39 legjobb társult program a Tech Bloggerekhez

Növelje webhelyének bevételszerzési bevételeit a legjobban fizető társult hálózatokhoz való csatlakozással.


A Google Adsense-től vagy más hirdetési platformoktól függően sokféle lehetőség van.

A hirdetés jól fizet, ha hatalmas forgalmat keres, de havonta néhány ezer oldalmegtekintés csalódást okozhat.

Van néhány hátránya a hirdetések megjelenítésének is.

 • Lassítsa a webhelyét
 • Nincs ellenőrzés a megjelenített hirdetések felett
 • Nincs garantált kereset

Szóval hogyan? tegyen többet bloggerként?

Az egyik legnépszerűbb választás megy kapcsolt marketing. Több száz kapcsolt program létezik, amelyekkel csatlakozhat a technológiai réshez. Ez olyasmi, ami a kezdőknek és a tapasztalt bloggereknek is működik. Úgy gondolom, hogy néhány jó okból működik, többek között:

 • Nem kell saját magának elkészítenie a termékeket
 • Nem kell vigyáznia a kézbesítésre
 • Nem kell gondoskodnia az értékesítés utáni támogatásáról

Csak annyit csinálsz reklámozza a terméket, és jutalékot kereshet minden eladásra, amelyre utal. Ahhoz azonban, hogy affiliate marketing szakemberként kezdjen pénzt keresni, győződjön meg arról, hogy csak a megfelelő programokhoz és hálózatokhoz kapcsolódik be.

És ha jó affiliate programok vadászatában volt, akkor ez a cikk valószínűleg minden, amire szüksége van. Felsoroltam azokat a társult programokat a bloggerek számára, amelyek legitimek és jól fizetnek.

Ha ez érdekesnek tűnik, ugorjunk bele.

ShareASale

ShareASale egy elég nagy leányvállalati hálózat, amely akár új bloggereket is elfogad, feltéve, hogy releváns és minőségi tartalommal rendelkezik. 2000 óta vannak itt.

ShareASale

Több mint 40 kategóriát kaptak, tehát válassza ki, melyik működik az Ön számára.

 • Számítógép & electricals
 • Webtárhely
 • Karrier és munkahelyek
 • értékesítés
 • SEO-val kapcsolatos szolgáltatás & Termékek
 • Web szolgáltatások és webmester eszközök

Miután létrehozta a fiókját, keressen és csatlakozzon a megfelelő kereskedőkhöz. A kereskedők általában néhány napon belül jóváhagyják a jelentkezését. A jóváhagyás után megkapja a szükséges marketing anyagokat, amelyeket a blogjaiban reklámozhat.

Néhány népszerű program, amelyet megfontolhat.

 • StudioPress – ha a WordPress-rel kapcsolatos témákat tárgyal
 • WP Engine – ha belefoglalja a WordPress tárhelyet
 • RocketTheme – a Joomla-val kapcsolatos témákhoz
 • SurfEasy – VPN-t tartalmazó blogok
 • FreshBooks – ha lefedi az indítást, a könyvelést, a pénzügyi szolgáltatásokat

Széles körű divatcégű társult programmal is rendelkeznek, amelyeket érdemes megnéznie, ha ezen a réstől van-e. Fizetnek csekkekkel vagy közvetlen letétekkel.

Hatás

Nem olyan régi, hanem egy újabb nagyszerű kapcsolt hálózat, amely sok terméket üzemeltet.

Hatás több mint 500 kereskedővel csatlakozik. Kap egy részletes elemzési jelentést a kampányokról.

 • Napi kattintás
 • Teljesítmény dátum / hónap / referencia típus / referencia domain szerint
 • Legjobb kampányok

Néhány releváns program csatlakozhat egy tech bloggerhez.

