6 cele mai bune platforme de găzduire de publicare Ghost pentru afacerea dvs.

Blogging-ul nu a fost niciodată atât de ușor cu o multitudine de opțiuni disponibile în zilele noastre. 


Dacă doriți să construiți un public larg prin educarea și informarea acestora despre ofertele dvs. de afaceri, blogging-ul rămâne în continuare cheia. Abordarea organică continuă să fie o sursă dominantă de trafic, iar companiile care fac bloguri frecvent sunt primi 97% mai multe link-uri către site-urile lor web.

Așadar, dacă v-ați gândit să începeți blogurile, există atât de multe opțiuni din care să alegeți – WordPress, Ghost, Joomla etc.

Dar de unde știi care dintre ele ar funcționa cel mai bine pentru tine?

În zilele noastre, Ghost câștigă un impuls rapid pentru a apărea ca unul dintre cele mai bune alternative WordPress. Oferă publicarea de conținut într-o atmosferă neclintită în care nu vă distrageți din cauza multitudinii de funcții pe care este posibil să nu le solicitați. Dacă doriți să evitați încurcarea cu pluginuri necesare pentru a sprijini SEO, partajarea socială, formulare, etc., încercați Ghost

Ce este Ghost?

Nu vă speriați!

Fantomă este o platformă open-source de blogging.

Se concentrează în principal pe gestionarea activităților din culise și supraveghează alte conținuturi și postări. Îmbunătățește experiența globală de blogging, de la scriere și editare la publicare. 

Platforma utilizează mediul de rulare Node.js pentru a obține o performanță rapidă de aprindere decât WordPress folosind coduri PHP neplăcute. Vă salvează de la distragerea funcțiilor suplimentare care înghesuie spațiul de lucru, astfel încât să vă puteți concentra complet pe scriere pentru a vă îmbarca creativitatea. 

Să explorăm rapid unele dintre caracteristici.

SEO încorporat și partajare socială

Crearea conținutului și publicarea acestuia nu sunt suficiente, având în vedere concurența uriașă din jurul său. Distribuirea conținutului este crucială, astfel încât ajunge la o arenă largă a publicului pentru a genera profituri din aceasta. 

Îmbunătățiți vizibilitatea blogurilor dvs. utilizând SEO încorporat pe care îl oferă Ghost. Spre deosebire de WordPress, nu ai nevoie de plugin-uri SEO. În plus, oferă funcții de partajare socială, astfel încât să puteți distribui conținutul dvs. pe platforme populare precum Twitter, Facebook, etc.

De asemenea, Ghost oferă pagini AMP Google încorporate, sitemap-uri XML, etichete canonice, micro-formate, adrese URL optimizate, etichete pentru Facebook Open Graph, suport pentru carduri Twitter și marcaj semantic. 

Performanțe mai rapide

Node.js este o stivă tehnologică modernă și rapidă care alimentează Ghost. Drept urmare, oferă o performanță de 19 ori mai rapidă decât WordPress. Aceasta implică faptul că pentru fiecare răspuns al WordPress, Ghost poate răspunde la 19 solicitări. Prin urmare, îmbunătățește SEO și promovează implicarea utilizatorilor de smartphone-uri. 

Integrare unificată

Doriți să vă integrați blogurile cu alte fluxuri de lucru și instrumente?

Fantoma te-a acoperit!

Îl puteți integra cu instrumente precum Google AMP, Google Analytics, Slack, YouTube, etc. 

Ofertele sale sunt dincolo de blogging, deoarece este o API REST JSON având o arhitectură flexibilă și robustă. Prin urmare, îl puteți extinde, personaliza și modifica în funcție de nevoile dvs.. 

Este un CMS fără cap?

Ghost folosește o arhitectură CMS fără cap, în care accentul se bazează în întregime pe facilitarea fluxurilor de lucru de conținut și a interfeței administrative dedicate creatorilor de conținut. Contrazice tradiționalul CMS subliniind straturile de prezentare, structura site-ului, designul, șabloanele etc.. 

