A Hangkeresés jövője: Szeretnénk beleszeretni Siri-be és Cortanába?

Az emberek évek óta lenyűgöznek mesterséges intelligencia mint végső technológiai eredmény.


Az első „modern” programozható számítógép óta 1936-ban, amikor a talajt Alan Turing Turing Machine állította fel, az emberek új módszereket találtak a gép fejlesztésére, amely javíthat nekünk, és az adatok feldolgozása helyett.

Az emberiség (vagy bizonyos ragyogó emberek) azóta messzire eljutottak, de továbbra is arra a szellemi Perpetua mobilra keresünk, amely a programozás helyett képes lesz tanulni..

Bár még mindig remélhetőleg messze az AI-től, közel vagyunk annak a szintnek a eléréséhez, ahol létrehozhatunk valamit, amely úgy jár, mint AI, de valójában mégsem olyan okos.

Remélhetőleg korábban mondtam, amikor a filmkészítő generációk generációi meggyőződtek róla, hogy az AI nem lesz irgalmas az alkotója iránt, annyira praktikus és meglepő, hogy nem tudok leküzdeni a félelmet, hogy ránk fog állni..

Emlékszem, hogy egy televíziós műsort néztem a 90-es években, amelyet a 80-as évek elején készítettek A sok álom utazás a mém ahol egy futurisztikus világot jósoltak, ahol az emberek csapkodnának a házukba szállított hűtőszekrényeikre és rendelnének élelmiszereket, vezetnék elektromos autójukat (talán még repülnének is) és számítógépeikkel beszélgetnének.

Mi a Google hangos keresése??

Google hangkeresés egy olyan opció, amely lehetővé teszi a keresés végrehajtását gépelés nélkül, hanem a telefonba való beszéd közben. A marketing embereknek robbantaniuk kell ezzel.

Óriási lehetőségnek tekintik, ahogyan azt a ComScore becslése szerint kb Az összes keresés 50% -a 2020-ig hangos keresés lesz és úgy tűnik, hogy mások egyetértenek vele.

Jelenleg az a probléma, hogy a Google-nak megtalálnia kell a módját a két típusú keresés megkülönböztetésére, és ennek alapján jelentéseket kell készítenie. A jelentésekkel a marketingcégek könnyebben megcélozzák a közönséget.

Egy másik kérdésük a javaslat; Az előző bekezdés első mondatában használtam. Meg kell változtatniuk a keresést képernyő nélkül.

Ezen a ponton mond valamit, beíródik a Google keresésbe, és megjelenik az eredmények. Pontosabban fogalmazva, most szükségünk van egy asszisztensre a kérdéseink megválaszolásához.

Ha láttad a legutóbbi filmet Miért őt? , van egy „Justine” nevű karakter, amely valójában egy számítógép, amely felügyeli az egész háztartást és mindenkivel kommunikál, mint segédje. Ezt követjük.

Emellett kissé hátráltató lehet, ha nem Ön a célnyelv anyanyelve, vagy ha van beszédzavar, mivel ez továbbra is „szellemesen félreért téged”.

Konzultáljunk Sirival

Siri az Apple terméke, az iPhone és iPad készülékeken elérhető alkalmazás. Ez egyaránt személyes asszisztens és hangkeresés. Az iOS által létrehozott, 2010-ben az Apple vásárolta meg, így továbbra is csak az Apple eszközökön érhető el.

Amit Siri tehet az Ön számára, az interneten történő keresés és a kérelem alapján az egész eszköz kezelése. Ez a második leggyakrabban használt hangkeresés / személyes asszisztens a Google mellett.

Ha láttad a filmet Neki, durva ötleted van arról, hogy mi a Siri és hogyan működik. A filmmel ellentétben azonban az igazi Siri nem olyan érzékeny és érzelmi.

Az Apple csapata keményen dolgozott egy személyiség létrehozásában a Siri számára. Így van egy listája a kérdésjavaslatokról, amelyek segítségével jobban megismerheti Siri-t.

Sokan azt kérdezték Siri-től, hogy valóban ő-e a filmből, és az Apple jött néhányval szellemes válaszok hogy elkényeztesse felhasználóit.

Mi lenne Cortana-val??

A magasabb szintű ismeretek.com által készített felmérés szerint a Cortana a legpontosabb személyes asszisztens, bár a tanulmányban részt vevő 2000 mobilfelhasználó közül csak 5,1% volt telefonon.

A felmérés azt mutatta, hogy az összes asszisztens nagyjából megegyezik a pontossággal, a felhasználók megítélése szerint, miközben Siri csak egy kicsit lemaradt.

Alkotója, a Microsoft szerint a Cortana digitális ügynök. Csakúgy, mint más személyes asszisztensek, ez segíthet az internetes böngészésben, ugyanakkor kezelheti jegyzeteit, emlékeztetőit, telefonkönyveit és telefonja nagy részét.

A Microsoft saját videojátékán alapult halo és AI-narrátora, amely a játékosokat a játékon keresztül vezeti.