 • Indítás, e-kereskedelem – AppSumo, BigCommerce, Bigstock
 • Számítógép, biztonság, Internet – Hotspot Shield VPN, Hostgator, MaxCDN, Namecheap, SUCURI, SecureMAC
 • Tanulás – Skillshare, Faház
 • Design – 99designs, Envato Elements

A kifizetés havonta történik, és többféle módon lehet pénzt kifizetni, beleértve a PayPal-t és a banki átutalást.

Amazon Associates

Az egész Amazon üzlet az Amazon-tól, és az, hogy képesek legyenek reklámozni termékeiket, önmagában is eredmény.

Amazon Associates van egy kezdeti képesítési folyamat, amely megköveteli, hogy legalább 3 eladást végezzen, mielőtt jóváhagyást kapna.

CJ

Korábban: jutalék csomópont az egyik népszerű a bloggerek körében. Kereshet több ezer kereskedő csatlakozására.

Néhány jellemző a következő:

 • Mélykapcsoló generátor
 • Valós idejű tranzakcióanalitika
 • Könnyen megtalálható a kereskedő, kap linkeket, szalaghirdetést

Csatlakozhat 1-hez&1 tárhely, Nyelvtanilag, stb..

Nem a legjobb felhasználói felület, de mégis ragyogó affiliate hálózat, amely része lehet. A CJ Affiliate hálózaton való jóváhagyás megkönnyítése, de a benne lévő programok jóváhagyásának megkönnyítése egy kicsit nagy feladat. A benne lévő műsorok nagy része valóban szigorú követelményekkel rendelkezik, és esetleg nem hagyja jóvá téged, amíg nem teljesíti a követelményt, például a közönség elhelyezkedését.

Rakuten

Adjon meg bemutatót?

Az Udemy, Coursera online tanfolyamok népszerűsítésének egyik nagyszerű módja a Rakuten kapcsolt hálózat.

A 8. számú egymást követő évben az első számú leányvállalati hálózatként megszavazták a Rakuten mesés termékcsaládot. Rengeteg különféle kategória létezik.

Awin

Olyan márkákkal, mint az Etsy, az Under Armour és a HP, Awin kiváló a termékskála és az értékesítésenkénti jutalék szempontjából.

Az egyetlen hátránya, hogy 5 USD-t számítanak fel a regisztráció során, mint szűrési díj, amely valószínűleg nem mindenkinek jár le. Ne feledje, hogy az 5 USD visszatérítést kap Önnek, miután jóváhagyták.

Parfüm

Leginkább digitális termékeiről ismert, Parfüm itt talál néhány igazán részletes tanfolyamot és e-könyvet a minőségi marketingszakemberek részéről, a különféle résekről.

Internetes marketing, egészség, fitnesz, üzleti, befektetési, fogyás, játékok, zöld termékek, sport, utazás és még sok más termék várja Önt.

MaxBounty

MaxBounty a CPA modelljén működik, amely minden műveletért, mint például feliratkozás vagy e-mail benyújtás, fizet. Különböző ajánlatokat kínálnak a különféle résekre.

Tartomány & Tárhely

Írás a WordPress-ről, blog technikai dolgokról? Jó ötlet lenne a hosting platform és a domainhez kapcsolódó termékek népszerűsítése.

SiteGround

Az egyik kedvencem, Siteground a WordPress.org hivatalosan javasolja a blog tárolásához, és nagyon megbízhatóak az olvasók számára.

A Siteground ismert a megosztott tárhely teljesítményével, így könnyű lenne hirdetni a közönség számára.

Bluehost

A Bluehost kétségkívül az egyik legnépszerűbb web hosting cég a világon.

Szinte minden blogger a technológia területével foglalkozik, és megemlíti a Bluehost hosting terveit. Minden egyes vásárlónak, aki megvásárolja az áttételét, 65 dollár átalánydíjat kínálnak. Ha azonban még több eladást hajt végre, akkor ez még növeli a haragot.

A Bluehost promóciós forrásokat kínál, mint például bannerek és hirdetések. Részletes jelentést és elemzést kap az értékesítésről. Ez egy dedikált kapcsolt vezetői csoporttal rendelkezik, hogy válaszoljon minden kérdésére.

