25 vállalat kínál ingyenes szolgáltatásokat a Covid-19 alatt

A COVID-19 kitörése megszakította az egész világot, több millió vállalkozást is ideértve.


Sok vállalkozás fejjel lefelé fordult, és küzd annak érdekében, hogy megbirkózzon a világ minden tájáról zajló eseményekkel. Ezenkívül a hétköznapi emberek számára a karanténba helyezés és az otthon maradás kicsit félelmetes lehet, mert a legtöbben nincsenek hozzászokva.

Ezekben a próbálkozási időkben csak bölcs és tanácsos a bent tartózkodásunkat arra fordítani, hogy olyan tevékenységeket végezzünk, amelyeket egyébként nem tennénk volna meg. Szerencsére sok cég és marketingszakértő kölcsönzi kezét, és mindannyiunk számára megkönnyíti a dolgokat.

Fizető eszközöket, szolgáltatásaikat, tanfolyamokat és különféle egyéb forrásokat kínálnak ingyenesen. Itt van néhány, a legjobbak közül, amelyeket találtam.

CloudFlare

Kiváló és legnépszerűbb megoldás webhelyének védelmére és felgyorsítására, CloudFlare vállalkozási szintű funkcióit ingyenesen elérhetővé teszi az Ön számára.

Emellett 30 perces fedélzeti ülést kap az egyik szakértőjükkel. Csak töltse ki az űrlapot, és kezdje el.

Indusface

A világ küszködik a COVID-19 pandémiával, és a világ sok része zárva tart. Az Indusface úgy véli, hogy bár mindenki otthoni munkába költözik, a webhelyek és az alkalmazások kockázata nem változik. Valójában az online tranzakciók száma növekszik, és időnként még óvatosabbnak kell lenni, és proaktív lépéseket kell tenni a digitális eszközök védelme érdekében. Az Indusface már rendelkezik örökre ingyenes szolgáltatással webhelyének biztonsági értékeléséhez, és néhány percen belül fel tud lépni a fedélzetre.

Ezen felül az Indusface további egy hónapos fizetési szolgáltatást kínál ezen időszak alatt.

Az Indusface COVID program keretében kínált termékek a következők:

Indusface WAS – Előre

 • Indusface Webes alkalmazások szkennelése lehetővé teszi a szervezetek számára a webes alkalmazások sérülékenységeinek, rosszindulatú programoknak és logikai hibáknak a felismerését a napi vagy igény szerinti átfogó és intelligens szkennelés révén.
 • Tanúsított biztonsági szakértők által kezelt, ez segít a szervezeteknek a logikai hibák üzleti hatásainak felismerésében és feltárásában részletes demonstrációkkal a koncepció-bizonyítással.
 • Lehetővé teszi a szervezeteknek, hogy proaktívan megértsék kockázati helyzetüket és alkalmazásuk készségét nyilvános megjelenésre.

Indusface AppTrana – Előre

 • AppTrana folyamatos és robusztus webhelybiztonságot kínál a
 • Intelligens webes alkalmazások szkennelése
 • Kezelve és átfogó webalkalmazás-tűzfal (WAF)
 • Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN), amely minimálisra csökkenti az eredeti kiszolgálókhoz való hozzáférést a gyorsítótárazás révén, és a tartalom gyors, biztonságos és megbízható kézbesítését biztosítja.
 • Többrétegű és 24 órás DDoS védelem.

Google Hangouts

Ha már létezik a G-Suite és / vagy a G-Suite Enterprise for Education ügyfele, akkor jogosult rá, hogy megragadja a haladó Hangouts Ismerkedjen meg a videokonferencia lehetőségeivel. Ez az ajánlat 2020. július 1-jéig érvényes. Tehát, ha Ön diák vagy vállalkozás, aki videokonferenciát folytat, akkor feltétlenül ellenőrizze ezt..

Zoomolás

A videokonferencia valóban alapvető fontosságú lehet az iskolák számára, ezért Zoomolás megszünteti az ingyenes alapszámlákra vonatkozó 40 perces korlátozást. Ez azt jelenti, hogy a hallgatókkal folytatott kommunikáció nem szakad meg. Csak akkor ragadhatja meg ezt az ajánlatot, ha iskola vagy.

1Password

Az egyik legbiztonságosabb jelszókezelő, 1Password azzal a céllal, hogy mindenki megkönnyítse a helyzetét, letette a 30 napos próbaidőszakot, és ehelyett hat hónapos ingyenes tervet vezetett be.

Ha mindig is a jelszókezelőt akarta használni az összes jelszó tárolására, akkor ez az idő.

