12 най-добрата платформа за видео хостинг за вашия бизнес

Хостингът на видеоклипове на традиционен уеб хостинг сървър не е най-добрата идея. Разбери защо!


Това е така, тъй като с увеличаването на броя на видеоклиповете ще компрометирате ресурсите на вашия сървър и ще забавите уебсайта си. И вярвам, че сега е универсален факт, че бавната скорост не е това, което Google харесва за класиране.

За да избегнете всичко това, можете и трябва да изберете специализирана платформа за видео хостинг, която да хоства всичките ви видеоклипове и след това да го вградите във вашия уебсайт / блог.

Ако това е нещо, което ви интересува, не забравяйте да прочетете тази статия до самия край и се надявайте да се спасите от обречените ефекти на разхищаването на ресурсите на вашия сървър.

Предимства на използването на видеоклипове

Въпреки че има много причини за използване на видео, ето само няколко от тях.

Лесна за консумация

Информацията чрез видеоклипове в сравнение с статиите е лесна за консумация, защото може да бъде обобщена доста бързо. Освен това в днешно време не много хора имат време да седят и да четат огромни абзаци текст.

Това е подходящият момент да започнете да се фокусирате върху видеоклипове, защото до 2020 г. онлайн видеоклиповете ще представляват повече от 82% от целия потребителски интернет трафик.

Стая за подробности

Като добавим горната точка, една статия не може да бъде разтеглена до нещо, което е твърде дълго, само за да покрие много подробности. Това би изхвърлило читателите и ги демотивира, защото четенето на статия от 15 000 думи не е шега.

За щастие, има поправка и това е видео. Можете да покриете толкова подробности във видеоклиповете си, колкото искате, и дори да ги нарежете на части, за да ги улесните.

Изгражда доверие

Има нещо за видеото, което крещи професионализъм (очевидно, ако е направено правилно!). Това озвучаване и / или показване на лицето може да увеличи доверието на клиентите дълго време. Независимо дали става въпрос за промо, демонстрация на продукт или онлайн курс, няма по-добър вариант от видео.

Преобразува се по-добре

Видео маркетингът може да помогне на вашия продукт или услуга да се продават много по-добре, отколкото да правите без тях. И аз дори не измислям това. Скорошно проучване на Unbounce доказа, че видеоклипът на целевата Ви страница може да увеличи процента на реализация с до 80%. Колко сигурно е това?

Като се казва, нека скочим право в списъка.

SproutVideo

Доверен на компании като FedEx и Fender, SproutVideo е мощна и супер лесна за използване платформа за видео хостинг за предприятия. Можете да проследявате и анализирате всяка част от показателите и съответно да планирате това.

трябва да кажа @sproutvideo разполага с НАЙ-ДОБРИТЕ документи за обслужване / поддръжка на клиенти на всяка платформа, която някога съм използвал. Винаги удоволствие използвайки техния продукт и говорейки с техния екип!

– Кейт Голдсмит (@KGoldsmithMKTG) 15 август 2019 г.

Тази платформа е сигурна и предоставя различни контроли за поверителност за по-добро преживяване на видео споделяне. В допълнение към това можете също да създадете свои собствени персонализирани видео плейъри, плейлисти и да предавате в UltraHD.

Има толкова много неща за това и можете да ги изпробвате с 30-дневната си безплатна пробна версия.

Brightcove

Предоставяне на невероятно видео изживяване, Brightcove използва HTML5 за своя видеоплейър и това прави нещата много по-красиви. Можете да бъдете сигурни, че всеки видеоклип, доставен през тази платформа, ще излезе добър на всяко устройство.

Освен използването на видеоклиповете на вашия уебсайт, Brightcove ви позволява да го споделяте на различни социални платформи и дори да редактирате видеоклипове направо от тяхната система. Ако искате да видите подробни анализи за всеки видеоклип, можете да го направите и вие.

Те са страхотни в работата със сигурността и разполагат с брилянтен екип за поддръжка, който е на разположение 24 часа в денонощието, така че можете да сте сигурни, че сте добре обгрижвани, ако възникне някакъв проблем.

Vidyard

Vidyard на услугата „всичко в едно“ прави доста бързо създаването и споделянето на видеоклипове на различни платформи. Можете да добавите интерактивни CTA, да анализирате ефективността преди качването и дори да използвате няколко вградени инструмента, за да го направите възможно най-доброто.

Освен това можете да разделите теста и да видите как се изпълняват вашите видеоклипове във всички платформи. Това е напълно смяна на игри, защото рязко намалява ръчните ви усилия, като ви позволява да отделите време за това, което е важно.

Vidello

Страхотно за образователно съдържание, Videollo помага на клиентите ви да учат по-добре и да постигнат повече с тяхната здрава платформа за видео хостинг. Той комбинира доста добре маркетинга и eLearning с помощта на техния видео плейър, приложения и инструменти за продажби.

Без значение дали сте в WordPress, Wix, OptimizePress или ClickFunnels, това решение работи за всички тях. Ето някои други функции, които си заслужава да се споменат:

 • Бърза скорост на потока
 • Персонализиращ видео плейър, който да отговаря на вашата марка
 • Различни приложения, които да се интегрират за различни цели
 • Добавете целеви страници и фунии
 • Превърнете зрителите в клиенти с техните слайдове за електронна търговия
 • Автоматично SEO-оптимизирани вашите видеоклипове с метаданни JSON

Vidello работи безупречно на всички браузъри и устройства и е напълно защитен.

