5 Cel mai bine gestionat WooCommerce Gazduire pentru magazinul dvs. online

Pornirea unui magazin online a devenit la fel de ușoară ca pornirea unui site web al blogului. Instrumentele și tehnologia au evoluat până la un punct în care tot ce ai nevoie este o idee pentru un produs și ai putea începe un magazin online într-o zi.


Încă trebuie să te ocupi de legalități precum sortarea unei entități de afaceri, dar chiar și acest aspect al vânzării online devine din ce în ce mai ușor.

Pentru vânzătorii digitali pentru prima dată, partea cea mai grea va fi să decidă ce platformă de comerț electronic va folosi. Există atât de multe disponibile pe piață astăzi încât poate fi confuz să înțelegem ce face fiecare diferit.

WooCommerce – care este integrat direct cu WordPress – este de aproximativ un deceniu și s-a dovedit a fi una dintre cele mai fiabile platforme de comerț electronic din lume. Concurează ușor cu platforme precum Shopify, Magento, BigCommerce sau Weebly. Și iată de ce.

Gratuit, pentru totdeauna.

Unul dintre motivele pentru care WooCommerce este atât de popular în rândul vânzătorilor online este pentru că este complet liber de utilizat. La fel ca WordPress, care este coloana vertebrală a acestei platforme de comerț electronic. În afară de costurile dvs. de găzduire, rularea atât a WordPress cât și a WooCommerce este complet gratuită.

Caracteristici WooCommerce

Sigur, sunt asociate costuri externe, cum ar fi găzduirea de site-uri web și un procesator de plată cu card de credit, dar aceste costuri rămân relativ mici chiar și în conformitate cu standardele moderne.

A plan de afaceri de la Shopify vă va restabili aproximativ 79 USD pe lună, cu jumătate din flexibilitatea oferită de WooCommerce.

Nu în ultimul rând, WooCommerce acceptă pluginuri ale unor terți, la fel ca WordPress în sine. Aceasta înseamnă că puteți obține sute de extensii WooCommerce gratuite depozitul oficial de pluginuri.

Jetpack pentru WooCommerce

Puteți alege dintre plug-in-uri-unu-cum ar fi jetpack, care îmbunătățesc drastic securitatea și protecția site-ului. Și poți merge cu ceva de genul Booster – un plugin care adaugă peste 100 de instrumente de marketing pe care să le folosești pentru a-ți promova magazinul online nou creat.

De asemenea, există un magazin oficial de Extensii de la WooCommerce – o mulțime de pluginuri enumerate în acest magazin nu sunt gratuite, dar ar putea oferi un strat mult mai profund de personalizare pentru magazinul dvs. online.

Cum să începeți magazinul online?

Bine, acum știți ceva mai multe despre WooCommerce și de ce poate fi o alegere solidă pentru primul dvs. magazin online. Deci, cum te descurci cu privire la pornirea magazinului online folosind WooCommerce?

Pagina de start WooCommerce

Unul dintre motivele pentru care WordPress este atât de popular este pentru că este simplu. Nu există „butoane” sau „sarcini” suplimentare pe care trebuie să le finalizați pentru a porni un site web și același lucru este valabil și pentru WooCommerce. Există două lucruri pe care va trebui să le începeți:

 • Un cont de găzduire de site-uri web.
 • O instalare activă a WordPress.

Din fericire, acest articol este despre asta. Partea frumoasă despre alegerea unei platforme de găzduire WooCommerce este că veți avea foarte puține gestiuni tehnice.

Companiile de găzduire WooCommerce enumerate în acest articol oferă atât un cont de găzduire, cât și o instalare activă a WooCommerce. Mai mult, veți avea acces la un sistem de asistență fiabil, unde puteți pune întrebări sau vă puteți exprima îngrijorările.

Dacă ar fi să faceți acest lucru manual, cea mai bună resursă va fi documentația oficială WooCommerce. Așa cum este, instalarea WooCommerce pe un site WordPress existent se poate face în câteva clicuri. Vezi aici:

Instalarea WooCommerce

Tot ce trebuie să faci este să faci Plugin-uri -> Adăuga nou și căutați WooCommerce. După aceea, puteți urma instrucțiunile de instalare și să o luați de acolo. În orice caz, să aruncăm o privire mai atentă asupra opțiunilor pe care le aveți pentru găzduirea WooCommerce gestionată!

Nexcess

Nexcess WooCommerce Hosting

Nexcess este un brand de familie din LiquidWeb – un brand de găzduire care a existat încă din primele zile ale Web-ului. Se știe că LiquidWeb are profesioniști WordPress, cum ar fi Chris Lema de partea lor, așa că ești în mâini bune chiar din liliac.

Unul dintre lucrurile pe care Nexcess le face extrem de bine este integrarea cu instrumente și platforme externe. La sfârșitul zilei, va trebui să aveți instrumente suplimentare pentru a vă ajuta să faceți vânzări suplimentare.

