7 Megbízható időjárási API-megoldás intelligens termékeihez

Időjárással kapcsolatos alkalmazást tervez építeni? Ezek az API-k meg tudják csinálni a munkát az Ön számára.


Az időjárással kapcsolatos információk mindig is fontos részét képezték életünknek, és nem hagyhatjuk abba az ellenőrzést, különösen ingázás közben. Az esőtől, ködtől és hótól a hurrikánig, tornádóig és a ciklonig az időjárás kiszámíthatatlan lehet.

Ez az oka annak, hogy Ön és én, mint én, az emberek olyan időjárási információs alkalmazásokhoz fordulnak, amelyek előzetesen tájékoztatnak bennünket a napi időjárás-előrejelzésről. Az olyan vállalatok, mint a Google és a Yahoo, nagyszerűen nyújtanak ilyen jellegű információt, ami csak egy újabb oka annak, hogy ilyen sikeresek.

Ha nincs vállalkozása számára időjárási információs alkalmazás vagy termék, hiányzik egy hihetetlen elem. És most nagyszerű alkalom arra, hogy a cikkben említett megoldásokkal dolgozzon.

Először tanuljuk meg, hogy az időjárási API hogyan segíthet az időjárással kapcsolatos termékek és mobilalkalmazások készítésében.

Az időjárási API-k használatának előnyei termékek készítéséhez

Az időjárási API-k használatának számos előnye és előnye van az időjárási alkalmazás felépítéséhez képest. Néhányan az alábbiakban vannak kiemelve:

Felére csökkenti az erőfeszítéseit

Ahelyett, hogy órákat töltött volna egy alkalmazás fejlesztésével a nulláról, az időjárási API-k használata jelentősen csökkentheti ezt az erőfeszítést. A cikkben említett megoldásokkal hozzáférést kap az időjárási és történelmi információk nagy adatbázisaihoz, amelyek könnyen beépíthetők az alkalmazásba.

Költséghatékony

Mindannyian tudjuk, hogy milyen befektetés történik valami építéséből a semmiből. Ez hatalmas lehet, és bármilyen vállalkozás számára fogakat okozhat. Másrészt az időjárási API-k használata rendkívül költségvetés-barát lehet.

Automatikus frissítések

Időjárási API-k használatakor az alkalmazás automatikusan megkapja a legfrissebb időjárás-előrejelzések és egyéb információk frissítéseit anélkül, hogy meg kellene terveznie.

Weatherstack

Valós idejű időjárási statisztikákkal és történelmi adatokkal, Weatherstack egy fantasztikus időjárási API, amelyet világszerte több mint 75 000 márka megbíz, többek között a Microsoft, a Schneider Electric és a Warner Bros. Az API-k tele vannak időjárási információkkal a több éves történelemtől a legfrissebb időjárás-előrejelzésig..

Ezen API néhány figyelemreméltó tulajdonsága a következő:

 • A helyadatok millióinak egyszerű ellenőrzése
 • Szupergyors működési sebesség, közel 100% -kal
 • Pontos és megbízható információk
 • Képes egy nap alatt több mint egymilliárd igényt kezelni
 • És még sok más!

Ennek az API-nak egy 100% -ban ingyenes terve van, de bármikor kiválaszthatja a fizetett csomagjaikat, mindössze havonta 9,99 dollárra. Nagyon egyszerű ezt integrálni az alkalmazásba. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáférjen az API végponthoz, és konfigurálja az adatokat az időjárási információk világszintű megjelenítéséhez.

Támogatja az összes fő programozási nyelvet, beleértve a PHP-t, a Python-ot, a JQuery-t stb.

Sötét ég

Sötét ég egy szuper-barátságos időjárási API a fejlesztők számára, például:

 • Jelenlegi előrejelzés és feltételek
 • Történelmi adat
 • Súlyos időjárási figyelmeztetések

Támogatja az egész világ lefedettségét, és percről percre információkat kap, kiküszöbölve a felesleges várakozási időt. Ennek az API-nak egyértelmű dokumentációja van, amely tömören követhető a zökkenőmentes integráció érdekében. Támogatja az összes fő programozási nyelvet + különféle beszélt nyelveket, például az angol, arab, francia stb.

A Dark Sky napi 1000 hívásig ingyenes. Ezután csak 0,0001 USD / hívás kerül, és dönthet úgy, hogy fizet, ahogy megy. Van egy nagyobb méretű vállalati terv, amelyhez kapcsolatba léphet velük, és érdeklődhet róla.

