Mire számíthat a hangalapú keresés 2019-ben?

A Voice Search körül sok zümmögés van, egy olyan kialakulóban lévő tendencia, amelynek eredményeként a marketingszakemberek fejjel lefelé másznak a falon.


Mi az a felkelés, és van-e valamilyen anyag e tendencia szempontjából??

Gondoljunk mélyebben a hangkeresés ütemtervének megértéséhez 2019-ben és azt követően.

Igen, igaz, hogy egyre többen élvezik a hangsegédek használatát olyan feladatok elvégzéséhez, mint például az interneten történő keresés. A a National Public Media kiadványa szerint több mint 40 millió intelligens hangszóró-felhasználó van csak az USA-ban.

hány ember rendelkezik egy intelligens hangszóróvalForrás: 2018 végtelen tárcsázás, Edison Research és Triton Digital

És ez a szám várhatóan nemcsak az Egyesült Államokban, hanem világszerte is növekedni fog.

Mindazonáltal úgy tűnik, hogy sok tévhit van az intelligens hangszórók és különösen a hangkeresés növekedésével kapcsolatban. Néhánnyal “tanulmányokMondván, hogy 2020-ig az összes keresés több mint 50% -át hanggal fogják végrehajtani. Afaik ez a szám 20% jelenleg.

Most szánjon egy percet arra, hogy csak egy év alatt gondoljon arra a 30% -os ugrásra. Kicsit hangzik ebből a világból, nemde? Azért van, mert az. Legfeljebb arra számíthatunk, hogy a hangkeresés kiegyenlítődik, majd az elkövetkező években enyhén növekedni fog az új alkalmazkodásban.

okos hangszórók elfogadásaForrás: nationalpublicmedia

De a marketingszakemberek szeretik az ötleteket piacra dobni, és talán a hangkeresés esetén is jogosan.

A technológiához való alkalmazkodás első lépéseinek megteremtése szilárd üzleti élt kínál majd évekig. És ha bármi, akkor a hangsegéd-technológia csak okosabbá és hatékonyabbá válik.

A nem kezelt személyek számára: Mi az a Hangkeresés?

A hangalapú keresés lehetővé teszi, hogy az okos eszközeivel beszéljen, ahelyett, hogy kézzel írja be a keresési lekérdezéseket. Lehet, hogy a konyhában főzi a vacsorát, és úgy néz ki, hogy hiányzik-e hozzávalók, anélkül, hogy el kellene vonnia magát a folyamattól.

Annak ellenére, hogy a hangalapú keresés hangja mostanában gyakrabban jelentkezik, már évek óta fennáll.

Például, az Apple Siri 2011 óta folyamatosan növekszik. Ugyanígy a Google hangtechnikája és az Amazon Alexa is kiváló példák a csúcskategóriás hangképességeket integráló termékekre..

Miért számít a hangkeresés?

A nap folyamán egyértelmű, hogy az intelligens hangszórók népszerűsége növekszik, csakúgy, mint a hangos keresési képességeket biztosító mobilalkalmazások használata.

2018 második negyedévében a Google és az Amazon összesen 10 millió egységet szállított a Google Home és az Amazon Echo termékcsaládhoz. És ha az Alibaba és a Xiaomi által eladott egységekben számolunk – az összesen 17 millió darabot szállít egy negyedévben.

Az intelligens hangszórók világméretű piacának gyors fejlődésével az intelligens hangszórók használatának lehetőségei nem csupán az intelligens otthonon túlra terjednek ki. “Sok játékos, köztük az Amazon, integrálja az intelligens hangszórókat vertikális rendszerekbe, például szállodákba, kiskereskedelembe, kórházakba és más üzleti létesítményekbe” – mondta Jason Low, a Canalys vezető elemzője..

intelligens asszisztens növekedési ütemForrás: Canalys

Számos jó oka van annak, hogy 2019-ben figyeljen a hanggal kapcsolatos technológiára. De még inkább, ha Ön valaki aktívan optimalizálja a keresőmotorok jobb megjelenítését. Annak ellenére, hogy az elemzők mit mondhatnak a hangkeresés növekedéséről az elkövetkező években – egyre növekszik az emberek száma, akik úgy érzik, kényelmesen használják a hangot kereséseikhez.

Melyek a legfontosabb hangkereső eszközök 2019-ben?

