10 cele mai bune camere de securitate pentru locuințe interioare pentru pacea minții

Aruncă un suspin de ușurare alegând camera de siguranță interioară potrivită pentru casă!


Nu cu mulți ani în urmă, sistemele de securitate pentru locuințe erau atât de costisitoare și dificil de configurat, încât majoritatea oamenilor trebuiau să se bazeze pur și simplu pe încuietorii ușilor și ferestrelor și să se roage ca intrusii să aleagă o altă țintă. Astăzi, prețurile au scăzut atât de mult, iar tehnologia a devenit atât de omniprezentă și simplă încât nu avem nicio scuză pentru a instala camere care ne protejează și casele noastre.

Mai mult, există și alte motive pentru a amplasa camerele de luat vederi în casele noastre care împiedică doar intruziunile. Cu camerele de interior, putem verifica copiii, bătrânii sau activitățile noastre pentru animale de companie, oriunde ne-am afla. Putem urmări oamenii pe care îi lăsăm singuri care lucrează în casă. Putem verifica dacă am lăsat luminile aprinse sau o fereastră deschisă și chiar putem vorbi cu oricine este în casă în timp ce suntem plecați.

Cumpărarea liniștii sufletești

Sistemele tradiționale de securitate la domiciliu, cu alarme sonore și detectare a mișcării sau a defecțiunilor, sunt bine cunoscute de infractori. Ei știu cum să le dezactiveze sau chiar să provoace proprietarii să dezactiveze singure alarmele provocând alarme false repetate.

O cameră interioară de securitate pentru locuințe este un complement excelent la acele sisteme tradiționale de alarmă. Ori de câte ori o alarmă declanșează, puteți verifica fluxul video în direct pentru a vedea ce se întâmplă acasă și pentru a lua măsurile necesare. Dar chiar dacă nu aveți un sistem de securitate, o singură cameră de securitate pentru locuințe interioare poate face cea mai mare parte a muncii și împiedică să se întâmple lucruri nedorite.

Diferența dintre o cameră interioară și una exterioară este că aceasta din urmă este expusă la condiții climatice variate și trebuie să fie făcută din materiale mai durabile, pentru a evita manipularea. În schimb, camerele interioare tind să fie mai mici și mai ușoare și, de asemenea, mai ieftine. În general, sunt, de asemenea, mai puțin intruzivi.

Caracteristici dezirabile ale unei camere de securitate pentru locuințe interioare

O cameră single poate funcționa ca un sistem complet de securitate la domiciliu dacă are toate caracteristicile necesare. Gama de prețuri pentru acest tip de dispozitiv merge de la mai puțin de 50 USD la peste 300 USD. Evident, doar camerele la prețuri mai ridicate vor oferi tot ceea ce puteți avea nevoie în ceea ce privește securitatea locuinței. Dar puteți căuta un compromis între preț și caracteristici și puteți găsi un model care să răspundă așteptărilor dvs. și care să fie, de asemenea, accesibil.

Principalele caracteristici pe care trebuie să le căutați într-o cameră de securitate pentru locuințe interioare includ următoarele:

Stocare in cloud: Filmele video surprinse de o cameră foto trebuie să fie stocate undeva, în cazul în care trebuie să revizuiți sau, eventual, să o utilizați ca dovadă a unei infracțiuni. Spațiul de stocare în cloud este cea mai bună opțiune pentru această problemă, deoarece fișierele video ocupă mult spațiu, iar unitatea locală sau cardul de memorie s-ar putea umple foarte repede. Majoritatea camerelor de siguranță bune oferă spațiu mare de stocare gratuit.

Acces mobil și web: În timp ce sunteți afară, veți dori să vedeți ce se întâmplă în casa dvs. vizionând videoclipul camerei dvs. pe dispozitivul dvs. mobil, pe o pagină web sau ambele.

Sursa de putere: Unele camere folosesc baterii; alții folosesc un cablu de alimentare. Fiecare opțiune are avantajele și contra: bateriile au nevoie de înlocuire sau reîncărcare, în timp ce cablurile de alimentare trebuie să fie la o distanță scurtă de la o priză.

Conectivitate: Wi-Fi este excelent atunci când conexiunea la internet de acasă este funcțională. Dar, în cazul în care o furtună lovește și alimentarea se oprește, camera va avea nevoie de o altă opțiune pentru a vă conecta la internet. Conectivitatea celulară este o caracteristică rară, dar una necesară dacă sunteți în căutarea unui sistem de securitate în caz de siguranță.

