Hogyan végezzen alapos SEO ellenőrzést az Ön webhelyén

Annak biztosítása érdekében, hogy az összes A SEO módszerek a gyakorlatban működnek, el kell végeznie a webhely alapos SEO ellenőrzését.


Ön képes lesz megmondani, hogy mely módszerek és stratégiák vonzzák be a forgalmat, és amelyek lehetővé teszik a célközönség elérését, és melyek nem olyanok, hogy javuljon rájuk, vagy összpontosítson újokra.

Alapján John Masterson, aki SEO szakemberként dolgozik SuperiorPapers,  Itt kell ellenőriznie webhelyének alapos SEO ellenőrzését:

Telephely felépítése

 1. Hozzon létre egy XML webhelytérképet

Az XML webhelytérkép megléte lehetővé teszi a keresőmotorok számára, hogy meghatározzák, mely URL-ek vannak a webhelyén, hogy gyorsabban feltérképezzék őket. Szüksége van webhelytérképekre is annak biztosítása érdekében, hogy webhelyét eredeti tartalomforrásnak tekintsék, abban az esetben, ha valaki másolja azt, vagy hivatkozik rá, hogy a Google ne kerüljön büntetésre.

Használhat olyan eszközöket, mint a sitemap generator vagy Free XML Sitemap Validator webhelytérkép automatikus generálásához.

 1. A robots.txt fájl szerkesztése

A Robots.txt fájl szükséges ahhoz, hogy megmondja a keresőmotor pókjainak, mely oldalakat kell figyelembe venniük a webhely feltérképezésekor.

A fájl tartalmának módosításával megakadályozhatja a bejárókat, hogy megismételjék a tartalom indexelését, vagy megbizonyosodhat arról, hogy nem feltérképezik a webhely egyes oldalait, amelyeket privátként és a SERP-eken kívül szeretne tartani. Ismét létrehozhatja a A robots.txt fájl manuálisan vagy automatikusan; tőled függ.

 1. Ellenőrizze az átirányításokat

A 301 átirányítási parancs segítségével értesíti a keresőgépeket, hogy az oldal már nem érhető el, és új címre irányítja őket. Ennek eredményeként eltávolítják a régi URL-t az indexükből, és emlékeznek az újra.

Ezenkívül lehetővé teszi a 404-es oldal által fogadott forgalom figyelését. A 301-es átirányítást a következővel hajthatja végre Átirányítás ellenőrzése.

Az oldal felépítése

 1. Cím és metaleírás

Vegye figyelembe, hogy a címe nem egyezik meg a cikk címsorával. A címednek 55–65 karakter hosszúnak kell lennie (szóközökkel együtt), mert ennyit jelenít meg a SERP-k.

A metaleírás nem haladhatja meg a 160 karaktert (mivel a megjelenítéshez 600 képpontos tárolót használnak), mert az összes extra karakter le lesz vágva. Fontos, hogy mindkettőbe belefoglalja a cél kulcsszót. Megnézheti, hogyan néznek ki az eredmények SEO Mofo.

 1. Alt Tag

Manapság elengedhetetlen a releváns és magas színvonalú képeknek a weboldalán való feltüntetése, ám ne felejtsük el, hogy a képekhez megfelelő címkéket és címeket is tartalmaznak, amelyek relevánsak és leíróak. Ellenőrizze a címcímkéket a Image Alt Test.

 1. URL-ek

Egy másik tényező, amely hozzájárul az általános SEO-hoz, a releváns URL-ek, amelyek lehetőleg tartalmazzák a kulcsszót, mivel segít a Google-nak meghatározni a tartalom és az URL közötti kapcsolatot. Megadhatja az URL-jét automatikusan vagy manuálisan.

használhatóság

 1. Mobil barátságosság

Mivel az okostelefonok és a táblagépek az uralkodó eszközökké váltak, amelyek révén a felhasználók tartalmat fogyasztanak, ellenőriznie kell, hogy webhelye mobilbarát-e. Ezen felül a Google mobil bejáró figyelembe veszi a webhely rangsorolásakor. Kipróbálhatja mobil barátságosság itt.

 1. Terhelési sebesség

Egy másik fontos rangsorolási tényező, legalábbis a Google esetében, a betöltési sebesség. Azok a webhelyek, amelyeknél hosszabb ideig kell betölteni a sportot, nagyobb a visszafordulási arány és rövidebb az oldalak száma, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak nincs túl sok türelem a lassú webhelyekhez. Az itt említett eszközökkel tesztelheti webhelye teljesítményét ebben a vonatkozásban.

