7 най-добра хостинг платформа за риселъри за следващия ви бизнес

Стартирането на уеб хостинг бизнес е доста доходоносно, но настройването му от нулата не е най-лесното.


Процесът е доста сложен и трябва да управлявате центрове за данни, за да го поддържате. Накратко, това е истински бизнес и ще отнеме много време и усилия.

Ако обаче търсите нещо, но не искате да влагате толкова много време и усилия, тогава имам решение за вас. Нарича се хостинг на дистрибутор.

Най-лесното обяснение на хостинг на дистрибутора би било – купувате достатъчно енергия на сървъра (пространство / трафик) от надежден хостинг доставчик и след това продължавате да предлагате това директно на клиентите, сякаш сами сте доставчик на уеб хостинг. По този начин можете да продавате хостинг услуги, без наистина да притежавате никакви центрове за данни. Вие просто използвате силата на Бял етикет.

И в този процес вие също печелите значителни приходи и изграждате бизнес около него. Този тип бизнес може да бъде увеличен до впечатляващо ниво и можете да се насладите на поток от полу-пасивни приходи.

Сега има и неща, които трябва да имате предвид, когато избирате хостинг доставчик, от който ще закупите сървърните ресурси. Някои от тях са разгледани по-долу.

Резултат за непредвидено време

Вероятно първото нещо, което трябва да бъде в контролния ви списък, докато избирате хостинг платформа, ъптайм резултата е супер важно. Трябва да изберете този, който работи 24 × 7, изграден на мощни сървъри и има надеждни мрежови връзки.

За да улесните нещата, бихте искали да разгледате доставчици на хостинг услуги, които имат минимален резултат от 99,5%. Всичко по-долу, което ще затрудни нещата за вас и вашите клиенти.

Поддръжка на клиенти

Има много възможности нещата да се объркат или да сте заседнали в някакъв момент, така че да имате здрава техническа поддръжка е от съществено значение. Нещо, което работи 24 × 7 и има различни средства за свързване, като телефон, имейл и чат на живо, ще бъде идеално.

Денонощната система за поддръжка е важна, когато пребивавате в различна часова зона.

Поддръжка

Редовната поддръжка е задължително да се търси в хостинг доставчик. Те трябва да извършват своевременно обновяване на хардуера, актуализации на софтуера, проверка на сървъра и защитни кръпки.

Сигурност

Без значение колко стегната е сигурността, винаги ще има поне леки шансове тя да бъде хакната или манипулирана. За да имате най-добрия шанс да не бъдете засегнати от него, важно е да изберете хостинг доставчик, който да поставя голям акцент върху сигурността.

Като имаме предвид всичко това, нека да влезем в списъка.

A2Hosting

С ултранадеждни сървъри, A2Hosting предлага супер бърза услуга за вас и вашите клиенти. Тяхната опция „Turbo сървъри“ ви помага да постигнете умопомрачителни 20 пъти по-бързо зареждане на страницата, и е един от най-добрите на пазара.

Можете да очаквате 99,9% гаранция за ъптайм и сървър, който трудно причинява хълцане. Те са спечелили няколко награди през годините и това е чисто заради голямата им услуга. Техните сървъри са оптимизирани по скорост и вие получавате свободата да избирате желаното от вас местоположение на сървъра, заедно с безплатни SSD дискове.

Освен това, той е лесен за разработчици и лесен за използване, благодарение на контролния панел на Web Host Manager (WHM). Получавате 24 × 7 поддръжка от екип, който е достатъчно знаещ и квалифициран, за да се справи с всякакви технически проблеми.

Ще бъде жалко, ако ви кажа, че този хостинг струва ръка и крак. За щастие, това не е така. Началният им план е едва 9,80 долара / месец.

SiteGround

Казвал съм го преди и ще го кажа отново, SiteGround, като цяло е един от любимите ми доставчици на хостинг услуги. От години съм с тях и никога не изпитвах нужда да премина в друга компания. Те са ТОЗИ добри, особено техният екип за поддръжка.

За по-малко от $ 15 / месец получавате техния хостинг план за дистрибутори GoGeek, който предлага 40 GB уеб пространство. Вие също получавате:

 • Немерен трафик
 • Неограничени сайтове
 • Неограничени имейл акаунти
 • Приоритетна поддръжка 24 × 7
 • Добавете акаунти на сътрудници за вашите членове.
 • Безплатен SSL
 • Cloudflare CDN интеграция

Можете да предложите на клиентите си пълна версия на White Label на хостинга, без нито една марка на SiteGround. Като цяло има толкова много повече функции на този хостинг доставчик, които ще направят бизнеса ви много по-полезен.

