7 cel mai bun gazduire Drupal pentru site-uri mici spre mari

Drupal – nu este popular ca WordPress, dar este la fel de capabil să creeze un site web robust și sigur pentru afacerea dvs. Indiferent dacă doriți să publicați cantități vaste de conținut sau să vindeți produse într-un magazin digital, Drupal poate fi o alegere sensibilă ca sistem de gestionare a conținutului (CMS).


Ce este Drupal?

În caz că vă întrebați – Drupal este un CMS open-source care rulează pe PHP. Este gratuit și distribuit sub licența publică generală GNU. Drupal a fost creat în 2000 ca o modalitate de a construi site-uri web mici. Astăzi, este la versiunea sa de versiune 8 și garantează 2,3% din site-urile din lume.

Drupal ocupă locul 3 în lista celor mai populare CMS din lume, WordPress și Joomla ocupând primele 2 locuri. Cota de piață este de 4,7%, cu mai mult de 577 000 de site-uri active urmărite. Este posibil să nu fie ușor de învățat pentru utilizatorii casual. Necesită cunoștințe de bază în PHP și dezvoltare web, deci nu este la fel de ușor de utilizat ca WordPress. Cu toate acestea, versiunea actualizată sa îmbunătățit prin ușurința de utilizare și flexibilitate.

Avantajul Drupal este securitatea sa, motiv pentru care companii mari precum Verizon, Cisco și Infusionsoft folosesc Drupal pentru site-urile lor web. Agențiile guvernamentale precum Londra și Primăria Los Angeles se bazează, de asemenea, pe cadrul de securitate al Drupal.

Pe lângă faptul că este sigur, cadrul Drupal este conceput pentru a gestiona structuri de conținut mai complicate. Permite mai multor utilizatori să partajeze și să colaboreze în cadrul platformei, făcând fluxul de lucru conținut mai ușor.

Cea mai bună platformă de găzduire web pentru Drupal

Dacă doriți să rulați Drupal, este esențial să alegeți gazda web potrivită care să ofere optimizare specifică pentru Drupal. Dacă sunteți nou în cadrul sau dacă aveți nevoie de asistență, vă poate ajuta dacă gazda dvs. Web vă poate ajuta.

Să explorăm unele dintre cele mai bune platforme de găzduire pentru a găzdui site-urile Drupal.

Platform.sh

Platform.sh oferă găzduire web premium pentru site-uri Drupal rapide și sigure. Unele dintre caracteristicile unui gazduire web pentru Drupal pe Platform.sh includ:

 • Compozitor încorporat
 • Consola Drupal și suport Drush
 • CDN gestionat
 • Powered by SSDs
 • API-ul Git

Puteți testa gazduirea Platform.sh cu un proces gratuit, după care planurile de dezvoltare încep de la 10 USD / lună. Există un plan Profesional (50 USD / lună / proiect) și Enterprise (1250 USD / lună / proiect) dacă doriți să vă extindeți site-ul pentru un trafic mai mare.

SiteGround

SiteGround este lider în găzduirea de site-uri web rapide. Oferă aceeași găzduire de calitate pentru Drupal. Un plan de găzduire web pentru Drupal începe de la 3,95 USD / lună.

Obținerea SiteGround pentru Drupal vă va oferi:

 • Gazduire premium cu configurare ușoară pentru utilizator
 • Instrumente de construire web care funcționează individual pentru Drupal
 • 24 de ore uptime și backup zilnic al site-ului

A2 Gazduire

A2 Gazduire oferă găzduire Drupal 20X mai rapid la trei pachete accesibile începând de la 3,92 USD / lună. Drupal vine preinstalat cu planul de găzduire al A2 și este optimizat pentru viteză și performanță.

Iată ce obțineți cu planurile de găzduire ale A2:

Lite – 3,92 USD / lunăSwift – 4,90 USD / lunăTurbo – 9,31 USD / lună
1 site webSite-uri nelimitateSite-uri nelimitate
5 baze de dateBaze de date nelimitateBaze de date nelimitate
Depozitare nelimitatăDepozitare nelimitatăDepozitare nelimitată
Transfer nelimitatTransfer nelimitatTransfer nelimitat
Panoul de control cPanelPanoul de control cPanelPanoul de control cPanel
SSL gratuit & SSDSSL gratuit & SSDSSL gratuit & SSD
Liber & Transfer ușor de siteLiber & Transfer ușor de siteLiber & Transfer ușor de site
Turbo (Până la 20X mai rapid)

inMotion Gazduire

inMotion Gazduire are un plan de bază și avansat de găzduire pentru site-urile web bazate pe Drupal. Ambele includ acces la tutoriale și ghiduri Drupal.

Pentru planul de bază, găzduirea inMotion pentru Drupal costă 6,39 USD / lună și include:

 • SSD gratuit
 • Domeniu gratuit
 • Spațiu pe disc nelimitat
 • 1-Faceți clic pe Application Installer
 • Migrarea site-ului gratuit

Planul avansat, care oferă gazduire server privat privat, începe de la 29,19 USD / lună. Include:

 • 4 GB – 8 GB RAM
 • 75 – 260 GB stocare
 • 4TB – lățime de bandă 6TB
 • 3 – 5 adrese IP

Cloudways

Cloudways oferă găzduire administrată pentru Drupal. Puteți alege să vă găzduiți site-ul dvs. pe Google Cloud, AWS, DigitalOcean, Linode și Vultr. Dacă aveți mai multe opțiuni, puteți alege să găzduiți site-ul dvs. în apropierea publicului dvs. vizat.

Cloudflare optimizează serverele pentru a livra conținutul mai rapid și protejat împotriva amenințărilor online. Unele dintre caracteristici includ:

 • PHP 7 gata
 • Memorie cache încorporată
 • Asistență HTTP / 2
 • SSL gratuit
 • Backup
 • Autentificare cu doi factori

și, suport fantastic pentru a răspunde la întrebările dvs..

Panteon

Panteon pretinde a fi „cel mai bun în clasă” pentru Drupal și WordPress, cu posibilitatea de a scala orice site cu livrare rapidă de conținut aprins. Printre caracteristicile sale notabile se numără HTTPS, administrarea automatizată a sistemului și timpul de funcționare care se dovedește împotriva dezastrelor. Vă puteți înscrie pentru un cont demo gratuit înainte de a vă angaja în planurile sale plătite.

Pantheon este pregătit pentru întreprinderi și de încredere de către tableau, Yale, apigee și multe altele.

Rochen

Rochen vă poate găzdui site-ul Drupal și vă poate asigura succesul prin sprijin și asistență excelentă. Migrația asistată a site-ului și la bord sunt incluse în pachetul de găzduire web Rochen pentru Drupal.

Clienții pot alege între găzduirea partajată (începe de la 4,95 USD / lună) sau serverul cloud gestionat (începe de la 200 USD / lună).

Concluzie

Este posibil ca Drupal să nu fie la fel de ușor de utilizat ca WordPress, dar este un instrument puternic pentru gestionarea site-urilor web cu conținut puternic. Securitatea sa este la niciunul, așa că, dacă aceasta este preocuparea dvs. principală, cel mai bine este să folosiți acest cadru.

Din acest motiv, ai avea nevoie de un pachet de găzduire pentru a sprijini funcționalitățile Drupal. Dacă aveți un buget, accesul cu SiteGround sau A2 Hosting va fi suficient.

ETICHETE:

 • Drupal

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map