Ingyenes tranzakciós, üzemeltetett és marketing e-mail szolgáltató listája

Ha blogger vagy, kis- és középvállalkozásokat működtet, akkor érdemes megtakarítani a költségeket, ahol csak lehetséges. És az e-mail lenne az egyik elem, ahol lehet takarítson meg néhány száz dollárt évente.


Háromféle e-mail szolgáltatás van szüksége, mint bloggerre / webhelytulajdonosra.

 1. Tranzakciós – e-mailek küldése eseményekről, tranzakciókról, megrendelés értesítéséről, digitális eszközökről stb.
 2. Marketing e-mailek – hírlevél, promóció, blogbejegyzés stb.
 3. Hosztolt e-mailek – e-mailek küldése és fogadása. (erre akkor van szüksége, ha VPS-en vagy Cloud-on van.

INGYENES tranzakciós e-mail szolgáltató

A tranzakciós e-mail megbízhatóság elengedhetetlen, mivel biztosítani szeretné a látogatóját, hogy az ügyfél prioritással fogadja a tervezett e-maileket. Bármi lehet, beleértve a következőket is.

 • Digitális eszközök – ha PDF-fájlokat, e-könyveket, dokumentumokat vagy bármilyen fájlt kínál e-mailben, ahogy én használom Virág vezet.
 • A webhely tevékenysége – Ha szeretné értesíteni a felhasználókat, amikor megváltoztatják a jelszavakat, regisztrálnak egy fiókot, vagy értesítést küldnek a megjegyzésekkel kapcsolatban.
 • Rendelés – értesíteni a megrendelés teljesítéséről, számlázni, köszönöm levelet.

Most elképzelése van, miért van rá szüksége, tehát nézzük meg az INGYENES tranzakciós e-mail szolgáltató listáját.

Mailgun

Kap 10.000 e-maileket havonta INGYEN, hitelkártya megadása nélkül. Integrálhat Mailgun kedvenc alkalmazásával / keretrendszerével, például PHP, Java, Net, Python, Node.js, Ruby stb.

Az e-mail elküldése előtt ellenőriznie kell a domain tulajdonjogát, és a teljes beállítás kevesebb, mint 15 percet vett igénybe számomra.

A következő alapvető szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyekre szüksége van, és kiváló jelentéstételt.

 • E-mail érvényesítés
 • Kötegelt küldés
 • Testreszabás a fogadó változókkal
 • Ütemezett kézbesítés
 • SMTP vagy API
 • Spam panaszok kezelése
 • Ugrál kezelése
 • Részletes naplók & analitika

mailgun-report-gráf

SendGrid

SendGrid az egyik legnépszerűbb e-mail platform, amelyet olyan óriás használ, mint az UBER, a Spotify, a Yelp stb. Az ingyenes csomagban kapsz 12.000 e-mailek havonta.

Az e-maileket az SMTP-n vagy az API-n keresztül integrálhatja és kézbesítheti, és támogatja az összes olyan elsődleges programozási platformot, mint a curl, node.js, ruby, python, go, PHP, Java & c #.

sendgrid

Mailjet

Mailjet az egyik megoldás a tranzakciókra & marketing e-maileket, és nyújtanak 6000 e-mailek havonta. Alapértelmezés szerint integrálhatja a Mailjet az SMTP-vel vagy az API-val, és kiterjedt nyomkövető jelentésekkel rendelkezik, ahol elemezheti az e-mailek teljesítményét, ideértve a kézbesítési állapotot és a nyitási / kattintási arányt.

Sendinblue

Kap 9000 ingyenes e-maileket havonta, de ne feledje Sendinblue A logó a szabad terv alatt jelenik meg. A Sendinblue valós idejű statisztikákat nyújt az e-mail teljesítményének elemzéséhez, ideértve a kézbesítést, a visszapattanást, a megnyitást és a kattintást.

A Sendinblue programot a WordPress, a PrestaShop, a Magento szolgáltatással is integrálhatja & Drupal.

sendinblue

Remélem, hogy a fenti tranzakciós e-mailek egyike megfelel az Ön igényeinek.

INGYENES marketing e-mail szolgáltató

Szeretne hírlevelet küldeni a közönségnek? Az e-mail az egyik legjobb módja annak, hogy folyamatos forgalmat érjünk el a webhelyedre, és ha nem gyűjti az e-maileket, akkor gondoljon rá.

Ha marketing e-mail platformmal szeretne játszani, vagy kevesebb előfizetővel rendelkezik, akkor a követés INGYENES lenne.