Adoptarea CMS fără cap crește într-un ritm uluitor și este prevăzută să se dubleze până în 2021, în timp ce 63% dintre utilizatorii săi îi plac deja, conform Contentstack. Prin urmare, includerea sa în Ghost o face să se distingă de restul și semnifică următoarea evoluție a SMC.  

Vă permite să alegeți tehnologia de proiectare de care aveți nevoie, generator de site sau alte cadre pentru a configura stratul de prezentare al blogului Ghost. Puteți dezvolta site-ul dvs. perfect într-un limbaj de programare, cum ar fi Python, Javascript, Swift, etc., capabil să efectueze cereri de API pentru preluarea datelor. 

Diferența dintre Ghost și WordPress

Deși atât Ghost, cât și WordPress sunt CMS open-source, primul are marginea față de cel de-al doilea când vine vorba de blogging. În timp ce WordPress îi ajută pe proprietarii de site-uri să proiecteze și să abordeze nevoile întregului site web, Ghost oferă numai instrumente profesionale de blogging pentru a merge bine pe valurile de gestionare a conținutului dvs..

Dacă doriți o platformă care să gestioneze nevoile site-ului dvs. web și publicarea este doar o altă cerință pentru dvs., WordPress ar putea fi suficient. Dar dacă sunteți un editor sincer care dorește să reducă zgomotul și căutați o soluție sigură și performantă pentru toate nevoile dvs. de publicare, Ghost este calea!

Fantoma este liberă să descarce și să folosească. Puteți obține VM-ul cloud la alegere și configurați-vă singuri. Cu toate acestea, necesită abilități de administrare a serverului și întreținere continuă. O altă opțiune este închirierea unui liber profesionist pentru a vă configura. 

Însă, dacă nu doriți să pierdeți timpul gestionând singuri platforma Ghost, atunci puteți merge pentru o platforma de gazduire gestionata. Să le explorăm.

Fantomă

Știați că Ghost oferă soluție de găzduire?

Asta e corect. Puteți utiliza platforma lor de găzduire pentru a rula blogul și site-ul dvs. Ghost.

Dotat cu tehnologii avansate de publicare, Fantomă este o platformă puternică care vă poate ajuta să lansați o afacere profitabilă. De la bloguri și buletine informative la plăți și membru, soluția de publicare open-source te-a acoperit!  

Oferă instrumente și caracteristici moderne concepute pentru a satisface cerințele viitoare. Editorul său bogat, cu un mediu familiar, oferă experiență de scris fără egal. Puteți include fără probleme blocuri dinamice în conținutul dvs., cum ar fi imagini, videoclipuri, încorporari și Markdown. Cu o caracteristică de etichetare robustă, puteți clasifica conținutul și rutarea dinamică pentru a structura modul în care vă doriți. 

Programează-ți conținutul folosind calendarul editorial pentru a stabili o dată și o dată de publicare. Pârghiați SEO încorporat, metadate automate, etichete canonice și sit-uri XML împreună cu o încărcare rapidă a paginilor. Distribuie conținutul pe Facebook, Twitter etc. pentru a obține mai multă vizibilitate și a integra site-ul cu instrumentele preferate.  

Ghost oferă securitate la nivel de industrie, cu certificare SSL, aplicații izolate, protecție spa și firewall pentru a preveni o posibilă încălcare a securității. 

FastComet

Alimentează-ți afacerea cu FastComet pentru a împărtăși scrisul creativ cu lumea. Fie performanță sau caracteristici; platforma nu încetează să mai uimească! De asemenea, oferă transfer de domeniu gratuit, iar procesul general este ușor și rapid.

FastComet este un furnizor de găzduire SSD care vă permite să accesați baza de date și fișierele cu 300% mai rapid decât platformele care nu sunt SSD. De asemenea, oferă migrații gratuite incluse pentru a muta toate e-mailurile și alte date. Extindeți-vă la îndemâna către publicul dvs. vizat, distribuind gratuit conținut de înaltă calitate cu Cloudflare CDN. 

