6 dispozitive de siguranță personală pentru a apela la ajutor atunci când este nevoie

Indiferent dacă suntem tineri sau bătrâni, toți luăm uneori o cădere urâtă sau ajungem în situații în care există o nevoie serioasă de ajutor.


Fie că mergem în drumeție sau mergem pe stradă singuri noaptea, nu de fiecare dată când prietenii sau familia ne vor fi alături.

Deși ne dorim să fie posibil să aducem pe cineva tot timpul, este, din păcate, foarte puțin probabil, având în vedere că fiecare are propria viață și activități. În aceste cazuri, un dispozitiv de siguranță poate fi un schimbător de jocuri adevărat, iar ceea ce vei descoperi în acest articol.

Să ne scufundăm corect.

Buddi – pentru Marea Britanie

Un foarte elegant și un fel de prieten cu nevoie de brată, Buddi te va proteja cu orice preț, indiferent de oriunde te-ai afla.

Are un senzor de cădere inteligent care va anunța automat cele conectate alese în cazul în care ați căzut. De asemenea, puteți ajusta sensibilitatea senzorului de cădere pentru a vă asigura că acesta se declanșează numai atunci când, în mod real, cădeți pe pământ.

În plus, puteți alege să apăsați butoanele de alertă și să solicitați ajutor ori de câte ori credeți că nu vă aflați într-un mediu sigur.

Acum, dacă simțiți că conexiunile alese ar putea să nu fie disponibile de fiecare dată pentru ajutor, puteți alege să vă înscrieți la serviciul 24 de ore al Buddi, care vă va oferi o echipă de profesioniști disponibili la asistența dvs. imediată dacă este nevoie apare.

Bratara este reincarcabila si dureaza saptamani dupa o incarcare completa. Un lucru grozav la acest dispozitiv este că îl poți purta destul de 24/7. Indiferent dacă sunteți la duș sau conduceți, pur și simplu nu încetează să funcționeze.

Are o aplicație mobilă strălucitoare și din care puteți selecta conexiuni, primi notificări și multe altele.

Buddi costă 99 de lire sterline pentru încheietura mâinii și costuri suplimentare săptămânale pentru selectarea conexiunilor și acoperirea pagubelor accidentale. Cu toate aceste caracteristici furnizate, merită costul.

Skyguard – pentru Marea Britanie

lui Skyguard gama de alarme și aplicații de ajutor de urgență sunt complet încărcate cu funcții care te vor face să te simți „nu atât de singur” chiar și atunci când nu ai pe nimeni cu tine în situații incomode. Fiecare dintre produsele lor este complet certificat, auditat și acreditat, ceea ce asigură aprobarea poliției pentru utilizare.

Iată câteva dintre funcțiile pe care le veți obține în fiecare dintre produsele lor:

 • Posibilitatea de a părăsi memoriile vocale pentru a oferi informații despre situație
 • Acces la apelarea rapidă pentru contactarea profesioniștilor
 • Activați GPS-ul pentru urmărirea exactă a locației
 • Audio bidirecțional pentru a comunica
 • Activare alarmă cu un buton pentru a anunța instantaneu

Puteți încerca produsele lor gratuit timp de 30 de zile.

Nimb Ring – pentru SUA

Dacă ați căutat ceva care să ofere siguranță și stil în același timp, atunci Inelul Nimb este probabil cel mai bun pariu. În timp ce îl porți, cu greu vei avea sentimentul de a purta ceva cu forță sau doar pentru că „trebuie”. Pare elegant și complimentează întregul aspect.

Acest inel vine cu un buton „panică”, care, atunci când este apăsat, avertizează contactele alese și primii respondenți într-o clipă. Puteți alege, de asemenea, să trimiteți o alertă rapidă la 911.

Un lucru foarte bun despre acest mic dispozitiv este, butonul de alertă se declanșează doar atunci când apăsați și mențineți-l corect timp de 3 secunde. Acest lucru vă ajută să evitați să apăsați accidental butonul.