Marketing lehetőségek

A vállalatok már szeretik az online hirdetést, nem is beszélve az online áruházakról. Az online hirdetés kiszélesíti a célközönséget, mivel az egész világ, és nem csak a helyi közösség láthatja.

Miután online áruház valószínűleg növeli a weboldal tervezésének, fejlesztésének és karbantartásának költségeit, de csökkenti az ingatlan bérleti díjainak, a közművek és a személyzet költségeit. Ez megmagyarázza, hogy az üzletek miért kínálnak kedvezményeket az online vásárlók számára, vagy hogy az árak miért számottevően alacsonyabbak.

Jobb árakat kínálhatnak, és továbbra is növelik haszonkulcsukat. Az árképzés a verseny elleni küzdelem egyik alapvető eleme. Képzelje el, ha nem kellett sok erőfeszítést tennie a vásárláshoz, és van egy személyes asszisztense, aki segít vásárlásában?

Nem érzi magát hírességnek, és mindig ezt használja? A több ügyfél nagyobb nyereséget jelent, és az egyetlen bajuk az lenne, ha megtanulják, hogyan lehet az első válaszok vagy az első ajánlatok, amelyeket az asszisztense kap..

A közösségi hálózatok előnyei

A technológia által sújtott világban, amelyben ma élünk, és nincs idő a szocializációra, a szociális hálózatok olyan virágzóak, mint amilyenek vannak.

Az embereknek sokkal kényelmesebb az online csevegés a barátaikkal és a családjukkal, valamint olyan új emberekkel, akikkel érdeklődésük alapján találkoznak..

Még könnyebb, mint a telefon használata, mint online; multitask-feladatot végezhet, és végezhet más dolgokat is, beszélgethet több emberrel egyszerre, vagy böngészhet az interneten, anélkül, hogy elveszítené a fókuszt, vagy elmenne a beszélgetéstől.

Ha ezt nem kell tennie, a képernyő vagy a típus elé ülve, még ez a feladat is sokkal könnyebbé válik. Könnyedén megoszthatja az élet részleteit, fényképeit és videóit, csak az asszisztens parancsának parancsolásával.

Ez növeli az aktív felhasználók számát, és valószínűleg a legtöbbünk bejelentkezik a nap nagy részében. A több felhasználó alapvetően több marketing lehetőséget és több pénzt eredményezne, miközben hálózati tapasztalata jelentősen javul.

SEO kihívások

Nos, az első SEO kihívás a weboldalak tartalmán alapul.

Amint a személyes asszisztensek korszaka teljesen elindul, a tartalmat leginkább számítógépes asszisztensek olvasják, nem pedig a valós felhasználók. Be kell állítani, hogy az alkalmazások „megérthessék” azt és bemutathassák.

A SEO stratégiáknak arra kell összpontosítaniuk, hogy valahogy bekerüljenek a Google válasz mezőjébe. Ez az első és legegyszerűbb válasz a lekérdezésre, amelyet a keresési eredmények listája követ.

A tartalom kulcsa az, hogy gondolkozzon a felhasználók által feltett kérdésekre a lehető legközelebb ahhoz, hogy mi vannak, és válaszokat kapjon, ismét a lehető legközelebb.

Vannak könnyű fehér kalap SEO alkalmazható stratégiák optimalizálja a válaszdobozokat; csak egy kis erőfeszítést kell tennie, hogy kitalálja a mintát, amely a legjobban működik az Ön és a Google számára.

Érzelmi kapcsolat

Nem vagyok biztos abban, hogy észrevette-e mindazt, amit fent írtam, ám ennek leginkább a felhasználói kényelem és a felhasználói kényelem biztosítása az új piacok megnyitása és a profit felvétele érdekében.

A rendkívül intelligens emberek valamit készítenek, hogy kielégítsék kíváncsiságukat és profitot szerezzenek maguk és sok érintett üzleti ember számára. Fontos ezt szem előtt tartani, mielőtt hagyná magát elúszni.

A személyes asszisztens, ahogyan azt remélik, és a manapság rendelkezésre álló szimulációs játékok hangjelzései olyan környezetet teremtenek, amelyben az emberek megszabadulhatnak a valóságtól..

Biztos vagyok abban, hogy ha valaki ismeri, hogyan kell hallgatni, és tud választ adni minden kérdésére, még magadról és személyes életéről is, ok lehet arra, hogy valaki kapcsolatba lépjen, ám személy szerint úgy gondolom, hogy nagyon távol vagyunk a tényleges “Ő” vagy “Ő”.

Lehet, hogy tévedek, mégis egy egész gyermekkori volt, aki szerelmes volt a Tamagotchi háziállatába, és úgy vigyázott rájuk, mint egy valódi állatra..

Ez annyira izgalmas, amennyire félelmetes. Emlékszem az első kapcsolatfelvételemre a Nintendo Wii-vel és azt a döbbenetet, hogy „láthat engem!”, Időbe telt, amíg rájöttem, hogy nem lát engem olyan jól..

Végül is vannak félelmesebb dolgok a világon; Van egy barátom, aki ezt folyamatosan emlékezteti Végrehajtó a legpontosabb film ott, ahol a Google a Skynet, és mindent megnéz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map