A tartalom újbóli rendeltetése nagyszerű módja a forgalom és az értékesítés növelésének.


Amikor blogbejegyzését videóvá változtatja, és egy olyan platformon feltölti, mint például a YouTube, megkétszerezi annak esélyét, hogy megnézze. Amikor több ember látja az Ön tartalmát, ez nagyobb forgalmat jelent, és mindannyian tudjuk, hogy mit hozhat még nagyobb forgalom – ELADÁS.

Ismert tény, hogy a video marketing hatalmas és nagyon hatékony minden vállalkozás számára. De vannak olyan lehetőségek is, hogy sokan nem tudnak jó videókat készíteni különféle okok miatt. A kreativitás és a költségvetés néha kettő.

Ezekben az esetekben a cikk videofilmgé történő konvertálása nagyszerű módja annak, hogy belépjünk a video marketingbe, és nedvesítsük meg a lábad. Ráadásul rendkívül egyszerű és nagyon kevés erőfeszítést igényel.

Ha ez érdekesnek tűnik, akkor imádni fogja ezeket a lehetőségeket és forrásokat a munka elvégzéséhez.

A cikk manuális konvertálása videóra

Az első módszer az, hogy mindent manuálisan tegyen. Megnyithatja a képernyő felvevő szoftver és kezdje el rögzíteni a blogbejegyzés tartalmát az elejétől a végéig, egy tetején egy hangos hanggal. Vagy másolhatja a teljes tartalmat, és a Microsoft PowerPoint használatával más diákra teheti, és hozzáadhat néhány grafikát, táblázatokat, táblázatokat és egyéb elemeket a fűszerezéshez..

Alternatív megoldásként válassza ki a tartalom legfontosabb és fontosabb pontjait, és készítsen egy kis forgatókönyvet. Ezt követően hozzáadhat stock videókat vagy képeket a kedvenc videószerkesztőjével. Végül hozzáadja a fő pontokat szöveges lefedésekként a videó tetejére.

Ezek a kézi módszerek bizonyos pontokra hatékonyak lehetnek, de sok erőfeszítést és időt igényelnek.

Szabadúszó felvétele

A második lehetőség egy szabadúszó bérbeadása, és hagyja, hogy a munka megtörténjen. Ez a lehetőség azoknak szól, akiknek nincs sok idejük a kezükbe, és gyors megoldást akarnak. Ennek hatékonysága kiszámíthatatlan lehet, mivel kihívást jelent annak meghatározása, vajon jó lesz-e a szabadúszó, akit fel fog bízni.

Fontos szem előtt tartani azt is, hogy a szabadúszók projekt alapon számítanak fel díjat. Ez azt jelenti, hogy minden egyes videón fizetnie kell. Úgy gondolom, hogy ez meglehetősen drága üzlet.

Ha továbbra is szeretnél továbbmenni, akkor az Fiverr egy jó hely a keresés elindításához. Egyszerűen lépjen tovább a saját webhelyükre, és írjon be valamit “Blogbejegyzés a videóhoz” vagy „Cikk a videóhoz”.

Mint láthatja, rengeteg opció közül választhat, mindössze 5 dollárral kezdve.

Mielőtt bármilyen koncertet vásárolna, feltétlenül nézze át az értékeléseket és az értékeléseket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szabadúszó jót tesz-e munkájának. A Fiverrnél jó dolog az, hogy még akkor is, ha vásárol egy koncertet, és nem tetszik a munkájuk, akkor felülvizsgálatot kérhet mindaddig, amíg teljesen elégedett nem lesz.

Eszközök használata

Az utolsó és utolsó módszer az alábbi eszközök használata. Azt kell mondanom, hogy ez a kedvenc és legelőnyösebb módja a blogbejegyzések videókká konvertálásához. Valójában hatékony, költséghatékony és sokkal gyorsabb. Nem kell sok minden tennie azon kívül, hogy feltölti / beilleszti a blogbejegyzését a rendszerükbe.

Ezek az eszközök meghatározzák a cikk főbb pontjait, és felállítanak egy professzionális és ragyogó megjelenésű videót, amelyet bárhol felhasználhat.