Alte caracteristici includ:

 • Vibrații la apăsarea butonului
 • Posibilitatea de a anula alerta în termen de 30 de secunde
 • Împărtășește locația dvs. precisă
 • Durată lungă de viață a bateriei reîncărcabile
 • Realizate cu materiale care nu provoacă alergii

Cu apăsarea unui buton, puteți să vă avertizați prietenii, membrii familiei sau centrele de apel 24/7 care vă vor conecta cu cei mai apropiați respondenți de urgență. În plus, puteți alege, de asemenea, să avertizați alte persoane din Nimb în apropiere.

De asemenea, au o aplicație IOS și Android elegantă, care vă vor permite să faceți o mână de sarcini precum selectarea conexiunilor, distribuirea locației, furnizarea de feedback, etc..

Puteți cumpăra Nimb Ring la 23,95 USD la facturarea anuală.

Alarmă personală sigură – pentru SUA

Cu utilizarea de Alarmă personală sigură, puteți fi în pace, știind că puteți cere ajutor dacă întâlniți vreun criminal care încearcă să vă atace în vreun fel. Utilizarea acestei alarme nu necesită cunoștințe tehnice și poate fi folosită de oricine și de toată lumea.

Tot ce trebuie să faceți este să trageți știftul atașat și alarma va fi activată timp de 30 de minute drept. Pentru a-l opri din nou, puteți doar să puneți știftul în loc. Alarma personală sigură este foarte portabilă și poate fi atașată la curele, chei, rucsacuri și ce nu.

În afară de utilizarea acesteia împotriva infractorilor, puteți porni alarma și în cazul în care cădeți și aveți nevoie de ajutor. Au o ofertă de 50% de reducere, care se desfășoară chiar acum, astfel încât să puteți atrage această alarmă personală la doar 39.95 USD + să primiți una gratuit împreună cu aceasta. Cat de tare e asta?

Revolar

lui Revolar linia dispozitivelor de siguranță este realizată cu „cele apropiate”. Într-un anumit sens, puteți fi întotdeauna în pace știind că familia dvs. nu vă îngrijorează inutil. Cu Revolar în mână, puteți să faceți clic literalmente pe un buton și să solicitați ajutor într-o secundă.

De asemenea, cu funcția „Check-in sigur”, puteți informa instantaneu pe cele conectate că ați ajuns la destinație în siguranță. Dispozitivul poate fi purtat în mai multe moduri – agrafe pe îmbrăcăminte, atașați-vă la chei sau pur și simplu transportați-vă în geantă.

Linia lor de dispozitive este excelentă pentru:

 • seniori
 • Călători frecventi
 • Copii
 • Pasionații de fitness care lucrează seara târziu
 • Agenții imobiliari care prezintă proprietăți

Poti cumpara Instinctul de revolutie la doar 28 $ și Revolar Classic la 34,99 dolari. Merită să ne uităm la ambele produse pentru a lua o decizie mai bună.

XBoom – pentru India

Cu o colecție foarte mare de produse de siguranță, XBoom este posibil să aveți tot ce ați dorit. Iată articolele pe care le puteți alege din catalogul lor:

 • e-alarmă
 • Lanternă
 • GPS tracker
 • Spray cu piper
 • Baton de oțel expandabil
 • Aruncă pistolul cu laser

În plus, puteți apuca și kiturile și combosul, care conține mai mult sau mai puțin din produsele de mai sus. Este minunat dacă vrei să fii complet echipat cu siguranță.

Indiferent dacă ești o femeie, un copil, un senior sau doar cineva care dorește să fie ceva mai sigur pe această lume, linia de produse XBoom te-a primit.

Concluzie

Sper că dispozitivele de siguranță de mai sus vă vor ajuta să controlați mai mult orice situație în care vă veți afla. Explorați mai multe dispozitive inteligente aici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map