Az intelligens hangszórók nyugati piaca jelenleg viszonylag egyenes, az olyan márkákkal, mint az Apple, az Amazon, a Microsoft és a Google uralják a tájat. Ami a hangkeresést illeti, a legtöbb eszköz több mint fel van szerelve, hogy egyértelmű beszéd-szöveges képességeket biztosítson.

legjobb hangkereső eszközök 2019-ben

Hasznos lehet az egyes termékek mélyreható tanulmányozása, hogy jobban megértsük az egyedi jellemzőket és lehetőségeket.

Például, a Google Home Hub egy képernyő-csatolmányt nyújt, amely tovább javíthatja a receptek főzés közbeni keresésének felhasználói élményét. De hagyja, hogy az emberek nézzék a híreket és más műsorokat anélkül, hogy át kellene keverniük a televíziót vagy a számítógépet.

Itt van a teljes lista:

 • amazon Visszhang
 • Google Főoldal
 • Google Assistant
 • Microsoft Cortana
 • Apple Siri
 • Android Voice Search

Csak a sajtó után bejelentjük ezt Az Amazon Echo több mint 100 millió eszközt értékesített. Ennek lehetővé kell tennie az intelligens hangszórótechnika népszerűségét, és mivel a hangkeresés annyira egyszerű – „Alexa, hogyan …?” – nincs ok, amiért az emberek nem akarják kipróbálni legalább egy ideig a hangkeresést.

ECommerce: Bevásárlás hangsegítő eszközökkel, valószínűtlen.

2019 lesz az az év, amikor a hangalapú vásárlások vírusossá válnak?

Suman Bhattacharyya (Digiday) szerint ezt a koncepciót gondolja nem fog sok vonzerőt látni a közeljövőben.

Noha a jelentések szerint az Amazon 2018. szeptember óta 65% -os részesedéssel rendelkezik az amerikai intelligens hangszórók piacán, a The Information legfrissebb jelentése szerint az Alexa-val felszerelt készülékek tulajdonosainak csupán 2% -a vásárolt vele.

Ennek sok felhasználói alapú tényezővel kell kapcsolatba kerülnie.

Bolond például azt gondolni, hogy új téli kabátot vásárolhat, csak a hangoddal. Látnia kell némi vizuális cserét, a kutatás valamely elemét. A termékek vak vásárlása csupán néhány szó megfogalmazásával nem vonzó a legtöbb fogyasztót.

amazon echo illusztráció

Ugyanakkor egyre több olyan felhasználót fogunk látni, akik hangberendezéseket használnak háztartási cikkek vásárlására:

 1. Vécé papír,
 2. Felszerelés,
 3. Tisztító folyadékok,
 4. Háztartási cikkek,
 5. És általános háztartási készülékek.

Tudod, márkák termékei, amelyekben megbízhat. Egyszerű háztartási cikkek, amelyeket egyébként be kell szereznie. De ennél tovább, legalábbis egyelőre nem.

Ez nem azt jelenti, hogy nem kellene elkezdenie az e-kereskedelmi webhelyek optimalizálását a hangalapú keresés felhasználói számára. Ha mindenki más előtt eljutsz a görbe felé, versenyelőnyt kapsz a legközelebbi riválisod felett. Hasznos még a közelgő esettanulmányok betekintése is, hogy jobban felkészítse áruházát a hangkeresésre, ha a trend a felszíni szint fölé emelkedik..

Tudja, hogy hangzik a márka?

Többé-kevésbé a márkák mindig követik a pénzt. És ez azt jelenti, hogy a hangos keresés elkerülése nagyon hosszú ideig nem lesz megvalósítható. Amint a hangkeresés átjut a keresési indexbe, az algoritmusok felhasználóbarát és egyszerű válaszokat fognak keresni, hogy visszaadják a felhasználónak..

A SEO-barát példány írása egy dolog, de annak biztosítása, hogy a másolás is jól hangzik, teljesen más dolog. A márkák számára a hangkeresés növekedése azt jelenti, hogy megtaláljuk a valódi márkajelzést – az egyensúlyt az ésszerű tartalom és a könnyen megszólaltatható válaszok között.

Iskolai biztonsági platform KidioA Kidio nyitóoldala bemutatja egy címsor és alcím használatát. Mint láthatja, csak a címsorral nehéz elképzelni, hogy mi az indulás, míg az alcím világos és beszélgető választ ad.

A termékek többsége harmadik személyek reklámozása, különös tekintettel az induló vállalkozókra, akik harmadik fél zsargonnal ragasztják el céloldalukat. Az új marketing zűrzavar a másolás optimalizálása lesz, hogy jól hangzik, ha egy okos hangszóró beszéli.

