15 впечатляващи онлайн производители на видео за вашия бизнес

Оставяте много пари на масата, ако не създавате видеоклипове за вашия бизнес. Спечелете Интернет, като създадете видео от световна класа за вашия дигитален маркетинг.


Не само измислям това. Проучванията показват това 79% от хората да кажем, че видеото на марката ги е убедило да купят парче софтуер или приложение. Ако все още нямате видеоклип за бизнеса си, сега е моментът да го направите.

Не много хора предпочитат да четат текстово съдържание по различни причини, като основната е времето. Информацията чрез видеоклипове може да бъде доставена бързо, без да биете около храста. Освен това, той има много ползи за вашия бизнес, като:

 • Увеличава продажбите
 • Увеличава трафика
 • Ангажирайте публиката
 • Изградете доверие

И много други…

Имайки предвид това, важно е да се отбележи, че правенето на почти „всеки“ видеоклип няма да доведе до намаляване. Трябва да сте сигурни, че съобщението ви има пряка връзка с вашата аудитория и продажбите. Можете да го направите по различни начини, а някои от тях са разгледани по-долу.

Познайте целевата си аудитория

Създаването на видеоклипове без да знаете целевата си аудитория е като да снимате стрелка със завързани очи. Много по-малко вероятно е да попаднете на правилното място. Например, вие продавате продукти, които са за мъже на средна възраст. Така че, би било разумно да изработите вашите видеоклипове, имайки това предвид. По принцип насочването към „мъже“ просто няма да помогне изобщо.

Очевидно само знанието, че „мъжете на средна възраст“ биха искали да купуват вашите продукти, също не е достатъчно. Трябва да копаете по-дълбоко и да идентифицирате неща като случващото се в техните умове и какво ще ги мотивира да направят покупката.

Създайте качествено и ценно съдържание

Жизненоважно е да разберете какво прави видеото висококачествено. Някои указатели могат да включват:

 • Добър сценарий
 • Модерна графика / наслагвания
 • Подходящи цветове за вашата марка
 • Силен и ясен звук

Също така е важно да се правят видеоклипове, които непрекъснато се фокусират върху проблемите на зрителите и да предоставят решение за него.

Направете го точно за правилната дължина.

Правенето на видеоклиповете ви твърде дълго няма да е от полза, защото вниманието на хората е много по-малко. От друга страна, правенето на вашите видеоклипове твърде късо също не е добра идея, защото тогава съобщението няма да бъде доставено правилно. Макар и в зависимост от вида на видеото, всичко между 1-2,5 минути изглежда добре.

Не забравяйте CTA.

Представете си, че създавате зрелищен видеоклип и след това да не насърчавате зрителите си да предприемат действия?

Това би било глупаво.

Призивът за действие е едно от най-важните неща във всяка форма на маркетинг и определено трябва да го използвате и във видеоклиповете си. Следващия път, когато направите нов видеоклип, не забравяйте да включите CTA.

Сега, нека да разгледаме някои от следните производители на видео, които можете да използвате за вашия бизнес. Добрата новина е, че не е необходимо да инсталирате никакъв софтуер вместо всичко, което можете да направите онлайн в рамките на браузъра.

Промо

Всеки може да направи професионални видеоклипове с Промо. Те имат над 12 милиона видео клипове и шаблони, с които можете да създавате:

 • Реклами в социални медии като Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram и т.н.
 • Промо клипове
 • маркетинг

Клиповете и шаблоните са посветени на множество индустрии, като недвижими имоти, пътувания, маркетинг, електронна търговия и други. Тук има достатъчно за всеки тип бизнес. Всъщност те дори имат видеоклипове за специални дати като Рамадан и Великден.

Колко блестящо е това?

Placeit

Инструмент за най-различни цели, Placeit (Geekflare публика получава 15% отстъпка) също има раздел „видео“, където можете да създавате Instagram истории, слайдшоу, демонстрации на продукти и други видове видеоклипове. Тази компания е известна с това, че улеснява нещата за малкия бизнес, а виждането на техния видео производител го прави доста очевидно.

Той е лесен за използване, но предлага доста много, като например:

 • Стотици видео шаблони
 • Огромна аудио библиотека
 • Визуализация на ключови кадри за ускоряване на редактирането
 • Цитати за вдъхновение

С един абонамент можете да получите достъп до всички техни функции без ограничения.