Vedere nocturnă: Aceasta este o caracteristică obligatorie pentru camerele de securitate, deoarece chiar dacă lăsați luminile aprinse în casă, un hoț poate pur și simplu să le stingă și să vă lase orbi în cazul în care camera dvs. nu se poate vedea pe întuneric.

Există multe alte funcții de luat în considerare, cum ar fi detectarea mișcării, recunoașterea feței, AI, audio și un etcetera mare. Deși nu veți cheltui o cantitate mare de bani pe o cameră foto, ar trebui să verificați toate caracteristicile și să faceți comparații minuțioase, așa că nu veți regreta că ați ales un anumit model după cumpărarea și instalarea acestuia.

Iată alegerile noastre în domeniul camerelor de securitate pentru locuințe interioare:

Cercul Logitech

Este greu să te gândești la ceva Cercul Logitech 2 nu oferă. Cu mai puțin de 200 de dolari, Cercul Logitech este capabil să stocheze videoclipuri de 10 până la 60 de secunde în propriul nor privat, gratuit, cu un total de până la 24 de ore de videoclip. Este compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant.

Folosește o baterie reîncărcabilă și economisește energie funcționând în modul de consum redus până când se trezește când detectează mișcare. Dacă doriți să plătiți pentru funcții suplimentare, puteți obține recunoașterea feței, documente de zi personalizate, mai multe zile de stocare video și alte bunătăți interesante..

eufyCam

eufyCam 2 costă aproximativ 300 USD – oferă avantajul de a fi autonom. Nu depinde de spațiul de stocare în cloud, deoarece are un card microSD de 16 GB capabil să stocheze înregistrările unui an întreg, având în vedere 10 segmente de 30 de secunde de filmare pe zi.

De asemenea, nu depinde de cablurile de alimentare sau de încărcare a bateriilor: bateria sa durează 365 de zile sau trei ani în regim de așteptare..

Wyze Cam V2

Pentru mai puțin de 20 $, Wyze Cam V2 este una dintre cele mai scăzute camere de securitate pentru locuințe pe care le veți găsi. Este cea mai bună opțiune dacă doriți să începeți cu ceva simplu și nu aveți nevoie de funcții sofisticate.

Dar acoperă majoritatea bazelor: viziune nocturnă, spațiu de stocare gratuit, detectarea mișcării, controlul vocal prin Alexa și Google Assistant, etc. Oferă un flux live de 1080p pe care îl puteți urmări folosind dispozitivul mobil. Puteți partaja accesul la camă, astfel încât toți membrii familiei să poată vedea fluxul live și înregistrările.

D-Link

Pentru aproximativ 60 de dolari, acest aparat foto oferă rezoluție video full HD 1080p și vizibilitate ridicată. Veți obține un videoclip detaliat și înregistrat în direct. Poate detecta sunetul sau mișcarea în până la 16 metri de întuneric total și poate împinge automat notificările de alertă pentru a vă menține informat 24/7. Audio în 2 direcții vă permite să vorbiți cu oamenii acasă sau spuneți câinelui dvs. să coboare din canapea.

Vă oferă opțiunea de stocare sau înregistrare cloud gratuită sau plătită pe un card MicroSD, care poate fi vizualizat în aplicația mydlink. Aplicația poate fi, de asemenea, utilizată pentru a vizualiza de la distanță, înregistra, seta înregistrarea programată și atinge pentru a mări până la 10x. O caracteristică interesantă este o privire de 3 secunde înapoi: veți putea întotdeauna să vedeți ce a declanșat o înregistrare.

Google Nest Cam IQ Indoor

Cu un preț cuprins între 150 și 200 USD, Cameră interioară Google Nest Cam IQ se remarcă pentru configurarea ușoară, videoclipul tău cu viziune de noapte de top și caracteristicile sale de integrare cool. Este compatibil cu produsele inteligente pentru acasă de la Google, precum termostatul Nest Learning și alarma de fum Nest Protect. Nest Cam vă permite să vorbiți și să ascultați prin ea, funcționând la fel ca un monitor pentru două beți. Totuși, nu vă așteptați la un sunet de înaltă calitate, dar este suficient de bine să le spuneți „salut” copiilor dvs. atunci când sosesc de la școală sau chiar să spele un intrus cu strigăte nebune.

