11 Cel mai bun gazduire partajată globală pentru începători

Sunteți confuz cu privire la alegerea găzduirii partajate potrivite?


Iată soluția!

În această lume digitalizată, orice altă afacere deține un site web. Indiferent dacă vindeți un produs sau un serviciu, un site web este obligatoriu pentru a crește accesul și credibilitatea clienților dvs. Deci, dacă nu ați adăugat încă un site web în strategia dvs. de afaceri, acesta este momentul pentru a face acest lucru.

După crearea site-ului dorit, va trebui să îl găzduiești. Veți avea o mulțime de opțiuni pentru a decide unde să vă găzduiți site-ul. Puteți opta pentru găzduire partajată, unul dintre cele mai populare tipuri pentru cei care au creat primul lor site web.

Înainte de a merge mai departe, să înțelegem mai întâi ce este hostingul partajat:

Pachetul dvs. de găzduire definește că mai multe site-uri web vor utiliza un singur server. În mare parte, nu veți fi conștienți de acele site-uri web partajate. Cu toate acestea, veți fi informat despre cantitatea totală de resurse pe care le puteți utiliza.

Este o opțiune ușoară și rentabilă pentru prima dată pentru utilizatorii care găzduiesc site-uri web. Majoritatea companiilor oferă aceeași cantitate de spațiu de stocare și spațiu, deci fiți înțelepți alege o companie de încredere.

Să ne uităm la unele dintre gazdele partajate populare.

A2 Gazduire

Lansat în 2001, A2 a livrat o parte din cea mai rapidă viteză a serverului. Utilizează cele mai bune hardware, software și optimizări pentru a furniza până la 20x servere mai rapide cu opțiuni exclusiv turbo server. Acest lucru duce clientul să rămână pe pagina mai mult timp și, prin urmare, crește rata de conversie.

Dacă sunteți în căutarea de găzduire de încredere, găzduirea A2 își rezervă contul cu 99,9% angajament uptime. Mai mult decât atât, oferă planuri complet scalabile, astfel încât să puteți schimba în timp ce site-ul dvs. web începe să crească. Așadar, dacă vă întreceți planul existent, A2 vă ajută să vă transformați într-un plan de găzduire partajat cu resurse superioare.

Cu A2 Hosting, vă puteți bucura de caracteristici unice, cum ar fi lățimea de bandă și stocare nelimitată, SSL gratuit și oricând înapoi bani. De asemenea, oferă instrumentul său exclusiv A2 SiteBuilder pentru a crea site-uri personalizate cu drag & editarea prin picături, teme atractive și publicare rapidă. Dacă dețineți deja un site web găzduit în altă parte, A2 Gazduire oferă un serviciu gratuit de migrare a site-ului pentru a-l muta pe serverele lor, efectuate de o echipă de migranți experți de site.

A2 Gazduire vă permite să alegeți cea mai convenabilă locație pentru site-ul dvs. dintr-o listă de centre de date situate pe tot globul, astfel încât datele dvs. să poată sta mai aproape de vizitatorii dvs. și să călătorească rapid. Pe lângă caracteristicile de viteză oferite de A2, opțiunea de a alege geolocalizarea adaugă beneficiul important al latenței reduse.

Cu serviciul de asistență 24/7, veți avea întotdeauna o mână de ajutor alături. Este o opțiune rentabilă pentru începători.

SiteGround

Gazduirea în comun este cel mai ieftin plan din toate SiteGround promoții. Dacă sunteți gata să vă angajați cu un singur furnizor, vă puteți bucura și de prețurile lor speciale. Mai mult, SiteGround hosting găzduit utilizează tehnologia Linux Containers, care ajută la crearea de servere dedicate pentru a obține o distribuție și eficiență egale și mai bune a resurselor partajate.

Este, de asemenea, cunoscut pentru furnizarea de securitate de top. Pentru aplicații și server, gestionează securitatea completă a site-ului dvs. Puteți păstra datele în siguranță cu ajutorul codului SSL gratuit și al copiilor de rezervă zilnice, pentru a vă asigura că aveți toate informațiile necesare.

Planurile includ gestionarea WordPress de la instalare, construirea site-ului de pornire WP la software și plugin-uri actualizate. Mai mult, puteți gestiona atât site-ul, cât și domeniul dvs. în același loc.

Toate planurile SiteGround oferă multe bunătăți interesante, fără costuri suplimentare, cum ar fi un CDN, e-mail cu conturi nelimitate, trafic nemodificat și baze de date nelimitate. Pentru a pune accent pe performanță, compania și-a dezvoltat soluția de cache, numită SuperCacher. Această tehnologie accelerează viteza site-ului de mai multe ori și este disponibil pentru toți clienții SiteGround, oferind trei opțiuni de memorie în cache din care puteți alege.

