8 Надеждна управлявана специална хостинг платформа за сървър за вашия бизнес

Хостингът на уебсайтове се предлага в много различни вариации, вариращи от споделени планове от начално ниво до професионални управлявани услуги за специализирани сървъри. Това, което решите да отидете, до голяма степен зависи от нуждите на вашия бизнес или проект, върху който работите.


Ключовата дума тук е управлявана, тъй като специализирани сървъри са достъпни както управлявани, така и управлявани. За да илюстрираме по-добре, ето бърз преглед на това какво се управлява хостинг и защо може да ви е от полза.

Какво е “управляван” хостинг?

Нека да кажем, че вашият бизнес уебсайт използва Drupal за управление на съдържанието и NGINX сървър с MongoDB за задния край. Това е доста често срещана настройка за бизнес сайтове от висок клас, но все още достатъчно рядка, че може да се наложи да научите за всяка технология поотделно.

Освен това актуализирането на вашата база данни може да изисква наемане на допълнителен софтуерен инженер, който да ви помогне да избегнете проблеми в дългосрочен план.

Това е където управлявана хостингът идва. Платформата, която използвате за вашия управляван хостинг за посветен сървър, ще разполага с определен ИТ екип, който да ви помогне да сортирате тези слоеве на сложност, когато става въпрос за актуализации, оптимизация, мониторинг и архивиране.

Така че в този момент може би се чудите – не можете ли сами да направите всичко това? И макар по-краткият отговор да, вие абсолютно можете – има какво да вземете предвид, когато става дума за управлявани услуги. И ето защо.

Защо да отидете за управляван хостинг?

Не е тайна, че управляваните цени на хостинга могат да се увеличат доста бързо. От оскъдни 10 долара на месец за споделен план до 250 долара на месец за управляван план е доста скок. И по тази причина мнозина с радост ще управляват собствения си хостинг сървър, защото той е толкова по-евтин.

Това е най-добре илюстрирано чрез услуги като DigitalOcean и Vultr, които предлагат достъпни виртуални сървъри за едва 5 долара на месец. Единствената уловка е, че трябва да направите цялата инсталация, конфигурация и управление на сървъра сами.

Въпреки това, дори в тези кратки примери, тъй като бизнесът ви се увеличава, бързо ще научите, че цялото това самоуправление ви струва време и много от него. Вие буквално трябва да контролирате всичко – от услугите, които се изпълняват оптимално, до управление на журнали за грешки, до справяне с проблеми със сигурността, до самостоятелно отстраняване на грешки при потенциални проблеми. Изключително отнема време.

Ето защо управлявания хостинг вид плаща за себе си. Времето, което бихте прекарали в управлението на вашия сървър, можете вместо това да отделите за задачи, които реално влияят на най-долния ред на вашия бизнес. Всичко останало, свързано със задачите за работа със сървъра, може да бъде оставено на вашия хостинг доставчик.

Какво да търсите в управлявана хостинг платформа?

На пазара няма недостиг на доставчици, които са специализирани в управлявани специализирани хостинг услуги. Ето защо, ето кратко резюме на нещата, на които трябва да се обърнете внимание, когато решавате коя платформа да изберете за вашия бизнес.

 • производителност. Съществуват стотици, ако не и хиляди различни конфигурации на сървъра за специализирани бизнес нужди. И всяка хостинг платформа има тенденция да има своя специалност за зададена конфигурация. В зависимост от типа на уебсайт или операция, която планирате да бъдете домакин, внимавайте за функциите за ефективност, които са от полза за вашия бизнес директно.
 • местоположение. Мрежата за доставка на съдържание е заместител, а не решение на проблеми, базирани на местоположението. Ако целият ви бизнес е базиран в Китай, би било добра идея вашите специализирани сървъри да работят от една и съща близост. Това също гарантира, че винаги получавате най-оптималната производителност на връзката със собствените си бизнес сървъри.
 • Сигурност. Най-важният фактор от всички тях е сигурността. Сигурната инфраструктура означава, че можете да спите всяка вечер, без да се притеснявате, че целият ви бизнес ще бъде изтрит за една нощ. Всяка хостинг платформа има собствен подход, що се отнася до сигурността, но този ден и възраст, това е почти гаранция, независимо коя платформа сте избрали да отидете.