Várható, hogy ezen a téren sokkal több fejlődés várható.

Marketing: Gondolkodó étkezés

Marketing okos hangszórókkal? Mennyire nehéz lehet? Leginkább senki sem tudja megmondani, hogy a hangalapú keresés hol halad.

De még akkor is, a marketingszakemberek megragadják magukat a területen bekövetkező jelentős változások miatt. Ha kihagyja a vizuális szempontot a szokásos keresésekből, hogyan fogja elősegíteni a felhasználói elköteleződést a 3 másodperces interakción túl, amikor a felhasználó kérdést tesz fel? Az a kemény munka óra (és pénz!), Amely a weboldalak tervezésébe ment, mindez pazarlásba kerül?

hangkeresési marketing

A New York Times futtatott egy darabot mérlegelni ezt a kérdést.

Ezek még a korai napok a hangberendezéseken történő marketing területén. Reubenstein asszony összehasonlította azzal, amikor a márkák elkezdenek alkalmazásokat készíteni a mobil eszközökhöz. De az idő múlásával, mondta, a hangos interakciók sok olyan tevékenységet felváltanak, amelyeket az emberek a képernyőkön végeznek.

Ha gondolkodik a hangkeresések összefüggésében, az egyszerű kérdés egyetlen válaszra támaszkodhat. Ennek eredményeként a SERP teljesen átrendeződik, mivel a hangkészülékek az egyes helyekre törekszenek a tömör válaszok érdekében.

Arra is gondolkodnia kell, hogy vállalkozása a hangfelhasználók előtt álljon. De túl korai még valamit mondani. Az intelligens technológiát birtokló vállalatok maguk is sok irányt akarnak diktálni. Biztosak lehetünk benne.

Legjobb gyakorlatok: Hogyan optimalizálhatjuk a hangkeresést 2019-ben

Ha még nem ismeri a hangalapú keresés optimalizálását, akkor ennek az ellenőrző listának egyértelmű képet kell adnia arról, hogy Ön mit visel.

Folytassa továbbra is ragaszkodását ahhoz, hogy írói alkalmazkodjanak a beszélgetési hangokhoz és a könnyen érthető bekezdésszerkezetekhez.

 • Adja hozzá üzleti adatait a helyi SEO könyvtárakhoz, és frissítse őket.
 • Tudjon meg többet a „készségekről”, például a Alexa Flash eligazítás. A készségek segíthetnek a felhasználóknak a kívánt tartalom gyorsabb megszerzésében.
 • Folytassa az AMP-oldalak telepítését a webhelyén, és kezdje el használni a „kimondható‘Attribútum a Sémából. A Speakable (BETA) lehetővé teszi olyan tartalom megjelölését, amely megfelelő az egyszerű hangkimenethez.
 • Térjen vissza, és optimalizálja képeit megfelelő címkékkel és címekkel. Több tízmilliónyi Google Kezdőoldal felhasználó van, és mindannyian szeretnének látni néhány fantasztikus fényképet.
 • Dolgozzon márka online jelenlétének csiszolásán. Például, szerepeljen a felülvizsgálati oldalakon, és rendszeresen tartsa a fellépéseket. Használjon tiszta nyelvet, ha bármilyen jó vagy rossz véleményre válaszol.
 • Ragaszkodjon a listák és részletek használatához, amelyeket a Google és más keresőmotorok kiemelt tartalomdarabokként felvehetnek.

A dolgok szigorú SEO oldalán továbbra is a hosszú farokú kulcsszavakra és az egyértelmű szándékkal írásra kell összpontosítania. Mit szándékozik az olvasók tanulni a tartalomból? Mi az üzeneted??

Minden más ugyanazokat a hagyományos szabályokat követi; teljesítmény, használhatóság stb.

Záró nyilatkozat

A hangkeresés 2019-ben érdekes lesz. Valószínűleg ez lesz az első év, amikor sokkal több marketing ember találkozik kísérletek és más izgalmas dolgok elvégzésére. A 100 millió felhasználóval rendelkező piac nem marad kihasználatlanul.

Figyelje a Google és az Amazon jelentős fejlesztéseit, mivel mindkét vállalat továbbra is törekedni fog arra, hogy ezen jelenség bevételszerzésére törekedjen..

És ha még nem tette meg, szerezzen magának okos beszédkészüléket, és végezzen valódi kísérleteket. Semmi nem ad jobb betekintést, mint a dolgok közvetlen megbotlása.

CÍMKÉK:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map