Топ 22 инструменти на YouTube за увеличаване на публиката, приходите и още

Може ли да има по-добро усещане от това да гледате как каналът ви в YouTube расте?


Като втората по големина търсачка в света YouTube е залят със стотици и хиляди канали. А някои от тях непрекъснато генерират блестящо съдържание всеки ден. Следователно конкуренцията да бъдеш топ Vlogger или YouTuber е във възход.

Така че, освен ако не направите нещо, отличните шансове са, че каналът ви ще стане жертва на отчуждение. Но с подходящите инструменти на YouTube от ваша страна, нищо не може да бъде невъзможно.

За да ви помогнем да избягате от подобна ситуация, ви предложихме списък с ресурси, които ще ви помогнат да увеличите аудиторията и приходите си, като същевременно ви предлагаме блестящи начини за повишаване на вашата продуктивност.

Filmora

Wondershare Filmora е един от софтуер за редактиране на видео в YouTube, който се намира на определена позиция на пазара. Наличните опции за редактиране са много разнообразни, където можете да отрежете, изрежете или разделите видеоклипа, да промените настройките на видеото, да добавите филтри, текст, музика или преходи към видеоклипа.

Импровизирайте звука си с инструменти като ключови рамки, премахване на фонов шум и аудио еквалайзер. Можете също така да създавате нови светове с композиране чрез наслояване на клипове. С Filmora вече можете да използвате до 100 слоя медия, за да създавате сложни, но уникални свои собствени истории с лекота. Filmora също така коригира често срещани проблеми с гърбиците като рибешко око & разклащане на камерата, добавете ефекти като бавно движение & обратен. С този фантастичен инструмент вече можете да промените естетиката на вашето видео само с едно щракване.

Camtasia

Camtasia от TechSmith е блестящ инструмент, който ви помага да записвате и редактирате видеоклипове за вашия YouTube канал като професионалист. Работи както на MAC, така и на Windows, Camtasia улеснява създаването на неограничени видеоклипове за вашите зрители. Можете не само да създавате вашите видеоклипове, но и да ги редактирате.

От добавяне на ефекти, музика и аудио, създаване на викторини, импортиране на презентации и други, този инструмент е идеален за всички YouTubers.

осигурете приходи от youtube, techsmith, youtube tool

Можете да изпробвате безплатната версия, преди да изберете първокласната. Единичният лиценз ви позволява да инсталирате на две машини.

Vidiq

Vidiq е фантастичен инструмент за YouTubers, чрез който можете да разширите своя канал, като влагате много по-малко време и усилия, които иначе биха изисквали. Това е пълен пакет, който ще ви предложи всичко необходимо, за да може каналът ви да се появи в най-горния списък с вашите конкуренти.

осигурете приходи от youtube, vidiq, youtube tool

От производителността, проучванията на ключови думи, аналитиката и още повече Vidiq бяха заредени с множество невероятни функции, които със сигурност ще харесате.

Можете също така да имате бърз преглед на ефективността на вашия канал в социални сайтове, без да се налага да влизате в друга платформа. Vidiq се грижи за вашия SEO и непрекъснато ви дава обратна информация за работата на вашия канал. Така че сега можете да го поправите правилно, когато прецените, че има проблем.

Не само това, той също така анализира вашето видео и посочва оценките, които получава вашият маркер. Освен това, той ще предложи и тагове, които можете да използвате във видеоклиповете си за по-добра видимост.

Tubebuddy

Tubebuddy е блестящо разширение за браузър, което ви помага да стартирате лесно канала си в YouTube. Най-хубавото е, че тя минимализира всичките ви усилия при управлението на вашия канал, като ви предлага цялостно решение под един покрив. От управление на вашата производителност, групова промоция, видео SEO, данни & изследвания и други, този инструмент е фантастичен ресурс за всички YouTubers там.

монетизирайте youtube, vidiq, tubebuddy, youtube tool

Продуктът досега се използва и обича от повече от милион потребители, което само по себе си е значителен брой. Първо можете да изпробвате безплатната версия и, ако сте доволни, да я надстроите до премиум версия. Платените версии се предлагат на много удобна за джоба цена и, разбира се, предлага много функции, които не са налични в безплатната.

Можете да закупите тези версии от $ 9 до $ 49 на месец, в зависимост от вашите изисквания.

Semrush

Semrush е инструмент с най-висок рейтинг, за който дигиталните маркетолози не могат да спрат да бълнуват. Това е едно гише решение за SEO, PPC, конкурентни изследвания, социални медии и съдържание. Можете също да използвате инструмента за анализи, за да имате общ преглед на работата на уебсайта си.