И това само за това обобщава. На следващо място, нека разгледаме действителните платформи, предоставящи управлявани решения за хостинг за вашия бизнес.

LiquidWeb

Течна мрежа

Течна мрежа е пионер от световна класа в хостинг пространството, особено що се отнася до управлявани и посветени нужди за хостинг. Част от гаранцията гарантира, че получавате 100% продължаване както за захранването на сървъра, така и за мрежата, която го поддържа. Това идва с функции за наблюдение в реално време, така че винаги можете да сте в течение на нещата, когато е необходимо.

Ето какво ще ви донесе сървърът от среден клас:

 • 8 ядра @ 3.0 GHz Макс
 • 64 GB RAM
 • 2 x 480 GB SSD първичен диск
 • 1 х 2 TB SATA резервен диск
 • 8 TB Bandwidth
 • Кибер резервни копия с 250 GB Acronis

Можете да надстроите по всяко време.

Сървърите са достъпни и под двете Linux и Windows операционна система. Понастоящем Liquid Web предоставя три различни локации на центрове за данни: Централен щат на САЩ (Мичиган), Запад на САЩ (Аризона) и ЕС Холандия (Амстердам).

Не на последно място, всички течни уеб сървъри идват с DDoS защита, Cloudflare CDN, ServerSecure Advanced Security, специален IP адрес и високопроизводително SSD съхранение.

A2 хостинг

A2 хостинг се гордее с баланса си между висококачествено представяне и амплитуда на лесни за използване административни инструменти. Компанията е изградила потребителски „двигател“ на SwiftServer, който осигурява производителност от световна класа дори и за най-взискателните бизнес приложения. Освен това ще можете да тествате шофирането на избрания от вас сървър до 30 дни с гаранция за връщане на парите!

Ето спецификациите за най-популярния план:

 • 1TB RAID1 съхранение
 • Intel Xeon 2.4+ GHz
 • 16 GB Ram
 • 15TB честотна лента
 • 4 CPU ядра
 • 2 Специализирани IP адреси

Много от тези спецификации (RAM, CPU и др.) Могат да бъдат конфигурирани при регистрация, за да отговарят на вашите непосредствени нужди.

Като клиент ще бъдете автоматично включени в програмата HostGuard. Управление на HostGuard от A2 хостинг включва 24/7 поддръжка (имейл, телефон, чат на живо), автоматизирана & Ежедневни резервни копия, инсталиране или надстройване на управляван софтуер, персонализирани известия, управление на сигурността и гаранция за неочаквано 99,9%!

Местоположение на A2 хостинг център за данни

За местоположението на центровете за данни имате няколко възможности за избор: САЩ, Великобритания, Канада, Франция и Австралия. Трябва да попитате директно с поддръжка, за да проверите дали разполагат с център за данни на конкретно място в близост до вашите бизнес операции.

Rackspace

Rackspace

Rackspace е една от най-старите хостинг платформи, специализирана специално за специализираните, прилаганите и управлявани услуги. През цялата си история Rackspace никога не е предлагал споделени хостинг планове, което говори много за експертните познания на компаниите в специализираното сървърно пространство.

Можете да решите между Услуги които Rackspace може да предложи, или като алтернатива, можете да изберете конкретни Solutions и платформи с което искате да работите. Въпреки че, за тази обзорна информация се интересуваме най-вече от техните управлявани хостинг услуги. И те идват в две различни вариации.

Управляван и интензивен. Rackspace е специализирана както в стандартни управлявани решения, но и в изключително интензивно обслужване. Интензивният осигурява допълнителен слой на управление, което е полезно, ако се нуждаете от цял ​​ИТ отдел, който да ви помогне да разширите бизнеса си допълнително.

Rackspace управляван и интензивен

И накрая, компанията разполага с центрове за данни на разположение в целия свят. С множество локации в Америка, Европа и Азия. Ако се нуждаете от конкретна информация за това, вижте Център за данни на Rackspace страница, за да научите повече. Всички клиенти на Rackspace получават гаранция за стабилност на мрежата, инфраструктурата и хардуера.