Kinsta

Egy 60 napos nyomkövető cookie-val és 10% -kal ismétlődő jutalékokkal egész életen át, Kinsta egy nagyszerű prémium WP menedzsment társult program, amely fontolóra veszi a feliratkozást.

500 dollárt kaphat, ha valaki vállalati tervet regisztrál az Ön leányvállalati nyomkövetési URL-jével.

WP motor

Ragyogó társult program, amely lehetővé teszi testreszabott csatornák létrehozását a jobb konverziókhoz. WP motor egy megbízható tárhely-szolgáltató, amelyet sok blogger használ.

Tudja, hogy akár 30 000 dollárt is kereshet beterjesztésenként? Nincs ok erre a hirdetésre, ha WordPress-rel kapcsolatos blogot vagy oktatóhelyet futtat.

A WP Engine segítségével elősegítheti a StudioPress programot is, amely minőségi témákat kínál + a Genesis keretrendszert.

Namecheap

Hasonló a GoDaddy-hez, Namecheap szintén rendelkezik domainokkal, valamint a hosting szolgáltatással. Csak néhány percig tart, amíg a dolgok felállnak, és minden minősített eladáshoz jutalékot keresnek.

Elősegítheti a CDN, SSL / TLS tanúsítványokat, VPN-eket, a tárhelyet és a domain szolgáltatásokat.

Internet / digitális marketing

Ha oktat és megosztja a marketinggel, a SEO-val kapcsolatos információkat, akkor jó ötlet a következő termékek reklámozása.

Long Tail Pro

Szuper hasznos hosszú farokú kulcsszó-kutató eszköz, amelyet sok marketingszakember használ. Long Tail Pro kiváló termék, tehát nem lenne nehéz indítania jutalékok keresését ennek előmozdításáért.

Samcart

40% -kal és ismétlődő jutalékokkal, Samcart jó program lenne a blogod számára. Csak annyira, hogy tudod, a digitális termékek online értékesítését megkönnyíti.

NinjaOutreach

Szuper praktikus influencer marketing eszköz, NinjaOutreach havonta ismétlődő jutalékokat fizet minden említett eladásért.

ConvertKit

Valószínűleg az egyik legjobb e-mail marketing szoftver, ConvertKit a listán kell lennie a promócióhoz.

Van néhány ragyogó tulajdonsága, amelyeket az ügyfelek sehol másutt nem fognak találni.

SEMRush

Minden egyben marketingcsomag, amely élethosszig fizeti a jutalékokat a hivatkozó ügyfelekért. SEMRush a marketingszakemberek körében is kedvenc. A SEMRush elvégzi az Ön webhelyének teljes SEO elemzését, és sok professzionális blogger bíz meg benne.

BeRush a SEMRush társult programja, amely hozzáférést biztosít promóciós anyagokhoz, teljes és kényelmes statisztikákhoz és kiváló ügyfélszolgálathoz. Promóciós tartalmat kínálnak (szalagcím, link, widget) & akciók) 9 nyelven – angol, spanyol, francia, német, olasz, portugál, japán, koreai és orosz.

Minden új felhasználónak 40% -os ismétlődő jutalékot kap, amelyet havonta kétszer visszavonhat, ha túllépte a minimális küszöböt..

SpyFu

SpyFu egy rendkívül hasznos versenytárs kémkedés eszköz, amely valóban hasznos lehet a közönség számára. Havonta kétszer fizetnek leányvállalataiknak és az ismétlődő jutalékoknak.

A SpyFu számos digitális marketing eszközt kapott, például az alábbiakat.

 • Versenytárs elemzés
 • Kulcsszó kutatás
 • Domain összehasonlítás
 • Rank tracker
 • PPC kutatás
 • Kulcsszó kutatás
 • AdWords versenytárs
 • Visszajelzés-ellenőrző

még sok más …

WordPress

Írás a blogolásról?

