11 най-добрият глобален споделен хостинг за начинаещи

Объркани ли сте относно избора на правилния споделен хостинг?


Ето решението!

В този дигитализиран свят всеки друг бизнес притежава уебсайт. Независимо дали продавате продукт или услуга, уебсайтът е задължителен, за да увеличите достъпа и доверието на клиентите си. Така че, ако все още не сте добавили уебсайт в своята бизнес стратегия, това е моментът да го направите.

След като създадете желания уебсайт, ще трябва да го хоствате. Ще имате много възможности да решите къде да хоствате вашия уебсайт. Можете да изберете споделен хостинг, един от най-популярните видове за тези, които създадоха първия си уебсайт.

Преди да продължите напред, нека първо разберем какво е споделен хостинг:

Вашият хостинг пакет определя, че много уебсайтове ще използват един сървър. Най-вече няма да сте наясно с тези споделени уебсайтове. Въпреки това ще бъдете информирани за общия размер на ресурсите на сървъра, които можете да използвате.

Това е лесна и рентабилна опция за първи път уебсайт хостинг потребители. Повечето компании предлагат еднакво количество съхранение и място, така че бъдете разумни изберете надеждна компания.

Нека разгледаме някои от популярните споделени хостинг.

A2 хостинг

Стартиран през 2001г, A2 е доставил някои от най-бързата скорост на сървъра. Той използва най-добрия хардуер, софтуер и оптимизации, за да осигури до 20 пъти по-бързи сървъри с ексклузивни опции за турбо сървър. Това кара клиента да остане на страницата по-дълго и следователно процентът на конверсия се увеличава.

Ако търсите надежден хостинг, A2 хостингът подкрепя вашия акаунт с 99,9% ангажимент за продължаване. Освен това той предоставя напълно мащабируеми планове, така че можете да се променяте, когато и когато уебсайтът ви започне да расте. Така че, ако прераснете съществуващия си план, A2 ви помага да преминете в хостинг план с по-висок ресурс.

С A2 хостинг можете да се насладите на уникални функции като неограничена честотна лента и съхранение, безплатен SSL и връщане на парите по всяко време. Той също така предлага своя изключителен инструмент A2 SiteBuilder за създаване на персонализирани сайтове с влачене & редактиране на капки, атрактивни теми и бързо публикуване. Ако вече притежавате уебсайт, хостван някъде другаде, A2 хостингът предоставя безплатна услуга за миграция на сайтове, за да го премести на сървърите си, извършена от екип от експерти мигратори на сайтове.

A2 хостинг ви позволява да изберете най-удобното място за вашия сайт от списък с центрове за данни, разположени по целия свят, така че вашите данни да могат да се намират по-близо до посетителите и да пътуват бързо. Освен функциите за скорост, предлагани от A2, опцията за избор на геолокация добавя важното предимство на намалената латентност.

С 24/7 услуга за поддръжка на клиенти винаги ще имате помощ от ваша страна. Това е изгодна цена за начинаещия.

SiteGround

Споделеният хостинг е най-евтиният план на всичко SiteGround оферти. Ако сте готови да се ангажирате с един доставчик, можете да се насладите и на техните специални цени. Освен това, SiteGround споделен хостинг използва Linux Containers технология, която помага за създаването на специализирани сървъри за постигане на равно и по-добро разпределение и ефективност на споделените ресурси.

Известен е и с това, че осигурява най-добрата сигурност. За приложение и сървър управлява пълната сигурност на вашия сайт. Можете да запазите данните си безопасни с безплатен шифрован SSL и ежедневно архивиране, за да сте сигурни, че разполагате с цялата необходима информация.

Плановете включват управление на WordPress от инсталиране, изграждане на WP стартов сайт до софтуер и плъгини актуализирани. Освен това можете да управлявате както вашия сайт, така и домейн на едно и също място.

Всички планове на SiteGround предлагат много вълнуващи вкусотии без допълнителни разходи, като CDN, имейл с неограничен брой акаунти, неограничен трафик и неограничени бази данни. За да постави акцент върху производителността, компанията разработи решението си за кеширане, наречено SuperCacher. Тази технология се ускорява скорост на уебсайта многократно и е на разположение на всички клиенти на SiteGround, като предоставя три опции за кеширане, от които можете да избирате.

