11 cei mai buni urmăritori de animale de companie pentru a monitoriza locația animalului dvs.

Dacă citiți această postare, presupun că aveți deja un animal de companie în casă. Am si un animal de companie. Așa că ai încredere în mine, știu exact cât de nerăbdător ești să îți păstrezi animalul de companie în siguranță.


Oricât de dresat este animalul dvs. de companie, există întotdeauna șansa ca aceștia să își piardă drumul înapoi acasă, atunci când ies la plimbare sau în tendința lor de a explora cartierul. Și ce poate fi mai rău decât să nu știi unde se află animalul tău de companie, dacă nu acasă unde sunt cele mai sigure.   

Mă bucur că tehnologia a avansat atât de mult, încât să urmărești locația animalului tău de companie nu mai este la fel de dură ca și acum câțiva ani.

Astăzi, cu doar un mic pas de protecție, vă puteți asigura că acestea sunt în siguranță la îndemâna dvs., fără a-i lăsa să rătăcească departe de dvs..

În postarea de astăzi, lăsați-ne să listăm câteva dintre cele mai bune trackere pentru animale de companie pentru dvs., care vă pot ajuta să vă păstrați prietenul iubitor chiar în locul în care fac parte cel mai bine.

tracŃiune

tracŃiune este un tracker GPS care vă permite să urmăriți mișcările animalului dvs. de companie de oriunde și de oriunde mergeți.

Acest produs fantastic este un guler pe care trebuie să-l pui în jurul gâtului animalului tău de companie. Puteți instala apoi aplicația de urmărire în telefon sau pe browser pentru a ști unde sunt exact.

Tractor, Pet tracker

Aplicația este ușor disponibilă pentru descărcare atât în ​​magazinul Google Play, cât și în App Store. Produsul este foarte ușor de utilizat, datorită tehnologiei de vârf cu care a fost construit.

Urmărirea GPS Tractive vă permite să aflați unde se află cel mai precis și mai fiabil locul dvs. de companie. Și acest lucru nu se limitează doar la curtea ta, ci la orice parte a lumii.

Acest dispozitiv este disponibil atât pentru pisici, cât și pentru câini. Așadar, indiferent de ce dețineți, Tractive este întotdeauna acolo pentru a vă proteja animalul de companie, asigurându-vă permanent supravegherea constantă.

Puteți configura, de asemenea, o zonă sigură definită în aplicație. Așadar, de fiecare dată când animalul dvs. de companie rămâne dincolo de acesta, aplicația vă va notifica instantaneu cu un mesaj de alertă. Acest lucru reduce la minimum posibilitatea de a se rătăci fără minte, deoarece sunteți acolo pentru a-l readuce în pământul său sigur.  

păstaie

păstaie este un alt tracker pentru animale de companie fantastic, ușor, rezistent la apă, cu care nu va trebui să-ți pierzi animalul de companie. Pod vă permite să urmăriți fiecare mișcare pe care o face animalul dvs. de companie. Trebuie doar să legați cureaua reutilizabilă în jurul gâtului și să instalați aplicația în telefonul mobil.

Asta e. Acum puteți monitoriza activitatea animalului dvs. de companie și le puteți urmări oriunde merg. Nu numai că vă oferă locația în direct a animalului dvs. de companie, dar, de asemenea, stochează fiecare mișcare în ultimele 24 de ore.

Pod, Tracker pentru animale de companie

Puteți crea, de asemenea, mai multe zone sigure, astfel încât să fiți notificat de fiecare dată când părăsește spațiul respectiv. Pod vă permite să înregistrați activitățile petului dvs. în timp ce se joacă în parc sau în cartier.

Girafus

Acesta este unul puternic.

Puteți urmări până la 4 animale de companie diferite într-o singură aplicație și să monitorizați unde se află exact în acest moment. Acest dispozitiv este disponibil atât pentru pisici, cât și pentru câini.

Pet Tracker, Girafus

Girafus utilizează tehnologia RF sigură de 2,4 GHz, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că ar putea interfera cu serviciile celorlalte dispozitive wireless. Acest lucru înseamnă că îl puteți utiliza în siguranță cu alte dispozitive dorite.

Girafus este rezistent la apă și are modul de somn inteligent care face ca bateria să dureze mai mult. Instalarea este și ea ușoară. Doar adăugați celulele și porniți dispozitivul. Acolo te afli. Gata de utilizare.

Kippy

Kippy este încă o opțiune pe care poate doriți să o consultați. Acest fantastic tracker GPS este folosit la fel ca cele menționate mai sus. De la a vă oferi locația în direct a animalului dvs. de companie până la urmărirea mișcării sale în trecut, Kippy vă permite să faceți tot ce aveți nevoie pentru a vă simți corect în ceea ce privește siguranța acestuia.

Pet Tracker, Kippy

Cu acest dispozitiv, puteți primi, de asemenea, diverse sfaturi despre cum să-l faceți să ducă o viață mai sănătoasă și mai lungă. Puteți lăsa apoi animalul dvs. de companie să facă lucruri pentru a vă asigura că vor rămâne în formă pentru totdeauna.

Aplicația Kippy poate fi instalată în telefonul mobil, tableta sau chiar laptopul dvs. oricum credeți că vă poate oferi acces ușor la locația și la activitățile animalului dvs. de companie.  

Weenect

Weenect este dispozitivul perfect pentru câinele dvs., dacă are tendința de a alerga prea mult în cartier. Nu numai că le mărește șansa de a fi pierduți, dar vă sporește curiozitatea cu privire la bunăstarea și siguranța lor, dacă nu este acasă la timp.

