Társadalmi igazolás hozzáadása jelentősen növeli a konverziókat.


A potenciális ügyfelek számára azt az érzést kelti, hogy nem egyedül vannak. Azt mondja nekik, hogy van egy csomó ember, aki bízik a márkában, és az ő javára használja azt. Szóval ez nem sok okot ad nekik, hogy ne használják azt maguknak sem.

A „társadalmi bizonyíték” legegyszerűbb meghatározása azt jelenti, hogy meg kell mutatnunk a potenciális vásárlóinknak, hogy rengeteg ember bíz meg az ön márkájában, és ők is. Az agyukkal (jó értelemben) játszik, hogy felhívja a figyelmet a termékek / szolgáltatások iránti igényre.

Íme egy példa a Netflix által használt társadalmi bizonyítékra:

Amikor egy film / sorozat oldalára szállsz, megnézheti az értékeléseket. Ha megnézi ezeket az értékeléseket, tudja, hogy sok ember figyelte és (valószínűleg) szerette, tehát most meg szeretné nézni.

Íme egy másik példa a Buzzsumo-tól:

A honlapjukon bemutatták a legnagyobb márkákat, amelyek szolgáltatásaikat használják. Ezt látva az ügyfelek könnyen meggyőződhetnek arról, mennyire jó a szolgáltatásuk, ha ezek a nagy márkák használják.

Csakúgy, mint ez a két példa, van még sok más módszer a társadalmi bizonyíték megvalósítására. Vagy saját magához ösztönözheti, vagy még jobb, ha az alább említett megoldásokat használja a folyamat megkönnyítésére. Ezek a megoldások segítenek a társadalmi bizonyítékok többféle módon történő integrálásában és a potenciális ügyfelek nagy részének potenciális megfogásában.

Ha ez érdekesnek tűnik, ugorjunk egyenesen. ��

ProveSource

Kiválóan növeli a bizalmat, a konverziókat és a hitelességet, ProveSource többféle módon integrálhatja a társadalmi bizonyítékot vállalkozásába. Megjelenítheti a beszerzési értesítéseket, az ügyfelek véleményét, az élő látogatók számát, az ügyfelek számát és még sok minden mást.

Hűek maradnak szolgáltatásuknak, ezért észreveszi, hogy honlapjuk tele van társadalmi bizonyítékokkal, és teljesen működik. A ProveSource-nak több mint 18 000 boldog ügyfele van integrálódik egy csomó különböző platformon, beleértve a WordPress, a Shopify és a Clickfunnels szolgáltatásokat.

Notifia

100% -ban GDPR-kompatibilis, Notifia egy több mint 30 kütyüből és pluginból álló csomag, amely a marketing játék gyors növekedéséhez vezet. Csak néhány percig tart ahhoz, hogy beállítsa, és láthatja az exponenciális növekedést. Eszközökkel rendelkezik a bizalom megszerzéséhez, a konverziók növeléséhez, a viselkedés nyomon követéséhez és még sok máshoz.

Testreszabhatja őket, és több mint 180 nyelv közül választhat. Az érdekes, hogy a kütyü egyáltalán nem lassítja le webhelyét. A teljesítményre vannak optimalizálva.

A Notifia rengeteg alkalmazásban és platformon integrálódik, mint például a WordPress, a Slack, a Stripe és a Shopify.

TrustPulse

Egyszerű, de nagyon funkcionális, TrustPulse szinte olyan, mint egy sokoldalú marketing (társadalmi bizonyítékot használó) platform. 5 percen belül beállíthatja, és testreszabhatja. Ez lehetővé teszi a valós idejű ügyféltevékenységek megjelenítését, akár vásárlások, akár feliratkozások.

Nincs szükség kódolási ismeretekre, így bárki elkezdheti ezt használni. Nagyszerű dolog az, hogy az OptinMonster csapata készítette, tehát biztosan jó. A TrustPulse különféle platformokba integrálható, beleértve a Bloggert és a Weeblyt.

VocalVideo

Val vel VocalVideo, könnyen létrehozhat társadalmi bizonyítékot videók formájában. Lehetnek vélemények, áttekintések és más szakértői kampányok, amelyek meglepő előre elkészített sablonokat használnak.

Ezt a megoldást egy Respond Software nevű cég alkalmazta, és elkészítette a kész videókat:

Ezzel a megoldással útmutatást kap a kiindulási ponttól a végéig, így nem kell sokkal tennie magát. Például előzetesen készített sablonokat kap, amelyekkel elérheti azokat az embereket, akiktől videoklipre lenne szükséged, majd a felhasználó által generált legjobb videó készítésére felszólítja a felhasználót.

A beágyazás és a közzététel bármilyen platformon a VocalVideo egyszerű feladatai közé tartozik, mivel csak néhány kattintás szükséges. A videó közzététele után elemezheti a teljesítményt, és javíthatja a szükséges területeket.

Ingyenesen regisztrálhat és indulhat.

FOMO

Nagyon intelligens és felhasználóbarát, FOMO gépi tanulást alkalmaz, hogy megtalálja webhelye számára a legmegfelelőbb konverziós beállításokat. Megjelenítheti az egyedi értesítéseket az eladásokról, feliratkozásokról, szállításokról és egyéb igazolásokról, amelyek a látogatók átalakítására kötelesek.

Gyorsan beállíthatja ezt és integrálhatja több mint 80 alkalmazáshoz, beleértve a Zapier, a MailChimp és az Instagram alkalmazást. Rengeteg döbbenetes véleménye van, és közülük néhányan azt is kívánják, hogy senki más ne fedezze fel ezt az eszközt, mert ez a siker kis titka. Ez nagyon jó!

Ráadásul GDPR-kompatibilis.

