5 legjobb felhő CMS a kis- és nagyvállalatok számára

Gyors sebességre van szüksége a teljes verem CMS platformon, de nehéz helyzetben kell lennie?


A nyílt forráskódú platform testreszabása nehézkes lehet. Ez arra kényszeríti a szervezetet, hogy gondoljon jobb megoldásokra. A Cloud CMS platformok biztosítják az egyik ilyen megoldást.

Egyéni platformon a nulláról történő felépítés költséges befektetés lehet, különösen a kis- és középvállalkozások számára. Megbízható háttérrendszer létrehozása és fenntartása drága lehet. Itt jön a kép a fej nélküli CMS-t kínáló Cloud platformon.

Ebben a cikkben megértjük a Cloud CMS-t, és néhány kiváló felhasználási lehetőséget ismertetünk néhány perc alatt.

A Cloud CMS megértése

A Cloud CMS platformok előre elkészített, használatra kész rendszerek, amelyek lehetővé teszik a tartalom biztonságos kezelését a felhőn keresztül. Méltányos havi áron előre elkészített adminisztrációs panelt biztosít Önnek a kategóriák, címkék és cikkek online kezeléséhez. Segít arra, hogy összpontosítson egy hatalmas, gyors weboldal előlapjának felépítésére, mivel a Cloud CMS-t használja a tartalomkezelő háttérképként.

Ez az építészeti megközelítés nem csak lehetővé teszi egy teljesen kiszolgáló nélküli weboldal létrehozását, hanem megkönnyíti a háttérszolgáltatások rendelkezésre állásának fenntartásával kapcsolatos bármilyen kihívást. A legtöbb platformon gyorsan méretezhetők, amikor szükség van rá. A vonatkozó havi díjakat csak előzetes beruházás nélkül fizeti.

Fedezzük fel őket …

Cloud CMS

Cloud CMS egy vállalati szintű platform, amely olyan kiváló funkciókkal rendelkezik, mint a Git verzió, több környezet és egyszerű team-együttműködés. A továbbiakban tárgyalt CMS-hez képest prémium díjat kap. Az árképzés azonban előnyeivel jár, amelyeket kínálhat.

Az elsődleges előny a korlátlan tartalom lehetősége! Az alábbiakban bemutatjuk néhány kivételes tulajdonságát.

Projektbölcs tartalomkezelés

Cloud CMS Project irányítópult

A Cloud CMS lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tartalmakat külön projektekben szervezzék. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy ugyanazon platformon belül kezeljék különböző webhelyeik vagy moduljaik tartalmát. Ez biztosítja, hogy az API-k közös szabványát minden webhelyen vagy modulon betartják. A projekten belül korlátlan kategóriákat, címkéket és a tényleges tartalmat hozhat létre.

Űrlapkészítő a tartalom típusához

Tartalomtípus űrlapkészítő

Egy vállalkozásban különféle tartalmak publikálhatók, például blogcikkek, weboldalak, háttérképek, hírek & események, valamint a multimédia. A Cloud CMS segítségével meghatározhatja az egyes tartalom típusokat és a tartalom típusához szükséges mezőket. Ez biztosítja, hogy az összes releváns adat összegyűjtse az adott tartalomtípust. A grafikus felhasználói felületen alapuló űrlapkészítő megkönnyíti az érvényesítések és információk hozzáadását az elvárásokhoz.

És több…

 • Támogatás különféle alkalmazások, például Apache Kafka, ActiveMQ, Slack, Okta for Auth és mások összekapcsolásához
 • Támogatja az MFA, OAuth, SSO támogatást prémium verziókban
 • Támogatja a munkafolyamatokat a tartalom kezelésére különféle környezetekben
 • Könnyű integráció az NLP motorokkal a több nyelvre történő gyorsabb fordítás érdekében
 • Használatra kész SDK-k a legtöbb általánosan használt nyelvhez
 • A tartalom verziójának támogatása

Árazás: havonta 200 dollártól

Contentstack

Tartalomkészlet fejetlen CMS

Contentstack az egyik prémium platform, amely alkalmas közepes és nagy szervezetek számára. Teljes eszközkészlettel rendelkezik a tartalom kezelésére, a gyönyörű oldalak létrehozására a vizuális készítővel, a tartalom írására egy gazdag szövegszerkesztővel, valamint az együttműködésre és a közzétételre különféle környezetekben..