Biztos vagyok benne, hogy a WordPress-rel kapcsolatos blogbejegyzéseid vannak, és mi lehet jobb, mint ha támogatjuk a WP-vel kapcsolatos termékeket a jó keresés érdekében?

OptinMonster

A WordPress felbukkanó bővítmény, amely drasztikusan növeli az opt-in konverziókat.

OptinMonster minden eladásért 20% -ot fizet, és hirdetheti az affiliate linket különböző csatornákon keresztül, ideértve a blogot és a közösségi média oldalait.

ThemeForest

Egy hatalmas témájú piac, amelyet az olvasók köszönnek, hogy ajánlott. Themeforest az Envato Market része, és minden eladásért 30% -ot fizetnek.

Elegáns témák

Valószínűleg az egyik legjobban fizető WordPress témájú társult program, Elegáns témák minden értékesítés során nagylelkű 50% -ot fizet, és egy csomó hirdetést kap, amelyek elkezdenek reklámozni.

Hallottál már a Divi nevű híres építőkről?

WPForms

Ön támogathatja WPForms a blogodon, valamint a közösségi média webhelyein. Nagy pluszpont, ha van egy nagy követőed.

Több mint 100 sablon létezik, és hirdethet kapcsolattartási, fizetési, felmérési, regisztrációs, hír nélküli, egyedi formákban.

Hódépítő

Hódépítő egy könnyű oldalkészítő a WordPress számára. Fizetnek a PayPalon keresztül, amikor legalább a teljes jutalék összege eléri a 100 USD-t.

A Beavert több mint egymillió webhely bízza meg. Nem feltámad a webhelyen, ezért a weboldal betöltődik gyorsabban.

MTS

Hallotta az egyik leggyorsabban betöltő WP témát – Séma?

A piactér, amely rengeteg nagyszerű WordPress témát és bővítményt tartalmaz.

A MyThemeShop egy óriási 55% jutalékot fizet eladásonként.

Elementor

Az egyik legegyszerűbb drag and drop oldalkészítő, Elementor minden eladás 50% -át fizeti a PayPalon keresztül. A készpénzhez legalább 200 dollárt kell elérnie.

ShortPixel

ShortPixel nevetségesen javítja a weboldal sebességét a képek tömörítésével anélkül, hogy elveszítené a minőségét. Az eladások 50% -át fizetik meg ismétlődő jutalékok.

ThirstyAffiliates

Kiváló plugin, amely eltakarja a társult linkeket. Ön támogathatja ThirstyAffiliates és segít az olvasóknak, hogy elrejtsék csúnya megjelenésű társult kapcsolataikat.

Virágos témák

Magas és ismétlődő jutalékokkal, Virágos témák feltétlenül szerepelnie kell a listán, hogy csatlakozzon.

Van néhány nagyszerű téma és beépülő modul a WordPress számára, amely még a legnehezebb feladatokat is megkönnyíti.

 • Építész – oldalépítő
 • Ólom – Optin oldat
 • Quiz Builder – Kvízek létrehozása
 • Ultimátum – Örökzöld kampányok készítése
 • Kommentár – gyönyörű megjegyzésrendszer
 • Optimalizálás – A / B tesztelés a céloldalakhoz
 • Tanuló – e-tanfolyamok létrehozása
 • Ovation – Auto-pilóta társadalmi bizonyíték
 • Okos kütyü – A kütyü teljes irányítása

E-learning

Oktatóanyagokat ír? Népszerűsítheti az e-learning tanfolyamokat a közönség számára.

Udemy

Óriási piac oktatók és hallgatók számára. Hivatkozhat a hallgatókra Udemy a tanfolyamok gyűjteménye és fizet minden eladásért.

coursera

coursera egy fantasztikus piac az e-tanulás számára. Minden generált eladásból akár 45% -ot is kereshet. Elősegítheti a legújabb technológiai tanfolyamokat, például a mélyreható tanulást, a számítási felhőt, az adattudományt stb.