Egészségügyi ellenőrzések

 1. Törött linkek

A megszakadt hivatkozások, mind külső, mind belső, befolyásolhatják SEO-ját, valamint az általános felhasználói élményt. A Google botok rendszeresen ellenőrzik a linkeket, ami azt jelenti, hogy időt kell vennie, és rendszeresen ellenőriznie kell a kimenő linkeket. Használhatja a megszakadt hivatkozás-ellenőrző eszközöket a hibás eszköz megkereséséhez.

 1. Ismétlődő tartalom

Másolatú tartalom esetén a Google büntetést kaphat, még akkor is, ha véletlenül csinálta, vagy helyesen hivatkozott a forrásaira. Használat Kis SEO eszközök plágium-ellenőrzője hogy megbizonyosodjon arról, hogy tartalma eredeti és egyedi.

SEO Audit Toolkit (bónusz tartalom)

A SEO-ellenőrzés teljesebbé tételéhez az alábbi eszközöket is használhatja:

 • Sikoltozó béka – Ez az eszköz egy webhely-bejáró, amely lehetővé teszi, hogy mélyebb betekintést nyerjen a helyszíni SEO-ba, a képek, linkek, CSS, alkalmazások és így tovább ellenőrzésével. Ez is egy asztali alkalmazás alakja, ami gyorsabbá teszi a folyamatot.
 • SEMrush webhely-ellenőrzési eszköz – Ezzel az eszközzel hatékonyan és alaposan elemezheti webhelyét. Az összes hibát rögzíti, és ajánlásokat is nyújthat. A pártdarabja az ellenőrzések összehasonlításának képessége, amely betekintést nyújt a javított eredményekbe.

A Geek Flare látogatói megkapják speciális 14 napos próba SEMrush-on.

 • Google Search Console – A Google Search Console elengedhetetlen eszköz webhelye fenntartásához, valamint annak jobb együttműködéséhez a Google-lal. Képes sokféle hibát észlelni.
 • WooRank – A WooRank segítségével feltérképezheti webhelyét, és azonosíthatja az indexelési problémákat, kiderítheti, hogy hiányzik-e metaadatok, megtalálhatja a másolatot, ellenőrizni a linkeket és még sok más.
 • Zadro Web SEO auditor – Ez a SEO ellenőrző eszköz mind a weboldal, mind a weboldal jogosultságát, a Google oldal sebességét, a legfontosabb kulcsszavakat, a közösségi média linkeinek jelenlétét és így tovább biztosítja..

Kisegítő lehetőségek és teljesítmény-ellenőrző eszközök

 • txt elemző – Lehetővé teszi, hogy minél többet hozhasson ki a robots.txt fájlból, alapos elemzéssel és javaslatokkal annak javítására.
 • YSlow – A YSlow segítségével nyomon követheti minden egyes összetevő teljesítményét, amelyből a weboldala áll, és megtanulhatja, mit tehet, hogy gyorsabban működjön..
 • Meta Tag Analyzer – Elemezze nemcsak a metacímkéket, hanem a címsorokat, az URL-eket és a kulcsszavakat is a tartalmában.

Visszatérő dáma

 • Ahrefs – Az Ahrefs nemcsak lehetővé teszi a forgalom javítását, hanem a versenytársak tevékenységének nyomon követését is, és kitalálhatja, mit csinálnak jobban, mint te.
 • Fenséges – A Majestic lehetővé teszi a böngészett oldalak összes linkjének megtekintését, mivel az a világ legnagyobb link-index-adatbázisára támaszkodik..

Broken Link Checkers

 • Broken Link Checker – Ezzel az eszközzel figyelemmel kísérheti a cikkekben, oldalakon, megjegyzésekben és mezőkben található linkek állapotát. A hiányzó képeket, átirányításokat és keresési linkeket is felismerheti URL alapján. Azt is választhatja, hogy értesítést kapjon e-mailben vagy az alkalmazás irányítópultján.
 • Xenu Link Sleuth – Ne hagyja, hogy az egyszerű felület becsapjon téged. A Xenu Link Sleuth nagyon jó felfedezni a megszakadt hivatkozásokat a webhelyeken.
 • W3C kapcsolat ellenőrző – Egyszerűen illesszen be egy URL-t a mezőbe, és az eszköz összefoglalót nyújt Önnek, mentési lehetőségeket sütiben stb..

Ismétlődő tartalom- és plágium-dáma

Oldalsebesség-ellenőrzők

 • PageSpeed ​​Insights – Az egyszerű és hatékony eszközökkel javíthatja az oldal sebességét minden eszközön.

Következtetés

A rendelkezésére álló ezen eszközökkel és tippekkel hihetetlenül alapos SEO ellenőrzést hajthat végre webhelyén, és javíthatja annak teljesítményét és rangsorolását, ahelyett, hogy csak kitalálni tudná, hogy mi működik, és mi nem. Kezdje el használni őket ma.

CÍMKÉK:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map