások és szókombinációk.

Összességében ez az eszköz lehetővé teszi:

 • Spot trendek
 • Figyelemmel kíséri a márkáját
 • Az egyedi lekérdezések nyomon követése
 • Rendezzük, szűrjük és tekintsük meg az összegyűjtött adatokat
 • Azonosítsa azokat a befolyásolókat, akik érdeklődnek az Ön márkaneveivel kapcsolatban
 • Elemezze az érzelmeket
 • Hozzon létre egyéni közönségeket

A Falcon több nyelven elérhető, köztük spanyol, német és mandarin nyelven.

Következtetés

Fontos tudni, hogy mire készül a közönség annak érdekében, hogy jobban kiszolgálja őket. Márkamegfigyelés nélkül ez egyenértékű a szembefordított nyilakkal. Remélem, hogy a fenti eszközök segítenek ebben a tekintetben, és potenciálisan növelik vállalkozását.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map