6 най-добри хостинг платформи за публикуване на призрак за вашия бизнес

Блогът никога не е бил толкова лесен с безброй възможности за избор днес. 


Ако искате да създадете широка аудитория, като ги образовате и информирате за вашите бизнес предложения, блоговете все още са ключов. Органичният обхват продължава да бъде доминиращ източник на трафик и е вероятно компаниите, които блогват често получавате 97% повече връзки към техните уебсайтове.

Така че, ако сте решили да започнете блогове, има толкова много опции, от които да избирате – WordPress, Ghost, Joomla и т.н..

Но как да разберете кой от тях би работил най-добре за вас?

В наши дни Ghost набира бързи темпове, за да се очертае като един от най-добрите WordPress алтернативи. Той предлага публикуване на съдържание в неподправена атмосфера, в която не се разсейвате поради множество функции, които може да не се нуждаете. Ако искате да избегнете бъркотия с плъгини, необходими за поддръжка на SEO, социално споделяне, формуляри и т.н.., опитайте Ghost

Какво е призрак?

Не се плашете!

призрак е платформа за блогове с отворен код.

Тя се фокусира основно върху управлението на задкулисни дейности и контролира друго съдържание и публикации. Той подобрява цялостния опит в блоговете, от писане и редактиране до публикуване. 

Платформата използва средата за изпълнение на Node.js, за да постигне пламтяща производителност от WordPress, използвайки тромави PHP кодове. Това ви спестява от разсейването на допълнителни функции, претрупващи работното пространство, така че можете да се концентрирате напълно върху писането, за да се впуснете в творчеството си. 

Нека да разгледаме бързо някои от функциите.

Вградено SEO и социално споделяне

Създаването на съдържание и публикуването му не е достатъчно, предвид огромната конкуренция наоколо. Разпространението на съдържанието е от решаващо значение, така че той достига до широка арена на аудиторията, за да управлява печалби от него. 

Подобрете видимостта на вашите блогове, като използвате вградения SEO, който Ghost предлага. За разлика от WordPress, не се нуждаете от SEO плъгини. В допълнение, той предлага функции за социално споделяне, така че можете да разпространявате съдържанието си в популярни платформи като Twitter, Facebook и т.н..

Ghost също предоставя вградени страници на Google AMP, XML Sitemap, канонични тагове, микроформати, оптимизирани URL адреси, маркери за Facebook Open Graph, поддръжка на Twitter карти и семантично маркиране. 

По-бързо изпълнение

Node.js е модерен и бърз стек от технологии, който захранва Ghost. В резултат на това той предлага 19 пъти по-бърза производителност от WordPress. Това предполага, че за всеки отговор на WordPress, Ghost може да отговори на 19 заявки. Следователно, той подобрява SEO и насърчава ангажираността на потребителите на смартфони. 

Единна интеграция

Искате да интегрирате блоговете си с други работни процеси и инструменти?

Призракът ви е покрил!

Можете да го интегрирате с инструменти като Google AMP, Google Analytics, Slack, YouTube и т.н.. 

Неговите предложения са извън просто блоговете, тъй като това е REST JSON API с гъвкава и здрава архитектура. Следователно можете да го разширите, персонализирате и модифицирате въз основа на вашите нужди. 

CMS ли е без глава?

Ghost използва CMS архитектура без глава, където акцентът е изцяло върху улесняване на работните процеси в съдържанието и административния интерфейс, посветен на създателите на съдържание. Той противоречи на традиционния CMS, наблягащ на презентационните слоеве, структурата на сайта, дизайна, шаблоните и т.н.. 

Приемането на CMS без глава се увеличава със зашеметяващ темп и се очаква да се удвои до 2021 г., докато 63% от потребителите му вече го обичат, според Contentstack. Следователно включването му в Ghost го отличава от останалите и означава следващото развитие на CMS.  

Тя ви позволява да изберете технология за дизайн, която може да ви е необходима, генератор на сайтове или други рамки, за да оформите презентационния слой на блога Ghost. Можете безпроблемно да разработвате своя уебсайт на език за програмиране като Python, Javascript, Swift и др., Способен да изпълнява заявки на API за извличане на данни. 

Разлика между Ghost и WordPress

Въпреки че и Ghost, и WordPress са CMS с отворен код, първият има предимство пред втория, що се отнася до блоговете. Докато WordPress помага на собствениците на сайтове да проектират и адресират нуждите на целия си уебсайт, Ghost предоставя единствено професионални инструменти за блогове, за да се движи безпроблемно по вълните на управление на съдържанието ви.

Ако искате платформа за управление на нуждите на вашия уебсайт и публикуването е просто друго изискване за вас, WordPress може да е достатъчен. Но ако сте искрен издател, който иска да намали шума и да търси сигурно и високоефективно решение за всички ваши нужди за издаване, Ghost е начинът!

Призракът е безплатен за изтегляне и използване. Можете да получите облачния VM по ваш избор и да настроите сами. Това обаче изисква умения за администриране на сървъра и непрекъсната поддръжка. Друг вариант е да наемете a на свободна практика да се настрои за вас. 

Но ако не искате да губите време сами да управлявате платформата Ghost, тогава можете да продължите управлявана хостинг платформа. Нека ги изследваме.

призрак

Знаете ли, че Ghost предлага и хостинг решение?

Това е вярно. Можете да използвате тяхната хостинг платформа, за да управлявате своя блог и сайт Ghost.

Дарен с модерни издателски технологии, призрак е мощна платформа, която да ви помогне да стартирате доходоносен бизнес. От блогове и бюлетини до плащания и членство, решението за публикации с отворен код ви обхвана!  

