6 най-добри хокерски платформи за докер за вашите контейнери

Хоствайте своите Docker приложения на най-добрата облачна платформа.


Docker е популярен инструмент за контейнериране в DevOps. Той стартира приложението ви в контейнер, използва минимални ресурси, може да се разгърне по-бързо и може да мащабира бързо.

Когато работите в жива производствена среда, може да има 100s докер контейнери, работещи в множество клъстери. Управлението на всички контейнери може да бъде болезнено. Kubernetes и Docker Swarm са няколко решения за управление на големи docker клъстери, но тези решения добавят много сложност и знания за умения.

Защо да губите своите квалифицирани ресурси и време за управление на докер контейнери, когато има множество платформи за хостинг на докер, които могат да се погрижат за това. Разтоварвайки хостинг главоболие за експерта, се фокусирате върху основния си бизнес.

Ето списък на най-популярните хокер хостинг платформи, които трябва да обмислите за управление на вашите докер контейнери.

Sloppy.io

помия е бърз, прост и сигурен.

С Sloppy можете да стартирате няколко контейнера за докер за секунди.

Sloppy е една от най-добрите опции за хостинг на докер контейнери и стартирането им за секунди. Проектът е дефиниран във файл JSON.

Можете да използвате CLI осигурени от тях с команди, зададени за разгръщане, поддържане и наблюдение на докер контейнери. Той идва и с WEB-базирани опция за създаване на проекти, поддържане и наблюдение на докер контейнерите с лекота.

Със Sloppy имате много опции да използвате докер изображения от обществени изображения на докер хъб. Можете също да използвате изображения на докер от всяка друга обществен или частен регистър. Докато създавате приложения чрез тяхната уеб базирана, той ще започне да ви препоръчва автоматично да правите опции за изображение на докер, след като започнете да пишете името на изображението.

Контейнерите, които работят там, са инфраструктура високо достъпни хардуер, така че няма нужда да се притеснявате дали някой контейнер ще падне. Те правят поддръжката на вашия контейнер Docker много лесна с подвижните му функции за разгръщане, връщане и постоянни обеми. Можете да актуализирате контейнерите с нулева престой тъй като те стартират нови контейнери и спира по-старите контейнери, след като новите контейнери стартират и работят.

В случай, че има грешка в някоя от вашите актуализации, можете лесно да се върнете към предишната стабилна версия само с три кликвания. Данните се съхраняват като блокове, които се разпределят на множество физически устройства. Така че изобщо не е нужно да се притеснявате дали ще загубите данните си.

Можеш монитор всички показатели (използване на процесора, мрежов трафик, използване на памет и т.н.) с интервал от 5 минути. Ако някоя от заявките ви се откаже, тя се рестартира автоматично след няколко последователни проверки, ако все още е изключена.

Той идва и с предварително конфигуриран GitLab CE екземпляр която създава контейнери автоматично, след като натиснете актуализация на код.

Jelastic

Jelastic е мулти-облачна платформа, която може да хоства множество инструменти / рамки / приложения като Docker, Kubernetes, Java, Ruby, Python, JavaScript, Go и др. Тя комбинира платформа като услуга (PaaS) и контейнер като услуга (CaaS) модели.

Платформата на Jelastic използва технологията за виртуализация, базирана на контейнери Virtuozzo. Използвайки Virtuozzo, той може да стартира множество виртуални машини и контейнери на един сървър.

Наличност в много облаци е най-важната характеристика на платформата Jelastic. Можете да хоствате контейнери за докер в множество опции в облака (PaaS, Caas)

Той осигурява предварително конфигурирани докеризирани решения само с едно щракване. Можете да изберете да настроите самостоятелен докер-двигател или можете да стартирате клъстер на докер рояци. Той се предлага с достъпна цена, базирана на потребление, което ви позволява да плащате само за използване чрез разходно-ти-отивам модел на ценообразуване.

Потребителският интерфейс е толкова прост, че да настроите разработка, тест, производствена среда за няколко кликвания за секунди.

Йеластичен докер хостинг

Jelastic може автоматично да мащабира вертикално или хоризонтално, в зависимост от вашите изисквания.

Това са още няколко акцента на функцията:

 • Приятен потребителски интерфейс с ssh достъп
 • Предоставя различни потребителски интерфейси както за разработчици, така и за администратори
 • Поддържа микро услуги и наследени приложения
 • Нулево прекъсване с автоматизирано разпределение на трафика

Kamatera

Kamatera е друга платформа, която предоставя облачни сървъри за хостване, управление и наблюдение на приложения.

Ценообразуването е много атрактивно. Можете да започнете от едва 4 долара на месец.

