Webhelyének átalakítása a A sikeres ólomgeneráló eszköz kihívásokkal teli feladat.


A kód feltörése után az utazás sima vitorlagá válik.

Az üzleti tulajdonosok továbbra is kísérleteznek a legjobban innovatív megoldások hogy minél több vezetéket csapdába vegyen a konverziós tölcsérbe, amennyire csak lehetséges.

Időbe telik, amíg megpróbáljuk kipróbálni az arany eszközt, amely potenciálisan átalakíthatja eladásait.

Bemutatjuk ezeket az eszközöket az értékesítési csapata számára, amelyek teljes mértékben képesek forradalmasíthatja értékesítési folyamatát:

1. Aktív kampány

A digitális marketingstratégia sikere nagyban függ az e-mail marketingstratégia hatékonyságától.

https://www.activecampaign.com/prototype/ac-hero.mp4

Az e-mail az egyik legnépszerűbb eszköz a közönség számára üzenetek küldéséhez. Ha nem tudja szétbontani a forgalmat személyek alapján, és ennek megfelelően felhasználhatja az e-mail marketing szolgáltatást, akkor nem az ügyfelekkel foglalkozik megfelelően.

Az emberek szeretnek személyre szabott értesítéseket kapni a beérkező levelek mappájába, és egy olyan vállalatnak, amely személyre szabott üzeneteket küld nekik, nagyobb esélye van arra, hogy felhívja a figyelmüket.

Konvertálhatja az ügyleteket fizető ügyfelekké, ha megfelelő cselekvésre ösztönzi az e-mail hírlevelét.

Aktív kampány az egyik legjobb e-mail marketing eszköz, amellyel valaha is találkozhat az interneten. Gondoskodik a szegmentálási folyamatról és az automatizálási elveken működik.

Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy nyomon kövesse a webhely összes vezetését attól a pillanattól kezdve, amikor a weboldalra kerül.

Később ezt az útvonalat indító eszközként használja az e-mail marketing kampányához. Közvetlen értesítést küldhet értékesítési csapatának abban a pillanatban, amikor az ügyfél eljutott a webhely oldalain.

Az eszköz segít szétválasztott üzenetek küldésével követni ezeket a vezetékeket, és szegmentált üzeneteket küldhet nekik, és megőrzi a hideg vezetékeket a hurokban, rendszeres időközönként ellenőrizve őket..

Jó ellenőrizni a tétlen felhasználókat, és releváns üzeneteket küldhet nekik, hogy visszatérjenek az Ön webhelyére.

2. Kereskedő

Ha üzleti vállalkozásként online jelen van, akkor használnia kell Salesmate minden értékesítési CRM-igényéhez.

A mai gyors tempójú technológiai világban szüksége van egy eszközre, amely megragadja az üzleti vállalkozás vezetői és a háttérben dolgozó munkahelyeket, miközben a kritikusabb üzleti feladatokra összpontosít..

Az Salesmate egy intelligens értékesítési eszköz, sokféle funkcióval a mai értékesítési csapat számára. Az eszköz használatával hozhat vezet az üzleti vállalkozáshoz az ügyfelekhez, majd intelligensen konvertálhatja azokat fizető ügyfelekké.

Íme néhány a Salesmate legjobb tulajdonságairól:

 • Csővezeték menedzsment
 • A felhasználói tevékenység nyomon követése a webhelyen
 • E-mail követés
 • Értékesítési csővezeték sablon
 • E-mail sablonok
 • Intelligens e-mailek
 • Kapcsolatfelvételi szoftver
 • Értékesítési információk
 • Értékesítési előrejelzés, így a helyes adatokra, és nem a találgatásokra lehet reagálni
 • Integráció a legnépszerűbb alkalmazásokkal
 • A Google-alkalmazások integrációi
 • Biztonság és megbízhatóság

3. Vezető kriminalisztika

Ha olyan intelligens platformot keres, amely megszerezheti vállalkozása némi minőségi vezetését, Vezető kriminalisztika a szerszámod. Lehet, hogy naponta több száz ember látogatja meg webhelyét, de csak kevesen veszik igénybe az űrlap kitöltéséhez szükséges időt.

Még akkor is, ha szoftvert használ annak biztosítására, hogy minden látogató kitöltse az űrlapot, mégis vannak néhányan, akik átcsúsznak a repedések között. Hogyan vonzza ezeket a vezetékeket, és hogy maradjon meg?

