11 boxe inteligente pentru casa ta inteligentă

Lumea este din ce în ce mai inteligentă, la fel și casele noastre.


Astfel, nu se surprinde când vezi că tot mai multe gospodării au un difuzor inteligent activ în fiecare zi. Fie că doriți ca asistentul dvs. să stabilească un memento pentru dvs., să cânte melodia preferată sau să caute ceva online, este cel mai bine să vă ajute.

Nu numai acest lucru, cu aceste dispozitive inteligente, acum este mai ușor să vă stingeți luminile sau să treceți prin canale TV doar cu o comandă.

Asta sună ca un joc. Nu-i așa?

Dacă și tu v-ați gândit să primiți unul dintre aceste dispozitive inteligente acasă, ați ajuns pe postul potrivit.

Sonos One

Sonos One pentru început este un difuzor inteligent proiectat elegant, disponibil în 2 culori – alb și negru. La 229 de euro, obțineți un difuzor extrem de compact, ușor de montat, care vă oferă controlul vocal al mâinilor libere sau vocale al muzicii preferate. Desigur, puteți face cu asta, în afară de ascultarea playlistului.

Boxe inteligente, Sonos

Difuzorul este combinat cu 2 amplificatoare de clasa D și drivere, care sunt construite personalizat. Indicatoarele LED iluminate oferă un sunet bogat, oferind în același timp indicația privind starea activă sau oprită a microfonului.

O altă caracteristică excelentă pe care o oferă Sonos este rezistența sa la umiditate.

Sonos este compatibil cu majoritatea dispozitivelor de streaming, radio internet, podcast-uri și cărți audio pe lângă descărcările personale. Controlul Sonos One este extrem de ușor cu vocea, aplicația Sonos, AirPlay sau prin intermediul dispozitivului de streaming de muzică.

JBL Link 20

Noul JBL Link 20 are asistent Google încorporat care vă conectează la orice dispozitiv gata de Bluetooth și este întotdeauna gata să vă ajute. Difuzorul este fără mâini și acceptă recunoașterea vocală de câmp îndepărtat. Procesul de configurare este extrem de simplu și compatibil cu Google Home, iOS și Android.

Boxe inteligente, JBL Link 20

Calitatea sunetului este excepțional superioară, cu ieșire de sunet de 24 biți și 96 kHz. Difuzorul acceptă conectivitate wifi și Bluetooth și vine cu o baterie Li-ion de 6000 mAh reîncărcabilă, care oferă până la 10 ore de redare non-stop.

Disponibil la 199,95 de dolari, JBL Link 20 este un difuzor inteligent accesibil și distractiv.

Google Home

Google Home este noul jucător din segmentul de boxe inteligente. Google Home răspunde la comenzile vocale, vă administrează programările, mementourile, știrile etc. Obțineți acces la site-urile de streaming video, site-uri de muzică, piese descărcate și videoclipuri.

De asemenea, Google Home funcționează ca o alarmă, vă oferă actualizări meteorologice și multe altele.

Boxe inteligente, Google Home

Microfonul este poziționat în partea de sus a Acasă, cu butonul mut și lumina de pornire în față. Procesul de configurare este într-adevăr simplu – trebuie doar să conectați cablul de alimentare în Google Home, să conectați adaptorul de alimentare la priza de perete, să descărcați și să executați aplicația Google Home pe un telefon sau tabletă.

Amazon Echo Dot (genul 3)

Echo Dot din a treia generație Amazon este un difuzor inteligent lansat recent, bazat pe Alexa, la prețuri accesibile. Pare mult mai bine, sună mult mai puternic și costă în continuare doar 50 de lire sterline.

Boxe inteligente, Amazon Echo Dot 3. gen

Punctul Echo este mic ca un puck de hochei cu priză de alimentare în spate, o priză analogică de 3,5 mm pentru conectivitate stereo. Versiunea actualizată este încărcată cu un difuzor îmbunătățit.

În ceea ce privește calitatea sunetului de la Echo Dot 3, mids-urile sunt zvelte, în timp ce înălțimile sunt ușor răcoritoare. Acest lucru vine, de asemenea, cu trei culori – negru, alb și gri. Calitatea sunetului este clară și extrem de audibilă, deși s-ar putea distorsiona ușor la volume mari.

Amazon Echo Spot

Amazon Echo Spot a fost dispozitivul care a schimbat modul în care au fost privite dispozitivele Echo ale Amazonului. Spotul este disponibil la doar 130 USD și în 2 nuanțe diferite – alb și negru. Difuzorul este extrem de ușor și se conectează cu ușurință la Alexa.

Boxe inteligente, Amazon Echo Spot

Setările și ajustările sunt doar un drop down, iar Echo vă oferă, de asemenea, opțiuni pentru a personaliza temele. Echo-ul este foarte ușor de utilizat, iar sunetul este mult mai vibrant decât celelalte iterații ale Amazonului. Echo Spot este livrat cu o garanție de un an pentru servicii, precum și pentru piese.

