Nagyteljesítményű PHP tárhely platformok a kicsitől a nagyig alkalmazásokhoz

A PHP szuper könnyű telepíteni. De ez nem azt jelenti, hogy bármilyen hosting platform megteszi – különösen akkor, ha komolyan veszi az üzletet.


A PHP sok szempontból átvette a köpenyt a Perltől – ez egy egyszerű szkriptnyelv, amely képes beágyazódni közvetlenül a HTML-be (vagy HTML-t beágyazhat önmagába, attól függően, hogy miként nézi meg), a népszerű nyílt forrású webszerverek támogatták ( * köhögés * Apache), és kötődött a népszerű relációs adatbázisokhoz (yup, MySQL).

De Perl-lel ellentétben a PHP elég okos ahhoz, hogy gyorsabban innoválhasson, amikor releváns maradt – a HHVM elég nagy fenyegetést jelentett, hogy Zend elutasítson minden PHP 6-ot, és átugorjon a PHP 7-re (200% -os teljesítménynövekedést eredményezve), és éppen akkor, amikor a PHP fejlesztési jelenetében majmok kódolásáról vagy saját magad készítéséről volt szó, Laravel bombázott.

Ráadásul a mai PHP a közelmúltban nem olyan közel esik a széléhez – szarvával, szárnyaival, szemmel lézert lő, és probléma nélkül képes kikerülni egy vagy két fát. Azok, akik ragaszkodtak hozzá (ideértve magam is, fő oka a lustaság :-P), modern, kiváló eszközkészlettel rendelkeznek a webes alkalmazások készítéséhez.

Ami egy másik kínos múlt területre vezet bennünket – a tárhely. Igen, a PHP tárhely szolgáltatói továbbra is egy tucat dollár, és sokan úgy épültek, hogy szenvedést okozzanak a gyanútlan közönség számára, de ugyanolyan igaz, ma már mindenféle robusztus és kiváló lehetőség elérhető.

Ez a bejegyzés a fejlesztőnek vagy bárki számára szól, aki a minőség, a szabadság és a teljesítmény iránt érdekli; aki elborzad az FTP feltöltések és a CPanel gondolatát (bár tudja, hogyan kell velük dolgozni!).

DigitalOcean

Valószínű, hogy hallottál róla DigitalOcean máris, de ha nem, ez hihetetlenül költséghatékony és hatékony platform az alkalmazások tárolására.

Alapvetően a DigitalOcean híres a virtuális magánszerverekről (VPS), amelyek nagyon jó teljesítményt és irányítást kínálnak a DevOps csapat számára. Ezzel a szabadsággal természetesen a felelősség is felmerül – az Ön felelős az infrastruktúra optimalizálásáért, kezeléséért és biztonságáért. Ha van modern PHP alkalmazásod, akkor valószínűleg ez az, amit keres.

A DigitalOcean számos lenyűgöző funkcióval rendelkezik, amelyek szinte mini-AWS-ként teszik lehetővé a fejlesztők számára:

 • Egy kattintással telepítheti a népszerű PHP alkalmazásokat
 • Olyan eszközök, mint a terheléselosztók, a magánhálózatok stb.
 • Objektumtárolás, blokktárolás, SSD tárolás stb.
 • Többféle kiszolgáló, igényektől függően – általános cél, magas CPU vagy nagy RAM
 • API-alapú infrastruktúra-kezelés a könnyű méretezés érdekében
 • Gazdag megfigyelés és használat, valamint statisztikák
 • Piac, egyedi OS képek, biztonsági mentések stb.
 • Hosztolt adatbázisok (PostgreSQL az írástól kezdve, de a MySQL és mások hamarosan megjelennek)

DigitalOcean ezt használom az ügyfélprojektek, a WordPress webhelyek, a parancssori PHP parancsfájlok és a házigazdák tárolásához, és soha nem volt egyetlen problémám sem a teljesítmény, sem a biztonság kapcsán. Erősen ajánlott azok számára a megbízhatóság és a rugalmasság érdekében.

A2 tárhely

A2 tárhely egy nagy és megbízható tárhelyszolgáltatás, amelynek szakterülete a PHP. Ha belefáradt a jelenlegi hosting platformokkal kapcsolatos teljesítményproblémákba, és továbbra is szigorúan akarja tartani a kiadásokat, érdemes megnézni az A2 tárhelyet.

