Újabb oldalt olvasol a kedvenc webhelyén, amely WOW-ot tesz.


A kommentárok részre való belépéskor jelentős számú olvasó reagál. El tudod képzelni, milyen nagyszerű kapcsolatba lépni azokkal az emberekkel, akik osztják az Ön véleményét, és akik érdeklődnek az Ön betekintése iránt.

Biztosan tudja, hogy egy nap szerepel a kedvenc webhelyén.

De:

Mikor tervezi elküldeni a hangmagasságot a szerkesztőnek? Holnap? Egy hónap múlva? Egy évben?

Tudja, mi akadályozza meg a közzétételt ezen a badass oldalon?

Gyakrabban nem tudjuk, hová kezdjük, főleg nincs tapasztalata.

Mindenekelőtt meg kell értenünk, mi teszi a webhely hitelesnek és első osztályúnak:

 • Magas Google rangsor (használjon SEO eszközöket, mint például MOZ ellenőrizze): Csatlakozzon a közösséghez, és szerezzen egy praktikus szoftvert, amely ingyenesen elemzi a webhelyek minőségét. Ellenőrizheti a oldal / domain hatóság, spam pontszámot, vagy adjon hozzá más, elemzésre kerülő beállításokat.

 • Felhasználóbarát kialakítás: 76% a webhely látogatói azt állítják, hogy rendkívül fontos, hogy megkönnyítsék a kívánt oldal megtalálását az oldalon. Így a használhatóság fontos, és az intuitív felület csökkenti a visszafordulási arányt.
 • Kapcsolattartási adatok: Az emberek szörföznek az interneten, hogy kapcsolattartási információkat keressenek. Bár sok látogató inkább egy másik társaságot szeretne, a valószínűsége annak, hogy a keresőmotorok felgyorsítják az oldal felépítését, szintén alacsony.
 • Nincs spam vagy irreleváns hirdetési szalaghirdetés / felbukkanó ablak: Minden blogtulajdonos szeretne pénzt keresni egy weboldalon, ám a bosszantó hirdetések közzététele az alacsony minőségű igények jele.
 • Rendszeres cikkbeszélgetés rossz helyesírási vagy nyelvtani hibák nélkül: A tartalom király, és minden blogtulajdonos látogatókártyája, tehát kifogás nélkül jól meg kell írni..
 • A webhelyen folytatott interakciók száma (megosztás, megjegyzés, kedvelés): Ez csak egy új bizonyíték arra, hogy az olvasók részt vesznek a kommunikációban, és törődik velük.

Mit jelent egy szabadúszó blogger?? Minél jobb egy weboldal, annál több potenciális olvasót vonz. Ezért befolyásolja a linklét, tehát értékesebb a portfóliójában.

Ráadásul a legnépszerűbb webhelyek forrássá váltak a távoli munkavállalók keresése szempontjából, tehát a sorodban áll új megrendelést szerezni.

A legmegbízhatóbb webhelyek elfogadják a vendég blogolást, és ez a lehetőség arra, hogy közzétegye a blogban. Készüljön fel a versenykörnyezetre, ahogy az írók is tudják: hozzájárulva a badass webhelyekhez, ez bizonyított módszer új potenciális ügyfelek megtalálására..

Tudod Az amerikai online ügyfelek 81% -a bízzon a blogokban található információkkal és tanácsokkal?

Magától értetődik, hogy a legfelső webhelyeken történő közzététel nem csak az ön egojának kielégítését jelenti; ez körülbelül blog-portfólió készítése is.

Valójában számos más oka van annak, hogy cikkeit jó webhelyeken közzéteszi. Ez segít:

 • hiteles bloggerré válhat;
 • új olvasók vonzása;
 • kap linkeket és ezért javítsa a blog rangsorolását;
 • kapcsolatokat létesíteni a véleményvezetőkkel;
 • új ügyfelek keresése;
 • fejlessze az írási stílusát, és tanuljon a guruk írásáról.

Bár a legkiválóbb blogokban való közzététel valódi kihívás lehet a szabadúszó bloggerek törekvésében, tudjuk, mennyire jó ez karrierjük szempontjából. Sőt, van néhány bizonytalan módja annak, hogy megjelenjenek ezeken a webhelyeken.

Ühüm! Nézze meg a 8 biztos problémamegoldási módszer felsorolását a legkiválóbb blogokban:

1. Legyen jótékony

Ha nagyszerű weboldalakon szeretné közzétenni cikkeit, akkor tudnia kell az előnyeit, amelyeket azzal kaphat.

De:

Biztos benne, hogy előnyös-e a blogtulajdonos számára?

Az egyetlen lecke, amelyet a blogolás során évek óta megtanultam, az, hogy a blogtulajdonosok nem érdekli az Ön tartalma, ha ez nem segít időmegtakarításban és az olvasók igényeinek megfelelő.

ez kemény, de igaz:

Minél magasabb rangú és olvasói elkötelezettséggel rendelkezik egy webhely, annál kevésbé tulajdonosa törődik az Ön által kínált tartalommal.