За да изградите вашия сайт от нулата на SiteGround, имате възможност да използвате WordPress или Weebly. По-високите планове добавят някои специалности, като например инсцениращ инструмент, Git интеграция, неограничен брой сайтове и др.

Цялата хостинг платформа SiteGround е изградена на Google Cloud, използвайки нейните ултра бързи мрежови и SSD устройства. Добавяйки други специални функции към уравнението, като NGINX Директна доставка, CDN и множество софтуерни решения на ниво сървър, направените резултати са супер бързи сайтове.

DreamHost

DreamHost е тук, за да започнете онлайн пътуването си на десния крак. Можете лесно да получите страхотен уебсайт със споделени решения за хостинг. Насладете се на функции като създаване на домейн, SSL сертификат, защита на поверителността и професионален имейл адрес безплатно и успех в онлайн платформи.

Използвайте неограничено дисково пространство за вашия сайт, така че дори и по време на висок трафик, няма нужда да се притеснявате за съхранение. DreamHost осигурява модерни, но лесни за използване панели. Можете бързо да създадете Шифроване на SSL на Let, да създадете нови имейл акаунти, да добавите потребители, пренасочени домейни и да инсталирате WordPress. Ако сте почитател на WordPress, трябва сериозно да помислите за DreamHost, защото той предоставя инструменти за изграждане и персонализиране на вашия WordPress сайт бързо, ефективно и без кодиране изобщо. Той има повече от 200 шаблона за стартови сайтове, обхващащи всяка индустрия.

DreamHost сървърите са проектирани с оптимална производителност на WordPress, като се има предвид от конфигурацията на сървъра до базата данни, така че отново, това е вариант да се обмисли за уебсайтове, базирани на WordPress. Други усъвършенствани и много ценени функции включват подривно хранилище, пълна обвивка на Unix, достъп до сурови лог файлове, достъп до Crontab, пълен достъп до CGI, наред с други.

DreamHost осигурява пълна сигурност на личната информация на вашите потребители, без да прикрива допълнителни такси. С отличен запис на удовлетвореността на клиентите, можете да разчитате на DreamHost за вашия споделен хостинг.

Bluehost

От създаване и хостинг на уебсайта ви, до маркетингови услуги, инструменти и платени рекламни кредити, можете да намерите всичко под един покрив, за да подобрите глобалния обхват на вашия уебсайт. Можете да създадете сайт на живо според изискванията на вашия бизнес в рамките на минути на достъпни цени.

Дори и да нямате опит в проектирането или разработването на уебсайт, споделеният хостинг е лесен за използване. Освен това имате функции като инсталиране на уебсайт с едно кликване като WordPress с персонализиране и контролен панел.

BlueHost използва технология, която използва необходимите ресурси за идентифициране на уебсайтове и временно ги пренасочва към изолирани системи. По този начин се увеличава производителността на уебсайта и рискът за сигурността на споделения сървър намалява. Също така ви позволява да преминете към мощна опция, след като вашият бизнес започне да расте.

Bluehost допълва портфолиото си от хостинг продукти с набор от уникални услуги с добавена стойност, като маркетингова помощ, уеб дизайн, SEO услуги и услуги с плащане на кликване, които бихте могли да наемете, за да поставите фокуса си върху управлението на вашия бизнес. В същото време те се грижат за всички дебелозърнести детайли.

Namecheap

Основана през 2000г, Namecheap успя да развие здрава доволна клиентска база. Следователно, тя гарантира оферта за връщане на пари в рамките на 30 дни. Ако търсите добро и силно име на домейн, това е мястото за вас. Но той не успява да предостави на уебсайтовете най-бързата скорост на зареждане. Това е средна скорост на страницата от 687 мс през последните 24 месеца, което е достоен резултат според стандарт на индустрията.

Ще получите всички необходими функции като непроменена честотна лента, 100% време на работа, дисково пространство според вашите изисквания, безплатна автоматична инсталация на SSL, неограничен брой паркирани домейни, създаване на уебсайт и други. Също така, дори по време на планирана или непланирана поддръжка, вашият уебсайт винаги ще бъде онлайн.