Mint láthatja, a tervek csodálatosak, de ez nem marketingcikk – az A2 Hosting biztosítja. A. Gyors összehasonlítása tervek kiderül, hogy havonta 10 dollár alatt kapsz egy szervert 2 GB RAM-mal, két maggal és optimalizált hardverrel.

Az A2 Hosting kiválóan működik az egyszerű, hagyományos PHP tárhelyen – WordPress, Magento, egyszerű keretek, egyoldalas szkriptek stb., De sok értelme van, amikor a lemezteljesítmény aggodalomra ad okot..

Kohó

A Laravel a legforróbb és legnépszerűbb PHP keretrendszer, és valószínűleg sokáig, hosszú ideig „ugyanaz” marad. Ami azt jelenti, hogy ha PHP fejlesztő, akkor valószínűleg a Laravelben kódolsz.

Most a Laravel igényes keret, és a telepítés kérdése bonyolulttá válik; minél funkciógazdagabb lesz az alkalmazás. Ha abban a hajóban tartózkodsz, és meg akarod szabadulni a telepítéshez kapcsolódó minden gondtól (igen, az összesre gondolok), Kohó az, ami hiányzik.

De az első: – A Forge nem kínál kiszolgálót vagy tárhelyet. Inkább egy web-alapú felület, amellyel a PHP-alkalmazásokat telepítheti és megfigyelheti olyan népszerű hostolási szolgáltatásokon, mint a DigitalOcean (fentebb lefedett), Linode, AWS, stb. Íme, amit a Forge kínál a Laravel csapatainak:

 • Vízszintes méretezés
 • Terhelés elosztás
 • SSL menedzsment
 • Egyszerű sorok és cron kezelés
 • Webhelykezelés és automatikus frissítések
 • Egyéni telepítési szkriptek

Havonta mindössze 20 dollárért, a Forge segítségével korlátlan kiszolgálókat kezelhet, és éves kedvezmények vonatkoznak rá. Őszintén szólva, ennél jobb sem lesz!

Heroku

Heroku hagyományosan társult a Ruby on Rails és Python ökoszisztémákkal (a PostgreSQL iránti szeretet és az egyszerű, művészi közeli telepítések miatt). Most azonban a PHP fejlesztői is örülhetnek!

Legyen szó PHP-ből, Laravel-ből, Symfony-ból, HHVM-ből vagy bármilyen más változatból / csomagból, a Heroku mindent egy egyszerű git push-rel csinál, amely túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, de valójában az. A méretezés automatikusan gondoskodik, és több Heroku szolgáltatás (kiegészítő) van a telepítési élet megkönnyítése érdekében.

Heroku a PHP legköltségesebb tárhelyi platformjai között van, ám rendkívül szilárd, kiváló hírnévvel rendelkezik a minőség és a stabilitás szempontjából.

Cloudways

Lehetséges, hogy látja az olyan hostolási platformok érdemeit, mint a DigitalOcean, Linode stb., De hiányzik egy megbízható csapat a DevOps dolgok elvégzéséhez. Ha igen, Cloudways egy nagyszerű alternatíva, amely kezeli a PHP alkalmazást a választott platformon.

Természetesen ez azt jelenti, hogy az ára emelkedik. Gyorsan és piszkosan ellenőriztem az árazási terveket, és főszabályként kétszereset fizet, mint amennyit általában fizetnének ezeknek a hosting platformoknak. Ami őszintén szólva, nagyon kedves üzlet, ha kérdezel tőlem, különös tekintettel arra, hogy a Cloudways ingyenes migrációs segítséget nyújt az Ön webhelyéhez.

Úgy értem, havonta kevesebb, mint 50 dollárért képes működtetni egy e-kereskedelmi üzletet, amely havonta több ezer dolláros eladást generál, és nagyon jól kezeli a tüskeket..

Megszerez minden olyan vonzó funkciót, amelyet álmai platformja kínál, és nyugalmat nyer. Mi többet kérhet? ��

Nodechef

Nodechef? Igen, ezt gondoltam.

Míg Nodechef a Node natív hosting megoldásokról ismert, úgy tűnik, hogy átvették a PHP-t, és nagyon kedves platformot kínálnak.