InMotion хостинг

С безплатни SSD, SSL, cPanel и WHMCS, InMotion хостинг е толкова добър, колкото останалите в този списък. Получавате безплатни трансфери, блестяща поддръжка 24 × 7 и ненадмината цена. Входното им ниво струва само 15,39 долара на месец и предлага 800 GB честотна лента и 80 GB дисково пространство.

Подходящо е за разработчиците и получавате безплатни имейл акаунти, заедно с опция за неограничени домейни и различни функции за защита. Получавате пълен контрол над хостинга на вашия дистрибутор и можете да го персонализирате според вашите желания.

Страхотното е, че техните сървъри са оборудвани с DDoS защита на Corero и откриване на злонамерен софтуер на Patchman, така че няма много да се тревожите от гледна точка на сигурността.

Namecheap

Получавате непромерена честотна лента и безплатни cPanel акаунти за хостинг на вашия дистрибутор Namecheap. Лесно е да управлявате всичко от едно единствено табло и безпроблемно да настройвате системи за управление на съдържанието, заедно със създаването на собствени сървъри на имена.

Можете също да добавите неограничени домейни и да защитите всичко с защитни стени и антивирусен софтуер. Освен това можете лесно да управлявате хостинг акаунти на вашите клиенти с помощта на уеб хост мениджър (WHM).

Да не говорим, можете да персонализирате всичко и да настроите своя собствена платформа за фактуриране на White Label услугата. Сигурността и бързината никога не са проблем с Namecheap, защото това винаги е било основният им фокус.

HostGator

В продължение на много години HostGator беше избор за хостинг на дистрибутор, но след това излязоха други опции и той се отмени малко. Но това, което е впечатляващо е, че той все още е един от видни и затова има място в този списък.

Ето някои от многото предимства на използването на хостинг хост на дистрибутор на HostGator:

 • Неограничени домейни и имейл акаунти
 • 99,9% гаранция за продължаване на времето
 • Частни сървъри на имена въз основа на вашия домейн
 • Безплатен софтуер за управление и фактуриране на клиенти на WHMCS
 • WHS / cPanel контролен панел
 • Developer лесен
 • 24 × 7 техническа поддръжка

Можете да започнете с едва $ 19.95 / месец и да настроите вашия уеб хостинг бизнес.

маховик

Можеш да използваш маховик на White Label и да продавате техните услуги на вашите собствени цени, също и на периодична основа. Получавате своя собствена зона за управление на клиенти и система за фактуриране, за да започнете да търкаляте зарчетата от думата go. ��

Също така можете да интегрирате Stripe в системата за таксуване, така че плащанията да отидат директно в банковата ви сметка. Flywheel разполага с невероятен екип за поддръжка, който ще ви помогне във всяка стъпка на процеса. Те са на разположение 24 × 7, за да ви създадат резервни копия.

Тук трябва да се отбележи, че хостингът на дистрибутори на Flywheel се предлага като добавка за всеки от техните планове. Това означава, че трябва да изберете план за уеб хостинг от тях и след това да закупите добавката White Label. Добавката струва $ 99 / месец над редовните хостинг такси, които плащате.

ResellerClub

с ResellerClub на Linux хостинг риселър, можете да започнете само за $ 11,39 / месец, когато се таксуват за три години и да започнете свой собствен уеб хостинг бизнес. Доста лесно е да настроите и управлявате всичките си сайтове от един панел за управление.

Ето някои от основните функции, които трябва да знаете:

 • Безплатни WHM и cPanel
 • Инсталиране на приложение с едно щракване с Softaculous Installer.
 • Защитени с CDN
 • Неограничени имейл акаунти
 • Безплатна миграция от друг хостинг доставчик
 • Несъвместима скорост на сървъра

Освен това можете да се наслаждавате на строга сигурност и екип за поддръжка, който да е добре познат по всички дела.

заключение

Както бе посочено по-горе, стартирането на хостинг бизнес на дистрибутор е доста изгодно и със сигурност не изисква никаква ракетна наука. Без съмнение, горните доставчици на хостинг са това, от което ще трябва да изберете, за да започнете най-доброто начинание.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map