Puternicul controler de hosting cPanel alimentează FastCloud pentru gestionarea simplă și rapidă a contului de hosting. În plus, păstrați-vă datele în siguranță cu copii de rezervă gratuite oferite de acestea zilnic sau săptămânal. Dacă rămâi blocat la mijloc, nu intră în panică! Accesați-le cu suportul tehnic gratuit 24/7.

FastCloud oferă securitate FastGuard care vă protejează site-ul împotriva activităților dăunătoare și vă informează în avans. Stratul său de securitate include izolarea contului, protecția forței brute, criptarea SSL, scanarea malware, detectarea DDoS etc.. 

A2 Gazduire

Bucurați-vă de performanța și fiabilitatea plină de energie A2 Gazduire să vă publicați conținutul, să îl distribuiți și să gestionați modul în care doriți. Acesta găzduiește site-ul dvs. Ghost pe platforma sa eficientă, SwiftServer și crește viteza de încărcare a paginii de 20 de ori mai rapid. 

Chiar și o a doua întârziere în încărcarea paginilor vă poate afecta clasamentul SEO, rata de respingere sau conversia. Dar cu A2 Hosting, puteți obține performanțe super-rapide împreună cu un SSD gratuit. 

A2 Gazduire promite 99,9% din timpul de funcționare asigurându-vă că serverul dvs. funcționează la nivel complet și utilizând practici standard pentru industrie, centre de date de nivel superior și cele mai noi măsuri de securitate. În cazul în care întâmpinați dificultăți, echipa sa de asistență tehnică 24/7/365 a primit spatele.

Puteți alege să găzduiți site-ul dvs. Ghost într-unul din cele patru centre de date ale acestora.

 • Michigan, SUA
 • Arizona, SUA
 • Amsterdam
 • Singapur

NodeChef

Căutați o platformă de găzduire Ghost la prețuri accesibile, dar profesională, care să răspundă solicitărilor dvs.?

Încerca NodeChef.

Tabloul de bord al NodeChef oferă o interfață simplă de utilizator pentru încărcarea și eliminarea temelor. Ținând cont de creșterea afacerii dvs. cu timpul, acestea oferă infrastructură de scalare automată. Deci, nu vă faceți griji pentru vârful de trafic.

NodeChef oferă gratuit un certificat SSL, pe care îl puteți solicita și instala de pe tabloul de bord. Face automat copii de siguranță ale datelor dvs. zilnic și oferă un server puternic format din SSD local pentru a asigura performanțe de neegalat. 

Începeți cu NodeChef la prețul de bază de 10 USD / lună și bucurați-vă de 5 GB S3 de stocare a fișierelor, 1 GB stocare MySQL, vizualizări pe pagină de 100k, livrare prin e-mail, domeniu personalizat și instalare cu un singur clic în timp ce dețineți toate datele dvs.. 

DigitalOcean

Implementați Ghost pe DigitalOcean cu ajutorul unui aplicație cu un singur clic.

Începe de la 5 dolari / lună.

Cu acest plan, primiți 1 GB / 1 procesor, 25 GB SSD, 1 TB de transfer. Este potrivit pentru dvs. să înțelegeți cum funcționează Fantoma în prezentarea scrierilor voastre creative și să le împărtășiți lumii. Cu toate acestea, odată ce vă familiarizați cu acest lucru, puteți alege planuri superioare pentru a scoate cel mai mult din el.

Google Cloud

Creșteți performanță și securitate superioară lansând Ghost certificat de Bitnami pe Google Cloud.

Bitnami certifică autenticitatea și securitatea tuturor imaginilor pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs. web. De asemenea, se asigură că imaginile sunt ambalate folosind practici standard ale industriei și sunt actualizate pentru a obține performanțe mai bune. 

Google Cloud are centre de date globale care vă oferă posibilitatea de a vă găzdui blogul în apropierea utilizatorilor dvs. vizați.

Concluzie

Ghost manifestă ideea de a oferi o experiență perfectă de gestionare a conținutului pentru a beneficia întreprinderile moderne. Publicați conținut de înaltă calitate prin oricare dintre platformele de găzduire Ghost menționate mai sus și fiți gata să observați diferența pozitivă în prezența dvs. online, branding, vânzări și venituri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map