Идва време във всеки успешен бизнес, когато трябва да обновите ресурсите си, а хостингът изглежда е един от първите.


Тъй като вашият бизнес става все по-популярен сред хората, възниква сериозна нужда да надстроите хостинг сървърите си от „Споделен“ до VPS, за да се справите с броя на влизащите потребители.

Сигурен съм, че знаете какво прекалено използваните сървърни ресурси правят за вашия бизнес. Ако не, тогава е по-добре да не знаете, защото това нещо е разочароващо.

Преминаването от „Споделено“ към VPS често е най-добрият избор, защото се намира точно между „Споделен“ и „Облачен“. Въпреки че „Споделено“ не е достатъчно, „Облакът“ може просто да не е необходим от сега, като се има предвид, че сте използвали „Споделено“ през цялото това време.

Като се има предвид, VPS хостингът определено е най-добрият вариант, когато просто излизате от „споделен“ хостинг. Можете да се насладите на предимството на специализирани сървърни ресурси за по-добра производителност и най-важното – да дадете на потребителите си бързо и без забавяне преживяване.

Преди да продължа да изброя най-добре управлявания VPS хостинг, ето някои основни предимства от използването му. ��

Дава ви пълен контрол върху сървъра

Когато изберете VPS хостинг, получавате пълен root достъп до сървъра. Това ви помага да сте на предната седалка на вашия сървър и да имате възможност да го ощипвате по какъвто и да е начин. Например, можете да изберете да инсталирате всеки персонализиран софтуер, без да се налага да чакате хостинг доставчика да го поддържа.

Увеличава надеждността на вашия уебсайт

Споделеният хостинг е буквално като тази фраза: „Ако умреш, аз ще умра с теб.“ Това означава, че има възможности да изложите на риск данните от вашия уебсайт, ако нещо се обърка с уебсайта на някой друг на същия сървър, защото е споделено.

От друга страна, VPS хостинг сървърът е предназначен специално за вашия уебсайт. Не е нужно да се притеснявате какво се готви на други уебсайтове на вашия сървър, защото вие ще сте единственият подарък.

Улеснява мащабирането

VPS хостингът ви дава свободата да мащабирате ресурсите си безпроблемно, докато растете. Това е от съществено значение, когато сте на път да надминете ограниченията на сървъра, така че можете лесно да го увеличите без никакви прекъсвания или технически проблеми.

Сега, нека се потопим в списъка.

A2 хостинг

С лесния за използване контролен панел и мощен, изолиран сървър, A2 хостинг управляваният VPS хостинг е прецизно настроен да се справи с тежка работа. То е подкрепено от резултат от 99,9% за продължаване и интелигентен екип за поддръжка, който ще започне да действа винаги, когато ги повикате.

Ценовите планове започват от само 25 долара на месец, а самият входно ниво има невероятни функции, като:

 • 4 GB овен
 • 75 GB място за съхранение
 • Безплатни SSL и SSD
 • Изберете домакин в един от четирите им центъра за данни – Аризона, Мичиган, Амстердам и Сингапур

Във всички планове получавате опция, наречена Turbo Server, която ви дава 20X по-бърза скорост, което е доста забележително. Да не говорим, A2 хостингът поставя голям акцент и върху тяхната сигурност.

Течна мрежа

Получавате силата на специализиран сървър и гъвкавостта на облачния хостинг с Течна мрежа. Техният VPS хостинг е оборудван с някои стабилни функции за сигурност и е доста бърз. С всеки план получавате предимствата на Cloudflare CDN, ServerSecure и DDoS Attack Protection.

Страхотното нещо при използването на VPS хостинг на Liquid Web е, че предлагат сървърни клъстери, които са изградени по поръчка и са предназначени за популярни приложения, като WordPress, WooCommerce и др. Техният екип за поддръжка също ви помага да управлявате всичко, за да не се налага да дърпате косата ви безплодна.

Ценовите планове на Liquid Web започват от $ 59 / месец.