HubSpot

HubSpot nagyon sok dolgot tesz, hogy támogatást nyújtson ebben a válságban, ideértve:

 • A Starter Growth Suite csomagjának csökkentett ára 112,50 USD / hó-ról 50 USD-ra / hó
 • Növekszik az e-mailek és a hívási percek korlátozása
 • Ingyenes fizetett funkciók, például értekezletek, idézetek, e-jel, felajánlása & 1-1 videó
 • A jutalék előlegek felkínálása a megoldási partnerek számára

És egy csomó más jó ajánlatot.

Digital Marketer Lab

Valószínűleg a legjobb marketing tanácsadás forrása, Digital Marketer március végéig felajánlja a DM Lab nevű fizetett tagságát. Ennek a tagsági közösségnek több mint 10 000 marketingszakembere és alapítója van, akik mind összekapcsolják ezeket a marketing célokat.

Tehát, ha a marketing játékot a következő szintre kívánja vinni, ne felejtsd el megragadni ezt.

Intelligens passzív jövedelem

Pat Flynn a Intelligens passzív jövedelem óriási könyvtárat kínál online üzleti forrásokkal, beleértve egy csomó podcastot, útmutatót és tanfolyamát. A tanfolyamok tartalmazzák:

 • Kezdje a Scratch-tól: nyerő üzleti ötlet megtalálása és első vásárlójának leszállása
 • Készítse el saját márkáját: Öt napos kihívás a márka és a weboldal felépítéséhez
 • 0-100 e-mail kihívás: Menjen 0-100 e-mail előfizetőtől 3 nap alatt

Pat Flynnről ismert, hogy online gyilkosságot készít, különösen affiliate és e-mail marketing útján. Tehát feltétlenül meg kell tanulnia a titkait.

Brit.co

Szeretne megtanulni rajzolni, illusztrálni, szerkeszteni és más kreatív dolgokat? Akkor itt van néhány jó hír. Brit.co az osztályok MINDEN osztályát ingyenesen kínálja, ha a kódot használja “ÖNELLÁTÓ” pénztár alatt. Vannak igazán hűvösek odakint, amit nem akarnak hiányozni.

hétfő

Ha nonprofit szervezet vagy, akkor használhatja Hétfők teljes platform ingyenesen. Megkapja a szükséges támogatást is a dolgok beállításához és futtatásához. Csak egyszerűen keresse meg őket, és ragadja meg tagságát.

Airtable

Nagyszerű a munkájának szervezésében, Airtable ingyen készíti pro terveket, teljes időkorlát nélkül. Megragadhatja ezt az ajánlatot, ha diák vagy nem politikai humanitárius csoport vagy a COVID-19 segélyezési erőfeszítésein..

.@airtable abszolút felbecsülhetetlen értékű volt az elérési erőfeszítések megszervezésében #MasksNow mindenki kezébe, akinek szüksége van rájuk. @masksnoworg az elmúlt napokban megháromszorozta az önkéntesek bázisát, és nem tudnánk megtenni azokat az eszközöket, amelyeket képesek voltunk telepíteni. Köszönöm!

– Joe Cooter (@jcooter) 2020. március 29

Nemcsak ezt, de megnyitották mindenki számára a vállalkozás számára elérhető élő képzést is.

Appian

Appian segít a munkavállalók egészségének és biztonságának zökkenőmentes kezelésében. A kitörésre reagálva mindenki számára ingyenesen kínálják megoldásukat, ideértve a több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztató szervezeteket is.

Ez idő alatt egy ilyen megoldás több mint hasznos lenne bármelyik társaság számára.

Calendly

Erőteljes és funkciókkal teli ütemező szoftver, Calendly jelenleg ingyenes Zoom és GoToMeeting integrációkat kínál, hogy mindenki távolról is kapcsolatban maradjon. Ha Calendly felhasználó voltál, és ezt az integrációt akartad, akkor ezt most ki kell használni.

Munkahely

Munkahely egy csodálatos megoldás a Facebook-tól, amely elősegíti a csapatokkal való együttműködést és a munkafolyamat tömeges javítását. Általában a munkahelyi árazási tervek 4 dollár / hónap / felhasználótól kezdődnek, de jelenleg fejlett terveiket díjmentesen kínálják a sürgősségi szolgálatoknak és a kormányzati szervezeteknek 12 hónapig..

Freshworks

A következő hat hónapban, Freshworks ügyfél-elkötelezettségének eszközeit, a Freshchat és a Freshcaller alkalmazást, ingyenesen kínálja az 50 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató kisvállalkozások számára. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy otthonról könnyedén dolgozzon a munkavállalókkal, és folytassa a szokásos munkafolyamatot.

HootSuite

Az egyik legnépszerűbb eszköz a közösségi média marketingéhez, HootSuite, 2020. július 1-jéig ingyenesen adják el szakmai tervüket. Ezzel együtt hatalmas videókönyvtárat kapnak oktatóvideókhoz, hogy a legtöbbet hozhassák ki marketing erőfeszítéseiről..