A probléma az, hogy sok író számára vonzónak tűnik hozzájárulni az ilyen webhelyekhez, tehát versenykörnyezetet kezel. Ha fel szeretné vonzani a szerkesztő figyelmét, próbáljon jót tenni:

 • tartalmaznia kell statisztikákat és adatokat;
 • megoszthatja a személyes esettanulmányokat;
 • tippeket nyújthat a gurukról, amelyeket még sehol nem tettek közzé.

Röviden: kínáljon valamit, amit az Ön szaktudása nélkül nem tudnak írni.

2. Lépjen előre

A vendég kiküldetése sok munkát, időt és erőfeszítést igényel.

Meg kell vizsgálnia a webhelyet, meg kell értenie annak célközönségét és igényeit, izgalmas tartalmi ötleteket kell készítenie, kapcsolatba kell lépnie a blog tulajdonosával, jól megírt üzenet készítését kell készítenie, és kapcsolatba kell lépnie az olvasókkal az üzenet közzététele után..

Blogbejegyzés létrehozásakor mindig több mérföldet kell megtennie, ha tiszteletet szeretne szerezni, és közzétenné a bejegyzését.

Az egyik legjobb módszer egy lépéssel előre lépni, hogy kitűnjön a versenytársaitól: gondoljon előre egy szerkesztői naptárra vagy szezonális blogbejegyzésre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy időben közzéteszi-e őket..

Néhány webhely közzéteszi szerkesztői naptárát, így tippet adhat arról, hogy melyik témát kell lefednie.

Amikor elkezdi dolgozni egy új darab kidolgozásán, gondoljon arra, hogy mennyi időt költene annak írására, szerkesztésére és lektorálására, a szerkesztő visszajelzésének várakozására és a javítások elvégzésére..

Ez a te a blogbejegyzés létrehozásának várható ideje. Engem illetően kb. Két hónap telik el a hangmagasság elküldésétől a link megszerzéséig, amint a cikk megjelenik.

3. Oszd meg a személyes esettanulmányokat

Blogbejegyzés írásakor ismeri a témát A-tól Z-ig, igaz?

Magától értetődik, hogy az elméleti ismeretek sokat segíthetnek Önnek! Bármely folyamat alapvető ismerete alapján tudja, mire számíthat, de csak a gyakorlati tapasztalatok fejlesztették képességeidet.

Tehát mi különbözteti meg önöket a többi bloggertől? Az Ön tapasztalata, kétséget kizáróan!

Ha elfogadható gyakorlattal rendelkezik, akkor először tudja, milyen akadályok várhatják az embereket, és hogyan lehet azokat legyőzni. Így tartalmát egyaránt megnyitja és az olvasók számára is hasznos lesz.

Például, ha trükköi és tippei vannak a blogolással kapcsolatos félelmek széthúzásához, a blogolvasók értéküket nyerhetik belőle. Így a blogtulajdonos figyelni fog a szövegére és elfogadja azt.

4. A zümmögés érdekében lépjen kapcsolatba az olvasókkal

Tudja ezt csak? A látogatók 20% -a fogja olvasni a teljes szöveget?

Amikor a blogbejegyzés nagyszámú megjegyzést kap, akkor tudja, hogy erőfeszítései megtérülnek.

Bár minden, amit keresel, egy linket mutat a cikk legfontosabb webhelyén, gondoljon mélyebben. Ez nagyszerű, ha fel tudja ragadni az olvasók figyelmét, és tartani, hogy arra késztesse őket, hogy elolvassák az egész cikket.

Miért? Segít…:

 • további vitát válthat ki, és ezért növelheti a vélemények számát
 • javítsa márka ismertségét, és így több szabadúszó koncertet szerezzen

Ha az olvasók elkötelezettek, akkor részt vesznek az íróval és az olvasókkal folytatott kommunikációban, és ez bizonyítékot nyújt a szöveg készítőjének egy csinos munkájáról. Noha tudod, milyen nagyszerű megjegyzéseket és kérdéseket feltenni az írással kapcsolatban, gyakran vesznek részt a vitában?

Ha nem, ideje elkezdeni az olvasókkal való interakciót, hogy zümmögést okozzon.

A megjegyzések növelik annak esélyét, hogy a blogtulajdonos emlékezzen rád.

Plusz, ha aktív vagy a blogban, akkor hűsége növekszik neked. Így a kommentálás hozzájárul a bizalmi kapcsolatok kialakításához a blog tulajdonosával.

5. Cserélje meg a kapcsolatokat a befolyásolóval

Gondolkozott már azon, hogy a befolyásosok miért lépnek fel más véleményvezetőkkel?

