5 най-добри OpenCart хостинг решения за малки до големи магазини

Намерете следващата си хостинг платформа OpenCart …


OpenCart е платформа за електронна търговия с отворен код, която е полезна, ако искате да преместите вашия малък или среден бизнес в цифровата платформа по рентабилен начин. Просто казано, това е система за управление на онлайн магазина, която предлага гладка платформа за управление на вашия бизнес за електронна търговия. Пазарът на Opencart може да се похвали с повече от 13000 модула & теми Това може да се окаже супер бустер за катапултиране на вашия бизнес в дигиталния свят.

В последно време OpenCart се превърна в най-предпочитаната система за управление на магазини за много онлайн предприемачи.

И защо не трябва да бъде?

В крайна сметка идва с предимствата си. Не само, че прави уебсайта Ви добре организирана и систематизирана дестинация за онлайн купувачи, но също така може да направи нещата безпроблемни и ефективни, без да влияе върху ефективността на сайта.. 

Освен това той предлага и невероятни функции. От множество методи за доставка на плащания, способността му да се интегрира с други уебсайтове на онлайн магазина, удобния и ангажиращ потребителски интерфейс, различни шаблони, валута и езици, неограничени категории, продукти и производители, до SEO дружелюбност, списъкът продължава и продължава.

Ако и вие сте някой, който търси отлично решение за хостинг на отворени колички за вашия бизнес с електронна търговия, ние имаме отличен списък за вас. Нека да ви преведе през този списък с различни доставчици на решения за хостинг на отворени колички, който е достъпен на пазара.

A2 хостинг

Вкарайте магазина си за минути A2 хостинг.

Цялостно хостинг решение, което ви предлага неограничено съхранение, трансфер, безплатен SSL сертификат за осигуряване на вашия онлайн магазин, денонощна поддръжка и много повече.

opencart хостинг

Turbo планът включва мощно кеширане и ускорение, което води до 20 пъти по-бързо време за зареждане на страницата. OpenCart препоръчва официално A2.

SiteGround

Хостинг на OpenCart на SiteGround дава вибрация, че е курирана само за вашия онлайн магазин. За да направите опита си бърз и гладък, Siteground предлага множество опции на сървъра, безплатни CDN и много разширени опции за кеширане.

Хостинг пакетът започва от $ 3,95 и стига до $ 11,95 всеки месец, където получавате всички функции за един уебсайт в основния пакет и няколко сайта на най-високия пакет.

Автоматичната инсталация на Opencart се извършва с помощта на Softaculous, тя е конфигурирана с най-новата версия на PHP и ви предлага услуги и помощ за трансфер на сайтове, регистрация на имена на домейни, денонощна поддръжка, безплатно ежедневно архивиране, MySQL база данни, имейл акаунти, SSD съхранение, сигурност срещу спам, хак & загуба на данни и много повече при много удобно ценообразуване.

FastComet

FastComet наистина е бърз.

Доставчик на хостинг услуги, който разполага с много функции и показва отлична съвместимост с платформата OpenCart.

Говорейки за цена, FastComet предлага инсталация с едно щракване, урок за самопомощ, безплатни разширения, сканиране на вируси, откриване на зловреден софтуер & премахване, разширена сигурност, безплатни ъпгрейди, архивиране и възстановявания с ниски $ 2,95 на месец.

Ако обаче имате повече от един уебсайт и разходът на място са високи, можете да отидете за пакета SpeedUp със само $ 9.95 / месец. Още от пристигането си на пазара FastComet се разраства експоненциално и притежава умения и ресурс за предоставяне на най-добрата хостинг услуга и опит на пазара в сравнение с други играчи в играта.

Cloudways

Не сте фен на споделения хостинг? И не толкова запознат със системната администрация, но все пак искате да хоствате в облачен хостинг като Google Cloud, AWS, DigitalOcean, Linode, Vultr? – Среща Cloudways.

Управляваната хостинг платформа предлага възможност да изберете къде искате да хоствате вашия сайт. С повече от 60 опции за център за данни, сигурен съм, че ще намерите място, където да хоствате близо до вашата целева аудитория.

Cloudway е готов за предприятия, така че независимо дали сте солов предприемач или среден към голям бизнес, ще бъдете добре да хоствате вашия OpenCart сайт с тях.

Получете фантастична отстъпка, като използвате промо код – GEEKFLARE

AWS

AWS (Amazon Web Services) предлагат облачен VM, където трябва да управлявате инсталация, настройка, всичко сами. Ако сте квалифицирани, значи е невероятно, тъй като ви дава пълен контрол. Можете да изберете кое местоположение искате да хоствате вашия сайт и конфигурацията на сървъра.

Но не се притеснявайте, ако не сте сигурни в облачното администриране. Можете да използвате решение от iSenseLabs или Bitnami чрез AWS пазара. Можете да накарате магазина си да работи за ~ 15-30 минути на AWS инфраструктура.

Разтворът на Bitnami се предлага и в Google Cloud Platform (GCP) в случай, че ви харесва Google, отколкото AWS.

заключение

Знам, че стартирането на онлайн магазин е предизвикателство; Ето защо сте представили най-горната хостинг платформа от споделена до облака, за да можете да изберете въз основа на вашето изискване. Бъдете уверени, изборът на някой от изброените по-горе няма да ви разочарова. Освен това посочената споделена хостинг платформа предлага гаранция за връщане на пари, така че ако не сте доволни, можете да поискате възстановяване на средства.

Търсите алтернатива на OpenCart? Опитвам BigCommerce

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map