7 Soluție fiabilă de găzduire JSON pentru aplicația dvs. modernă

JSON a devenit, fără îndoială, inevitabil pe web. Este formatul preferat pentru o gamă uriașă de servicii web, inclusiv pentru jucătorii mari.


Pentru a numi câteva, companii de top, cum ar fi Google, Twitter și datele utilizatorilor Facebook în format JSON. Până în 2013, Twitter a acceptat XML, dar a renunțat la următoarea versiune pentru a utiliza JSON.

Când un Dezvoltator Android vrea să precizeze că aplicația are nevoie de permisiunea utilizatorului, formatul este scris în JSON, XML, YAML și multe altele. Dar JSON le scoate în evidență pe toate pentru a fi formatul accesibil tuturor pentru a comunica cu diferite programe de pe internet.

De ce?

Pentru aceasta, să aruncăm o scurtă privire asupra conceptului de JSON.

Ce este JSON?

Notarea obiectului JavaScript (JSON) este un format bazat pe text de reprezentare a datelor bazat pe lista ordonată și perechile cheie-valoare. Îl puteți folosi pentru a stoca datele într-un mod logic și organizat, astfel încât să le puteți accesa fără durere. De asemenea, este utilizat pentru schimbul de date între serverele web și clienți.

În afară de schimbul de date, îl puteți utiliza pentru migrarea bazei de date, de exemplu, de la JSON la SQL. Puteți exporta chiar și datele utilizând JSON din aplicațiile web înregistrate.

Deși JSON este originar din JavaScript, este independent de limbă, ceea ce înseamnă că diferite limbaje de programare pot analiza date.

Care este secretul din spatele popularității sale?

JSON oferă o experiență de utilizator unică și superioară. Ea facilitează sintaxa mai simplă acolo unde există o metodă simplă de reprezentare a datelor. De asemenea, mulți oameni au descoperit că literalele obiectului JavaScript sunt formatul perfect pentru a transmite date orientate pe obiect în întreaga rețea.

Când scrieți codurile front-end în Javascript, formatul JSON simplifică încărcarea datelor în copaci și facilitează lucrul fără probleme cu ei. Formatează în mod holistic datele pentru a economisi lățimea de bandă și pentru a stimula timpul de răspuns în timp ce comunică cu un server.

De la transferul ușor de date până la citirea ușoară și ușoară în codificare, totul este perfect cu JSON. Datorită popularității sale primordiale, multe baze de date au extins suportul autohton pentru JSON. De exemplu, MySQL și PostgreSQL sunt livrate cu suport de date JSON nativ pentru stocare și anchete.

De ce să stocați JSON pe găzduire de încredere?

Procesele de afaceri implică o mulțime de documente. Pe măsură ce timpul progresează, este posibil să-ți găsești afacerea înotând într-un ocean de documente, care devine dificil să stochezi și să gestionezi aceste date.

Știți cât de vulnerabil a devenit internetul cu hoții cibernetici care așteaptă aceeași șansă să vă fure datele și să vă creeze probleme. Cu ajutorul unei platforme de găzduire sigure, vă puteți salva datele de la malware, DDoS și alte amenințări. Puteți configura, de asemenea, niveluri avansate de autentificare și monitorizare a sesiunilor pentru a proteja confidențialitatea datelor.

Acum, să discutăm unele dintre cele mai bune servicii de găzduire JSON pentru a stoca datele în siguranță.

Vultr

Cu Depozitare obiecte Vultr, aveți flexibilitatea de a vă integra cu S3-activează instrumente și aplicații terțe. Arhitectura scalabilă la cerere a stocării obiectelor oferă o fiabilitate mai mare a datelor și o mai mică complexitate de gestionare.

Deoarece vă clonează datele de 3 ori automat, puteți rămâne sigur de durabilitatea și disponibilitatea datelor. Extindeți sau micșorați nevoile dvs. de stocare a datelor adăugând obiecte sau îndepărtându-le. Ofera performante ridicate prin oferirea tehnologiei de cache NVMe.

De asemenea, puteți stoca entități media statice pentru aplicațiile dvs., inclusiv imagini, video și audio. Simplifică stocarea permițându-vă să creșteți sau să reduceți utilizarea în funcție de nevoile dvs..

Beneficiați de o gamă largă de soluții personalizate, inclusiv puncte de origine CDN, stocarea datelor de aplicație bazate pe cloud, salvarea istoricului jurnalului, configurarea recuperării dezastrelor, arhivarea seturilor de date mai mari și multe altele.