HostGator

HostGator предлага пълна персонализация и куп функции за защита, като конфигурация на дискове RAID 10 и център за данни HVAC единици. Можете лесно да стартирате малки и мащабни бързо с едно натискане на бутон.

Освен това можете:

 • Хоствайте неограничени домейни и поддомейни
 • Добавете неограничени имейл адреси.
 • Добавете частни сървъри на имена
 • Създайте бази данни
 • Създайте FTP акаунти

HostGator работи с лидери в индустрията като Intel и AMD за непрекъснато оценяване и поддържане на стабилна производителност в своите сървъри. Също така техният екип за поддръжка е достъпен 24 часа в денонощието чрез чат, телефон и имейл.

Планът за входно ниво на VPS хостинг на HostGator е на цена от едва 19,95 долара / месец.

DreamHost

Започвайки само от $ 10 / месец, DreamHost е лесна за настройка и управление. Той е пълен с основни функции за ефективност и сигурност. Можете да се наслаждавате на неограничен трафик и трафик и да получите безплатни SSD, SSL, TLS, имейл и неограничен вариант на домейни.

Освен това, този доставчик на хостинг услуги гарантира 100% гарантирана продължителност на работа и неограничена 24/7 поддръжка, която ще реши вашите заявки едновременно. Неограничените MySQL бази данни също са включени във всеки план, защото това е работната къща на света на уеб базите данни.

И накрая, важно е да споменете, че получавате и автоматични актуализации на софтуера и възможност за мащабиране на вашия овен и хранилище само за 10 секунди.

OVHcloud

Доста проста, но осигурява страхотно представяне, OVHcloud прави наистина лесно да мащабирате и персонализирате вашия VPS хостинг сървър. Разрешено е да използвате всичките си хардуерни ресурси за вашия уебсайт (и) и получавате пълен администраторски достъп до вашия виртуален сървър.

Този VPS хостинг сървър може да обработва неограничен трафик с максимална честотна лента от 2 GB / s. Това е много за почти всеки уебсайт.

Освен това, вие получавате няколко опции за резервно копие и впечатляващ резултат за ъптайм. Ценовите планове на OVHcloud започват от само $ 5,52 / месец, когато се плащат годишно. Цената е доста ниска, за разлика от това, което предлагат, така че ако цената е вашето основно ограничение, този хостинг доставчик може просто да бъде това, което търсите.

Bluehost

Изграден от земята с помощта на всички SSD хранилища, Bluehost е видно име в хостинг пространството. След като се регистрирате, можете да се възползвате от предимства като:

 • Лесна за настройка и незабавно стартиране
 • Безплатно име на домейн за 1-ва година
 • Изключителна производителност, благодарение на технологията с отворен код
 • Гарантирани ресурси с помощта на KVM хипервизор
 • Пълноценен контролен панел с подобрени функции

На всичкото отгоре получавате помощта на експерти 24/7 чрез различни медии. Ако смятате, че това е много подходящо, тогава бихте искали да започнете с плана им за начално ниво на цена от $ 15 / месец.

Fasthosts

Както подсказва името, Fasthosts е много бърз, но и доста достъпен. Можете да започнете, като изберете VPS пакет и след това го персонализирате, като добавите хранилище, RAM и процесори, за да отговарят на вашите точни изисквания.

Ето някои основни характеристики на този хостинг доставчик:

 • Неограничен трафик
 • Гарантирани 999% ъптайм
 • Сертифицирани центрове за данни на Обединеното кралство, които са безопасни и защитени
 • Пълен достъп до корен
 • Безплатен SSL сертификат
 • Специализирани ресурси, които гарантират стабилност и надеждност
 • 24/7 поддръжка

Можете да станете и да работите с техния VPS хостинг само за 55 секунди. Това е лудо, но това е, за което се отличава името – да бъдеш бърз.

заключение

Горепосочените услуги за хостинг на VPS ще ви помогнат да се справите с нарастващото количество потребители и ще ви дадат много повече контрол върху вашите ресурси.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me