Hyve

Hyve

Hyve е хостинг компания, базирана във Великобритания, специализирана в решения като облачен хостинг, специализирани сървъри и множество управлявани услуги. Въпреки че е базиран във Великобритания, Hyve разполага с центрове за данни в Съединените щати, Индия, Франция, Германия, Обединеното кралство и повече от 30 други места.

Едно от нещата, което прави Hyve толкова привлекателен, е тяхната ангажираност към хардуера от световна класа. Всички сървъри използват предимствата на HPE BladeServers, Мрежови решения на Cisco, и Хвойнова сигурност Характеристика. Това се допълва с лесен достъп до популярен софтуер, необходим за работа на вашия бизнес уебсайт или приложения.

Hyve Managed CMS

И накрая, Hyve не предоставя набор от планове. Това просто означава, че трябва сами да конфигурирате вашия сървър и съответната настройка на софтуера по време на процеса на борда. Това гарантира, че когато се регистрирате като клиент, вашият сървър е съобразен точно с вашите нужди.

Независимо от конфигурацията, която решавате, ето функциите, до които всички клиенти на Hyve имат достъп:

 • Извън резервни копия. Всички клиенти на Hyve съхраняват своите данни в резервни копия извън сайта LiveVault технология от Iron Mountain.
 • DDoS защита. Всички управлявани планове с Hyve включват безплатен проникване и DDoS защита. Получавате до 1 GB безплатна DDoS защита, която може да бъде надградена в случай, че станете плячка за продължителни злонамерени атаки.
 • мащабиране. Ако вашият бизнес преживее внезапен ръст на популярността, Hyve ще се радва да пригоди вашия успех с достъпни решения за мащабируемост. От мрежа до хардуер.

Компанията се ръководи от малък, но всеотдаен екип от ИТ експерти, които ще направят всичко възможно, за да помогнат на всякакви конкретни проблеми, за да се уверите, че вашият онлайн бизнес е успешен.

InMotion хостинг

InMotion хостинг има хостинг решения, достъпни за целия борд. И е лесно да пренебрегнете какво може да предложи компанията, тъй като на пръв поглед изглежда най-добре средно. Въпреки това, една от областите, в които InMotion превъзхожда, е наличието на CPU ядра, които получавате с всички специализирани планове.

Ако планирате да работите с изключително ориентиран към производителността уебсайт, който работи чрез десетки интензивни приложения на процесора, тогава 16 ядра на процесора звучи точно за точното количество, за да се гарантира, че нещата работят безпроблемно по всяко време. Разбира се, това е един от техните ценови планове от 500 долара на месец, но е и един от най-добрите на пазара. Освен това се управлява напълно.

InMotionHosting управлявани сървъри

Независимо дали за първи път използвате управлявани услуги или десети, InMotion има на ваше разположение специализиран екип от професионалисти за всичките им управлявани планове. Този екип е специализиран в широк спектър от ИТ технологии, например:

 • Linux OS (CentOS, Ubuntu и т.н.)
 • CMS (WordPress, Drupal, Joomla !, и т.н.)
 • MySQL, Tomcat, Python и т.н..
 • Електронна търговия (Magento, PrestaShop и др.)
 • Производителност (Redis, Lax, Memcached и т.н.)
 • Контролни панели (cPanel, WHM и т.н.)

Можете да се възползвате от InMotion Асистент при стартиране програма, която ще ви позволи да се свържете директно с техния ИТ екип и да обсъдите най-добрия план за вашите бизнес нужди. Тази консултация обхваща всички други належащи въпроси или искания, които може да имате.

Namecheap

Namecheap не е име, което обикновено свързвате с хостинга, тъй като марката е по-често разпозната за регистрацията на своя домейн. Въпреки че компанията активно разширява своите хостинг услуги от достъпни WordPress и Shared планове до по-сложни специализирани сървърни решения.

В този случай Namecheap предлага надеждни специализирани сървъри с Xeon, в които можете да персонализирате вашите специфични нужди.

