Hogyan lehet átalakítani a cikket audio podcastmá?

Növekedjen és vegyen részt a közönséggel a meglévő blogbejegyzések podcastokká konvertálásával.


Blogok készítésekor érdemes lehet kibővíteni közönségét, és olyan szélesebb internetfelhasználókat elérni, akik az írott szövegen és a grafikán kívül az audio és más kommunikációs közegekre támaszkodnak..

Ehhez tudnia kell, hogyan kell konvertálni a blogbejegyzéseit letölthető mp3 audio formátumokba.

Ez nemcsak növeli a blogod népszerûségét, hanem több lehetõséget is kínál a tartalmak forgalmazására, mivel egyre több felhasználó kapja meg a képességét, hogy veled kölcsönhatásba lépjen, és több betekintést nyerjen a blog fejlesztésében az igényeik kielégítése érdekében..

A blog podcastmá történő konvertálásának további előnyei az, hogy passzív jövedelmet szerezhet ugyanabból, mint ha más márkákat hirdethet, és társult jutalékokat szerezhet a podcastban, vagy mélyebben vonzhatja be a közönséget, létrehozva.

A következő online eszközök állnak rendelkezésre, amelyek segítenek abban.

Játék

Játék segít a Medium, a Pocket, a WordPress vagy bármely webhely cikkének elbeszélésében, kiváló minőségű, több mint 30 típusú hangban. Nem csak az angol, hanem a francia, holland, japán, spanyol és portugál nyelvekkel is segít.

A WordPress felhasználók számára van egy csatlakoztat erre a Play.

INGYEN elindíthatja hitelkártya megadása nélkül.

Ha WordPress-t használ, telepítse a beépülő modult, keresse meg a WordPress irányítópultját a kívánt blogbejegyzés kiválasztásához, válassza ki a kívánt hangot és a nyelvet, majd kattintson az átalakítás audio elemre elemre..

A hang konvertálása után …

Frissítse a megfelelő bejegyzést, és meg kell találnia a lejátszható beágyazott audio fájlokat.

Mint láthatja, az audiolejátszó érzékeny, és gyönyörű műszerfalat kínál, ahol láthatja az elemzést.

Amazon AI

Az Amazon nemrég bejelentette, hogy a szöveget beszédszolgáltatásmá változtatja mély tanulás segítségével. Bármilyen konvertálhat konvertálhat egy beszéd-kompatibilis termék.

Amazon Polly több mint 50 nyelvet támogat.

 • angol
 • dán
 • spanyol
 • koreai
 • japán
 • portugál
 • orosz
 • német
 • Francia

és még sok más…

Képzelje el, hogy angol nyelven írt cikke japán hangmá konvertálódik. Elképesztő!

Jó hír a WordPress felhasználó számára …

Az Amazon Labs és a WP Engine közzétette a WordPress bővítményt, amely a tartalmat meghallgathatóvá teszi.

Ez egy olcsó megoldás. Próbáld meg megnézni, hogyan működik.

Blogcast

Blogcast az a legegyszerűbb megoldás, amikor a cikkek audio előállítására van szükség. Csak adjon hozzá egy linket a cikkeihez, adja hozzá a beágyazást a blogjához, és készen áll és fut!

Trinity Audio

Kiváló WordPress-bővítmény, amely a meglévő blogbejegyzéseit audio podcastokká alakíthatja, Trinity Audio átviszi a tartalom diverzifikációját egy másik szintre. Ez lehetővé teszi, hogy különböző Amazon Polly hangok közül válasszon, és ezt is a kívánt nyelven.

Ez a plugin nagy hatással lehet a közönségre, mivel egyre többen fordulnak a hangoshallgatás felé; Akár az edzőteremben tartózkodnak, akár a forgalomban vannak, a podcast-ok az internetet veszik át. Ráadásul nem mindenki szereti a számítógép előtt ülni és egy egész szövegtömböt elolvasni.

A Trinity Audio lehetővé teszi:

 • Egy kattintással konvertálhat és hozzáadhat egy lejátszót minden blogbejegyzéséhez
 • Válassza ki a lejátszó helyét
 • Válassza ki az alapértelmezett nemi hangot
 • Válassza ki a kívánt nyelvet
 • Adjon hozzá egy kivonatot az audiolejátszóhoz

Mindezekkel a nagyszerű lehetőségekkel teljesen ingyenesen hozzáférhet ehhez a csodálatos bővítményhez.

SpeechKit

Hírek számára készült, SpeechKit azonnal átírja a szöveget audióvá, a reális hangok könyvtárának felhasználásával, amelyek növelik az elkötelezettséget. Az azonnali bemutatóját kipróbálhatja a saját weboldalán. Csak másolja és illessze be a hírcikk URL-jét, és figyelje a varázslatot.

Ez a szolgáltatás a NewsNet hangtechnikáját használja, amely meglehetősen új, de gyorsan virágzik a szöveg-beszéd területben. Remek videolejátszóval rendelkeznek, és bevételszerzési lehetőségeket kínálnak, amelyek magukban foglalják a hirdetési elhelyezéseket.

A részletes statisztikáknak köszönhetően nyomon követheti és elemezheti teljesítmény-statisztikáit. Összegezve: a SpeechKit drasztikusan növeli az olvasói elkötelezettséget, az előfizetéseket és a bevételeket.

WebsiteVoice

Inkább minden típusú blogger és kiadó számára működik, WebsiteVoice egy csodálatos lehetőség, hogy fontolja meg. Legfeljebb 5 percig tart, amíg cikkeit professzionális audio klipekké alakítja, így jobb a tartalom elérhetősége.

A megoldás használatának megkezdéséhez csak annyit kell tennie:

 • Regisztrálj
 • Testreszabhatja a gombot, hogy megfeleljen a márka stílusának
 • Telepítse a webhelyére a szkript egy sorával

A telepítés után új tartalom közzétételekor automatikusan engedélyezheti a futtatást. Ezenkívül hangtechnikájuk nagyon természetes és emberi jellegű. Ha különféle nyelveken szeretne hangfelvételeket, akkor ezt megteheti. Támogatja a több mint 15 különböző nyelvet, köztük a koreai, a dán és a román nyelvet.

Következtetés

Úgy gondolom, hogy a cikkeket audiogá alakíthatja, hogy az emberek meghallgathassák, nagyszerű módja annak, hogy növeljék a webhely elkötelezettségét és az általa töltött időt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map