Продуктът се предлага с много добавени инструменти, които могат да се използват за сравняване на конкурентен домейн, оценка на трудността на ключовите думи и други.

монетизирайте youtube, semrush

Можете да го използвате, за да направите анализ на ключови думи, като групирате ключовата дума по сегменти въз основа на вашите теми. Можете също така да изберете най-добрите ключови думи и да ги запишете в анализатор на ключови думи. Не само това. Semrush ви позволява да извършите цялостен одит на сайта, да проследявате работата на социалните медии, да проследявате връзки, да имате представа за органичен трафик и да правите много повече.

Инструмент за ключови думи

Изпробвайте това Инструмент за ключови думи в YouTube и проверете коя ключова дума може да ви осигури повече гледания за новото ви видео. Можете да опитате фразите и думите на няколко езика и да идентифицирате идеите за ключови думи, които иначе е трудно да разберете без SEO инструмент.

С този инструмент от ваша страна вече можете да се сбогувате с всички догадки, когато става въпрос за работа върху вашите ключови думи. Инструментът за ключови думи е перфектна платформа, която да ви помогне да бъдете по-точни и да работите в правилната посока. Добрата новина е, че този инструмент се предлага безплатно.

звезда

Сега създайте вашите видеоклипове по-ефективно с невероятните Хедлайнер инструмент.  Той ви предлага най-лесният начин да конвертирате вашите идеи във видеоклипове, да добавяте анимации, gifs, музика или нещо друго, което искате. Сега експортирайте и споделяйте видеото си със света само с едно щракване на мишката.

осигурете си приходи от youtube, headliner, youtube tool

Можете да публикувате целия си епизод, който може да бъде дълъг до 2 часа, и да информирате хората за музиката чрез формите на вълните, които могат да се добавят. Това е отличен начин да привлечете хората и да ги поддържате ангажирани с вашето съдържание. Инструментът е оптимизиран добре, за да бъде съвместим с различни социални медийни платформи като Facebook, Twitter, Instagram, Snap chat и др.

Подобно на горния инструмент, и този е достъпен безплатно. Така че това, което чакате, започнете сега.

Smartzer

Създавайте ангажиращи видеоклипове, осигурете приходи от вашата платформа, увеличете ангажираността си, събирайте задълбочен анализ и направете много повече с Smartzer. Тази платформа придоби огромна популярност сред платформите за електронна търговия, поради множеството лесни и практични начини, които предлага да генерира повече продажби.

осигурете приходи от youtube, smartzer, youtube tool

Разработчиците на Smartzer винаги са поддържали прост потребителски интерфейс и дизайн като основни елементи на продукта. Това гарантира, че никога няма да останете разочаровани и от двата елемента. Със Smartzer можете не само да направите всичките си видеоклипове интерактивни, но и да осигурите приходи от съдържанието си на сайта.

Това може да се направи във всички платформи, тъй като инструментът автоматично оптимизира вашите видеоклипове, за да пасне на екрана, на който е бил възпроизведен.

Canva

Canva е най-добрият инструмент за проектиране на банери, презентации, плакати и др. Създаването на банер в YouTube не е изключение.

Предлага се с множество невероятни предварително изградени шаблони, които могат лесно да се използват или персонализират за вашия канал. Тези шаблони се предлагат в безплатни и премиум версии, така че е по-лесно за вас, в случай че не искате да харчите прекалено много за създаването на тези банери.

монетизирайте youtube, canva

Въпреки че може да мислите, че платените версии идват с по-добър дизайн, истината е, че безплатните са еднакво привлекателни. Можете също така да създадете своя банер от нулата и да добавите вашите изображения, ако искате. Той предлага много опции за персонализиране, така че има огромен обхват да излезе с нещо закачливо и привлекателно, ако можете да използвате творчеството си добре.

JTV Digital

Ако сте в областта на музиката, има някои добри новини за вас. Вече можете да продавате музиката си от дома си и да печелите пари всеки път, когато се използва при качване в YouTube. Това стана възможно от JTV Digital – фантастичен инструмент, който ви позволява да осигурите приходи от песните си веднага след излизането им.

осигурете приходи от YouTube,

Не само това. Можете дори да спечелите възнаграждение за всяко качване, което получите във видеоклип в YouTube. Трябва да изберете записа, който искате да печелите, като използвате идентификационния си номер на съдържанието. След това този идентификатор се използва от инструмента за идентифициране на вашия запис всеки път, когато се използва. След това ще получите наградата, която се отразява върху баланса на продажбите ви.

Adrev

Използвали ли са вашата музика без вашето разрешение или валиден лиценз други хора? Е, не се безпокойте повече. Adrev е тук, за да ви помогне да получите заплащане за цялата си упорита работа. Този инструмент помага на собственика на музикални авторски права да печели пари от музиката си, когато свикне с видеоклипове в YouTube без разрешение или валиден лиценз.