Te lennél fizető bárhol 100 dollártól 200 dollárig havonta egy tisztességes szerver, de a lényeg az, hogy az olyan alapvető szolgáltatások, mint a MongoDB, MySQL, Redis stb. már be vannak sütve, és könnyedén méretezhetők. Fizetett támogatás szintén elérhető, és havonta 300 dollárral kezdődik.

Megéri? Igen, ha speciális igényei vannak, és megbízhatóságot és gyors megoldást szeretne a problémákra.

Runcloud

Időnként mindkettőre szükség van – egy menedzselt hostolási megoldásra a PHP-hez (azoknak a tervezőcsoportoknak, amelyek egyszerű szkriptekben elvégzik az alapvető jelöléseket és a PHP-funkciókat), valamint a rugalmas környezetre (talán Docker-alapú, ElasticSearch-támogatású, hiperlokalális PHP-alkalmazás?).

Ezekben az esetekben, Runcloud kedves üzlet.

A Runcloud a cPanel, a WHM és más hasonló segédprogramok helyébe saját egyedi irányítópultját váltja, amely őszintén szólva a világon kívül van:

Mindent kezel ezen a gyönyörű felületen keresztül, amely magában foglal mindent, amire gondolhat – PHP verzió, Supervisor konfiguráció (egyébként ez úgy tűnik, hogy ez az első PHP host, amely a Supervisorot köti össze), naplók, adatbázis, minden.

A Runcloud ismét nem kínál saját kiszolgálókat, de havonta mindössze 15 dollárért lehetővé teszi korlátlan kiszolgálók csatlakoztatását és kezelését. Még egy ingyenes terv is van, ha kezelnie kell és egyetlen kiszolgálót kell kezelnie, és nem akarja a csengőket és a sípot!

Platform.sh

Hogyan kezdjem el a leírást Platform.sh? �� Rendben, próbáljuk meg ezt – valószínűleg hallottál már a Symfonyról (a leg Robusztusabb PHP webes keretrendszer), a Magento-ról (az elektronikus kereskedelem platformja a nehéz emelők számára) és a TYPO3-ról (egy összetett, erősen moduláris CMS) , jobb?

Nos, mindegyiknek a Platform.sh-ja van a választott PHP-tárhely.

Ennek oka az, hogy a Platform.sh túllépi a szolgálat elvégzését, mindent biztosítva egy modern PHP alkalmazásban – a legújabb PHP verziók támogatásától az egyszerű, egyetlen kattintással történő telepítésig a mikroszolgáltatásoknál.

Ha nagy, komoly vállalkozása van, amely a PHP-n fut, akkor a Platform.sh-nak a radaron kell lennie az 1. helyre.

És nem úgy, mintha vagyont fizetne. Havonta 270 dollárért (hasonlítsa össze a terveket itt), akkor olyan webhelyet működtethet, amely havonta egyszerűen néhány millió oldalmegtekintést kezel. Most egyetértek azzal, hogy a 270 USD sokat hangzik, különösen akkor, ha a PHP tárhely elérhető, például havonta 5 dollárra. azonban, Platform.sh egy játékváltó a játékváltók számára, és ezt nem szabad könnyedén venni. ��

Google App Engine

Használja ki a Google alacsony késleltetésű hálózati infrastruktúráját.

Google App Engine felügyelt kiszolgáló nélküli platform, amely lehetővé teszi a PHP, Nodejs, Python, C # alkalmazások futtatását. A legjobb dolog az, hogy nem kell aggódnia az infrastruktúra kezeléséért – a Google az Ön számára csinálja.

Ön automatikusan fizet azért, amit felhasznál, és méretarányosan növeli a forgalmi tüneteket.

Következtetés

A piacon nem hiányzik PHP-tárhely-szolgáltatók. Csak egy Google-keresés, és belemerül a választásokba. Mindazonáltal nem minden tárhely-szolgáltatót érdemes megválasztani, függetlenül attól, hogy milyen jó a weboldal másolat, vagy mennyire hihetetlen a tervük.

Az ismétlődő hibák, hackek és a megoldatlan teljesítménygel kapcsolatos rémtörténetek túlságosan általánosak a „népszerű” PHP-tárhely-szolgáltatók körében, ezért ez a cikk a kevésbé ismert, de gyilkos lehetőségekre összpontosít..

Remélem ez segít! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map