Pentru a vă construi site-ul de la zero pe SiteGround, aveți opțiunea de a utiliza WordPress sau Weebly. Planurile superioare adaugă unele specialități, cum ar fi un instrument de înscenare, integrarea Git, site-uri nelimitate și multe altele.

Întreaga platformă de găzduire SiteGround este construită pe Google Cloud, folosind rețeaua sa ultra-rapidă și unitățile SSD. Adăugând alte ecuații speciale la ecuație, precum NGINX Direct Delivery, CDN și mai multe soluții software la nivel de server, rezultatele simple sunt site-uri super-rapide.

DreamHost

DreamHost este aici pentru a începe călătoria online pe piciorul drept. Puteți obține cu ușurință un site excelent cu soluții de găzduire partajate. Beneficiați de funcții precum crearea domeniului, certificatul SSL, protecția confidențialității și adresa de e-mail profesională gratuit și reușiți pe platformele online.

Utilizați spațiu nelimitat pe disc pentru site-ul dvs., astfel încât, chiar și în momentul traficului ridicat, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stocare. DreamHost oferă panouri avansate, dar ușor de utilizat. Puteți crea rapid Criptați SSL, noi conturi de e-mail, adăugați utilizatori, domenii înainte și instalați WordPress. Dacă sunteți fan WordPress, ar trebui să aveți în vedere serios DreamHost, deoarece oferă instrumente pentru a vă construi și personaliza site-ul dvs. WordPress rapid, eficient și fără codificare deloc. Are peste 200 de șabloane de site-uri de pornire care acoperă fiecare industrie.

Serverele DreamHost sunt proiectate cu performanță optimă a WordPress în minte, de la configurația serverului la baza de date, deci din nou, este o opțiune de luat în considerare pentru site-urile web bazate pe WordPress. Alte funcții avansate și foarte apreciate includ un depozit de subversiune, shell-ul complet Unix, accesul la fișierele de jurnal brute, accesul Crontab, accesul complet CGI, printre altele.

DreamHost asigură securitatea completă a informațiilor personale ale utilizatorilor dvs., fără a masca nicio taxă suplimentară. Cu un record excelent de satisfacție a clienților, vă puteți baza pe DreamHost pentru găzduirea partajată.

Bluehost

De la crearea și găzduirea site-ului dvs. web, la servicii de marketing, instrumente și credite publicitare plătite, puteți găsi totul sub un singur acoperiș pentru a spori acoperirea globală a site-ului dvs. Puteți crea un site live conform cerințelor companiei dvs. în câteva minute, la tarife accesibile.

Chiar dacă nu aveți experiență de proiectare sau dezvoltare a site-ului web, găzduirea partajată este ușor de utilizat. Mai mult decât atât, aveți caracteristici cum ar fi instalarea unui site web cu un singur clic, cum ar fi WordPress, cu personalizare și panou de control.

BlueHost folosește tehnologia care utilizează resursele necesare pentru a identifica site-urile web și le reasignă temporar sistemelor izolate. În acest fel, performanța site-ului web crește, iar riscul de securitate al serverului partajat scade. De asemenea, vă permite să treceți la o opțiune puternică odată ce afacerea dvs. începe să crească.

Bluehost completează portofoliul său de produse de găzduire cu un set de servicii unice, cu valoare adăugată, cum ar fi asistență de marketing, design web, servicii SEO și servicii de plată pe clic, pe care le puteți angaja pentru a vă concentra pe conducerea afacerii dvs. În același timp, ei au grijă de toate detaliile năprasnice.

NameCheap

Fondată în 2000, NameCheap a reușit să dezvolte o bază de clienți robustă satisfăcută. Prin urmare, garantează o ofertă de returnare a banilor în termen de 30 de zile. Dacă sunteți în căutarea unui nume de domeniu bun și puternic, acesta este locul pentru dvs. Dar nu reușește să ofere site-urilor cele mai rapide viteze de încărcare. Este o viteză medie a paginii de 687ms în ultimele 24 de luni, ceea ce reprezintă un rezultat decent conform standardului industriei.

Veți obține toate caracteristicile necesare, cum ar fi lățimea de bandă neschimbată, uptime 100%, spațiu pe disc, conform cerințelor dvs., instalare automată SSL gratuită, domenii parcate nelimitate, constructor de site-uri și multe altele. De asemenea, chiar și în momentul întreținerii planificate sau neplanificate, site-ul dvs. web va fi întotdeauna online.

