7 Gazduire VPS cel mai bine administrată pentru întreprinderi mici și mijlocii

Urmează un moment în fiecare afacere de succes când trebuie să îți actualizezi resursele, iar găzduirea pare să fie una dintre primele.


Pe măsură ce afacerea dvs. devine din ce în ce mai populară în rândul oamenilor, apare o nevoie serioasă de a actualiza serverele de găzduire de la „Partajat” la VPS, pentru a gestiona numărul de utilizatori care vin.

Sunt sigur că știți ce utilizează excesiv resursele serverului pentru compania dvs. Dacă nu, atunci e mai bine să nu știi, deoarece acel lucru este frustrant.

Trecerea de la „Shared” la VPS este adesea cea mai bună alegere, deoarece se află chiar între „Shared” și „Cloud”. Deși „Shared” nu este suficient, „Cloud” ar putea să nu fie necesar până acum, având în vedere că ați folosit „Shared” tot timpul acesta.

Acestea fiind spuse, găzduirea VPS este cu siguranță cea mai bună opțiune atunci când tocmai ieșiți din hostingul „partajat”. Vă puteți bucura de avantajul resurselor dedicate serverului pentru o performanță mai bună și, cel mai important, oferiți-le utilizatorilor o experiență rapidă și fără lag.

Înainte de a continua să listez cele mai bine administrate găzduire VPS, iată câteva avantaje principale ale utilizării acestuia. ��

Vă oferă controlul complet al serverului

Când optați pentru găzduirea VPS, veți avea acces complet la rădăcină la server. Acest lucru vă ajută să vă aflați pe scaunul din față al serverului dvs. și să aveți capacitatea de a-l regla în orice fel doriți. De exemplu, puteți alege să instalați orice software personalizat, fără a fi nevoie să așteptați ca furnizorul de hosting să-l suporte.

Crește fiabilitatea site-ului dvs. web

Gazduirea în comun este literalmente ca acea frază „Dacă mori, voi muri cu tine.” Înseamnă că există posibilități să puneți în pericol datele site-ului dvs. dacă ceva nu merge bine cu site-ul altcuiva de pe același server, deoarece bine, acestea sunt partajate.

Pe de altă parte, serverul de găzduire VPS este destinat doar site-ului dvs. web. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ceea ce gătiți pe alte site-uri web din serverul dvs., deoarece veți fi singurul prezent.

Îți face ușor scalarea

Gazduirea VPS îți oferă libertatea de a-ți scalda resursele perfect pe măsură ce crești. Acest lucru este esențial atunci când ești pe cale să depășești limitele serverului, astfel încât să poți să-l faci cu ușurință la scară fără probleme de repaus sau probleme tehnice.

Acum, să ne scufundăm în listă.

A2 Gazduire

Cu panoul de control ușor de utilizat și un server puternic, izolat, A2 Gazduire găzduirea VPS administrată este bine reglată pentru a face față lucrărilor grele. Este susținut de un scor uptime de 99,9% și de o echipă de asistență inteligentă care va intra în acțiune ori de câte ori apelați la acestea.

Planurile de prețuri încep de la doar 25 USD / lună, iar nivelul de intrare în sine are funcții uimitoare, cum ar fi:

 • 4 GB ram
 • 75 GB stocare
 • SSL și SSD gratuite
 • Alegeți să găzduiți într-unul din cele patru centre de date ale acestora – Arizona, Michigan, Amsterdam și Singapore

În toate planurile, primiți o opțiune numită Turbo Server, care vă oferă o viteză de 20X mai rapid, ceea ce este destul de remarcabil. Ca să nu mai vorbim, A2 Hosting pune foarte mult accentul și pe securitatea lor.

Web lichid

Obțineți puterea unui server dedicat și flexibilitatea cu cloud hosting Web lichid. Gazduirea lor VPS este echipată cu câteva caracteristici robuste de securitate și este destul de rapidă. Cu fiecare plan, obțineți beneficiile Cloudflare CDN, ServerSecure și DDoS Attack Protection.

Marele lucru despre utilizarea găzduirii VPS a companiei Liquid Web este faptul că oferă clustere de server construite personalizat și destinate aplicațiilor populare, precum WordPress, WooCommerce, etc. părul îți iese frustrat.

Planurile de prețuri ale Liquid Web pornesc de la 59 USD / lună.