MailChimp

Az egyik legnépszerűbb platform, amely gyönyörű e-mailt küldhet akár 2000 előfizetőnek és 12.000 havonta ingyenes e-maileket. MailChimp az összes olyan funkciót kínálja, amelyre szüksége lehet az e-mail tervezéséhez, a teljesítmény nyomon követéséhez és a kedvenc üzletbe való integráláshoz, például a Shopify, a woo commerce, a Magento stb..

MailChimp-email-szerkesztő

Az e-mail szerkesztő drag-n-drop, tehát nem kell megérintenie a kódot.

Mailerlite

Küld korlátlan e-mailek akár 1000 előfizető számára a Mailerlite a szabad tervben. Tervezze meg e-mailjét percekben egy drag-n-drop szerkesztő segítségével, vagy válasszon a meglévő sablonok közül. Az ingyenes terv biztosítja az összes szolgáltatást, beleértve nyomkövető jelentéseket, kattintási térképeket, automatikus válaszokat, RSS kampányokat, A / B megosztott tesztelést stb..

mailerlite

Campayn

Campayn felajánlja, hogy e-mailt küld 500 kapcsolattartónak, 20 000 küldési korlátozással az ingyenes tervben. Az ingyenes terv alapvető jelentést kapott, de kezdetben nem volt rossz. A listát perc alatt importálhatja más online levelezőlistákból és a reagáló e-mailekből.

TinyLetter

TinyLetter egy személyes hírlevél platform azok számára, akiknek nincs szükségük minden olyan üzleti funkcióra, mint a MailChimp. Ez egy teljesen ingyenes szolgáltatás, amelyet a MailChimp nyújt, és tetszeni fog, ha egyszerű e-mail hírlevelet keres.

Sendinblue

Sendinblue kiváló alternatíva lenne a MailChimp számára, ahol korlátlan névjegyeket tárolhat és küldhet 9000 havonta ingyenes e-mailek. Tervezhet mobilbarát e-maileket, és valós idejű jelentést kaphat arról, kik nyitnak meg, kattintanak, ugrálnak stb.

Omnisend

Küld 15.000 ingyenes e-maileket havonta Omnisend.

A kampány indítása egyszerű szerkesztővel, reagáló e-mailekkel, kaparós kártyáival & megszemélyesítés. Integrálhatja a Soundest a Privy, Justuno, OptiMonk, Nosto, Shopify, Magento, Prestashop stb..

Mailjet

Mailjet jó alternatíva lenne a Sendin Blue számára, amely lehetővé teszi az Ön küldését 6000 havonta ingyenes e-mailek. A Mailjet egy sokoldalú megoldás, ahol gyönyörű e-maileket hozhat létre, közönségnek küldhet, és a jelentésekkel optimalizálhatja & analitika.

mailjet

FreshMail

FreshMail akár 2000 e-mailt kínál havonta körülbelül 500 előfizető számára. A FreshMail segítségével az Ön igényei alapján különféle típusú kampányokat hozhat létre. Néhány szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • válaszadó
 • A / B teszt
 • Szöveges üzenetek
 • Csak egyszer
 • URL-alapú
 • Ütemezett
 • Kész sablonok
 • Analitika

INGYENES házigazda e-mail szolgáltató

Lehet, hogy nem kell erre, ha megosztott tárhelyen van, például SiteGround mert kezelik az e-maileket. Azonban, ha VPS-ben van, mint a Linode, DO, akkor szükséged lesz valakire, aki tárolja az e-maileket.

Zoho Mail

Gazdagítsa e-mailjeit a Zoho küldése és fogadása a @ saját domain.com webhelyre. Az INGYENES fiókban felhasználói fiókként 5 GB-ot kap & dokumentumok tárolása. Egy domaint hostolhat, és a nagyszerű hírek vannak nincsenek hirdetések.

E-maileket érhet el mobilkészülékein (IOS & Android), és rendelkeznek a következő funkciók néhányával.

 • Többszintű mappák
 • Drop-n-drop interfész
 • szabályok & szűrők
 • Menetes nézet
 • Spam- és víruskereső
 • CRM integráció

zohomail

Pawlmail

Az egyéni domain e-mail címe a Pawnmail és 2 GB tárhely INGYENES. E-mailjeit elérheti az interneten, asztali számítógépeken vagy mobil e-mail klienseken.

Remélem, hogy a fenti ingyenes e-mail megoldások néhány dollárt takarítanak meg. Mondja meg, melyiket használja, és tapasztalatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map