Pentru a oferi o stabilitate adevărată, Namecheap păstrează încărcările serverului uniform distribuite, astfel încât nicio creștere a numărului de vizitatori al unui site web nu-i va afecta vecinii virtuali. De asemenea, grație unei scheme de replicare robuste a datelor, serviciul de găzduire partajat oferă un plus de protecție împotriva evenimentelor neprevăzute.

Hostinger

Dacă tocmai v-ați creat site-ul și nu doriți să cheltuiți mult, ar trebui să navigați lui Hostinger planuri: sunt proiectate conform cerințelor site-ului la diferite niveluri. Acesta este modul tău de a obține o găzduire simplă, ușor de utilizat și de buget pentru site-ul tău.

Planul cel mai ieftin de la Hostinger costă doar 0,99 USD pe lună (tipărirea mică precizează că este prețul inițial; crește la 2,15 USD când reînnoiești), dar este oarecum limitat: doar un singur site web, un singur cont de e-mail, lățimea de bandă maximă de 100 GB și 1x putere de procesare și memorie. Dacă vă puteți permite să faceți o scară la unul dintre planurile premium, obțineți înregistrare gratuită de domeniu, site-uri web nelimitate, conturi de e-mail nelimitate, lățime de bandă nelimitată și putere de procesare și memorie 2x sau 4x (conform planului). Opțiunea de top adaugă copii de zi de zi și un certificat SSL.

Site-urile găzduite de Hostinger rulează pe tehnologie bazată pe cloud cu viteză WordPress optimizată 3x. Pentru a păstra aceste site-uri în siguranță, Hostinger folosește BitNinja pentru a-i proteja pe toți utilizatorii săi și să se asigure că serverele sale sunt cât mai sigure posibil, rulând software de securitate construit personalizat și menținând infrastructura actualizată continuu.

HostGator

HostGator găzduiește toate cele mai bune aplicații de gestionare a conținutului de pe web, cum ar fi WordPress, Wiki, Joomla, Magento și multe altele. Aici, veți obține caracteristici precum panoul de control flexibil, ușor de utilizat, subdomenii nelimitate, conturi FTP și conturi de e-mail, garanție uptime puternică și stabilă de 99,9%, lățime de bandă nemodificată, certificare SSL gratuită și garanție de returnare de 45 de zile..

Dacă încercați să mutați site-ul existent, ați primit înapoi HostGator. Puteți muta cu ușurință orice fișiere de site, baze de date, scripturi și chiar un nume de domeniu pentru dvs. Chiar dacă aveți mai multe site-uri instalate, acestea v-au acoperit.

HostGator oferă o serie de tutoriale pentru a naviga chiar și un începător către DNS și centrele de date. De asemenea, aveți o soluție de asistență 24/7 premium, astfel încât niciuna dintre întrebările dvs. nu este rezolvată.

Peste 8 milioane de domenii găzduite – de la site-uri personale până la companiile Fortune 500 – se află pe HostGator, beneficiind de garanția de disponibilitate de 99,9%..

FastComet

Cu o rețea de 11 centre de date situate în întreaga lume – 4 în SUA, 3 în Europa, 3 în Asia și 1 în Australia – FastComet oferă o medie de 99,97% timp de funcționare garantat. Deși prețurile sale ar putea fi puțin mai mari decât alte opțiuni de găzduire partajate, merită să le plătiți pentru: serverele numai SSD, Let’s Encrypt SSL certificate, backup-uri gratuite zilnice și scanare malware & rapoarte, printre alte caracteristici.

Compania oferă 45 de zile complete pentru a vă primi banii înapoi, astfel încât să puteți încerca serviciul lor și să testați site-ul înainte de a vă stabili cu ei. Puteți obține gratuit versiunile actualizate și puteți stoca copiile de rezervă în afara site-urilor timp de 30 de zile.

Mai mult, chiar și în planul lor de bază, puteți obține o rețea gratuită de furnizare a conținutului Cloudflare (CDN). Acest lucru vă ajută să încărcați site-ul imediat pentru oricine și oriunde, găzduind datele pe serverele din întreaga lume. De asemenea, toate planurile includ tehnologia RocketBooster: 3x mai multe resurse pe cont și 3x mai puțini utilizatori pe un server cu un mediu de găzduire php7 performant, format din LiteSpeed ​​LSAPI, APC & Cache OPCache, statică și dinamică.

Piatra Mare

Piatra Mare oferă o soluție low-cost de găzduire web, perfectă pentru întreprinderile mici și site-urile personale. Este printre puținele nume care oferă găzduire partajată atât pentru Linux cât și pentru Windows. Lansat pentru prima dată în India și acum parte a unui grup internațional, BigRock a reușit să construiască o clientelă robustă.