Агентите на Adrev работят 24 * 7, за да внимават за защитата на вашето съдържание. В момента, в който открие плагиатство, той идентифицира източника и ви помага да си върнете правата. Не само това. Освен това ви дава възможност да стратегизирате и управлявате канала си в YouTube, така че да можете да изпълните успешен и печеливш канал.

свобода

Разширете канала си в YouTube по-бързо и печелете от съдържанието си, за да постигнете финансова свобода. С Инструмент за свобода, можете да публикувате видеоклиповете си в YouTube в социалните платформи и да се свързвате и да изграждате силна аудиторна база.

монетизирайте youtube, свобода

Не само това, можете също да използвате техните услуги за разработване на персонализирани мобилни игри, персонализирана музика и т.н. Затова изпробвайте този инструмент сега.

CDbaby

Това е друг инструмент на YouTube, който ви помага да печелите пари всеки път, когато музиката ви се използва за друго видео.

монетизирайте youtube, cdbaby

Това е възможно, дори ако вашата музика се възпроизвежда за 5 секунди. Също така работи, за да ви позволи да печелите чрез платформи за социални медии. с Cdbaby можете да увеличите аудиторията си, да привлечете повече ангажираност, да оптимизирате съдържанието си и след това да печелите от него.

Звучи невероятно?

Студио Youtube

YouTube Studio е официалният софтуер за редактиране на видео и многоканален софтуер за управление на YouTube. YouTube Studio позволява мониторинг на ефективността на канала и видеото с лесни за използване анализи, филтриране и отговаря на коментари. Получавайте известие за важно събитие за вашето видео съдържание.

монетизирайте youtube, видео на хипопотам, trint, студио youtube, youtube tool

Актуализирайте подробности за видео, включително миниатюрни изображения, настройки за осигуряване на приходи и насрочени дати, управлявайте плейлисти и много други.

Vigo Video

Vigo Video е платформа за социална мрежа за видео, за да споделяте ежедневието си с приятели, семейство и други хора от цял ​​свят. Можете да запишете забавните си кратки видеоклипове с нашата камера със специални ефекти и да създавате уникално съдържание с тонове сладки стикери.

монетизирайте youtube, видео от хипопотам, отпечатвайте

Открийте и се свържете със забавни потребители с подобни интереси, докато споделяте житейските си моменти. С Vigo можете да покажете вашите таланти пред света, независимо в коя област е. Може да бъде в танци, готвене, красота, изкуство, комедия, музика, домашни любимци и др.

Разкрасяващата камера на Vigo Video в реално време изглажда кожата ви с вградените си ефекти, освобождава се от петна, дори изравнява тонусите на кожата си и увеличава очите, докато записвате и предавате на живо. Подарете на краткото си видео безупречно & перфектен външен вид.

Trint

Trint е експерт, когато става въпрос за преписи. Той притежава потенциал да анализира и разширява аудио-видео съдържанието ви в данни за търсене, което също играе огромна роля в SEO подобряването на вашето съдържание.

Trint използва най-добрите световни автоматизирани алгоритми за говорене на текст, за да генерира точни преписи. Лесният за използване Trint Editor прикачва текст към оригиналното аудио и видео, така че можете да търсите, проверявате и, ако е необходимо, да коригирате вашия препис, без да напускате редактора Trint.

осигурете приходи от youtube, trint, youtube tool

Trint е съвместим с езикови модели за английски (Всички акценти), европейски испански, европейски френски, немски, италиански, португалски, руски, полски, финландски, унгарски, холандски, датски и шведски.

Видео на хипопотам

Видео на хипопотам е инструмент, който ви позволява да извлечете най-доброто от вашето видео съдържание чрез видео хостинг, персонализирани видео кампании, продажба на видео и др. С Hippo Video можете да се свържете с вашите потребители и клиенти и да спечелите по-голям обхват за вашата марка, като доставяте точно съобщение.

осигурете приходи от youtube, видео за хипопотам, youtube tool

Събирайте информационни и оценъчни отзиви за видео от вашите потребители и ги публикувайте на вашия уебсайт, което също работи за привличане на вниманието на потребителите. Можете също така да проследявате ефективността на видеоклипа и да работите за спечелване на добра възвръщаемост на вашата инвестиция, да осигурите по-бързо генериране на олово чрез видеоклипове, а също така можете да търсите продажби за вашите продукти или услуги.

Premium Beat

PremiumBeat, компания Shutterstock осигурява специализирани, висококачествени песни и звукови ефекти за използване в нови и традиционни медийни проекти, включително видео, филми, приложения, игри и телевизионно програмиране.