За да осигури истинска стабилност, Namecheap поддържа натоварванията на сървъра си равномерно разпределени, така че никакъв скок в броя на посетителите на уебсайт няма да повлияе на виртуалните му съседи. Също така, благодарение на стабилна схема за репликация на данни, споделената хостинг услуга осигурява допълнителен слой защита срещу непредвидени събития.

Hostinger

Ако току-що сте изградили уебсайта си и не искате да харчите много, трябва да разгледате Hostinger на планове: те са проектирани според изискванията на сайта на различни нива. Това е вашият начин да получите прост, лесен за използване и удобен за бюджета хостинг за вашия уебсайт.

Най-евтиният план на хостингер струва само 0,99 долара на месец (малкият печат посочва, че това е първоначалната цена; тя се увеличава до 2,15 долара при подновяване), но е до известна степен ограничена: само един уебсайт, един имейл акаунт, 100 GB максимална честотна лента и 1x обработваща мощност и памет. Ако можете да си позволите мащабиране на един от първокласните планове, получавате безплатна регистрация на домейни, неограничен уебсайт, неограничен имейл акаунт, неограничена честотна лента и 2x или 4x обработваща мощност и памет (според плана). Най-горната опция добавя ежедневни резервни копия и SSL сертификат.

Уебсайтовете, хоствани на Hostinger, работят по облачна технология с 3x оптимизирана скорост на WordPress. За да запази тези сайтове в безопасност, Hostinger използва BitNinja, за да защити всички свои потребители и се уверява, че сървърите му са възможно най-сигурни, като стартират вграден софтуер за сигурност и поддържат непрекъснато актуализираната му инфраструктура..

HostGator

HostGator хоства всички най-добри приложения за управление на съдържанието в мрежата, като WordPress, Wiki, Joomla, Magento и други. Тук ще получите функции като гъвкав, лесен за използване контролен панел, неограничени поддомейни, FTP акаунти и имейл акаунти, силна и стабилна 99,9% гаранция за продължаване на времето, нерегламентирана честотна лента, безплатна SSL сертификация и 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ако се опитвате да преместите съществуващия си сайт, имате обратно HostGator. Можете лесно да премествате всякакви файлове на сайта, бази данни, скриптове и дори име на домейн вместо вас. Дори и да имате инсталирани няколко сайта, те ще ви обхванат.

HostGator предоставя множество уроци за навигиране дори на начинаещи до DNS и центрове за данни. Освен това, имате 24/7 решение за поддръжка на премиите, така че нито една от вашите заявки да не бъде решена.

Повече от 8 милиона хоствани домейни – от лични сайтове до компаниите на Fortune 500 – пребивават в HostGator, ползвайки се от 99,9% гаранция за ъптайм.

FastComet

С мрежа от 11 центъра за данни, разположени по целия свят – 4 в САЩ, 3 в Европа, 3 в Азия и 1 в Австралия – FastComet осигурява средно 99,97% гарантирана продължителност на работа. Въпреки че цените му могат да бъдат малко по-високи от другите опции за споделен хостинг, това, което получавате в замяна, си струва да платите: SSD-сървъри, Да шифроваме SSL сертификата, безплатно ежедневно архивиране и сканиране на зловреден софтуер & отчети, наред с други функции.

Компанията предоставя пълни 45 дни, за да си върнете парите, за да можете да изпробвате тяхната услуга и да тествате сайта, преди да се установите върху тях. Можете да получите актуализираните версии безплатно и да съхранявате резервните копия извън сайтовете за 30 дни.

Освен това, дори и в основния им план, можете да получите безплатна мрежа за доставка на съдържание Cloudflare (CDN). Това помага незабавно да заредите сайта за всеки и навсякъде, като хоствате данните си на сървъри по целия свят. Също така, всички планове включват технологията RocketBooster: 3 пъти повече ресурси на акаунт и 3x по-малко потребители на сървър с високоефективна php7 хостинг среда, състояща се от LiteSpeed ​​LSAPI, APC & OPcache, статичен и динамичен кеш кеш.

BigRock

BigRock предоставя евтино уеб хостинг решение, което е идеално за малки фирми и лични сайтове. Тя е сред малкото имена, които предлагат споделен хостинг както за Linux, така и за Windows. Първо лансиран в Индия и сега част от международна група, BigRock успя да изгради здрава клиентела.