Și, pe deasupra, veți obține o experiență de găzduire gestionată. Aceasta înseamnă că, de fiecare dată când aveți o întrebare sau aveți nevoie de ajutor cu ceva – întotdeauna va exista cel puțin o persoană de sprijin pentru a vă oferi o mână de ajutor.

Caracteristici Nexcess

Ca începător, veți dori să începeți cu planul Starter. Prețul final pentru un abonament anual se ridică la aproximativ 190 USD pe an. Aceasta vă oferă 30 GB spațiu de stocare, 500 de comenzi pe oră și mai mult de 3TB de lățime de bandă lunară. Acestea sunt specificații ideale pentru orice magazin online nou.

În plus, planul Starter este completat cu următoarele instrumente și plugin-uri:

 • AffiliateWP + Urmărirea directă a legăturilor
 • WP101 Tutoriale WooCommerce
 • Compresia imaginii (prin Jetpack Free)
 • Astra Pro
 • Imagine încărcată leneșă (prin Jetpack Free)
 • Facturi PDF & Ambalarea extensiei WooCommerce Slips
 • WP All Import Pro pentru WooCommerce
 • Gateway de plată cu fâșii
 • iThemes Security Pro

Vei avea acces la toate acestea odată ce ai finalizat înregistrarea. Planurile suplimentare (Creator, Standard, Creștere, Enterprise) includ și mai multe astfel de instrumente și pluginuri. În general, Nexcess se adresează atât începătorilor, cât și vânzătorilor cu experiență. Veți avea tot ce este necesar pentru a începe magazinul online din prima zi.

Kinsta

Kinsta WooCommerce Hosting

Kinsta este oarecum un jack de toate meseriile când vine vorba de soluții de găzduire. Serviciile lor de găzduire se întind de la găzduire personală premium la soluții mai complexe, cum ar fi găzduirea WooCommerce de înaltă performanță.

În eșaloanele superioare ale magazinelor WooCommerce, aveți de-a face cu o mulțime de solicitări și procesare de date, ceea ce înseamnă că capabilitățile furnizorului dvs. de găzduire sunt mai importante ca niciodată.

Aici strălucesc furnizorii de servicii ca Kinsta.

Să ne uităm la unele dintre motivele alegerii unui furnizor de hosting de înaltă performanță:

Găzduire WooCommerce de înaltă performanță

Studiile arată continuu că un magazin de comerț electronic lent este motivul principal pentru performanțele slabe ale vânzărilor. Uneori, este de a face cu imagini slab optimizate, iar alte ori, face cu performanțele slabe ale serverului de la furnizorul de găzduire. În acest sens, Kinsta oferă instrumente și garanția ca magazinul dvs. WooCommerce să funcționeze întotdeauna la tee.

Planul Starter este de aproximativ 30 USD pe lună și include totul, de la configurarea magazinului WooCommerce la certificatele SSL, până la caracteristicile de securitate de ultimă oră. Puteți actualiza treptat planul pe măsură ce magazinul dvs. crește în popularitate și cerere de resurse.

WooCart

Gazduire WooCart WooCommerce

WooCart este prima companie din lista noastră care se concentrează exclusiv pe găzduirea WooCommerce gestionată. Brandul a fost lansat inițial în 2017 și de atunci a avut un mare succes în a obține tracțiune datorită naturii caracteristicilor și a suportului pe care echipa WooCart îl oferă.

Unul dintre principalele puncte de atracție pentru găzduirea administrată este faptul că nu trebuie să faceți singur întreținere tehnică. În acest caz, dacă deveniți client WooCart – totul, de la instalare la configurare, este îngrijit de echipa de suport WooCart.

Tabloul de bord previzualizare WooCart

Încă trebuie să reglați manual setările site-ului și să alegeți un stil, dar cea mai mare parte a ridicărilor grele se face în numele dvs. Mai mult, WooCart vă va ajuta să migrați magazinul WooCommerce existent (dacă aveți unul) pe platforma lor gratuit.

Printre motivele pentru care ai ales WooCart ca alegere pentru gazduire, performanța trebuie să fie foarte mare pe listă. Și iată de ce:

 • WooCart folosește Google Cloud ca serviciu de găzduire back-end. Aceasta este o infrastructură de server de nivel mondial la care altfel ar avea acces foarte limitat, cu excepția cazului în care sunt platforme special construite precum WooCart.
 • Scanarea WooCart și verificarea pluginurilor pe care le utilizați pentru a detecta blocaje potențiale de performanță. Dacă se găsesc probleme, le puteți rezolva prin intermediul echipei de asistență sau dezactivați complet pluginul.
 • WooCart șterge automat (optimizează) toate fotografiile pe care le adăugați în magazin. Acest lucru se transformă treptat într-o îmbunătățire constantă a performanței, deoarece veți putea furniza clienților dvs. pagini de încărcare mai rapidă.