Ők ismertek vállalati szintű méretezhetőségük, biztonságuk és megbízhatóságuk miatt. Néhány kivételes szolgáltatás, amelyet a Contentstack segítségével kap:

 • Teljes értékű vizuális építőgép egész oldalak létrehozásához blokkok nélkül és kódolás nélkül
 • Integráció számos népszerű alkalmazással, mint például az IBM Watson, a Shopify, az Optimizely, a Youtube, a Google Analytics és mások
 • Támogatás minden olyan új alkalmazás integrálásához, amely rendelkezik releváns API-kkal
 • Támogatja a statikus webhelygenerációt az Ön előlapján, ellentétben a többi CMS-szel
 • A CDN által nyújtott háttér a statikus tartalom gyorsabb szállításához
 • Az automatikus méretezési számítás úgy van beállítva, hogy kezelni lehessen a nehéz forgalmi tüneteket.
 • A mobiltelefonok és táblagépek automatikusan optimalizálja a tartalmat, például képeket és egyéb grafikákat
 • Prémium uptime SLA azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem engedhetik meg maguknak, hogy csökkenjenek

Árazás: Kezdve 3500 dollár havonta

ButterCMS

ButterCMS admin képernyő

ButterCMS az egyik legolcsóbb megoldás a kis- és középvállalkozások számára. Annak ellenére, hogy a legolcsóbb, támogatja a több mint 20 különböző programozási nyelvet és keretet. Arra összpontosít, hogy minden üzleti méretben elinduljon a SEO-ra optimalizált blogokkal.

Néhány egyedi jellemző a következő:

SDK több kerethez

Használatra kész npm modulok és maven beépülő modulok olyan keretekhez, mint az Angular, React, Java, PHP, .NET és mások. Ezekkel a modulokkal egyszerű kétsoros kódot írhat, hogy megkapja a hozzászólások listáját.

butter.post.list ({oldal: 1, oldalméret: 10}), majd (függvény (válasz) {
console.log (válasz)
})

Ingyenes a fejlesztők számára

Ingyenes fejlesztési és értékelési verzió a fejlesztők számára. A fejlesztői változatban semmilyen korlátozás nincs, és kérésre elérhető.

Oldalformátum készítő

GUI alapú szerkesztő az oldaltípushoz

Ez lehetővé teszi egyéni oldaltípusok létrehozását a különböző tartalomblokkok kezeléséhez. Például egy kezdőlap részleteket tartalmazhat a társaságról, az ügyféllel és annak termékeivel. Ez a tartalom különféle típusokra osztható, például termékről, termékről és az ügyfelekről. Mindegyik típus konfigurálható a vonatkozó mezőkkel a fent bemutatott GUI alapú szerkesztő segítségével. Ez megkönnyíti a vállalkozók számára a tartalom létrehozását.

Ezen felül van néhány funkciója, például:

 • Gyors és egyszerű beállítás – Gyors bejelentkezés a Google-on vagy a Githubon, és az első lépések.
 • Kiváló dokumentáció és támogatás a fejlesztéshez az SDK használatával
 • Előre beépített SEO mezők, amelyek biztosítják, hogy az összes blogod SEO optimalizálva legyen a közzététel előtt.
 • Beépített támogatás a kategóriák és címkék kezeléséhez
 • A WordPress blogokból történő migráció támogatása

Árazás: Havonta 50 dollárral kezdődik

CosmicJS

CosmicJS Cloud CMS

CosmicJS egy felhasználóbarát, egyszerűsített CMS, amely teljes körű tartalomkezelő platformot kínál indítási kóddal több keretrendszer számára. A CosmicJS lehetővé teszi bizonyos előre elkészített tartalmak importálását felhasználás céljából, vagy a nulláról történő elindításához. Egyedülálló módon kezelheti a tartalmat vödör formájában. Ideálisan minden vödör olyan környezet lehet, mint például a fejlesztés, a fellépés és a gyártás.

