5 най-добрият управляван хостинг на WordPress за Enterprise

WordPress не е известен само с блогъри или лични уебсайтове, но и с фирмен бизнес.


Първоначално WordPress се счита за инструмент за блогове за любители. Той бързо набра популярност и сега се използва от милиони сайтове по целия свят. Възможностите, предлагани от WordPress са многобройни.

Между сайта на витрината, блога и сайта за електронна търговия той представлява перфектния набор от инструменти както за начинаещи, така и за разработчици. Неговите функционалности също правят използването му просто и сигурно за новак. WordPress е за всички – университети, правителство, медии, електронна търговия, агенции, финансови, здравеопазване, списание, корпоративни и т.н..

Това е причината все повече и повече големи имена като The Walt Disney Company, The White House, BBC America, The Royal Monceau, Playstation Blog, Vogue, The New York Times и повече да се доверяват на тази технология.

Защо предприятието трябва да използва WordPress?

Докато създавате бизнеса си или го разширявате, трябва да мащабите и уебсайта си. Това е мястото, където WordPress е полезен. Той предлага разширим подход към каквото и да започнете. WordPress може да се използва за всички видове уебсайтове, необходими на предприятията. Бихте могли да използвате за корпоративен сайт, целеви страници на продукти, отзиви на клиенти, бюро за помощ, база знания, блогове и др.

Той е просто мащабируем и разширяващ се, за да отговори на вашите изисквания на предприятието. Ето защо.

 • Бързо и лесно за настройване и управление. Можете да получите своя уебсайт онлайн за много кратък период
 • Много теми за професионалисти, за да започнете
 • Разширете основната система с готови приставки или разработете персонализирана
 • Mobile-готов
 • SEO-готов
 • WordPress е с отворен код и това ви прави лесно да го използвате без никакви търговски пречки
 • Ефективно развитие

След като решите да използвате WordPress, трябва да намерите добра, много добра хостинг платформа.

Защо да изберете надежден хостинг?

Дори и да притежавате прекрасна бизнес идея или вече управлявате успешен бизнес, изборът на хостинг е решаващ фактор за определяне на вашето онлайн присъствие. Повечето фирми взаимодействат със своите съществуващи и потенциални клиенти чрез своите уебсайтове и блогове. Ако не обърнете внимание на уеб хостинга, това може да повлияе неблагоприятно на доходите ви.

Това са причините.

 • Всеки бизнес се стреми да получи високо класиране в резултатите от търсенето, така че лесно да привлече вниманието на бъдещите клиенти. Ако търсачките посещават вашия сайт и рутинно го намират за по-малко отзивчив или намален, вие губите от добро SEO класиране, а това означава загуба на бизнес възможност.
 • Ако вашият сайт е бавен, за читателите става трудно да разглеждат вашите продукти и услуги или да четат публикациите в блога ви. Проблемът е още по-лош, ако използвате уебсайт за електронна търговия – всяка разбивка на вашия сайт води до загуба на приходи.
 • Ненадеждният хостинг може да въведе рискове за сигурността на вашия сайт и да го направи уязвим.

Нека да разгледаме следните готови за предприятия хостинг платформи, предлагащи най-съвременни функции, за да поддържате бизнеса си ефективно и без прекъсване.

Kinsta

Kinsta е едно от най-добре управляваните хостинг решения на WordPress, внедряващи авангардни технологии като най-новите PHP, Nginx, MariaDB и LXD контейнери за повишаване на скоростта на зареждане на вашия уебсайт.

 • Най-добрият в класа сървър и хардуер, използван за гарантиране, че неговата инфраструктура е готова да поеме всеки товар и да работи безпроблемно
 • Изключително важно за сигурността и прилага денонощно наблюдение, за да гарантира, че вашият сайт остава защитен от атаки
 • Улеснява бързия и сигурен транспорт на вашите данни по мрежи с висока честотна лента
 • Позволете на техния експерт да управлява миграцията на вашия сайт вместо вас без престой

Kinsta използва Google Cloud Platform и се доверява на много водещи организации, включително Ubisoft, Ricoh, Workforce, Flippa, Valicor, GE, Intuit, Elcome и Michigan Aerospace.