Vultr dispune de instalarea aplicației cu un clic, SSD local și procesoare Intel pentru performanțe ridicate. Are 17 centre de date la nivel mondial și combinații de sisteme de operare nelimitate, inclusiv CentOS, Ubuntu, Windows, Debian și FreeBSD. De asemenea, oferă suplimente puternice precum instantanee, protecție DDoS, firewall și rețea flexibilă.

Preț: începe de la 5 USD / lună, 250 GB stocare, 1000 GB date trimise pe lună

A2 Gazduire

A2 Gazduire este renumit pentru soluțiile sale de găzduire rapide și fiabile, adaptate nevoilor tale. Face JSON formatul implicit cu instalările sale PHP și oferă 20X experiență mai rapidă prin găzduirea pe serverele sale turbo.

Utilizează software de dezvoltare de primă clasă, cum ar fi PHP, MySQL, Python, PERL, PostgreSQL, Apache, Node.js și MariaDB. În plus, vă oferă acces gratuit la certificarea SSH și SSL. A2 Gazduire previne datele dvs. de amenințări online, incluzând gratuit protecția HackScan, împreună cu protecția DDoS.

A2 garantează timpul de funcționare 99,9% prin serverele sale performante, astfel încât să poți accesa date oricând. Acestea oferă o serie de alte alternative pentru software-ul de găzduire, inclusiv Ubuntu Server, Nginx, Apache Tomcat, IonCube și Perl 5.10.

Amazon S3

Serviciul simplu de stocare Amazon sau Amazon S3 oferă date de înaltă disponibilitate, scalabilitate, performanță și securitate. Nu contează cât de mare sau mică este afacerea dvs.; are o soluție pentru toată lumea pentru stocarea datelor.

Vă poate proteja datele pentru o varietate de cazuri de utilizare diferite, inclusiv aplicații mobile, site-uri web, aplicații enterprise, analize de date mari, dispozitive IoT și multe altele. Caracteristicile sale de management prietenoase vă ajută să stocați și să organizați date și apoi să le configurați cu controale de acces eficiente.

Amazon S3 oferă un nivel ridicat de durabilitate a datelor prin crearea și stocarea copiilor tuturor obiectelor activate S3. Prin urmare, datele dvs. sunt accesibile oricând și sunt ferite de amenințări și erori. Oferă clase de stocare la prețuri accesibile care acceptă diferite niveluri de acces la date.

Amazon S3 respectă în totalitate HIPAA / HITECH, PCI-DSS, Directiva UE privind protecția datelor, FedRAMP și FISMA. În plus, oferă funcții de audit, replicare a datelor, gestionarea controalelor de acces, integrări S3 folosind Amazon Macie, jurnalele de activitate și multe altele.

Folosind S3 Select, puteți prelua subseturile de date ale obiectului și puteți crește performanța interogării. Interogarea sa în loc vă permite să efectuați analize de date mari, interogarea S3-permite date cu expresii SQL folosind Amazon Athena și să analizați datele utilizând Amazon Redshift Spectrum.

De asemenea, poate doriți să consultați sfaturile de securitate S3.

GitHub

Aveți încredere în peste 50 de milioane de dezvoltatori, GitHub este partenerul tău perfect de găzduire, în care gestionarea fișierelor și accesarea acestora este simplă. Nu numai că asigură găzduire flexibilă și controale de acces la date granulare, dar îl asigură și securitate și fiabilitate strânse prin intermediul GitHub Enterprise Cloud.

GitHub găzduiește atât de multe depozite publice open-source, private și publice într-un singur loc. Fiecare dintre ele este echipat cu instrumente avansate care vă pot ajuta în găzduire, documentare, eliberare de coduri și multe altele. Vă simplifică munca în timp ce gestionați fișiere mari cu ajutorul Git LFS.

Utilizați GitHub Enterprise Server pentru a-l implementa în centrul de date. Puteți, de asemenea, să îl implementați în Cloud privat prin intermediul serviciilor web Amazon, Google Cloud sau Azure. Personalizați fiecare proces cu API intuitivă împreună cu aplicațiile GitHub.

Permite integrarea perfectă a instrumentelor pe care le utilizați pentru a facilita fluxul de lucru eficient. Mutați-vă datele în cloud prin CI / CD-ul integrat. Puteți utiliza pachete GitHub și transfera date nelimitate în cadrul acțiunilor GitHub.

Utilizează CodeQL, care este un motor de nivel superior pentru analizarea codurilor semantice, pentru a detecta vulnerabilitățile de securitate.