Nem vagyok biztos benne, hogy ezt „lusta útnak” hívják-e, de kétségtelenül ez a legjobb lehetőség, amely van. Sokkal kevesebb erőfeszítést tesz, és valószínűleg jobb megjelenésű videót kap, mint bármely más módszer.

Vessen egy pillantást az eszközökre.

Lumen5

https://storage.googleapis.com/lumen5-site-images/website-assets/product-tour-header.mp4

Olyan cégek használják, mint a Mitsubishi és a The Economist, Lumen5 segíthet professzionális videók létrehozásában a meglévő tartalomból. Egy lenyűgöző AI technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi ötleteinek forgatókönyveit, hozzáadhatja a legjobb elrendezést és megtalálhatja a videóhoz legmegfelelőbb zenét..

Felvehet további elemeket is, például fényképeket, videoklipeket, hangot és különféle grafikákat. A saját színének, témájának és márkájának integrálása ugyanolyan egyszerű, mint a húzás és a dobás. Ahhoz, hogy még jobban kitűnjön, elérhet és felhasználhat egy csomó különböző betűtípust is.

Nem számít, ha videót szeretne létrehozni a YouTube-ra vagy bármilyen közösségi médiaplatformra, mindegyiküknek vannak dimenziói.

A videóba ágyazott

Az InVideo rengeteg lehetőséget kínál, amelyek közül választhat a konverziós eredmények szempontjából. Cikkeit a következőkké alakíthatja:

  • Youtube videó
  • Instagram történet
  • Facebook történet
  • IGTV videó
  • Twitter idővonal
  • LinkedIn hírcsatorna

Olyan sok lehetőség közül lehet választani, ezért érdemes megnézni a teljes listát. Készíthet videókat bármilyen iparág számára és bármilyen dimenzióban. Helyezzen el zenét, készítsen videoklipeket és szöveges átfedéseket, hogy ez a sajátja legyen.

Nem is említve, sokféle sablon közül választhat, és megkaphatja a munka 50% -át. Iratkozzon fel és induljon teljesen ingyenesen.

Rawshorts

Lehet ülni és nézni Rawshorts készítse el a videót mindössze percek alatt Miután beillesztette a cikket vagy bármilyen szöveget a rendszerükbe, az AI automatikusan beolvassa és megtalálja a fő pontokat. Ezt követően megkeresi a releváns médiaeszközöket, és elhelyezi azokat a videóban.

Ami még lenyűgözőbb, hogy egy véletlenszerű zene helyett egy hangbeszélést is generál. Miután a videó készen áll, áttekintheti, szerkesztheti, tetszés szerint, és megoszthatja a közönség között.

A Rawshorts több mint 300 ezer jogdíjmentes eszközt tartalmaz, amelyet felhasználhat a videóidban.

Rocketium

Nagyon rugalmas és testreszabható, Rocketium lehetővé teszi, hogy nem csak a blogbejegyzéseit konvertálhassa, hanem a video szkripteket közvetlenül az e-mailből, a Slackból, a Trelloból és más forrásokból is importálja. A denevér mellett hozzáférhet a választható sablonok szerény listájához, amely lehetővé teszi további videók létrehozását a YouTube, az Instagram, a Facebook és más platformok számára..

Egy másik fantasztikus tulajdonság az, hogy a Rocketium lehetővé teszi egy csomó cikk importálását RSS-hírcsatornák segítségével vagy több URL egyszerű beillesztésével..

Kipróbálhatja ingyen, és néhány perc alatt elkezdheti létrehozni magával ragadó videókat.

Következtetés

A cikkek vonzó videókká történő konvertálása nagyszerű módja annak, hogy felhasználhassuk a video marketingt és növeljük elérhetőségét. Remélem, hogy a fenti eszközök segítik ezt könnyedén végrehajtani, és remélhetőleg időt és pénzt takarítanak meg a folyamat során.

A legtöbb eszköz nagyszerű tulajdonsága az, hogy csak egy előfizetéssel hozhat létre annyi videót, amelyet szeretne. Búcsúzzon arról, hogy újra és újra fizet minden videóért. ��

Az oldalsó megjegyzésben azt is meg szeretné tudni, hogyan lehet átalakítani egy cikket audio podcastmá.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me