9 portofele Cryptocurrency pentru a vă stoca Crypto în siguranță

Protejează ceea ce ai.


Există multe cazuri în care oamenii și-au pierdut cripto-ul, deoarece nu a fost suficient de securizat, deoarece puteți ști că criptocurrențele nici măcar nu sunt înregistrate în conformitate cu legea oricărei țări. Deci, trebuie să fii extrem de atent când alegi un portofel pentru moneda ta digitală.

Breadwallet

Breadwallet este un portofel bazat pe aplicații mobile dezvoltat de pâine în 2015. Este disponibil atât pentru dispozitive Android cât și pentru iOS. Este sigur și oferă un mod simplu de a stoca bitcoin. Aplicația este bine optimizată și se poate conecta direct cu blockchain-urile respective pentru a crește viteza tranzacției.

Breadwallet este construit pentru a proteja informațiile personale și confidențialitatea. Cu apăsarea unui buton, trimiteți și primiți bani oricând și oriunde, cu confidențialitate financiară completă. Bread Wallet oferă o caracteristică unică a clientului autonom, niciun server pe care să-l folosească atunci când utilizatorii trimit sau primesc bitcoins în portofele.

Cel mai bun lucru este că nu trebuie să înregistrați un cont pentru a-l utiliza. Se conectează direct la blockchain în siguranță.

copay

copay este un portofel de suport cu mai multe semnături (un singur portofel poate avea mai mulți utilizatori). Această caracteristică o face utilă și în scopuri de afaceri. Are suport mobil și desktop. Copay are, de asemenea, serviciul Bitcore Wallet (BWS) pentru interfața de rețea și sincronizarea inter pares.

Copay este dezvoltat gestionat de BitPay și de câțiva alți contribuabili, deoarece este un portofel open-source. Acest portofel oferă utilizatorilor multiple opțiuni pentru accesarea portofelelor proprii.

Următoarele sunt câteva dintre caracteristicile sale.

 • Acesta este un portofel HD, deci este foarte sigur.
 • Toate cheile private (secretele) sunt stocate local, nu în cloud.
 • Vine cu suportul a 150 de opțiuni de stabilire a prețurilor în valută.
 • De asemenea, vine cu suport pentru portofelele de testnet Bitcoin.

Jaxx

Jaxx a obținut integrarea în ShapeShift, care acceptă multe cripturi precum Bitcoin, Ethereum, Dash, DAO, Litecoin, REP, etc..

Este proiectat să funcționeze și să sincronizeze pe toate dispozitivele diferite. Are opțiunea excelentă de rezervă, deoarece îți poți face backup contul prin semințe maestru, care sunt șirul de cuvinte aleatorii care te vor ajuta să îți recuperezi rapid monedele.

Puteți converti rapid valute între bitcoin, Ethereum și DAO. Jaxx vă permite, de asemenea, să dețineți valute regulate, fiat. Jaxx este o alegere excelentă pentru utilizatorii care au întotdeauna nevoie de un portofel multi-monedă. De asemenea, oferă asistență excelentă pentru utilizatori.

depozit de arme

depozit de arme este un portofel open-source care are suport pentru mai multe semnături.

Acest portofel oferă utilizatorilor un control complet asupra creării și stocării cheilor criptografice. Prin consolidarea unor factori puternici de securitate și a unei interfețe prietenoase pentru utilizator, este dezvoltat astfel încât să servească persoanelor și întreprinderilor să păstreze și să mențină jetoanele bitcoin.

Portofelul Armory are suportul pentru depozitarea la rece, iar acest lucru înseamnă că permite și administrarea Bitcoin fără conexiunea la Internet. De asemenea, oferă opțiuni cu mai multe semnături. Acest portofel este perfect pentru utilizatorii care pun mereu mai mult accent pe securitate.

GreenAddress

GreenAddress este un portofel determinist ierarhic conceput pentru a deține un echilibru deosebit între securitatea cheii private și accesibilitatea utilizatorilor.

GreenAddress este un portofel Bitcoin puternic, cu multe funcții, iar unele dintre ele sunt mai jos.

 • Alegerea multiplelor autentificări cu 2 factori
 • Oferiți API pentru a gestiona Bitcoin programatic
 • Puteți seta limite de cheltuieli
 • Multi-platformă & dispozitiv

MyEtherWallet

MyEtherWallet te ajută la nevoile Ethereum. A facilitat elementele de bază ale Etherueum, cum ar fi crearea unui portofel de hârtie, trimiterea eterului, colectarea eterului, generarea unei semințe și chiar mult mai mult.

MyEtherWallet are o conexiune la rețelele de testare Ethereum precum Ropsten. Suporta majoritatea portofelelor hardware precum Trezor, Ledger, etc.

Electrum

Electrum este dezvoltat pe Python și funcționează pe Windows, Mac și Linux. Electrum este considerat unul dintre portofelele de încredere disponibile astăzi și asta se datorează în mare parte tehnicilor de criptare pe care reușește să le asigure cheile private. Este un portofel client ușor care permite utilizatorilor să se conecteze la servere externe, în loc să descarce întregul blockchain Bitcoin, rulând un nod complet.

Serverele electrice sunt descentralizate și redundante, astfel că portofelul nu este niciodată declinat.

Margine

Margine utilizează o caracteristică specială de criptare din partea clientului pentru a cripta toate datele private pentru a le păstra în siguranță.

Edge are integrare ShapeShift, astfel încât utilizatorul să poată converti instantaneu între monede și jetoane din aceasta. Acceptă dispozitive mobile Android și iOS. Unele caracteristici ale Edge includ:

Coinbase

Coinbase este unul dintre cei mai mari brokeri de cripto-monedă din lume. Utilizatorii pot cumpăra cu ușurință bitcoins cu card de debit, cont bancar, transfer SEPA și multe alte metode. De asemenea, oferă un API de schimb și de dezvoltare. Acesta oferă o caracteristică unică de cumpărare instantanee în anumite țări, ceea ce înseamnă că achizițiile de carduri de credit și debit sunt disponibile instantaneu pentru utilizatori.

Știați că Coinbase are un portofel în care puteți stoca toate activele digitale într-un singur loc?

Puteți descărca un portofel Coinbase din Google Play și App Store.

Concluzie

Dacă alegeți portofelul greșit pentru criptomonedele dvs., puteți renunța la toți banii. Va fi mai bine să vă petreceți timpul pentru a înțelege și a afla despre diferite portofele Cryptocurrency pentru a vă proteja de înșelătorie și fraude care au loc în zilele noastre.

Dacă doriți să investiți, dar nu aveți idee, atunci verificați acest lucru Curs de investiții în Cryptocurrency pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map