3 alapvető tudnivaló, amelyeket szem előtt kell tartani az epikus tartalmi stratégia végrehajtása előtt

Különböző lehetőségek vannak felhasználva a trend üzenet átadására, de mindegyik ugyanazon cél elérésére irányul.


Ezek tartalmazzák Brian Dean’s „Felhőkarcoló tartalma” is Rand Fishkiné „10x tartalom”.

Abban az esetben, ha sok figyelmet szeretne felhívni, és így erőműnek tekintne, tartalmának a jogának egyedinek és a honfitársainak általánosan kínáltnak kell lennie..

Mindezek miatt sok üzleti helyiség kezdi forrásokat és sok erőfeszítést fordítani hatalmas tartalmak létrehozására. Ez nagymértékben nagyon kedvező és jó üzlet számára.

Ugyanakkor újhoz is vezet lehetséges veszély.

Mi történik abban az esetben, ha sok időt és erőforrást fordít arra, hogy egy epikus tartalmat hozzon létre, csak a célközönség számára, hogy érdektelenséget nyújtson?

Csak kövesse ezeket az alapvető kérdéseket, és nem kell tovább aggódnia a kérdés miatt.

Keressen ígéretes ötleteket a tartalomra

Abban az esetben, ha korábban jelentős mennyiségű tartalmat tett közzé; akkor át kell néznie a bejegyzésein, és meg kell határoznia, melyik tartalomtípusokat írja elő a közönség jobban érdekli.

Keresse fel a Google Analytics szolgáltatást, és keresse meg, mely weboldalak, termékértékelések vagy az ügyfelek jobb megtartása érdekében írt bármilyen tartalom megkapta a legtöbb megtekintést és a leghosszabb időt az oldalon.

Másrészt, ha Ön a tartalomstratégiája végrehajtásának közepén van, olyan eszközök, mint a SEMrush, Az Ahrefs Content Explorer vagy a Buzzsumo segítenek abban, hogy népszerű tartalmakat megtalálja a résedben.

A legegyszerűbb, de leginkább bevált módja annak, hogy maguk az ügyfelek a tartalmi ötleteket levonhassák, az a következő kérdés:Akarod ezt?

Ha úgy döntött, hogy kiemel egy témát, lehetőleg magas a keresési mennyisége, például: “A legjobb laptopok, amelyeket 2018-ban meg lehet vásárolni”, De nem juthat elképzelésed a maximális konverzió beszerzéséből, akkor az ügyfelek elkötelezettsége jó stratégia lehet számodra..

Semanikusan egyedülálló, SEO célokra írt, időérzékeny és igény szerint generált tartalom csak egy üzlet felének. Arra a konkrét koncepció ötletre utalunk, amely mind az Ön, mind az ügyfelek számára egyaránt hasznos lesz.

Ez reménytelenül egyszerű, és mégis, a legtöbb vállalkozás gyorsan megkap egy csomó visszajelzést azáltal, hogy egy gyors kérdéssel felhívja a közönséget.

A cél eléréséhez három lehetséges változat található:

1) Érdeklődés

Küldjön e-maileket, amelyek felmérésből vagy „válasz” kérésből állnak. Használhatja saját szavait is, például: „Tervezünk létrehozni ___.

Abban az esetben, ha ingyenesen szeretne hozzáférni ehhez, kattintson erre a linkre, és megkapjuk a hozzáférést, amikor élőben van. ”

2) Közösségi csatornák

A közönség elérésének legegyszerűbb módja az Instagram vagy a Twitter.

Tegyen fel néhány rövid, érdekes üzenetet vagy kérdést a megfontolás alatt álló különféle tartalmi ötletek alapján, majd ellenőrizze, hogy melyik vonzza a leginkább az elkötelezettséget..

Azok, akiknek nincs társadalmi követése, mélyebben áshatnak a zsebükbe, és néhány érmével fizetnek fizetős reklámra, hogy az üzenet a közönség által megtekintett legyen..

3) Táblák

Egy másik nagyszerű lehetőség az lenne, ha felveszi a kérdéses oldalakat, például Quora vagy népszerű blogok és fórumok az egyik szakterületén, például GetResponse mert e-mail marketing vagy a Moz a SEO számára. Nézze meg, mely kérdések merülnek fel leginkább.