OpenWeather

Valószínűleg az egyik legnépszerűbb odakint, OpenWeather Az API kiválóan alkalmas időjárási adatokra, például előrejelzésekre, jelenlegi körülményekre, történelmi, időjárási figyelmeztetésekre és még sok másra. Rendelkezésre állnak a múltbeli és jelenlegi légszennyezettségi adatok is, például szén-monoxid, kén-dioxid, nitrogén-dioxid és ózon.

Az időjárási API integrálásához mindössze annyit kell tennie, hogy feliratkozik a saját webhelyére, és e-mailben megkapja az API-kulcsot. Néhány óra múlva a kulcs aktiválódik és készen áll az alkalmazásra való felhasználásra. Ne feledje azonban, hogy a kérelmek API-kulcs nélküli feldolgozása nem történik meg. Minden API-hívásnál feltétlenül használja az API-kulcsot.

Teljesen ingyenes tervük van a kezdéshez, de bármikor frissíthet, havonta 40 dollárral kezdve, ha további funkciókat szeretne elérni..

AccuWeather

AccuWeather egy másik remek lehetőség az időjárási API-k számára, amelyek pontos percekről és óránkénti előrejelzéseket adnak a Föld bármely helyéről. Ezek 9 API-t tartalmaznak, amelyeket felhasználhat, például:

 • Aktuális időjárási frissítések
 • Előrejelzés
 • figyelmeztetések

Az AccuWeather adatai több mint 40 nyelven és nyelvjárásban is bemutathatók. Napi 50 hívás ingyenes próbaverzióval és csak egy kulcs / fejlesztõ támogatásával jár. Ezt követően bármelyik fizetett terv közül választhat, havonta 25 dollárral kezdve. Az ingyenes próbaverzió elegendő az integráció és a teljesítmény mintának ellenőrzéséhez.

Weatherbit

A … val Weatherbit API, hozzáférhet egy csomó izgalmas funkcióhoz, például:

 • Aktuális és történelmi időjárási adatok
 • Szupersebességű válaszidő
 • Gépi tanulás előrejelzési pontossága
 • Akár 99,9% üzemidő
 • Adatok gyűjtése különböző forrásokból, ideértve az állomásokat is

Támogatja a több mint 30 nyelvet, és ingyenes csomaggal, valamint fizetett nyelvekkel kezdődik, havi 35 dollárért kezdve. Az ingyenes azonban nem használható fel kereskedelmi célokra.

Azonnal hozzáférhet az API-kulcshoz az irányítópulton, amikor fiókot regisztrál. Attól függően, hogy melyik tervet választotta, a funkciók erre reagálnak, de bármikor frissítheti.

Meteomatics

Meteomatics globális időjárási adatokat szolgáltat az 1979-es történelemtől a legfrissebbekig, az előrejelzéssel együtt. Mindezt pontosan!

Ez egy „platform mint szolgáltatás”, amely a vállalkozások számára az API gyors telepítését az alkalmazásokba gond nélkül, az összes csatlakozóra való beruházást és 100% -os rendelkezésre állást jelent. Az azonnali hozzáférést az API-hoz elérheti az ingyenes próbaverzióval, amely akár 500 lekérdezést is lehetővé tesz egy nap alatt. Van egy vállalati tervük, amely még sok más funkcióval rendelkezik, és érdemes megnézni.

ITT

Mint a Petesejt-jelentés, ITT a legmagasabb rangú, amikor a helymeghatározó platformokra vonatkozik. Kudos a nagyszerű tulajdonságaikhoz, beleértve az időjárási API-t, amely lehetővé teszi a hozzáférést:

 • Előrejelzések
 • Jelenlegi időjárási körülmények
 • Súlyos időjárási riasztások
 • Fontos információk a nap és a hold forgásáról
 • 90+ nyelv, beleértve thai, arab és orosz nyelvet

Az API-hoz hozzáférést érhet el, ha feliratkoznak a freemium-tervükre vagy valamelyikük fizetettükre, havi 449 dollárban kezdve. Kissé a drága oldalon, de ekkor tartalmaz egy helymeghatározó API-kat, amelyek ezt indokolják. Mellékesen megjegyezzük, hogy olyan márkák bíznak benne, mint a Samsung, az Intel, a Bing Maps, az AWS és még sokan mások.

Következtetés

Sok más időjárási API-t is elérhetővé tettem ebbe a listába. Megpróbáltam azonban csak a legjobbokra összpontosítani. Az időjárási API-k fenti listája közül választhat.

CÍMKÉK:

 • API

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map