Skillshare

Udemyhez hasonló, de sokkal újabb és rövidebb formájú tanfolyamokkal rendelkezik. Mint a Skillshare, akkor fizet, ha valaki feliratkozik egy ingyenes próbaverzióra.

Tervezés

Hirdesse a tervezéssel kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat a közönség számára.

Canva

Ha nem élsz egy szikla alatt, akkor tudod mit Canva van. Ragyogó online szerkesztő, aki nemrégiben indított társult programot a PRO verzióhoz.

Sok dolgot megtervezhet a Canva segítségével, és ezek közül néhány a következő.

 • Közösségi média képek
 • Flyers
 • Önéletrajz
 • kártyák
 • Bemutatás
 • Plakátok
 • Logos
 • infographics
 • Pólók
 • Brouchers
 • Háttérképek
 • hírlevelek
 • Kupon
 • számlák

Több mint 50 000 sablont kaptak az induláshoz.

Elements

Kereshet pénzt minden vásárláskor Envato Elements összekapcsolva a tervezési elemekkel.

Az elemek több mint 2 millió digitális eszközt kaptak különböző kategóriákból.

 • Stock videó, video sablonok
 • Zene, hanghatások
 • fotók
 • betűtípusok
 • WordPress
 • CMS és websablonok
 • 3D

Vegyes

Minden más dolog, amire gondolok.

Nyelvtanilag

Egy praktikus eszköz az esetleges írásbeli hibák ellenőrzésére, Nyelvtanilag 25 dollár ingyenes bónuszt fizet azért, hogy csak feliratkozik a társult programjára, valamint az Ön által tett összes áttételre.

Fiverr

Szabadúszó piactér, amely szó szerint 5 dollárért készíti el a munkát. Keres, amikor a hivatkozott vásárló vásárol bármilyen koncertet a től Fiverr.

AppSumo

AppSumo van egy kapcsolt programja, amely úgy véli, hogy megnöveli a jutalékokat. Bérek egyre magasabbak lesznek, ha növekszik az eladások száma.

Az AppSumo ismert arról, hogy forró szoftverekkel foglalkozik, amelyeket gyakran használnak blogolók, digitális marketingszakemberek, webhelytulajdonosok és az indulók.

Microsoft

Microsoft az egyik legnépszerűbb technológiai vállalat 2016-ban indította leányvállalati programját.

Jutalékokat kereshet az Office 365, a Surface, az Xbox, a PC-k segítségével, ideértve az alkalmazásokat, játékokat, zenét, filmeket és TV-műsorokat, amelyek a Windows áruházban elérhetők.

A Microsoft állítása szerint az iparág egyik legjobb jutalékát kínálják.

A vállalat két kapcsolt programot kínál –

Microsoft Privát Partnerprogram

A Tradedoubler, a globális kapcsolt marketing társasággal folytatott partnerségével a Microsoft megkísérelte termékeinek népszerűsítését több mint 60 országban, köztük Ausztriában, Brazíliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Nagy-Britanniában, Indiában, Japánban, Egyesült Arab Emírségekben, Egyesült Államok.

Microsoft nyilvános partnerprogram

Annak érdekében, hogy tovább terjesszék termékeiket helyi szinten, a Microsoft összeállt a helyi kapcsolt marketing hálózati cégekkel. A Microsoft reklámcsíkokat és szöveges linkeket kínál promócióhoz. A különféle termékek különböznek a jutalékok mértékétől, amely 5 és 10% között mozog a 14 napos követő sütiknél.

Növelje meg a keresetét

Szeretném, ha a fenti programokhoz való csatlakozással növekedne a kereset. Ha több partnerprogramhoz csatlakozik, nehezen tudhatja nyomon követni a keresést, és ehhez felhasználhatja Gazdag (Kap 25% KI kuponkóddal – GEEKFLARE), amely összesíti az adatokat egyetlen egységes irányítópulton.

Ha üzleti vállalkozás vagy, és el szeretné indítani a termék-társult programját, akkor nézd meg ezeket a megoldásokat, amelyek segítenek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map