A sikeres emberek soha nem hagyják abba a tanulást, így könnyű megtalálni az A + webhelyet olvasó befolyásolókat. Ha aktív vagy a blogban, akkor találkozhat más blogtulajdonosokkal is, akik webhelyei potenciális otthona lehetnek a munkáidnak is.

Ha kapcsolatba akar lépni ezekkel a befolyásolóval, próbáljon érdeklődni őket, hogy később csatlakozzanak és kicseréljék a kapcsolatokat.

 • Kérje meg őket, hogy osszák meg tanácsaikat és tippeiket;
 • válaszolnak észrevételeikre és megvitatják az anyagokat;
 • egyetértenek álláspontjukkal.

A legjobb dolog az, hogy nem ijeszti el őket azáltal, hogy együttműködést kínál. Ehelyett egy barátságos kommunikátor vagy, akit csak a vélemények megosztása érdekel, és ez növeli a lojalitást.

6. Népszerűsítsék webhelyüket

Ha közzé szeretné tenni bejegyzését az oldalon, ennek jó és hiteles forrásnak kell lennie. Bár mindannyian tudjuk, hogy miért jelentettek ilyen webhelyeken, csak néhányunk gondolkodik a blog tulajdonosának való jó cselekedetekről.

A tulajdonos figyelmének felhívása érdekében küldjön egy linket a cikkéhez, ahol a webhelyről írt. Így illessze be a webhely linket a kiadványaiba.

Emlékeztet arra, hogy hasznos, tehát segítsen a webhelynek további backlink beszerzésében, és ennélfogva javítsa a Google rangsorát az interneten. Ezenkívül az Ön számára is hasznos lesz.

7. Kutatás és csak kiváló minőségű tartalom biztosítása

A legkiválóbb webhelyeken való közzététel sok munkát igényel, és mindent meg kell tennünk, hogy felhívjuk a blogtulajdonos figyelmét. Például, míg néhány ember csináld a matematikát hogy válaszokat kapjunk a legőrültebb kérdésekre az interneten, miért nem tudunk kutatást végezni és összegyűjteni az összes információt a webhelyről, és ehhez meg kell találni a tökéletes illeszkedést?

Nyilvánvaló, hogy a weboldal vizsgálata nehéz, de segít jobban megérteni annak igényeit. Minél többet tud a webhelyről, annál jobb tartalmi ötleteket tud javasolni. Miután megtudta, mely témák működhetnek jól a webhelyen, találhat egy témát, amely felhívja a blog tulajdonosának figyelmét.

Nagyszerű, ha jó ötlet készül. De biztos benne, hogy a darab jó minőségű?

Nézzük meg! Mi a jó minőségű tartalom??

 • Nem tartalmaz helyesírási, nyelvtani vagy helyesírási hibákat;
 • Ez magában foglalja a látványt;
 • Statisztikákon és esettanulmányokon alapul;
 • Örökzöld, hogy az emberek egy idő alatt tanulhassanak belőle valamit;
 • Segít az olvasók problémáinak megoldásában.

Kiváló minőségű tartalom elküldése segíti a szerkesztőt az időmegtakarításban, tehát többet bíz meg benne. Így a feladás előtt ellenőrizni kell. Végül is kiváló, ha a legkiválóbb szerkesztők pozitív visszajelzéseket kapnak, ha megbízható referenciákat adunk a jövőbeli ügyfeleknek.

8. Adjon mintákat

Írva hangmagasságot, megpróbálja biztosítani egy blogtulajdonos számára, hogy szüksége van a segítségedre. Noha gyönyörű verseket írhat tapasztalatairól, jobb, ha bizonyítékot tesz szavaira.

Műveletek kívül eső szavak.

A kék háttérből való közzététel nem működik, mivel szükség van néhány nagyszerű cikkre a portfóliójában. Ha kis tapasztalattal rendelkező lelkes blogger vagy, akkor ne aggódjon. Írhat egy bekezdést, hogy megmutassa írási stílusát és gondolatait.

Minden szabadúszó blogger számára a webhelyeken való közzététel legjobb módja a munkája minőségének bizonyítása. Ezenkívül elősegíti a szerkesztőknek, hogy megértsék, ki vagy, és miért vannak a szövegek tökéletes illeszkedése a blogjukhoz.

Az összegzés

A cikk elhelyezéséhez a legnépszerűbb weboldalakon a legnehezebb az első publikáció megszerzése.

Igen, mindannyian ott voltunk …

Ha a vendég hozzászólásait továbbra is visszautasítják, itt az ideje javítani az elfogadási esélyedet.

Emlékezik:
Senki sem születik tudással és tapasztalattal. Ez az Ön eredménye. Ha mások publikálták cikkeiket a legjobb oldalakon, miért nem lehet közöttük??

Végül is a vágy és az erőfeszítés kérdése, nem igaz?

CÍMKÉK:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me