A legfontosabb itt az lenne, hogy pontosan megtudja, mit kérdeznek arról, hogy mi az emberek szenvedélyesek, és nem pusztán csak kitalálnak.

Ellenőrizze tartalmát

A tartalom jóváhagyásának és ellenőrzésének gondolata a beruházás elõtt a közelmúltban történt megjegyzés részében Moz post.

Daniel meghatározza azt a forgatókönyvet, amikor a csapatának lenyűgöző ötlete volt, amelyről azt gondolták, hogy csodákat fog csinálni, de amikor elkezdték a folyamatot, és a gumi elindult az úton, a célközönség teljes érdektelenséget mutatott..

Az első mérföldkő az érvényesítés volt, amely egy lépés, amelyet a legtöbb ember nem vesz komolyan a tartalom létrehozása során, amint azt a Moz guru Rand Fishkin válaszában kifejtette..

A tartalom létrehozása nem egyenértékű a termék építésével, ha a beruházásról van szó.

Az egyik nyilvánvalóan jobb, mint a másik, de nincs értelme a csípőből lőni, amikor választhat egyszerűbb és érthetőbb módszereket a tartalmi ötlet validálására, mielőtt értékes időt és erőforrásokat feltesz a kezdetére..

Egyeztesse tartalmát a terjesztéssel

A tartalommarketing folyamatának elengedhetetlen része, amelyet nagyon sok marketingszakember nem vesz figyelembe, miközben tartalmát tervezi.

„Mint tartalom készítő, a bűntudat ennek következtében elég sokszor üldözött engem. A leggyakoribb gondolatom az a véleményem, hogy tartalmam értéke kizárólag magán a tartalomon alapszik ”- mondja Neil Patel.

Amint végre megtörténik az internetet romboló, vonzó linkkészlet darabja, semmi sem történik, hacsak nem kapsz rakományt vagy szemgolyókat, és elküldi őket az oldalra..

Ez a szakasz a tartalmi puzzle disztribúciója, és ennek jelentős hatással kell lennie a létrehozott tartalom fajtájára.

Ezt az ideológiát a következő példa alapján jól megértjük.

Miközben a kisvállalkozás-tulajdonosokat célozza meg a kedvtelésből tartott állatok területén, és Ön biztosan a legkényelmesebb csatorna a tulajdonosok eléréséhez LinkedIn, és szenvedélyesen foglalkoznak a háziállatokkal és a háziállatok gondozásával, ügyeljen arra, hogy ismételje meg a folyamatot.

Kérdezd meg, miben szenvedélyesek.

 • Kutatóközösségek a kedvtelésből tartott állatok területén
 • Keressen felkapott kedvtelésből tartott állatok tartalmát az Ahref Content Explorer alkalmazásán
 • Vizsgálja meg a leggyakrabban feltett háziállatok kérdéseit a Quora-n

Úgy gondolja, hogy megtalálta a tökéletes illeszkedést, beleértve egy epikus útmutató kidolgozását a bútorok készítésére szolgáló fenyőállat szerelmeseinek, hogy csak az egész pot felrobbanthasson..

Hihetetlen!

15.000 Facebook részvény!

Közel 3000 Pinterest részvény

És a LinkedIn-en, ahol a célközönség… egy részvény?

Értelmetlen, ha közel 20 000 teljes részvényt szerezzünk, de alig érjük el a célközönséget. Lehetséges, hogy rossz közönséggel vírusos, és tartalmából gyakorlatilag nulla üzleti előny származhat.

A tervezés során először gondolja át a célközönséget és azt, hogy mi reagál a legjobban. Nagyobb esélyed van arra, hogy ezzel a közönséggel rezonáljon.

Következtetés

A tartalom továbbra is tartalom. Az intelligens megközelítés az, hogy megvizsgálja a piacot, mielőtt meggondolná magát, hogy valamit kinyomtasson, mivel ebben a szakaszban nem lesz annyira óvatosságra, mint a termék bevezetésekor..

Ugyanakkor, ha időt és pénzt szándékozik befektetni egy nagyobb tartalomba, légy óvatos néhány ellenőrzéssel, hogy a közönség rezonáljon és érdekel.

Vessen egy pillantást az elemzett statisztikákra, kérdezze meg jelenlegi közönségét, és tartsa szem előtt a csatornaeloszlást, hogy a lehető legnagyobb eséllyel biztosítsa a tartalom sikerét.

CÍMKÉK:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map