Lead Forensics, az egyik legmenőbb ólomgeneráló eszköz a piacon. Az eszköz a felhasználó IP-címét használja annak ellenőrzésére, hogy mely vállalatok és emberek használják az Ön webhelyét, még akkor is, ha nem tölti ki az űrlapot.

Ezen alapvető információk alapján elkészítheti a csatatervet.

Ezután értékesítési csapata felveheti a kormányt, és adatokat gyűjthet az Ön webhelyét látogató cégekről és márkákról.

Beszéljen a marketing vezetõkkel vagy más releváns személyzettel, és beszéljen velük az ötletekrõl. Ennek a stratégiának nagy esélye van szilárd vezetések megszerzésére, mivel az emberekkel, akikkel kapcsolatba lépnek, már tisztában kell lenniük vállalkozással.

4. Intercom

házi telefon egy értékesítési csapat álma valóra vált.

Ez az egyik leginnovatívabb ólomgeneráló eszköz is. Ez az eszköz lehetővé teszi a közvetlen kapcsolatfelvételt és a kommunikációt az ügyfelekkel, amikor meglátogatják az Ön weboldalát.

A kommunikációs folyamatról gondoskodhat, ha olyan üzeneteket állít fel, amelyeket a látogató látni fog, amikor megfelelnek egy adott oldal követelményeinek.

Például, ha egy látogató több mint 30 másodpercet tölt az Ön webhelyének áralapján, elküldheti számukra egy felugró ablakot, amely a következőképpen szól:

Szia!

Szeretne tudni árazási ajánlatainkról? Örülök, hogy segíthetek!

Ez az üzenet felhívhatja a felhasználó figyelmét, és válaszol, hogy többet megtudjon vállalkozása árazási részleteiről.

A legfontosabb itt az, hogy relevánsak legyenek, és visszhangozzanak a látogató gondolataival. Az Intercom szolgáltatást a legjobb módon állíthatja be, ha kutatást végez a webhely látogatói és a webhely gyakran látogatott úticéljai között.

Amint a látogató válaszol az üzenetre, az értékesítési csapat bármely képviselője kapcsolatba léphet velük, és tovább vezetheti őket.

Ez egy jó stratégia, mivel az ügyvezető több csatornán megy keresztül, de az üzleti vállalkozáshoz való áttérés legszorosabb útján marad.

Ennek az eszköznek óriási lehetősége van az ügyfelek gyűjtésére és értékes visszajelzések gyűjtésére. Mielőtt azonban vásárlóvá válna, először ellenőriznie kell annak lehetőségeit.

5. Google Trends

A Google egy fantasztikus platform, amelyben hatalmas sor innovatív értékesítési eszköz található a digitális kor üzleti tulajdonosai számára.

A Google eszközök előnye, hogy pontosan azt nyújtják a felhasználóknak, amit akarnak – több lead és nagyobb expozíció a mai egyik legtömegebb keresőmotorban..

Ebben a listában az első a Google Kulcsszótervezője. A kulcsszótervezési szakasz sok webhelytulajdonos számára zavaró, mivel nem tudják, hová kezdjék, és milyen kulcsszavakat vegyen figyelembe marketingstratégiája során..

A Google eszköze a vállalkozásának tökéletes kulcsszavakat fogja ajánlani, amelyeket a lehető legkreatívabban beépíthet weboldalába.

Következő lépés az Google Trends. Ez az eszköz elengedhetetlen az ólom előállításához, mivel folyamatosan frissítheti az internetet a legújabb trendekkel, és olyan tartalmat hozhat létre, amely minden nap rezonál az internethasználókkal..

6. Virágos témák

A WordPress programot használja?

A Thrive Themes csak a WordPress-rel működik, és félelmetes funkciókkal rendelkezik, amelyek vezetnek. Virágos témák kapott egy csomó marketingre és átalakításra koncentrált plugint.

Volt:

 • Ólomok generálása
 • Céloldalak létrehozása
 • Építési vetélkedők
 • Gyönyörű WordPress témák
 • Intelligens kütyü
 • A címsorok optimalizálása
 • Kevés marketing
 • Beszámolók

Ha azt tervezi, hogy e-mail listát gyorsabban készít, akkor pénztárral Virág vezet. Az egyik legjobb leadgenerációs WordPress-bővítmény, ahol minden típusú opt-in űrlapot létrehozhat.

Remélem, hogy a fenti eszközök segítenek abban, hogy több ügyfelet generáljon vállalkozása számára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me