Ei cred în furnizarea de soluții de găzduire care sunt personalizate în funcție de nevoile dvs. de afaceri. Sunt echipate complet cu un panou de control cPanel pentru instalarea aplicațiilor open-source precum WordPress, Joomla, etc., în doar câteva clicuri.

De la elementele de bază până la cele avansate, toate planurile oferă funcții precum spațiu nelimitat în toate, cu excepția Planului Starter (10 GB), e-mailuri nelimitate în toate, cu excepția Planului Starter (200 de adrese), lățime de bandă nelimitată și panoul de control cPanel (Linux) sau Plesk (Windows) panou de control.

Infrastructura de găzduire folosește procesoare dual-core Xeon Quad-Core, 24 GB RAM și arhitectură extrem de redundantă. Opțiunea Linux oferă baze de date MySQL nelimitate, în timp ce opțiunea Windows oferă baze de date nelimitate MySQL, MS SQL sau Access, împreună cu ASP și ASP.NET v3.5.

Gazduire InMotion

In miscare este un nume mare în industrie, așa că costă identitatea de marcă. Așadar, dacă sunteți cineva care dorește un brand premium care lucrează la proiectul dvs., mergeți la InMotion. Cu o durată medie de utilizare de 99,95%, aceștia se află pe lista cu cele mai performante. Pentru gestionarea de conținut bazată pe date, site-uri web statice și aplicații personalizate, acestea oferă soluții excelente de găzduire partajate.

Ei cred în satisfacția clienților 100%, oferind astfel facilități premium precum unități SSD gratuite, domeniu gratuit, restaurare ușoară și backup-uri de date, coduri în diferite limbi populare, instalatori ușori de aplicații, e-mail securizat IMAP, acces SSH, viteză maximă de încărcare și Google integrarea aplicațiilor.

InMotion folosește mai multe locații din centrul de date, astfel încât aveți opțiunea de a localiza site-ul dvs. pe o coastă de vest sau o locație de coastă de est. De asemenea, compania folosește furnizori premium de lățime de bandă și tehnologie avansată de rutare pentru a se asigura că rețeaua sa este mai rapidă decât concurențele.

În afară de serviciile de mai sus, acestea oferă lățime de bandă nelimitată, spațiu pe disc și conturi de e-mail pentru toate planurile. De asemenea, dacă vă dați seama după ce ați cumpărat că serviciul sau planul nu este potrivit pentru site-ul dvs. web, acestea au 90 de zile garanție de înapoiere.

Krystal

Găzduirea partajată de Krystal este complet la pachet cu caracteristici excelente, precum 99,99% garanție de funcționare, domenii de adăugare nelimitate, servicii de înregistrare a domeniului, spațiu și disc de lățime de bandă nelimitată, copii de rezervă gratuite și certificate SSL gratuite de 256 biți. Krystal oferă servere dedicate dintr-o facilitate securizată care garantează securitatea deplină a datelor dvs..

Krystal oferă servere dedicate dintr-o facilitate securizată care garantează securitatea deplină a datelor dvs. Centrul său de date bazat pe Londra angajează o rețea multi-operator de 100 Gbps, cu cele mai bune tehnologii de rutare pentru a oferi cea mai mare viteză la furnizarea conținutului.

Cu soluțiile lor de găzduire de încredere și de înaltă calitate, au devenit cel mai mare furnizor independent de servicii de găzduire a site-urilor web din U.K. Mai mult, oferă LiteSpeed ​​Cache optimizat WordPress, ceea ce face ca site-ul dvs. să funcționeze de șase ori mai rapid decât de obicei și un plus de performanță cu stocare SSD..

Ei cred în transparență completă și, prin urmare, oferă o pagină web cu statistici live despre performanța serverului lor. Aici, puteți gestiona cu ușurință găzduirea, restaurarea și backupul datelor și accesului statistic al site-ului web cu panoul de control cPanel.

Concluzie

Asigurați-vă că înainte de a vă abona la orice plan, citiți cu atenție contractul de găzduire, deoarece gazduirea serverului partajat vine cu restricții stricte. Este posibil să vă interzică utilizarea anumitor aplicații sau pluginuri pe site-ul dvs. web.

Dacă site-ul dvs. web atrage trafic cu volum redus și nu necesită o memorie imensă, este recomandabil să mergeți cu o găzduire comună. Dar, dacă site-ul dvs. atrage o cantitate mare de trafic, un mediu de găzduire partajat nu este o potrivire bună. Cu toate acestea, puteți schimba întotdeauna planul atunci când site-ul dvs. va avea succes în extinderea resurselor. Dacă utilizați WordPress, puteți încerca găzduirea premium.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map