WordPress VIP

wpvip.com начална страница

WPVIP е изградена върху оптимизирана инфраструктура, която комбинира специализирани системи, центрове за данни, най-доброто техническо ноу-хау, за да се гарантира, че се фокусирате върху разрастването на вашия бизнес, без да се притеснявате от хостинг проблеми.

 • Изграден е върху солидна облачна основа и е в състояние ефективно да борави с големи и взискателни WordPress сайтове
 • Предлага най-добрите постижения и е напълно мащабируем и разширяващ се
 • Използва различни техники и алгоритми, за да гарантира, че вашият сайт е защитен от груба сила или всякакъв друг вид злонамерени атаки
 • Постоянността и целостта на вашия сайт се поддържат чрез извършване на редовни архиви, наблюдение на производителността, оптимизиране на ресурсите и сканиране на уязвимостта.

WPVIP се доверява на много от най-добрите световни марки като CNN, Quartz, New York Post, Spotify, Variety, People, CapitalOne, Hachette Book Group, Dow Jones, Microsoft, The Sun, TED, Time, Facebook и Capgemini.

WP двигател

WP двигател предлага продуктивни инструменти за привеждане в съответствие на вашия сайт с нарастващата конкуренция.

Те предлагат цялостна платформа за цифрово изживяване.

 • Инструменти за разработчици, дизайнери и управление на сайтове
 • Интеграция на API
 • Диагностика на скоростта на страницата
 • Съдържание
 • Мониторинг на изпълнението
 • Мониторинг на заплахи за сигурността в движение
 • Рутинно прилага WordPress кръпки и актуализации

Платформата е изградена на основата на солидна инфраструктура (в партньорство с GCP и AWS), която предоставя ефективни, мащабируеми, последователни и сигурни решения за фирмен клас. WP Engine се препоръчва от някои от най-добрите марки, като Microsoft и FindLaw.

Pagely

Pagely е уникална стойностна оферта, която осигурява мащабируемо решение на бизнеса с голям обем, изискващ най-висока производителност и безкомпромисна сигурност.

Платформата Pagely е подкрепена от AWS, което ви дава избор да разгърнете приложението си WordPress в повече от 10 региона на центрове за данни на AWS. Предварително конфигурираният план започва от $ 2500 на месец.

Те предлагат адаптивни решения за управление на съдържанието и имат експертен технически екип за управление на инфраструктурата и осигуряване на висока отзивчивост на тяхната платформа.

Pressidium

Pressidium осигурява хостинг с висока производителност и използва уеб технологии, използвани от индустриални лидери като Google и Facebook. Това позволява на клиентите да мащабират своя хостинг в съответствие с изискванията на бизнеса.

начална страница на pressidium.com

Платформата Pressidium работи на корпоративна архитектура с последователно управление на време и бедствия, за да се гарантира несравнима надеждност. Те притежават вътрешни познания на опитни инженери от DevOps, така че да се съсредоточите върху бизнеса и приходите, без да се притеснявате за управлението на сайта.

Много марки се доверяват на Pressidium, включително Fujitsu, Unicef, LearnDash, Transifex и Cycling съвети.

Pressidium също помага с персонализираното решение, за да отговори на вашите бизнес изисквания.

Нека бързо сравним цените.

Хостинг платформа
Начална цена (месечно)
Kinsta$ 30
WP двигател$ 25
Pagely$ 499
Pressidium$ 42

заключение

Повечето от горните платформи предлагат безплатна пробна версия, така че най-доброто би било да ги изпробвате и да видите какво работи за вашето бизнес изискване. Всички изброени по-горе се доверяват на Fortune 500 компании, така че няма да сбъркате в избора си.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map