Animoto

Със супер лесен редактор за плъзгане и пускане на видео, Animoto може да ви помогне да задвижвате трафика, да увеличите продажбите и да увеличите бързо ангажимента си. Техните видео шаблони са предназначени за повишаване на посланието на вашата марка и доставят неустоимо визуално изживяване, което е длъжно да накара клиентите ви да се възхитят.

Вижте това видео, създадено с Animoto:

https://d14pr3cu5atb0x.cloudfront.net/cms/Product-promo-video-testimonial-feddb31ba0.mp4

Можете да започнете като изберете шаблон и след това допълнително да добавите снимки и видеоклипове, за да създадете вашето видео. След това можете да коригирате цветовете, да добавяте текст, да добавяте музика и други, за да я персонализирате. След като приключите, можете лесно да го споделите с аудиторията си.

Magisto

Доверен на марки като Samsung, Mitsubishi и NBC, Magisto е друг страхотен производител на видео. Можете безпроблемно да създавате видеоклипове, да ги споделяте и дори да преглеждате анализите, за да прецените тяхната ефективност. Преди бяха страхотни, но наскоро просто се получиха много по-добре след като си партнираха с iStock, за да отворят множество снимки, които да използвате във вашите видеоклипове.

Можете да създавате лични и търговски видеоклипове с него във всяка тема, която можете да си представите. Възможностите са безгранични.

Biteable

Можете да създавате привлекателни видеоклипове буквално по време на обедната си почивка Biteable. Това е толкова просто и защо не би било, когато имате над 800 000+ видеоклипове с реални животни и зашеметяващи анимации. Можете също така да изберете шаблон, за да улесните нещата изцяло.

Biteable ви позволява да създавате над 40 различни типа видео, включително:

 • Explainer
 • Анимирани
 • реклама
 • Демонстрация на продукта
 • Креативни социални медии

За да персонализирате вашите видеоклипове с вашата марка, можете да изберете да добавите логото си и дори да коригирате желаните цветове.

Moovly

С интуитивен редактор за плъзгане и пускане на видео, състоящ се от над милион акции, Moovly отговаря на всички бизнес размери и видове. Можете да добавяте изображения, звуци, анимация и да синхронизирате всичко в пълноценен видеоклип.

Moovly има тон шаблони, които можете да използвате като своя база и да изградите оттам. Ценовите им планове започват от само 24,92 долара на месец, но можете да започнете безплатно.

FlexClip

FlexClips предлага широка гама от анимирани елементи, които можете да използвате във вашите видеоклипове, след като изберете един от многото им шаблони. От текст, наслагвания и приспособления до лога и други елементи. Заедно с това получавате над милион видеоклипове, изображения и музика на склад, за да подправите нещата.

Ето примерно видео, създадено от FlexClips:

https://www.flexclip.com/res/preview/226p/bookstore-promo.mp4

В редактора можете да изпълнявате различни задачи като:

 • подстригване
 • Регулиране
 • Промяна на съотношението на страните
 • Добавяне на ефекти
 • Добавяне на гласово предаване
 • Добавяне на водни знаци

Като цяло, редакторът е доста лесен за използване и можете да сте сигурни, че ще го получите за нула време.

Fiverr

Освен ако не живеете под скала, знаете какво Fiverr е. Това е пазар за наемане на фрийлансъри за различни цели и един от тях е видео. Точно под „Видео & Анимация “, получавате този огромен списък от подкатегории като:

 • Бяла дъска & Анимирани обяснения
 • Редактиране на видео
 • Кратки видеореклами
 • Анимирани GIF файлове
 • Анимация с лого
 • Представянията & Outros

И много други.

След като изберете желаната подкатегория, ще получите подобен екран, на който ще видите различни фрийлансъри, предлагащи услугите им, започващи от 5 долара.

Въпреки че не всеки един от тях е страхотен, вие все още сте сигурни, че ще намерите много изключителни, за да свършите работата си. Най-добрата част е, че можете да прегледате техните отзиви преди да направите покупката и дори ако те разочарова, винаги можете да поискате ревизии.

Animaker

Можете да създавате анимирани, както и видеоклипове на живо с действие Animaker. Те имат производител на плъзгане и пускане на видео и много уникален конструктор на персонажи, за да създадат хиляди анимирани герои, които да влязат във вашите видеоклипове.

Да не говорим, над 100 милиона акции и над 1000 шаблона, с които да започнем. Може ли да се получи по-лесно от това?