Pagina principală Google Hub

Pagina principală Google Hub este un alt produs din segmentul de boxe inteligente de către un jucător preeminent, Google. Lansat în octombrie 2018, la un preț de 139 de dolari, dispozitivul cu ecran la un preț accesibil a fost o afacere de apucat. Pentru dimensiunea în care vine, produsul este ambalat și finisat perfect.

Boxe inteligente

Are un display de 7 inch și integrarea în fotografiile Google își extinde capacitatea de utilizare cu o măsură mai mare decât concurenții săi. Difuzoarele sunt sensibile la lumină, transformându-se astfel în nuanțe mai slabe bazate pe lumina exterioară a locației.

Deși Google a omis aparatul foto din cauza problemelor de confidențialitate, dar căutarea unui loc devine mult mai ușoară, deoarece Hub Home aduce o hartă unde vă puteți verifica locul înainte de a vizita.

Sonos Beam

Sonos Beam prețuri la 449 euro și vândute în nuanțe de alb și negru împachetează un pumn în orice dimensiune a camerei. Dispozitivul poate fi amplasat oriunde și chiar poate fi folosit ca suport de perete. Bara de sunet Sonos Beam poate fi îmbunătățită în continuare cu mai multe difuzoare pentru a avea senzația de home theater.

Boxe inteligente, Sonos Beam

După conectarea cu telecomanda, Beam permite, de asemenea, televizorul dvs. să fie controlat prin voce, iar dispozitivul este compatibil cu dispozitivele Android și Apple. Este livrat cu cinci amplificatoare și are instrucțiuni simple de configurare.

Google Home Mini

Google Home Mini este un difuzor inteligent cu adevărat drăguț. Disponibil în patru nuanțe – albastru, roșu, alb și negru. Actualizări meteo, informații, infotainment, conectivitate muzicală pe principalele site-uri de streaming și dispozitiv, informații despre trafic și afaceri, memento-uri, alarme, toate puse într-un singur dispozitiv.

Boxe inteligente

Butoanele de volum sunt bine fixate în colțul boxelor și sunt echipate cu conectivitate wifi și Bluetooth. Acest mic intensificator de divertisment mic este disponibil la doar Rs. 4999.

Display inteligent Lenovo

Display inteligent Lenovo vă prezintă cele mai bune dintre Google Assistant completate cu o experiență vizuală. Așadar, rețetele de bucătărie, episoadele preferate, cele mai recente știri, asistența locației și integrarea la alte dispozitive inteligente pentru acasă de la Philips, tp-link, we-mo și alte mărci.

Boxe inteligente, afișaj inteligent lenovo

Vă permite, de asemenea, să efectuați apeluri video cu o rezoluție limpede prin intermediul ecranului său de 8 inci și 10 inch și a camerei de 5 MP. Smart Display-ul este alimentat de procesorul octa-core SnapDragon 624, iar calitatea sunetului este strălucitoare datorită boxelor de 10W. Lenovo Smart Display este disponibil la 150 $ și 180 USD pentru cei 8, respectiv 10 inch.

Apple HomePod

Ei bine, Apple nu este prea în urmă în segmentul sistemului de domiciliu inteligent. La prima vedere, dispozitiv este elegant și frumos din toate unghiurile. Este livrat cu un woofer conceput de Apple în partea de sus și o serie de șase microfoane.

Boxe inteligente, Apple HomePod

Aceste microfoane permit sunetul să fie capturat din fiecare colț al camerei și permite SIRI să vă ofere muzica dorită. Chipul homebuilt A8 orchestrează toate inovațiile audio remarcabile din cadrul HomePod. Este disponibil în 3 culori – negru, gri și alb.

Samsung Galaxy

Galaxy Home marchează incurcarea Samsung pe piața boxelor inteligente. Pentru aspect, casa Galaxy arată ca o vază cel puțin sau poate un ghiveci de flori. Spre deosebire de comenzile vocale originale ale Google și Apple, Samsung s-a legat de Bixby pentru a satisface nevoile comenzii vocale.

Boxe inteligente, Samsung Galaxy Home

Hub-ul Smart Things permite Galaxy home să se sincronizeze cu dispozitivele inteligente de acasă Samsung și primește treburile zilnice doar cu o comandă vocală. De acum, dispozitivul nu este de vânzare pe piață și rămâne agățat, deoarece Galaxy Home este sigur că va lua piața de furtună.

Concluzie

Acestea au fost câteva dintre boxele inteligente pe care poate doriți să le verificați înainte de a face o achiziție. Toate boxele din această listă sunt super atractive, extrem de ușor de utilizat și au o cerere mare pe piață.

Sperăm că v-a plăcut colecția. Spuneți-ne dacă utilizați un difuzor fantastic pe care nu l-am pierdut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map