Az alábbiakban szereplő fogalmak és funkciók eltérően készülnek, mint a piacon lévők.

Object típusú

Objektum-bölcs tartalomkezelés

Különböző objektumtípusokat hozhat létre, például szerzőket, kategóriákat, címkéket, hozzászólásokat, oldalakat és másokat a tartalom kezeléséhez minden célra. Ezek az objektumtípusok viszont az adott típusú elemek listáját tartalmazzák. A fenti kép a Cosmic JS objektumtípus létrehozási képernyőjét mutatja.

Kódrészlet

kódrészlet

A fenti képről látható, hogy a CosmicJS minden egyes tartalomhoz kódrészletet biztosít. Ez gyors és egyszerűvé teszi a fejlesztést az előre elkészített NPM csomag segítségével vagy a REST API-k vagy a GraphQL API kihasználásával.

Egyéb jellemzők:

 • Könnyen áttelepítheti a tartalmat az egyik vödörből a másikba.
 • Blokk alapú felhasználói felület – Könnyen navigálhat és tartalmat építhet
 • A tartalom előnézete az előre beépített bemutató alkalmazás-elrendezés segítségével jelenik meg élőben
 • Támogassa a több lokál konfigurációját minden objektumtípushoz
 • Támogassa a GraphQL API-kat, amelyek manapság egyre népszerűbbek
 • Készen áll a használatra kész kódrészletre a tartalom létrehozásának helyén

Árazás: Kezdve havonta 99 USD-ig

DotCMS

DotCMS egy teljesen más ajánlat, összehasonlítva a piacon lévő más CMS platformokkal. Ez teljes rugalmasságot ad a szerver, a felhő fölött vagy a DotCMS által kezelt felhő tárolásához. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára annak biztosítását, hogy biztonsági korlátozásaik teljesüljenek annak ellenére, hogy a szolgáltatást platformon választják. A platform néhány kiemelkedő tulajdonsága a következő:

Felhő telepítési lehetőségek

A DotCMS elérhető WAR (webes alkalmazás-archívum) csomagként futtathatóként a felhő felett történő telepítéshez, valamint Docker-kép formájában. A vállalatok kiválaszthatják a CMS futtatásához szükséges konfigurációs és telepítési korlátozásokat. A teljes adatot egy erre a célra szolgáló adatbázisban kezeljük, biztosítva ezzel, hogy CMS-adatai izoláltak és biztonságosak legyenek.

Biztonsági és megfelelőségi előírások

A DotCMS, a szokásos előfizetés-alapú CMS-szel ellentétben, csak vállalkozások számára készült. Megállapítja, hogy az alkalmazás fejlesztése során általában betartják a szükséges biztonsági előírásokat. Gondoskodik a megfelelés és a biztonsági szempontok többségéről, mint például a GDPR-megfelelés, a CSRF-szűrés, a munkamenet biztonsága, a sütik használatának figyelése és mások.

Bővíthető OSGI bővítményekkel

A DotCMS a JVM-en fut. Ez azt jelenti, hogy támogatja az OSGi szabványokat követő kiterjesztéseket. Ez azt jelenti, hogy plug-inek hozzáadásával tovább bővítheti a DotCMS képességét. Ezek a beépülő modulok lehetővé teszik az adatok közvetlen átjáróinak minimális gonddal történő integrálását.

Néhány további előny, amelyek együtt járnak:

 • Az API első kialakítása lehetővé teszi a kölcsönhatást a REST API-kkal, valamint a GraphQL API-kkal
 • Támogatja a tartalom sablonját a teljesen testreszabott oldalak megjelenítéséhez
 • Az CMS-ben létrehozott tartalom alapján automatikusan elkészíti a teljes webhelytérképet
 • Támogassa a SaSS-összeállítást, amely egyszerűsíti a tartalom stílusát

Következtetés

A Cloud CMS gyors útmutatást jelent a tartalom alapú webhely fejlesztésében. A teljesen leborotvált háttér felelősségével lehetővé teszi, hogy az előlap elegáns tervezésére és fejlesztésére összpontosítson. Ráadásul néhány platformon akár a kazánlap előlapkódját is megkaphatja, amely gyorsan fejlődik rajta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map