Именни сървъри Xeon сървъри

За да се възползвате напълно от управляваните услуги, ще трябва да се регистрирате за техния план за управление на специален сървър. Пълният план е 50 долара на месец и включва следното:

 • Съвети за поддръжка на клиенти
 • Възстановяване на сървъра (поради неуспех)
 • Надстройки на софтуера & управление
 • Анализ на причините за корените (поради неуспех)
 • Първоначална настройка и конфигурация
 • Извън резервни копия (до 200GB)
 • Мониторинг в реално време

Освен това имате възможност да мигрирате безплатно вашата съществуваща настройка за хостинг в Namecheap. Що се отнася до местоположенията на центровете за данни, Namecheap разполага с местоположения в цяла САЩ и Обединеното кралство.

DreamHost

DreamHost е нараснал много като марка и като хостинг доставчик. Създаден в края на 90-те, DreamHost е донякъде пионер в хостинг пространството. Това каза, повечето хора свързват DreamHost с споделени хостинг планове и техния управляван WordPress.

Но, за да запазят непрекъснато нарастващия конкурентен пазар, дори марки като DreamHost трябва да поемат инициативата. И тази инициатива се управлява посветен хостинг. Техните напълно управлявани планове идват с примамливи спецификации на сървъра и още по-добри опции за ценообразуване.

Напълно управляван хостинг на DreamHost

За цялостния план, който ще отговаря на дори и най-взискателните уеб приложения, търсите цена от $ 380 на месец. Този план от най-горния край ще ви обедини следната конфигурация:

 • Intel Xeon 12-Core 24-Thread
 • 64 GB RAM (!)
 • 240 GB SSD
 • Съхранение на RAID 1
 • 100% гаранция за безпроблемно използване на мрежата
 • 24 × 7 Техническа поддръжка & Мониторинг на сървъра
 • DDoS защита

В момента DreamHost има центрове за данни в Ашбърн, Вирджиния и Хилсборо, Орегон. За да получите по-конкретни подробности за това, ще трябва или да се свържете с тяхната поддръжка или да получите достъп до панела на Центъра за данни от таблото за управление на вашия сървър.

Fasthosts

Fasthosts

Fasthosts разполагат с опции за всички ценови диапазони. Най-достъпният план започва от $ 40 на месец и включва Intel Xeon E3-1230 v6 @ четири ядра x 3.5GHz, 16GB RAM DDR4 ECC и 1TB HDD в RAID1 конфигурация. Това е повече от достатъчно, за да бъде домакин на средна бизнес операция, използваща съвременни системи за управление на съдържанието. Най-хубавото е, че всички планове включват неограничена честотна лента с до 1 Gbps свързаност.

Често задавани въпроси за бързи гости

Като компания, базирана във Великобритания, Fasthosts разполага с центрове за данни в цяла Обединеното кралство. Освен това Fasthosts обхваща факторите за възобновяема енергия и изгражда цялата си инфраструктура около факта.

Всичко от настройката на сървърите до оптимизацията по избор се прави от ваше име, след като решите какъв ще бъде планът ви. Fasthosts осигуряват непрекъсната поддръжка както по време на процеса на настройка, така и в постоянното ви партньорство с марката като ваш управляван доставчик на хостинг услуги.

резюме

Трудно е да се объркаш с такъв изчерпателен и изчерпателен списък на хостинг компании. Пазарът с надеждни управлявани хостинг доставчици расте с темпове, за разлика от всякога. Това до голяма степен е свързано с факта, че много повече фирми започват своите операции онлайн.

Операциите за електронна търговия в големи мащаби изискват огромна мощност на сървъра, за да се осигури гладко преживяване при пазаруване на клиентите. И тази група от хостинг платформи е чудесно начало за намиране на дом за вашия бизнес.

Най-доброто от всичко е, че управлявания хостинг гарантира, че на ваше разположение винаги има технически екип, който да помогне за решаване на технически проблеми. По този начин можете да се съсредоточите върху разрастването на бизнеса си в отдела за връзки с клиенти и маркетинга.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map