На всичкото отгоре можете да качвате и редактирате 4K видеоклипове и дори да оразмерявате крайния продукт за различни социални медийни платформи. Ако всичко това ви звучи интересно, можете да започнете абсолютно безплатно.

Explee

Доверен на компании като Google, Apple и IBM, Explee ви помага да създадете обяснителни видеоклипове и да доставя ясно съобщение на клиентите си. Техните видеоклипове следват стила „бяла дъска“, който е доста популярен в Интернет. Този тип стил е чудесен за обяснение на бъдещите ви клиенти проект, идея или продукт.

Ето за какво говоря:

Техният видеоредактор има над 6000 анимации, които можете да използвате и да привлечете вниманието на хората. Те дори имат готини комични елементи и необходимите инструменти, за да предадат правилно вашето съобщение. Ако предпочитате анимации с бяла дъска, тогава определено трябва да проверите тази.

Kapwing

Много удобен за начинаещи видео производител, Kapwing ви позволява да създавате зашеметяващи видеоклипове, като комбинирате GIF файлове, изображения, клипове и други медии. Можете дори да определите началната и крайната точка на всеки елемент и да оптимизирате размера на видеоклипа за различни сайтове в социалните медии.

Бих казал, че тази услуга е доста проста и перфектна за тези, които тепърва започват. Те имат план завинаги, с който можете да опитате и да накарате нещата да се търкалят.

Vyond

Vyond ви позволява да създавате ангажиращи анимирани видеоклипове с помощта на техните предварително изградени шаблони и ресурси. Анимираните видеоклипове вече са огромни и почти всеки бизнес избира да го направи вместо традиционните видеоклипове на живо, защото създава история като сцена, която е трудно да пропуснете да гледате.

Всеки от елементите във видеоредактора е много адаптивен и можете изцяло да го направите. Вместо да плащате огромна сума пари на видео агенции за създаване на анимирани видеоклипове, можете да създавате неограничени видеоклипове с Vyond без да изгаряте портфейла си.

Lumen5

С красиви наслагвания и текстови ефекти, Lumen5 може да ви помогне да създадете видеоклипове за буквално минути. Можете да създадете нещо от нулата или да превърнете блога си във видео. Просто така:

https://storage.googleapis.com/lumen5-site-images/landing-creator.webm

Видът на видеоклипове с изображения и текстови наслагвания върху тях има тенденция да се разпространява бързо в социалните медии, така че трябва да изпробвате това, ако искате да създадете подобни видеоклипове.

Те имат милиони акции, които можете да смесвате и комбинирате, за да излезете с нещо уникално и привличащо вниманието. Можете също така да добавите вашата марка към нея, за да изглежда професионално.

ClipChamp

Живее на името си, ClipChamp е многостранен видео производител, който се състои от:

 • Редактор на видеоклипове
 • Видео компресор
 • Видео конвертор
 • Рекордер за уеб камери

Те се доверяват на марки като ComCast, Microsoft и Dell и имат общо над 8 милиона клиенти. От шаблони за видео до кадри за акции до аудио, те подкрепят изкуството да правят видеоклипове ангажиращи.

ClipChamp има вградена почти всяка функция, свързана с видео, така че не е нужно да ходите никъде другаде, за да изпълнявате конкретни задачи. След като приключите експортирането на видеоклипа си, можете да промените неговия размер за всяка подходяща социална платформа там.

наслагване върху видеоклипове

InVideo е като мини свят сам по себе си. Той има различни секции за различни цели на правенето на видео, така че можете да сте сигурни, че ще получите това, което търсите. Ще намерите множество видео шаблони в различни индустрии и дори можете безпроблемно да конвертирате статията си във видео.

Ако не сте фен на използването на предварително направени неща, можете да изберете да започнете от нулата с празен шаблон. Стига да е свързано с видео, можете да създадете НИЩО, което можете да си представите с InVideo. Възможностите са толкова огромни.

заключение

Ако не използвате видеоклипове за бизнеса си, сега е чудесно време да го направите. Надявам се горните съвети и инструменти да ви помогнат да създадете визуално зашеметяващи видеоклипове за нула време.

След като приключите със създаването на видеоклиповете, ще ви трябва нещо, което да ги хоства, за да вградите в уебсайта си. За това можете да откриете най-добрите платформи за видео хостинг.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map