Акценти

 • Няма единична точка на отказ. 99.95% гарантирана продължителност
 • Осигурява 24 × 7 техническа поддръжка
 • Разгърнете облачната инфраструктура за по-малко от 60 секунди
 • Бързо мащабиране нагоре и надолу
 • Достъпно ценообразуване
 • Без поддръжка на хардуер
 • Без такса за настройка, без ангажимент, анулирайте по всяко време

Амазонка ECS

Услуга за еластични контейнери на Amazon (Amazon ECS) е високо мащабируема услуга за контейнери с поддръжка на докер. Използва се за контейнериране на вашите приложения на AWS. Той осигурява съвместимост с Windows и поддържа управлението на Windows контейнери.

Използва AWS Fargate услуга за разгръщане и управление на докер контейнери. AWS Fargate се грижи за предоставяне на сървъри, управление на клъстери и оркестрация; не е нужно да се притеснявате за това; просто трябва да се съсредоточите върху управлението на ресурсите.

Актуализирането на контейнерите до нови версии е много лесно в Amazon ECS. Всичко, което трябва да направите, е да качите дефиницията на задачата за приложение на нова версия в ECS; тя ще стартира нови контейнери с ново изображение и ще спре по-старите контейнери. Контейнерите се регистрират и отписват автоматично.

Облачна карта AWS помага на Amazon ECS да открива и свързва контейнери един с друг. Той помага за увеличаване на достъпността на приложенията. Той поддържа и двете монолитен и микросервизна архитектура, така че може да съхранява приложения на всяка от архитектурите.

Вие плащате само за ресурсите, които използвате.

По-долу са дадени няколко допълнителни функции:

 • Осигурява сигурност чрез използване на Amazon IAM и Amazon VPC
 • Стартира спот инстанции на Amazon EC2 за оптимизиране на разходите
 • Може лесно да съхранява модели за машинно обучение за обучение и изводи
 • Лесна интеграция с AWS услуги

Той използва множество други AWS услуги като AWS CloudWatch за наблюдение, AWS ELB за балансиране на натоварването и т.н..

Microsoft Azure

Microsoft Azure е вторият по големина доставчик на облачни услуги след AWS. Azure предоставя също услуги за хостинг на Docker контейнери на своята платформа.

Можете да оркестрирате контейнерите отсреща 29 региона в публичния облак. Можете лесно да преместите вашия ASP.NET приложения върху лазурни докер контейнери.

Microsoft Azure предлага Azure Kubernetes Service (AKS) за лесно разгръщане и управление на контейнерни приложения. Azure Active Directory се използва за разширено управление на идентичността и достъпа. Използвайки Azure App Service, можете също да разгънете персонализиран Windows контейнер на Azure. Azure Marketplace има тонове готови докерски приложения, хоствани на Azure.

Azure Marketplace Docker

Azure Monitor внимателно следи работата на контейнерите и тяхната наличност.

Някои от популярните функции, които предлага:

 • Взаимодейства директно с Docker, който премахва сложността и ненужните допълнителни API
 • Осигурява сигурност за корпоративна степен за стартиране на модерни и традиционни приложения за Linux или Windows в контейнер за докер
 • Дава персонализирана дистрибуция на Linux за най-добър опит в докера
 • Функция за самопочистване и заздравяване за неизползвани и нездравословни съдове
 • Изпълнява скрипта за диагностика на докер, за да информира персонала за поддръжка на докер, ако има някакъв проблем в доклада за грешки
 • Поддържа традиционните приложения и микро услуги

HostPresto

HostPresto е една от първите компании в Обединеното кралство, които предоставят платформа и услуги за хостинг на контейнери за докер.

На Хостпресто супер бърз облак, можете да създавате и стартирате контейнери за докер много бързо и лесно. Вместо да стартирате и наблюдавате контейнерите си за докер, можете да се съсредоточите върху други важни неща като планиране на капацитет, разпределяне на ресурси.

В зависимост от вашите потребителски изисквания можете да стартирате контейнери за докер и да ги мащабирате с лекота. Той също така помага за ускоряване на развитието ви, като ви позволява често да натискате актуализации на кодове на докер контейнери. Всеки път, когато нов член се присъедини към екипа, той / тя просто трябва да завърти контейнер за Docker за разработка и той ще бъде готов за секунди за него / нея да започне работата по разработката.

Посветен Екип за поддръжка на Великобритания е на разположение за вас, за да ви помогне с вашите запитвания. Ако сте в региона на Обединеното кралство, хостингът на вашите контейнери Docker в HostPresto е една от най-добрите възможности.

HostPresto предоставя a 30-дневна гаранция за връщане на парите ако не сте доволни от получената услуга и поддръжка. Също така дава неограничена честотна лента до контейнерното приложение без допълнително заплащане за използване.

заключение

Умно решение е да хоствате докер контейнерите на някоя от горните платформи за хокинг на докер и да забравите за стартирането, разполагането и управлението на контейнерите.

ЕТИКЕТИ:

 • докер

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map