Dar cu Weenect alături de tine, poți să-ți faci rămas bun de la toate problemele tale, deoarece știi că exact unde se află animalul tău de călătorie în călătoriile sale de aventură.

Pet Tracker, Weenect

De asemenea, Weenect a adăugat un vibrator de antrenament în dispozitiv. Așa că îl puteți folosi pentru a lăsa câinele să-și facă timpul pentru masa sau să meargă doar permițând dispozitivului să vibreze în guler.

Trackimo Mini

Trackimo este o altă opțiune strălucitoare pe care o puteți verifica pentru a vă asigura că nu veți mai avea parte de animalele de companie. Acesta este un dispozitiv de 139 USD care funcționează perfect pentru a urmări câinele sau pisica pentru a vă arăta locația în timp real oriunde se află.

Pet Tracker, Trackimino

Trackimo GPS Tracker folosește rețeaua de telefonie mobilă GSM pentru a vă trimite toate informațiile de la trackerul GPS la aplicație prin internet. Atât timp cât ai internetul și acest tracker în mână, poți fi sigur că animalul tău de companie este în siguranță și se va întoarce în casa lor cea mai sigură.

Obține acest tracker acum și bucură-te de tot timpul alături de prietenul tău iubitor.

Pawtrack

La fel cum sugerează acest nume, acesta este un următor de labe pentru a vă asigura că știți locația exactă a pisicii dvs. drăguțe. Acest dispozitiv este menit în mod explicit pentru pisici și iubitorii de pisici pentru a le face să se simtă în siguranță tot timpul.

Este un dispozitiv ușor integrat wifi și baliză wifi, care se află în jurul gâtului pisicii dvs. și vă arată locația lor pe monitorul dvs. conectat la acesta prin internet.

Pet Tracker, Pawtrack

Nu este necesar să cumpărați monitorul special pentru acest lucru. Doar un ecran de telefon, un ecran de tabletă sau chiar un laptop sau desktop este suficient de bun pentru a servi scopul. Puteți ajusta cureaua conform cerințelor dvs., astfel încât să poată fi folosită pe o pisică de orice vârstă.

Getfindster

Sunt sigur că veți iubi GetFindster dispozitiv pentru securitatea animalului dvs. de companie. Acest dispozitiv este disponibil gratuit și a fost numit cel mai bine vândut locație pentru animale de companie și tracker de activități de către Amazon, Yahoo, Techcrunch și chiar PetGuide.com.

Tracker pentru animale de companie,

Pentru a utiliza acest tracker și aplicație, nici nu trebuie să plătiți nicio taxă de abonament. Cel mai bun lucru este că nu aveți nevoie de acoperire de rețea pentru a le urmări. Centura este complet impermeabilă, astfel încât, chiar dacă animalul de companie o uda accidental, le puteți urmări pe monitor.

Getfindster permite să partajați locația animalului de companie cu un alt membru autorizat, chiar dacă credeți că este mai aproape de locația altui membru. 

Fluier

Fluier tocmai a făcut urmărirea locației mai inteligentă. Acest dispozitiv nu este doar un tracker Bluetooth. Este mai mult decât atât. În timp ce Fluierul standard poate urmări animalul dvs. de companie până la 50 de metri, dispozitivul Whistle 3 îl poate urmări până la 3000 de mile distanță. Este la o distanță considerabilă, nu-i așa?

Pet Tracker, Fluier

Puteți alege, de asemenea, modul în care doriți să vă anunțați despre locul unde se află animalul dvs. de companie. Ai atât de multe opțiuni pentru asta. Puteți alege să aveți un e-mail, notificare text și multe altele de fiecare dată când se rătăcesc de gardul de siguranță pe care îl puteți crea practic.  

Acestea sunt doar câteva caracteristici. Există mai multe lucruri. Așa că obțineți trackerul acum și dezvăluie-l singur și simți-te în siguranță pentru totdeauna cu animalul tău de companie.

Linkakc

Linkakc poate fi primul tau animal de companie. La fel cum ne simțim mai în siguranță cu telefoanele noastre din jur, ne simțim mai în siguranță pentru câinele dvs. atunci când are acest dispozitiv uimitor. 

Pentru doar 20 de dolari, Linkakc merită cumpărat, având în vedere cât de protejat te poți simți pentru câinele tău.

Este un mic guler ușor și la modă, care vine în două calități diferite. Puteți alege fie una din piele maro, fie cea din nylon neagră, oricum credeți că arată mai bine pe ea.

Pet Tracker, linkakc

De asemenea, vă permite să înregistrați toate călătoriile dvs. de aventură și plimbările și micile momente pe care le împărtășiți cu animalul dvs. de companie și să le comori pentru totdeauna pentru ca dvs..

Mytabcat

Acesta este să vă protejeze pisica. Aveți încredere în mii de proprietari de pisici, acest aparat este un adevărat protector pe care îl vei iubi. La fel ca și ceilalți din listă, așezați gulerul în jurul gâtului pisicii dvs. și monitorizați-i mișcarea chiar de oriunde sunteți.

Pet Tracker, Tabcat

Ce poate fi un sentiment mai bun decât să știi că pisica ta se află într-un loc de care nu trebuie să-ți faci griji. Și în cazul în care se rătăcește, următorul este chiar acolo pentru a-ți spune că este timpul pentru a-l proteja.

Este randul tau

Acestea au fost unele dintre urmatoarele de animale de companie pe care le puteți folosi pentru a-ți menține cel mai bun prieten chiar acolo unde sunt cele mai sigure. Toate produsele enumerate mai sus au nevoie de o conexiune la internet pentru performanțe optime.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map