HostGator

HostGator oferă personalizare completă și o mulțime de caracteristici de securitate, cum ar fi configurarea discului RAID 10 și centrul de date al unităților HVAC. Puteți începe cu ușurință micul și scala rapid cu apăsarea unui buton.

În afară de asta, puteți:

 • Gazduiește domenii și subdomenii nelimitate
 • Adăugați adrese de email nelimitate.
 • Adăugați nume de nume private
 • Creați baze de date
 • Creați conturi FTP

HostGator lucrează cu lideri din industrie precum Intel și AMD pentru a evalua și menține constant performanțele în cadrul serverelor lor. De asemenea, echipa lor de asistență este disponibilă 24/7 prin chat, telefon și e-mail.

Planul de intrare pentru hostingul VPS al HostGator are un preț de doar 19,95 USD / lună.

DreamHost

Începând de la doar 10 USD / lună, DreamHost este ușor de configurat și de gestionat. Este încărcat cu funcții esențiale de performanță și securitate. Vă puteți bucura de lățime de bandă și trafic nelimitat și puteți obține SSD-uri gratuite, SSL, TLS, e-mail și domenii nelimitate.

În afară de asta, acest furnizor de găzduire asigură o durată de funcționare garantată 100% și asistență nelimitată 24/7, care îți va rezolva întrebările în mod clar. Bazele de date MySQL nelimitate sunt de asemenea incluse în fiecare plan, deoarece este locul de lucru al lumii bazelor de date web.

În sfârșit, este important să menționăm că primești și actualizări automate ale software-ului și posibilitatea de a-ți reduce dimensiunea și stocarea în doar 10 secunde..

OVHcloud

Simplu, dar oferă performanțe deosebite, OVHcloud simplifică și personalizează serverul de găzduire VPS. Vi se permite să utilizați toate resursele dvs. hardware pentru site-urile dvs. web și veți beneficia de acces complet la administrator pe serverul dvs. virtual.

Serverul acestui hosting VPS poate gestiona traficul nelimitat cu o lățime de bandă maximă de 2 GB / s. Acest lucru este foarte mult pentru aproape orice site web.

În afară de asta, veți obține mai multe opțiuni de rezervă și un scor impresionant de utilizare. Planurile de prețuri ale OVHcloud pornesc de la doar 5,52 USD / lună atunci când sunt plătite anual. Prețul este destul de scăzut, în comparație cu ceea ce oferă ei, așa că, dacă prețul este principala dvs. constrângere, acest furnizor de servicii de hosting ar putea fi doar ceea ce căutați.

Bluehost

Construit de la sol folosind toate stocările SSD, Bluehost este un nume proeminent în spațiul de găzduire. La înregistrare, vă puteți bucura de beneficii precum:

 • Ușor de configurat și de a rula instantaneu
 • Un nume de domeniu gratuit pentru primul an
 • Performanță extremă, datorită tehnologiei open source
 • Resurse garantate cu ajutorul hipervizorului KVM
 • Panou de control cu ​​funcții îmbunătățite

Pe lângă toate acestea, primiți ajutorul experților 24 de ore din 24, pe 7 diverse suporturi. Dacă considerați că aceasta este o potrivire bună, atunci ați dori să începeți cu planul lor de intrare la prețul de 15 USD / lună.

Fasthosts

După cum sugerează și numele, Fasthosts este foarte rapid, dar și destul de accesibil. Puteți începe să alegeți un pachet VPS și apoi să îl personalizați adăugând spațiu de stocare, memorie RAM și CPU pentru a se potrivi cu cerințele dvs. exacte.

Iată câteva caracteristici principale ale acestui furnizor de hosting:

 • Trafic nelimitat
 • 999% uptime garantat
 • Centre de date certificate din Marea Britanie care sunt sigure și sigure
 • Acces complet la rădăcină
 • Certificat SSL gratuit
 • Resurse dedicate care garantează stabilitatea și fiabilitatea
 • Suport 24/7

Vă puteți pune în funcțiune cu găzduirea lor VPS în cel puțin 55 de secunde. Este o nebunie, dar asta este numele – fiind rapid.

Concluzie

Serviciile de găzduire VPS de mai sus te vor ajuta să abordezi numărul tot mai mare de utilizatori și îți vor oferi mult mai mult control asupra resurselor tale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map