Те вярват в предоставянето на хостинг решения, които са персонализирани според нуждите на вашия бизнес. Те са напълно оборудвани с контролен панел cPanel за инсталиране на приложения с отворен код като WordPress, Joomla и т.н. само с няколко кликвания.

От основни до напреднали, всички планове предлагат функции като неограничено пространство във всички с изключение на стартов план (10 GB), неограничен имейл във всички с изключение на стартов план (200 адреса), неограничена честотна лента и cPanel (Linux) контролен панел или Plesk (Windows) контролен панел.

Хостинг инфраструктурата използва двойни Quad-Core Xeon процесори, 24 GB RAM и силно излишна архитектура. Опцията за Linux предлага неограничени бази данни MySQL, докато опцията за Windows предлага неограничени бази данни MySQL, MS SQL или Access, заедно с ASP и ASP.NET v3.5.

InMotion хостинг

В движение е голямо име в индустрията, така че те струват на идентичността на марката им. Така че, ако сте някой, който иска първокласна марка, работеща по вашия проект, отидете за InMotion. Със средно време на работа от 99,95% те са в списъка с най-добри резултати. За управление на съдържание, управлявано от данни, статични уебсайтове и персонализирани приложения, те предлагат чудесни решения за споделен хостинг.

Те вярват в 100% удовлетвореност на клиентите, като по този начин предоставят премиум съоръжения като безплатни SSD дискове, безплатен домейн, лесно възстановяване и архивиране на данни, кодове на различни популярни езици, лесни инсталатори на приложения, сигурен IMAP имейл, SSH достъп, максимална скорост на зареждане и Google интеграция на приложения.

InMotion използва множество локации за центрове за данни, така че имате възможност да локализирате вашия сайт на западно-брегово или източно-крайбрежно местоположение. Компанията също използва първокласни доставчици на честотна лента и усъвършенствана технология за маршрутизиране, за да гарантира, че мрежата й е по-бърза от конкуренцията.

Освен горните услуги, те предоставят неограничена честотна лента, дисково пространство и имейл акаунти за всички планове. Освен това, ако след покупка разберете, че услугата или планът не е подходящ за вашия уебсайт, те имат 90 дни гаранция за връщане на парите.

Krystal

Споделен хостинг на Krystal е напълно опакован със страхотни функции като 99,99% гаранция за продължаване на времето, неограничени добавни домейни, услуга за регистрация на домейни, неограничено дисково пространство и честотна лента, безплатни архиви и безплатни 256-битови SSL сертификати. Krystal предлага специализирани сървъри от сигурно съоръжение, което гарантира пълната сигурност на вашите данни.

Krystal предлага специализирани сървъри от сигурно съоръжение, което гарантира пълната сигурност на вашите данни. Нейният базиран в Лондон център за данни използва 100 Gbps, мулти-носеща мрежа с най-добрите технологии за маршрутизиране, за да осигури най-висока скорост при показване на съдържание.

Със своите надеждни и висококачествени решения за хостинг, те се превърнаха в най-големия независим доставчик на хостинг услуги за уебсайтове в САЩ. Освен това, той осигурява оптимизиран за WordPress LiteSpeed ​​кеш, който прави вашия сайт да работи шест пъти по-бързо от обикновено и допълнително повишаване на производителността с SSD съхранение.

Те вярват в пълната прозрачност и по този начин предлагат уеб страница на статистически данни за тяхната производителност на сървъра. Тук можете лесно да управлявате вашия хостинг, възстановяване и архивиране на данни и достъп до статистически данни на уебсайта с контролния панел на cPanel.

заключение

Уверете се, че преди да се абонирате за който и да е план, прочетете внимателно хостинг договора, тъй като споделения хостинг на сървър идва с строги ограничения. Те могат да ви забранят да използвате определени приложения или плъгини на вашия уебсайт.

Ако вашият уебсайт привлича трафик с малък обем и не изисква огромна памет, препоръчително е да преминете с споделен хостинг. Но ако вашият сайт привлича голямо количество трафик, споделената среда за хостинг не е подходяща. Въпреки това, винаги можете да превключите плана, когато вашият сайт стане успешен в разширяването на ресурсите. Ако използвате WordPress, можете да опитате премиум хостинг.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map