Google Cloud Storage

Google Cloud este o soluție unică pentru toate nevoile de stocare a obiectelor pe care întreprinderile și dezvoltatorii au încredere în întreaga lume. Oferă o abordare scalabilă, unificată și durabilă pentru stocarea și protejarea datelor.

Folosind Management Lifecycle Object (OLM), puteți configura date și tranziția automat la clase de stocare ieftine, pe baza criteriilor dvs..

GCP vă oferă flexibilitatea de a vă găzdui datele JSON și aplicațiile dvs. în locația dorită și în modul în care doriți să stocați în funcție de nevoile dvs. de performanță. Oferă clase de stocare diferite care vă permit să determinați prețul și disponibilitatea.

Există patru clase de stocare:

 • Standard este optimizat pentru acces și frecvență înaltă.
 • Proximitate pentru accesarea datelor rareori cu durabilitate și viteză ridicate
 • Linie rece pentru accesarea datelor de câteva ori într-un an cu durabilitate și viteză ridicată
 • Arhivare pentru accesarea datelor o dată în fiecare an, cu accesibilitate

Suporta o multitudine de cazuri de utilizare, inclusiv depozit de date integrat pentru calcul, învățare automată și analitice, stocarea și livrarea de conținut media, arhive și copii de rezervă. Puteți utiliza versiunea de obiecte pentru a crea și stoca copii de obiect în cazul în care acestea sunt suprascrise sau șterse.

Mai mult, puteți defini politici de păstrare, puteți reține un obiect pentru a atenua ștergerea, criptarea și gestionarea datelor prin serviciul Cloud Key Management și dezactivați ACL-urile de obiect pentru a controla accesul. De asemenea, puteți configura păstrarea datelor folosind Bucket Lock, trimiteți notificări, jurnalele de audit și controlați accesul cu Cloud Identity & Managementul accesului (IAM).

JSONbin

Cu JSONbin de partea ta, nu trebuie să configurați baza de date sau să configurați servere temporare pentru a testa aplicațiile front-end. Folosiți-l pentru a stoca toate datele dvs. și pentru a testa aplicațiile gratuit.

Creează și stochează copii ale obiectelor ori de câte ori introduceți o nouă înregistrare. Puteți chiar obține cele mai recente actualizări sau înregistrarea originală atunci când aveți nevoie. Când vă înregistrați în JSONbin, vă oferă o cheie secretă pe care o puteți utiliza pentru a crea înregistrările private.

La trecerea cheii secrete valide, puteți actualiza sau vizualiza înregistrările dvs. pentru a menține confidențialitatea și securitatea. Oferă o funcție de colecție unde puteți stoca și organiza date într-o anumită ordine. Puteți utiliza chiar interogarea personalizată pentru a accesa mai multe înregistrări prin definirea filtrelor.

Folosind Webhooks, puteți crea, șterge sau actualiza date oricând. Oferă un tablou de bord complet personalizat, unde puteți crea pubele private sau publice. Puteți lua ajutorul referinței sale API pentru a obține informații despre modul în care puteți gestiona înregistrările și creați pubele.

Vă puteți valida înregistrările folosind documente Schema, pe care le puteți atașa cu Colecții. Obțineți informații în timp real despre activitățile API prin e-mailuri. Puteți adăuga noi membri și gestionați-le eficient utilizând funcția de administrare a echipei sale.

n: litera

Configurarea punctelor finale JSON și editarea datelor este posibilă în câteva secunde de utilizare n: punct. Pentru a începe, puteți utiliza backend-ul ușor de n: point pentru a crea date, defini structura de date prin schema JSON, apoi blocați-o pentru a preveni ștergerea sau suprasolicitarea.

Acum puteți oferi acces la echipa dvs. unde pot actualiza înregistrările, fără a împiedica datele originale. Editarea datelor este fără efort, deoarece poate prinde rapid erori și permite sintaxa obiectului JavaScript, care este flexibil.

Pentru a accesa anumite date, adăugați indexuri sau chei de proprietăți la adresa URL API. Accesarea API este posibilă de oriunde se utilizează funcțiile sale CORS.

Concluzie

Întreprinderile moderne implică o mulțime de documente în fiecare zi, ceea ce devine dificil de gestionat cu timpul. De asemenea, datele dvs. sunt expuse amenințărilor online și daunelor fizice care vă pot costa mai mult decât ați anticipat. Însă nu vă supărați, mergeți fără hârtie și lăsați serviciile de găzduire ale terților, așa cum am menționat mai sus, să stocheze datele și să gestioneze serverele asociate pentru a vă scuti de dureri de cap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map