Той предлага съвременни инструменти и функции, проектирани да отговарят на бъдещите изисквания. Неговият богат редактор с позната среда осигурява несравнимо писане. Можете безпроблемно да включвате динамични блокове в съдържанието си, като изображения, видеоклипове, вграждане и Markdown. С надеждна функция за маркиране можете да категоризирате съдържанието си и динамичното маршрутизиране, за да структурирате начина, по който искате. 

Планирайте съдържанието си, като използвате редакционния му календар, за да зададете дата и час на публикуване. Използвайте вграден SEO, автоматични метаданни, канонични тагове и XML Sitemap заедно с ускорено зареждане на страници. Разпространете съдържанието във Facebook, Twitter и др., За да придобиете повече видимост и интегрирайте сайта с любимите си инструменти.  

Ghost предлага сигурност на ниво индустрия със SSL сертификат, изолирани приложения, СПА защита и защитни стени, за да предотврати възможно нарушение на сигурността. 

FastComet

Подхранвайте бизнеса си FastComet да споделите творческото си писане със света. Независимо дали това е изпълнение или функции; платформата никога не престава да учудва! Той също така предлага безплатен трансфер на домейни, а цялостният процес е лесен и бърз.

FastComet е доставчик на SSD хостинг услуги, който ви позволява да получите достъп до вашата база данни и файлове с 300% по-бързо от не-SSD хостинг платформи. Той също така предоставя безплатни миграции, включени за преместване на всички ваши имейли и други данни. Разширете обхвата си до целевата си аудитория, като разпространявате висококачествено съдържание с Cloudflare CDN безплатно. 

Мощният хостинг контролер cPanel захранва FastCloud за лесно и бързо управление на хостинг акаунта. Освен това пазете данните си с безплатни архиви, предоставени от тях ежедневно или седмично. Ако се забиете в средата, не изпадайте в паника! Посетете до тях със своята 24/7 безплатна техническа поддръжка.

FastCloud предлага FastGuard сигурност, която защитава вашия сайт от злонамерени дейности и ви информира предварително. Защитният му слой включва изолиране на акаунта, защита от груба сила, SSL криптиране, сканиране на злонамерен софтуер, откриване на DDoS и т.н.. 

A2 хостинг

Насладете се на изпълнената с мощност производителност и надеждност на A2 хостинг да публикувате съдържанието си, да го разпространявате и управлявате по желания от вас начин. Той хоства уебсайта на Ghost на ефективната му платформа SwiftServer и повишава скоростта на зареждане на страницата ви 20 пъти по-бързо. 

Дори второто забавяне на зареждането на страници може да повлияе на вашите SEO класации, степента на отпадане или реализация. Но с A2 хостинг можете да получите супер бърза производителност заедно с безплатен SSD. 

A2 хостингът обещава 99,9% от продължителността на работа, като се увери, че сървърът ви работи на пълния въртящ момент и използва стандартни отраслови практики, центрове за данни от най-високо ниво и най-новите мерки за сигурност. В случай, че срещнете някакви затруднения, екипът му за техническа поддръжка на 24/7/365 ви връща гърба.

Можете да изберете да хоствате вашия сайт Ghost в един от четирите им центъра за данни.

 • Мичиган, САЩ
 • Аризона, САЩ
 • Амстердам
 • Сингапур

NodeChef

Търсите достъпна, но професионална хостинг платформа Ghost, която да отговори на вашите нужди за управление на съдържанието?

Опитвам NodeChef.

Таблото за управление на NodeChef предлага ясен потребителски интерфейс за качване и премахване на теми. Имайки предвид растежа на бизнеса ви с времето, те осигуряват инфраструктура за автоматично мащабиране. Така че, не се тревожете за скока на трафика.

NodeChef предлага SSL сертификат безплатно, който можете да заявите и инсталирате от таблото си за управление. Той автоматично архивира вашите данни ежедневно и предлага мощен сървър, състоящ се от локален SSD, за да гарантира ненадмината производителност. 

Започнете с NodeChef на базова цена от $ 10 / месец и се насладете на 5 GB S3 файл за съхранение, 1 GB MySQL съхранение, 100k преглеждания на страници, доставка на имейл, персонализиран домейн и инсталиране с едно щракване, докато притежавате всичките си данни. 

DigitalOcean

Разгърнете Ghost на DigitalOcean с помощта на a приложение с едно щракване.

Започва от $ 5 / месец.

С този план получавате 1 GB / 1 процесор, 25 GB SSD, 1 TB трансфер. Подходящо е да разберете как работи Ghost, представяйки вашите творчески писания и да го споделите със света. Въпреки това, след като сте запознати с него, можете да изберете по-високи планове, за да се възползвате максимално от него.

Google Cloud

Използвайте превъзходна производителност и сигурност, като пуснете Ghost, сертифициран от Bitnami Google Cloud.

Bitnami удостоверява автентичността и сигурността на всички изображения, които можете да използвате на вашия уебсайт. Той също така гарантира, че изображенията са опаковани с помощта на стандартни за индустрията практики и са актуални за постигане на по-добри резултати. 

Google Cloud има глобални центрове за данни, които ви дават избор да хоствате блога си в близост до насочените потребители.

заключение

Ghost проявява идеята да предложи безпроблемно изживяване за управление на съдържанието, за да се възползват съвременните бизнеси. Публикувайте висококачествено съдържание чрез някоя от гореспоменатите хостинг платформи Ghost и бъдете готови да забележите положителната разлика във вашето онлайн присъствие, брандиране, продажби и приходи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map