Társadalmi bizonyítékok

Több mint 200 előre elkészített sablon közül választhat, hogy a látogatók számára különféle értesítéseket jelenítsen meg Társadalmi bizonyítékok. Ezek a sablonok segíthetnek előfizetők létrehozásában, az eladások növelésében, az elkötelezettség fokozásában és a sürgősség megteremtésében a megfelelő okokból.

Mobilbarát, és nagymértékben testreszabhatja. Integrálhatja ezt olyan platformokkal, mint a WordPress, a Shopify és a MailChimp.

Kezdje el ingyen, és állítsa be 60 másodperc alatt.

Nextsale

Nextsale lehetővé teszi értékesítési értesítés, kilépési felbukkanás, felső sáv kedvezmények és promóciós mezők hozzáadását. Teljes mértékben felhasználja a társadalmi bizonyítékokat, és kiszorítja az Ön számára a lehető legjobb konverziós arányt. Készíthet csatornákat is, és csökkentheti a beszerzési költségeket.

A telepítés egyszerű és gyors. Nem lehet több, mint néhány perc, függetlenül attól, hogy melyik integrációs platformot választja. Integrálható a következőkbe:

 • WordPress
 • Shopify
 • BigCommerce
 • WooCommerce
 • Egyéni webhelyek

Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja a webhelyhez a követési képpontot, és máris jó, ha elkezdi használni.

Impulzus

használata Impulzus, megjelenítheti a látogatók által végrehajtott tevékenységek értesítéseit. Bizonyos legnagyobb márkák, például a Speedo, a Harry’s és a KlientBoost védik. (Nézd meg, hogy ez egy társadalmi bizonyíték!)

Nagyon sok tesztelés után felkínálták ezt a megoldást, így biztos lehet benne, hogy közvetlenül a denevérnél nagy átalakítási arányt fog látni. Összességében gyors, egyszerűen beállítható, és lehetővé teszi a mélyreható elemzések megtekintését.

A / B tesztet is használhat, hogy a legtöbbet hozza ki belőle, és megváltoztassa az egyes kampányok különböző beállításait. Biztos lehet benne, Az Pulse integrálódik kedvenc platformaihoz és alkalmazásaihoz.

Befolyás

Korlátlan testreszabással és több mint 50 integrációs platformon, Befolyás csak egy sornyi kódra van szükség a konverziók és az eladások növeléséhez. Megjelenítheti:

 • Legutóbbi egyéni felhasználói tevékenységek
 • Legutóbbi tömeges felhasználói tevékenységek
 • Élő látogatók száma
 • Vásárlói vélemények

Könnyű beállítani, és több mint 100 különböző nyelvet támogat. Használhatja az ingyenes próbaverzió használatát.

WPfomify

Teljesen reagál a világszínvonalú támogatással, WPfomify egy kiváló WordPress plugin a társadalmi bizonyítékhoz. Integrálhatja más népszerű bővítményekkel és e-mail marketing szolgáltatásokkal, például a WooCommerce, a MailChimp és az EasyDigitalDownloads..

Rengeteg tervezési lehetőség van, és felhasználhatja az UTM mezőket a konverziók nyomon követésére a Google Analytics segítségével. Sőt, reagál, és teljes körű ellenőrzést ad arra, hogy ki látja a társadalmi bizonyítékokkal kapcsolatos értesítéseit, mindezt a szemcsés célzásnak köszönhetően..

Fontos szem előtt tartani, hogy ez a bővítmény csak egy saját üzemeltetésű WordPress-webhelyen fog működni.

SocialProve

SocialProve hozzájárulhat a beszerzési költségek csökkentéséhez azáltal, hogy felhasználóbarát, társadalmi szempontból bizonyított felbukkanó ablakokat jelenít meg. Jó dolog ebben a megoldásban az, hogy az értesítések nem fedik le a képernyő jelentős részét. Egy kis helyet igényel, de a legtöbbet hozza ki belőle.

A felbukkanás különféle típusai a következők:

 • Élő tevékenység száma
 • Élő látogatók száma
 • Látogatók száma az elmúlt 24 órában
 • A tevékenységek száma az elmúlt 24 órában

Kipróbálhatja ezt a megoldást hét napig ingyenesen a próbaverzióval.

Beeketing

Powered by AI technológia, Beeketing az e-kereskedelmi konverziók feltöltésére szolgál. Alapvetően egy-egy marketing platform az online boltok számára, amely lehetővé teszi:

 • Kövesse nyomon az ügyfelek viselkedését
 • Mutassa ki az ügyfelek érdeklődését az üzlete iránt
 • Használjon különféle alkalmazásokat társadalmi bizonyítékhoz, sürgősséghez és ügyfélszolgálathoz

Rengeteg funkciója van benne, hogy megbizonyosodjon arról, hogy üzlete zökkenőmentesen működik, és minden sarkon lehozza a legjobb konverziós arányt, még a pénztár oldalain is. Integrálhatja a Beeketing szolgáltatást a WooCommerce, a BigCommerce és a Weebly.

Nudgify

A valós idejű vásárlásokat és a látogatók tevékenységeit jelenítheti meg Nudgify. Van egy drag and drop munkahely, és hatalmas gyűjteménye előre elkészített sablonok közül választhat. Testreszabhatja őket, hozzáadhat kattintható elemeket és integrálható más eszközökkel a funkcionalitás további javítása érdekében.

Nem számít, ha van e-kereskedelmi áruház, SaaS-termék vagy csaknem minden webhely – a Nudgify segíthet abban, hogy a legtöbbet hozza ki minden látogatóból.

Következtetés

A társadalmi bizonyíték elengedhetetlen az új látogatók és potenciális ügyfelek emlékeztetésére vállalkozásának hitelességére. A fenti megoldások rendkívül egyszerűen segíthetnek abban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me