осигурете приходи от youtube, premium beat, youtube tool

Така че, ако имате нужда от музикална партитура за вашето видео, това е вратата, която трябва да почукате. Библиотеката на PremiumBeat предлага безплатна музика, която ви дава гладкото усещане на големите продуцентски къщи. Процесът на достъп до пистите е лесен. Прегледайте песните, визуализирайте и закупете онлайн лиценз с кредитна карта или Paypal акаунт. След това изтеглете веднага музиката си. Лицензите се почитат по целия свят и са валидни завинаги.

Когато изберете PremiumBeat, вашият проект не само ще звучи необикновено, но можете да поставите проблемите с авторските права на заден план. Изберете подходящия лиценз за себе си и е добре да отидете.

Vidooly

Vidooly е инструмент за измерване на производителността на видео, който позволява да се наблюдава поведението на вашата аудитория в основните видео платформи. Vidooly предоставя точна аналитика за различни аспекти като жанрове, интереси на публиката и тенденции в съдържанието. Можете да го използвате, за да създадете по-добро съдържание за връзка с вашите зрители. Нашите месечни отчети & класирането също е широко прието в медийната и рекламната индустрия.

осигурете приходи от youtube, vidooly, youtube tool

Много от най-известните имена в света, включително TVF, OML, Fine Brothers, VideoGyan, GroupM, Mindshare, Thoufulful Media, WebTV Asia и др., Разчитат на Vidooly и са се възползвали от използването на нашите крайни решения, за да успеят в онлайн видео , разбирай & разширяват аудиторията си и разработват съдържание & медийна стратегия.

Създатели на YouTube

Това е поредното публикуване и редактиране на видео софтуер това върши отлична работа, като ви помага да покажете света от очите си.

осигурете приходи от youtube, създатели на youtube, инструмент на youtube

Научете сложните процеси за създаване на първокласни, задвижвани от съдържанието забавни видеоклипове, които привличат аудиторията и ги запленяват през цялото време на видео. Създавайте видеоклипове, които са в съответствие със стандарта и указанията на YouTube, като същевременно изразявате чувства, мнения, споделяте диалози с абсолютна свобода да изразявате и да бъдете креативни.

Също така ви позволява да споделяте информация, която може да бъде печеливша на друг зрител. Можете също така да затвърдите присъствието си в определен жанр видеоклипове и да се свържете с съмишленици и да растете по отношение на знания и умения.

Hootsuite

Hootsuite е следващият инструмент на YouTube, който е професионалист за спестяване на вашето време, докато работите на канала си в YouTube и ви прави по-продуктивни, като отнемате голям натиск от раменете си.

осигурете приходи от youtube, hootsuite,

Hootsuite ви позволява лесно да планирате & споделяйте видеоклипове в YouTube във всичките ви социални мрежи. Можете също да използвате защитената платформа на Hootsuite, за да работите като екип, като ви помага да управлявате множество акаунти в YouTube, без риск от споделяне на пароли. Не само това, можете да наблюдавате активността в YouTube заедно с вашите съотборници, умерени коментари и споделяне на високи петици.

Hootsuite ви позволява също да измервате растежа на абонатите, да анализирате нивата на ангажираност и да определяте източници на трафик с приложението Channelview Insights. С Hootsuite можете лесно да отглеждате и ангажирате аудиторията си в YouTube отвсякъде и по всяко време. С мобилното приложение Hootsuite можете да отговаряте на коментари и да сте там за вашите клиенти.

Камелън на живо

Камелън на живо ви тласка към безпрепятствена способност да предавате на живо към Facebook и Youtube едновременно. Можете дори да стартирате потока си на живо и да включвате / изключвате мрежите си в движение. Можете да излъчвате към основните социални мрежи, RTMP медийни сървъри, с всякаква конфигурация и усложнения чрез iOS, macOS и Windows устройства.

Cameleon, осигурете приходи от youtube,

Можете също така да извършвате поточно предаване на живо с много камери и да се свързвате с почти всички камери, независимо от марката или модела. Докато за устройствата на Apple Cameleon Live е безплатен, ако имате нужда от инструмента за Windows и RTMP Live Streaming, това е само 10 долара.

заключение

Това бяха едни от най-добрите инструменти в Youtube, които ще ви помогнат да развиете своя YouTube канал. Всички инструменти в този списък са лесни за използване и предлагат високоефективен резултат. Така че опитайте ги и ни кажете чрез коментарите си по-долу кой от вас ви е харесал най-добре.

И ако имате нужда от помощ при стартиране на канала и отглеждането им, проверете това YouTube майсторски клас.

ЕТИКЕТИ:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map