Planul de bază al magazinului începe de la aproximativ 60 USD pe lună. Aceasta include toate caracteristicile menționate mai sus, cu o limitare modestă de aproximativ 50.000 de vizitatori lunari. WooCart nu vă va dezactiva magazinul de comerț electronic dacă depășiți această limită, dar va trebui să luați în considerare actualizarea odată ce magazinul dvs. va crește ca mărime și cerere.

FastComet

FastComet WooCommerce Gazduire

FastComet este specializată într-o varietate de soluții de găzduire, inclusiv cea de hosting WordPress, găzduire comună de bază și, desigur, găzduire WooCommerce. Hindsight, ceea ce atrage oamenii către FastComet, este numărul de funcții gratuite pe care le oferă clienților lor.

Și anume:

 • Un transfer de domeniu gratuit de la furnizorul dvs. de domeniu existent, care va include, de asemenea, o reînnoire gratuită de un an.
 • Liber Cloudflare CDN integrare, astfel încât să puteți servi site-ul dvs. web dintr-o locație cea mai apropiată de vizitatorii magazinului dvs..
 • Gestionate & Suport tehnic 24/7, gratuit la dispoziția dvs. atunci când aveți nevoie.
 • Migrare gratuită de la furnizorul de găzduire existent dacă decideți să treceți la FastComet. Aceasta include totul, de la fotografiile dvs. la informațiile despre produs și orice altceva utilizați în magazinul dvs. existent.

Acestea fiind spuse, nu sunt doar freebies-urile pe care le primești de ce FastComet este o alegere populară. De asemenea, este accesibil. Planurile de găzduire partajate încep de la doar 10 dolari pe lună pentru un număr foarte modest de resurse.

Obțineți o alocație pentru până la 25.000 de vizitatori lunari, cu 15 GB de stocare și acces imediat la contul dvs. În plus, veți avea un tablou de bord dedicat cu acces separat la instrumente precum cPanel și, desigur, tabloul de bord WooCommerce.

Dacă sunteți după o soluție bugetară la nivel de intrare, nu căutați mai departe de FastComet. Setul lor de caracteristici și opțiuni pentru modernizare sunt de top!

SiteGround

SiteGround WooCommerce Gazduire

SiteGround este una dintre cele mai vechi companii de găzduire care încă funcționează încă din primele zile ale Web-ului. Și succesul lor se răspândește în mai multe categorii și opțiuni de găzduire. Când vine vorba de WordPress în mod specific, SiteGround este atât un dezvoltator activ de teme și pluginuri, cât și un furnizor de găzduire WordPress de încredere. Expertiza lor nu se limitează la o singură zonă, ceea ce le face o alegere sigură, în special pentru nevoile WooCommerce.

Începând cu WooCommerce

Pentru a începe cu SiteGround este ușor. Puteți alege să începeți planul de găzduire nou, care, în cea mai mare parte, este acoperit de un proces de instalare automatizat. În mod alternativ, puteți migra un site web WooCommerce existent pe SiteGround și să profitați de numeroasele caracteristici unice pe care acest furnizor trebuie să le ofere.

Iată câteva dintre aceste caracteristici:

 • Backup-uri zilnice. Creați o copie a site-ului dvs. web existent în fiecare zi pentru a vă asigura că în momentele în care este nevoie, veți putea să vă reinstalați magazinul instantaneu.
 • Protecția împotriva spamului bazată pe AI. SiteGround utilizează tehnologii moderne de Inteligență Artificială pentru a vă asigura că magazinul dvs. online rămâne lipsit de spam și roboți rău intenționat.
 • Actualizări automate. SiteGround se ocupă de actualizarea automată a WordPress-ului & Instalații WooCommerce pentru a vă împiedica să cădeați în spatele curbei. Aceasta include, de asemenea, protecția împotriva ruperii site-ului dvs. în mod neintenționat.
 • Certificat SSL gratuit. Asigurați-vă că atacatorii cu intenție rău intenționată nu vă pot trece securitatea printr-o certificare SSL gratuită – amabilitate LetsEncrypt.

Cel mai ieftin plan începe de la aproximativ 10 USD pe lună și acoperă toate caracteristicile menționate mai sus. În cazul în care WooCommerce necesită mai multe resurse, vei avea opțiunea de a-ți actualiza planul fără nicio perioadă de oprire. În ultimul timp, SiteGround a început să utilizeze platforma Google Cloud, ceea ce înseamnă că vă bucurați de rețeaua cu latență scăzută pentru o performanță mai bună la nivel mondial.

Gazduire administrată WooCommerce: rezumat

Există o mulțime de opțiuni pentru găzduire profesională și fiabilă pentru magazinele WooCommerce. În cele din urmă, se reduce la nevoile și preferințele dvs. specifice. Fiecare furnizor de găzduire are un avantaj sau o specialitate unică pe care le pot oferi clienților. Și aceasta este cea mai mare parte asupra căreia veți baza.

Această completare a celor mai bine administrate servicii de găzduire WooCommerce acoperă atât furnizorii de nivel de intrare, cât și servicii profesionale de înaltă calitate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map