Ajánlom a Hootsuite-ot, ha közösségi média kezelésére van szüksége, kivéve, ha nem akarja az egyes alkalmazásokat egyenként használni. A Hootsuite lehetővé teszi, hogy mindegyik alkalmazást együtt használhassa. Ragyogó, tényleg. pic.twitter.com/saxEQ0X7tI

– Jupiter8Ronin (@bond_next) 2020. március 30

Vagy azonnal elindulhat, vagy ha nem akarja megadni a hitelkártya adatait, akkor kitöltheti egy külön alkalmazást az oldalukon, amely megtalálható egy kicsit lefelé görgetve..

MailChimp

Ingyenes szokásos fiókot szerezhet MailChimp ha Ön jogosult csoport, amely 2020. június 30-ig küld kritikus közegészségügyi információkat a COVID-19-ről. Az e-mail marketing valóban alapvető fontosságú vállalkozása növekedéséhez, és ez valószínűleg csak a megfelelő esélye annak kihasználására..

Moz Akadémia

Több mint 15 SEO tanfolyamon, Moz Akadémia mindezt ingyen elérhetővé teszi. Csak jelentkezzen be, vagy regisztráljon ingyenesen, és használja a kódot „Wegotthis” a fizetés során az ajánlat beváltására. A SEO továbbra is rendkívül óriási a marketingben, és ha küzdesz vele, meg kell ragadnod ezt.

Ahref Akadémia

Ahref Akadémia A Blogging for Business nevű tanfolyam korlátozott ideig ingyenesen elérhető. Ez a tanfolyam megmutatja, hogyan lehet növekedni a blogbejegyzés 100 000 havi látogatóját, és hogyan lehet őket fizető ügyfelekké alakítani. Ez több mint 4 óra hosszú, és Brian Dean és Kyle Byers kedvelői dicsérték.

Codecademy

Ha diák vagy, megragadhat Codecademy a Pro tagság és számos tanfolyamon vehet részt olyan témákban, mint a webfejlesztés, a mobil fejlesztés és az adattudomány. Nagyszerű dolog az, hogy hozzáférhet hozzájuk a tanév hátralévő részére.

14 napos forgatókönyv

Ha rendszeresen videofelvételeket készít, vagy tervez, de küzd a szkripttel, akkor ezt a kurzust nevezték 14 napos forgatókönyv ez minden, amire szükséged van. A tanfolyam szokásos költsége 197 USD, de mostantól ingyen kaphatja meg. Nincs szükség a hitelkártya adatainak megadására. Csak el kell fogadnia a társadalmi távolodást, és jó lenne csatlakozni.

TechSmith

Megragadhatsz TechSmith a a Snagit nevű képernyő-felvevő eszköz, valamint a Video Review nevű együttműködési visszajelző eszközük 2020 júniusáig ingyenes. Bár az ingyenes használat nem lesz állandó, ezekben a hónapokban jobban eldöntheti, hogy ez a két eszköz jó Ön számára, vagy sem..

Facebook támogatások

Ismert, hogy a válság idején mindig lép fel, Facebook 100 millió dollár készpénz-támogatást és hirdetési jóváírást kínál akár 30 000 támogatható kisvállalkozásnak 30 országban, amelyekben működnek. Ha jogosult vagy, akkor felhasználhatja arra, hogy erősá tegye a munkafolyamatot, fizesse ki a bérleti díjat, fedezze a szükséges költségeket, és még több ügyfelet elérhet.

Feliratkozhat az ő oldalukra, és értesítést kaphat, amikor ez elérhetővé válik.

Zoho távolról

Ingyenes, 2020. július 1-ig; Te tudod használni Zoho távolról, hogy vállalkozása ebben a helyzetben megy tovább. Ez a minden egyben csomag web- és mobilalkalmazásokkal rendelkezik, amelyek segítenek zökkenőmentesen együttműködni, kommunikálni és még többet elérni.

CXL

Ha elvesztette munkáját, vagy ez a kitörés negatívan befolyásolta karrierjét, akkor megragadhat CXL féle A Growth Marketing Minidegree ingyen 12 hétig. Ez elősegíti a kereslethez szükséges készségek felépítését, és új távoli munkát szerezhet.

A befejezés után kap egy igazolást, és akkor tovább léphet, ha kívánja, további kurzusokra jelentkezhet.

Következtetés

A globális leállással könnyű elhalasztani és elviselni otthon maradva. Annak elkerülése érdekében, és remélhetőleg minden eddiginél többet érhetünk el, azt javasoljuk, hogy ragadja meg az Ön számára megfelelő erőforrásokat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map