Uscreen

Всичко в едно платформа за разпространение и осигуряване на приходи за видео, Uscreen идва в комплект с много интересни функции. Можете да качвате видеоклиповете си, да го персонализирате според вашите нужди и да го разпространявате чрез наличните OTT приложения. Чудесно е да насочите вашите видеоклипове до аудитория, по-широка от обхвата ви.

На всичкото отгоре, тази платформа също ви позволява да отглеждате абонати и да я осигурявате за някои допълнителни странични пари. Той има видео CMS, уеб CMS, аналитични и платежни шлюзове, всички интегрирани.

Можете да започнете да използвате безплатната им пробна версия.

VdoCipher

Страхотно за бизнес с електронно обучение, VdoCipher е друга страхотна платформа за видео хостинг и ограничава изтеглянето на вашето видео от зрителите. В интернет имаше много пиратство и DRM, сертифициран от Холивуд на тази платформа, напълно спира това за вашите видеоклипове.

Отделно от това, можете да маркирате вашите видеоклипове, като поставяте различни различни елементи като:

 • Текстово наслагване
 • Телефонен номер
 • Имейл адрес
 • Logo
 • IP адрес

Видео плейърът е адаптивен и ви позволява да добавяте субтитри, опция за назад / напред, s и много други възможности. Те имат някои невероятни отзиви, така че смятам, че определено трябва да проверите това.

Dacast

От както Dacast придоби Vzaar, стана много по-добър и застава сред един от най-добрите там. Можете да хоствате вашите видеоклипове, да анализирате резултати и дори да ги осигурявате от няколко ъгъла. Той предлага висококачествено поточно изживяване и е напълно сигурен. Вероятно е една от причините марки, като Nokia, Lenovo, eBay и Canon да им се доверяват.

По принцип Dacast е лесен за настройка и преминаване, но ако в даден момент срещнете някакви проблеми, можете лесно да се свържете с техния невероятен екип за поддръжка, който е на разположение 24/7.

Vimeo

Вероятно сте чували за това Vimeo тъй като е един от най-популярните там, и то с причина. Те ви позволяват да трансформирате скучните си видеоклипове в интересни, като предоставяте множество опции за персонализиране като:

 • Персонализиран текст с страхотни шрифтове
 • Различни стилове
 • Колекция от музикални песни
 • Привлекателни цветове
 • Като цяло прилича на вашата марка

След това можете ефективно да пускате на пазара видеоклиповете си и да проследявате напредъка като професионалист. Ако сте смукател за предаване на живо, можете да го направите и с лекота.

Wistia

Wistia предоставя страхотен видео плейър и хостинг платформа, за да продължи интегрирането на видеоклипове на вашия уебсайт по най-професионалния начин. Можете да възпроизвеждате видеоклипове със супер бърза скорост и да избягвате всякакви спам реклами или разсейвания на трети страни.

Големи прозорци до @wistia за тяхната услуга с видео надписи – направиха потребител супер щастлив тази сутрин!

– andrew draper (@andrewdraper) 3 март 2020 г.

Тъй като имейл маркетингът е от съществено значение за всеки бизнес, Wistia ви позволява да улавяте имейл адреси на зрители и да ги пренасочвате по-късно въз основа на техните данни и интереси. Можете да започнете безплатно и да бъдете сред марки като Moz и Zendesk като техни клиенти.

Jetpack Video

Изработен за потребители на WordPress, Jetpack Video идва от добре познатия им плъгин и ако дълго време сте потребител на WordPress, знаете, че тази приставка е една от най-обсъжданите на пазара. Платената им версия има блестяща функция за видео хостинг, която си струва да разгледаме.

Можете да вграждате видеоклиповете си на уебсайта си и дори да не се притеснявате за мястото си за съхранение, тъй като всичко се хоства в тяхната система. Някои функции включват:

 • Без реклами
 • Поддръжка на множество видео формати
 • Интегрира се с пощенски редактор и медийна библиотека
 • Възможност за автоматично възпроизвеждане на видеоклипове и задаване на маржове
 • Персонализиращ видео плейър

Ако вече използвате безплатната им версия, няма да е трудно да се адаптирате към платената версия.

YouTube

Всички знаем YouTube и неговата цялост. Едва ли има нещо, което може да се обърка с тази платформа, поради което тя е най-популярната видео дестинация за видео съдържание онлайн. Той придоби огромна популярност, когато започна да дава възможност на хората да споделят своите видеоклипове лесно и с много прости стъпки.

Същият е случаят с хостинг на вашите видеоклипове на него. Можете директно да качите вашите видеоклипове върху него и след това да го вградите в своя уебсайт / блог. Какво е по-добре? Тя дава възможност на зрителите да споделят директно видеото и да разпространяват думата.

Ако решите да хоствате в YouTube, прегледайте тези страхотни инструменти за увеличаване на аудиторията, приходите и други.

Dailymotion

С възможност за хостване, съхраняване, управление и осигуряване на приходи от видеоклипове, Dailymotion е много подобен на YouTube. Тя ви позволява да създавате свой собствен канал, да изграждате абонатна база и да споделяте видеоклипове сред страстна аудитория.

Само с няколко кликвания можете да започнете да вграждате видеоклипове в уебсайта си с плавно преглеждане и да ангажирате трафика си. Той има както безплатен, така и платен план за по-нататъшно приспособяване на нуждите на всеки. Трябва да се оправи с безплатния за начало.

заключение

Можете да разчитате на горепосочените платформи за видео хостинг и да започнете да разпространявате вашите видеоклипове към правилната аудитория с максимална лекота.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map