Inel

Cameră interioară inelară poate fi utilizat ca însoțitor pentru un produs cu sonerie sau ca dispozitiv autonom.

Pentru aproximativ 60 $, Indoor Cam 2 oferă un mic factor de formă, detectarea mișcării, audio în două sensuri, compatibilitate Alexa și vizualizare în direct prin aplicația Ring. Cu toate acestea, nu are baterii, așa că va trebui să o conectați la o priză. Pentru o taxă lunară de 3 dolari, puteți adăuga Planul de bază Ring Protect și puteți înregistra videoclipuri timp de 60 de zile.

Yi Cupola

Pentru aproximativ 40 de dolari, Camera Yi Cupola este la pachet cu caracteristici. Are o lentilă de sticlă cu unghi larg de înaltă definiție de 1080p, care în combinație cu un unghi de rotație orizontală de 345 ° și 115 ° vertical, oferă o acoperire completă a mediului camerei. De asemenea, are vedere avansată de noapte, cu 8 perle LED infraroșu care extind distanța de vizionare la 3 metri. Compania oferă un serviciu opțional de răspuns de urgență 24/7 pentru 4,99 USD pe lună.

Alertele de mișcare ale aparatului foto pot implica instantaneu dispecerate de urgență certificate Noonlight, care pot coordona acțiunile cu agențiile medicale de urgență, poliția și serviciile de pompieri pentru a face față oricărei situații. Poate fi integrat cu produsele YI Home și YI Cloud pentru a configura un sistem complet inteligent și eficient.

Arlo Pro 3

Mai puțin de 500 USD, Arlo Pro 3 se remarcă pentru că este 100% fără fir. Dar necesită un Arlo SmartHub sau o stație de bază care se vinde separat. Funcționează cu Alexa și Google Assistant și include 3 luni de servicii inteligente Arlo, cu înregistrări cloud de 30 de zile. Acesta oferă un videoclip de 2K cu HDR care vă permite să măriți obiectele și să vedeți detalii și culori mai clare.

Ofera chiar o vedere de noapte color, o caracteristică rară în acest tip de aparat de fotografiat. Dacă doriți să luminați noaptea și să vă feriți de oaspeții nedoriti, un spot integrat va face treaba.

Amazon Cloud Cam

Pentru aproximativ 120 de dolari, Amazon Cloud Cam oferă aproape tot ce ai nevoie pentru a-ți menține casa în siguranță: audio bidirecțional, viziune nocturnă, 1080p Full HD și o încercare gratuită de 30 de zile pentru orice abonament la Cloud Cam. Tehnologia de detectare a mișcării și viziunea computerului oferă notificări personalizabile, astfel încât veți primi doar alerte importante.

Funcționează cu Amazon Key, un serviciu de livrare la domiciliu și în mașină care permite expeditorilor autorizați să acceseze acasă, cutia poștală sau portbagajul unui client Amazon Prime în timpul specificat, cu scopul de a preveni furarea pachetelor..

Canar

Acesta nu este doar o cameră de interior. Pentru mai puțin de 100 USD, Canar oferă un sistem complet de securitate la domiciliu. Pe lângă camera completă HD 1080p, dispozitivul are un monitor al calității aerului care simte, de asemenea, temperatura și umiditatea și o alarmă încorporată care atinge niveluri sonore de 90+ decibeli – o sirena perfectă pentru a speria intrusii. Camera oferă o vedere de 147 °, suficientă pentru a vă oferi o panoramă completă asupra casei dvs. atunci când nu sunteți acolo.

Funcționează cu Alexa și Google Assistant pentru controlul vocal. Singurul dezavantaj este că trebuie să plătiți în plus pentru multe dintre funcțiile oferite de Canary cu sistemul său.

Cât de mult pentru o bună liniște sufletească?

Am văzut că unele dintre camerele de securitate pentru locuințe interioare se încadrează în gama de prețuri de 200 USD. Dar dacă vă puteți resemna câteva funcții, puteți reduce acest preț la mai puțin de 30 de dolari, așa că, chiar dacă bugetul dvs. este limitat, nu există niciun motiv pentru a nu obține cel puțin unul dintre modelele mai ieftine. Fără îndoială, va fi mai bine decât să nu știi deloc ce se întâmplă acasă atunci când nu ești acolo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map